×
فرهنگی
شناسه خبر : 226881
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/03/14 ساعت 17:00
با کتاب «روح‌الله» در دنیای امام خمینی(ره) زندگی کنید

با کتاب «روح‌الله» در دنیای امام خمینی(ره) زندگی کنید

کتاب «روح‌الله» یک دعوت به شناخت امام(ره) است. آن هم با جزئیاتی که در دلشان ایمان، شجاعت، درد، خنده و حتی دلتنگی هست. این کتاب می‌گوید: «بیا، خودت ببین، خودت قضاوت کن.»

نورنیوز ـ گروه فرهنگی: تا حالا شده بخواهید یک نفر خیلی مهم و تأثیرگذار را بشناسید، اما همه منابعی که درباره‌اش معرفی می‌کنند، خشک و پر از واژه‌های رسمی باشد؟ حالا فکر کنید آن شخصیت، امام خمینی(ره) باشد که طاغوت خشک و رسمی‌ قبل سال ۵۷ هم از او می‌ترسید و زورش نرسید از صفحه تاریخ حذفش کند. کسی که دنیا را تکان داد و هنوز کلی از ابرقدرت‌های خشک و رسمی جهان با شنیدن نامش دندان‌هایشان را روی هم می‌سایند.  از طرف دیگر خیلی از جوانان و نوجوانان کشورمان هم او را با عکس‌های رسمی و سخنرانی‌های جدی و تاریخی‌اش می‌شناسند؛ اینجاست که کتاب «روح‌الله» خودی نشان می‌دهد.

«روح‌الله» به قلم هادی حکیمیان، یکی از متفاوت‌ترین روایت‌هایی ا‌ست که تا حالا از امام خمینی(ره) منتشر شده. نه از آن جنس کتاب‌هایی که برای هر واقعه‌ای فقط سال و تاریخ و تیتر می‌دهند؛ نه! این کتاب، روایتی زنده و پر از جزئیات است؛ از همان‌هایی که حس می‌کنید از پنجره‌ یک خانه قدیمی، زندگی یک مرد بزرگ را تماشا می‌کنید.

با امام(ره) قدم بزنید!

هادی حکیمیان یک قصه‌نویس تحصیل‌کرده در رشته تاریخ است. در این کتاب، با سبک روایی شیرین، لحظه‌هایی از زندگی امام(ره) را روایت می‌کند که شاید هیچ‌وقت از این زاویه به آن‌ها نگاه نکرده بودیم. انگار نویسنده دست ما را گرفته و برده توی دل کوچه‌پس‌کوچه‌های نجف، تبعیدهای ترکیه و پاریس؛ تا ما فقط یک رهبر سیاسی نبینیم، بلکه یک انسان ببینیم. پدری که دل‌نگران خانواده‌ست، عالمی که شب‌ها تنها توی حیاط قدم می‌زند و به سرنوشت مردمش فکر می‌کند.

مثلاً یک جای کتاب آمده است: «در یکی از روزهای بهار، امام در حیاط خانه‌اش در قم نشسته بود. کودکی به همراه پدرش وارد شد و سلام کرد. امام با مهربانی پاسخ داد و کودک را روی زانویش نشاند. سپس با او صحبت کرد و از درس و مدرسه‌اش پرسید. آن لحظه، تصویری از پدری مهربان را به نمایش گذاشت که با تمام مشغله‌هایش، برای کودکان وقت می‌گذاشت.» 

با خواندن این کتاب تاریخی خسته نمی‌شوید

این کتاب با اینکه پر از اطلاعات مستند است؛ ولی مثل یه رمان خوانده می‌شود. یک چیزی در مایه‌های همان «مستند داستانی» خودمان. بدون اینکه حس کنید در حال خواندن تاریخ خشک و حوصله‌سربر هستید. مثلاً صحنه‌هایی که امام(ره) در پاریس هست، یا آن لحظه‌ مشهور برگشتشان به ایران در ۱۲ بهمن، با نثری موج‌دار و تصویری. 

حتی رهبر هم آن را مناسب جوان‌ها دانستند

جالب‌تر اینکه رهبر انقلاب هم وقتی کتاب رو خواندند، از آن خوششان آمد. ایشان تقریظی کوتاه اما پرمغز بر کتاب نوشتند و گفتند: « این کتاب توانسته است چهره‌ئی نزدیک به واقع از امام خمینی ترسیم کند.» 
بعدش هم گفتند که خواندن این کتاب برای جوان‌ها خیلی سودمند است؛ یعنی خودِ حضرت آقا هم تأیید کردند که این کتاب به درد نسل امروز می‌خورد.

اینجا قضاوت با شماست

«روح‌الله» یک طور دعوت‌نامه است؛ دعوت به شناخت امام(ره). آن هم نه با شعار و تیتر؛ بلکه با زندگی واقعی، با جزئیاتی که در دلشان ایمان، شجاعت، درد، خنده و حتی دلتنگی هست. این کتاب، یک طور پنجره ا‌ست که می‌گوید: «بیا، خودت ببین، خودت قضاوت کن.»


نظرات

آخرین اخبار
ترک سیگار ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد؟
افزایش تلفات زلزله فیلیپین+فیلم
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: حملات به ایران هدفمند است/پیش از حمله مطلع شدم
گفت‌وگوی خانوادگی؛ راهکار کاهش استرس کودکان
حمله آمریکای متجاوز به بهانه سقوط بالگرد آپاچی/ موج دوم حملات به جنوب کشور
ادعای مقام کاخ سفید: به رغم حملات جدید، موضع آمریکا درباره توافق با ایران تغییر نکرده است
نامه عراقچی به اعضای شورای حکام ؛ از تکرار اشتباه سال گذشته جلوگیری کنید
فریب اطلاعات پزشکی فضای مجازی را نخورید
نیمی از نفت ایران در ازای مشارکت در بازسازی
آمریکای متجاوز: حملات علیه ایران را آغاز کرده ایم
زنبورها با مغزی به اندازه کنجد فکر می‌کنند
هشدار یک منبع آگاه نظامی به دشمن درباره شرارت جدید
ایران: قطعنامه 2231 شورای امنیت منقضی شده است
مستند افشاگرانه و حمایت قاطع گروه دوستان منشور ملل متحد از ایران
علی باقری: هدف آمریکا علیه ایران هرگز محقق نمی‌شود
آمادگی برای صدور ویزای شرکت‌کنندگان خارجی در مراسم تشییع رهبر شهید
دستورات ویژه وزیر راه و شهرسازی برای سفرهای اربعین و بازگشت حجاج
هند مجوز استارلینک را در سایه نگرانی‌های امنیتی متوقف کرد
توضیح الجزیره به نقل از منبع ایرانی درباره سقوط بالگرد آمریکایی
المطلع: ایران معادله بازدارندگی جدیدی در منطقه ایجاد کرد
وزیر انرژی آمریکا : درگیری با ایران پیچیده‌تر از پیش‌بینی‌ها بود
مخبر: 100 شب پایداری مردم، نقشه‌های شوم دشمن را بی‌اثر کرد
رای شورای امنیت سازمان ملل به بررسی بازگشت تحریم‌ها علیه ایران
بازگشایی سفارت هلند در تهران
وزیر فرهنگ: ‏قطع اینترنت جز با احراز شرایط اضطراری مجاز نیست
ادعای ترامپ درباره سرنگونی بالگرد آپاچی آمریکا توسط ایران
حمله به مقر کردهای جدایی‌طلب در اربیل
پرونده قضایی و انضباطی دانشجویان متخلف در تجمعات دی‌ماه در حال رسیدگی است
ترامپ و خطای هرمز؛ بازی با آتشی که پاسخ دارد
وزیر خارجه انگلیس: خواستار مذاکرات موفق ایران و آمریکا هستیم
رنجبر: شهید طهرانچی مدیری تحول‌گرا بود
رد پیشنهاد 150 میلیونی رئال برای آلوارس
ایران: با پایان شرایط جنگی و رفع تهدیدات، زمینه راستی‌آزمایی فراهم می‌شود
شوک بزرگ در اردوی ازبک‌ها؛ماشاریپوف جام جهانی را از دست داد
سی‌ان‌ان ادعای ترامپ علیه ایران را تکرار کرد
صبح خونین دانشکده دندانپزشکی؛ جزئیات تازه از زبان مادر قربانی
جزئیات جلسه ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب
بقائی: عملیات پرچم دروغین آمریکا به معامله یک میلیارد دلاری ختم شد
هشدارعراقچی نسبت به هرگونه خطای احتمالی دشمن در خلیج فارس
جزئیات جدید ترمیم نمرات امتحانات نهایی اعلام شد
الجزیره: تقلای ترامپ برای توافق با ایران، بیانگر شکاف میان آمریکا و اسرائیل است
پزشکیان: باید راه رانت و فساد در نظام اداری بسته شود
طوفان و تندباد شدید در پایتخت
کالاس: بازگشت به جنگ تمام‌عیار بهای سنگینی برای منطقه دارد
امسال آسمان کشور 68 درصد بیشتر بارید
گروسی در مناظره‌های ژنو میان نامزدهای دبیرکلی سازمان ملل شرکت نکرد
قالیباف: ما زبان دیپلماسی را ترجیح می‌دهیم ولی زبان‌ غیردیپلماسی را روان‌تر صحبت می‌کنیم
عکس های منتخب ایران، سه شنبه 19 خرداد 1405
درخواست روسیه برای خروج سلاح‌های هسته‌ای آمریکا از اروپا
غریب‌آبادی: شورای حکام نباید محل سفیدشویی تجاوز نظامی باشد