×
ورزشی
شناسه خبر : 226804
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/03/13 ساعت 16:48
تیم ملی ایران به قطر، زمین خاطره‌ها رسید

تیم ملی ایران به قطر، زمین خاطره‌ها رسید

تیم ملی فوتبال ایران در دیداری از هفته نهم مقدماتی جام جهانی 2026، پنج‌شنبه شب در ورزشگاه خاطره‌انگیز جاسم بن‌حمد دوحه به مصاف تیم ملی قطر می‌رود؛ جایی که خاطرات شیرینی برای فوتبال ایران رقم خورده است و حالا شاگردان قلعه‌نویی با ترکیبی تازه، به دنبال خلق خاطره‌ای جدید هستند.

نورنیوز - گروه ورزشی - تیم ملی فوتبال کشورمان در چارچوب رقابت‌های انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶، از ساعت ۲۱:۴۵ روز پنج‌شنبه ۱۵ خرداد در دیداری حساس به مصاف تیم ملی قطر خواهد رفت. این بازی در ورزشگاه جاسم بن‌حمد دوحه برگزار می‌شود؛ استادیومی که پیش‌تر نیز صحنه درخشش ملی‌پوشان ایرانی بوده است.

کاروان تیم ملی فوتبال ایران ساعاتی پیش وارد دوحه، پایتخت قطر شد تا خود را برای دیدار با این تیم در هفته نهم مرحله سوم انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ آماده کند.
بازیکنان پس از ورود به فرودگاه بین‌المللی دوحه، راهی محل اقامت خود شدند تا خود را برای بازی آماده کنند. تیم ملی ایران قرار است روز ۱۵ خرداد به مصاف تیم ملی قطر برود.

تیم+ملی+ایران
تیم ملی ایران که صعود خود به جام جهانی را در فیفادی نوروز ۱۴۰۴ به‌عنوان صدرنشین قطعی کرده، اکنون به دنبال ارتقای جایگاه در رنکینگ فیفا و افزایش آمادگی برای تورنمنت مهم پیش روست. در همین مسیر، ملاقات با قطر اهمیتی دوچندان دارد؛ چرا که علاوه بر انگیزه‌های فنی، حس انتقام‌جویی پس از جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۳ نیز در میان بازیکنان موج می‌زند.

ورزشگاه جاسم بن‌حمد، برای هواداران ایرانی یادآور لحظاتی ناب است؛ از گل تماشایی رضا قوچان‌نژاد در مقدماتی ۲۰۱۴ تا گل طلایی مهدی طارمی در نوروز ۱۳۹۶ که صعود به جام جهانی ۲۰۱۸ را هموار کرد. حالا دوباره نسل تازه‌نفس تیم ملی با ترکیبی جوان، به این میدان قدم می‌گذارد.

از آن تیم پیروز نوروزی، همچنان مهدی طارمی، علیرضا بیرانوند، سعید عزت‌اللهی، میلاد محمدی و مرتضی پورعلی‌گنجی در ترکیب حضور دارند. غیبت سردار آزمون و احسان حاج‌صفی (کاپیتان AJ) به دلیل مصدومیت محسوس است، اما جوانان تیم ملی با انرژی و انگیزه فراوان به دنبال درخشش هستند.

در این سفر، تیم ملی با پرواز اختصاصی راهی دوحه شده و ۲۷ بازیکن در اردو حضور دارند. همچنین با دعوت فدراسیون، چهار پیشکسوت برجسته شامل حسین فرکی، حسین کازرانی، بهتاش فریبا و نصرالله عبداللهی نیز تیم ملی را همراهی می‌کنند.

تیم+ملی+ایران

اکنون سرنوشت صعود قطر به پلی‌آف جهانی به دست شاگردان قلعه‌نویی افتاده و آن‌ها فرصت دارند تا با ارائه فوتبال ناب ایرانی، یک برد خاطره‌انگیز دیگر را در جاسم بن‌حمد ثبت کنند و نشان دهند که ایران همچنان از آسیا یک سر و گردن بالاتر است.


اخبار مرتبط
طارمی: همه بازیکنان با شایستگی به اردوی تیم ملی دعوت شدند
چهارشنبه 1404/03/14 ساعت 19:40
طارمی: همه بازیکنان با شایستگی به اردوی تیم ملی دعوت شدند
مهدی طارمی در آستانه دیدار تیم ملی تأکید کرد که همه بازیکنان با شایستگی به اردو دعوت شده‌اند. او تمرکز بالا را عامل موفقیت تیم در بازی سخت پیش رو دانست.
دروازه‌بانی که در لیگ برتر ارتش یک نفره بود!
چهارشنبه 1404/03/14 ساعت 18:07
دروازه‌بانی که در لیگ برتر ارتش یک نفره بود!
با پایان فصل بیست‌وچهارم لیگ برتر فوتبال ایران، لوآن پولی، دروازه‌بان برزیلی نساجی مازندران، به عنوان یکی از چهره‌های شاخص این رقابت‌ها مطرح شد؛ دروازه‌بانی که با عملکرد خیره‌کننده‌اش تا هفته‌های پایانی امید را برای بقا در دل هواداران قائمشهری زنده نگه داشت.
تصاویری از تمرین دیشب ملی پوشان ایرانی در قطر
چهارشنبه 1404/03/14 ساعت 10:24
تصاویری از تمرین دیشب ملی پوشان ایرانی در قطر
اولین جلسه تمرینی تیم ملی فوتبال ایران در کشور قطر برای بازی با تیم ملی فوتبال این کشور، در راستای رقابت‌های انتخابی جام جهانی 2026، دیشب در مجموعه ورزشی اسپایر دوحه برگزار شد.
اظهارات جنجالی ملی پوش بی تکرار والیبال ایران در مورد دلایل افت ملی
سه‌شنبه 1404/03/13 ساعت 16:34
اظهارات جنجالی ملی پوش بی تکرار والیبال ایران در مورد دلایل افت ملی
سید محمد موسوی، ستاره بی‌تکرار والیبال ایران، در گفت‌و‌گو با روزنامه ایران از دلایل افت تیم ملی والیبال، نبود بازیکن تاپ و تغییرات مدیریتی فدراسیون سخن گفت. مدافعی که خاطرات طلایی‌اش هنوز در ذهن هواداران باقی‌ست، حالا از دور نگران آینده این ورزش است.
فهرست تیم ملی با 28 بازیکن کامل شد
یکشنبه 1404/03/11 ساعت 21:26
فهرست تیم ملی با 28 بازیکن کامل شد
امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، فهرست 28 بازیکن دعوت‌شده به اردوی تیم ملی را برای آمادگی پیش از دیدار با تیم‌های ملی قطر و کره‌شمالی اعلام کرد. در این فهرست، نام چند چهره جوان و بازیکنان باتجربه به چشم می‌خورد.
نظرات

آخرین اخبار
سنای آمریکا برای پنجمین بار تلاش دموکرات ها را ناکام گذاشت
مخالفت عربستان با پروژه رژیم صهیونیستی برای مسیر جایگزین تنگه هرمز
وزیر نیروی دریایی آمریکا از دولت ترامپ استعفا داد
ادعای ترامپ درباره مذاکرات با ایران؛ هیچ جدول زمانی مشخصی وجود ندارد
آیت‌الله جوادی آملی: حضور مردم در صحنه جلوه‌ای از آیات الهی است
پیروزی بارسلونا در شبی تلخ برای یامال و پرتنش برای هواداران
دو سرباز نیروی هوایی اسرائیل به جاسوسی برای ایران متهم شدند
بایرن در فینال جام حذفی؛ شاگردان کمپانی در مسیر سه‌گانه
بازگشت مقتدرانه سیتی؛ گواردیولا صدر جدول را از آرسنال گرفت
توقف 10 دقیقه‌ای بازی بارسلونا برای نجات جان یک هوادار
شهادت خبرنگار روزنامه «الاخبار» لبنان در حمله هوایی به جنوب این کشور
رئیس فدراسیون فوتبال: هنوز درباره سهمیه‌های AFC تصمیمی نگرفته‌ایم
آمریکا از شهروندانش خواست لبنان را ترک کنند
پنجمین تلاش سنای آمریکا برای محدود کردن اختیارات جنگی ترامپ
چهار دیدار تدارکاتی تیم ملی در اردو‌ی ترکیه قطعی شد
فاصله‌گیری برخی متحدان اروپایی از واشنگتن در پرونده ایران
تیم محمد بنا قهرمان اروپا شد
احتمال افزایش 15 تا 20 درصدی نرخ بلیت هواپیما در آمریکا
چه میزان شغل در معرض خطر ورشکستگی‌ قرار دارد؟
حزب الله 4 پهپاد شناسایی رژیم اسرائیل را منهدم کرد
هت‌تریک کومان و جشن پنج‌گله النصر؛ صعود مقتدرانه به فینال آسیا
برد دراماتیک الچه مقابل اتلتیکومادرید
مهدی فرید چگونه جذب شد و چه اطلاعاتی منتقل کرد؟
لیلاز پاسخ می دهد؛ آیا ایران با محاصره دریایی متضرر می شود؟
معاون دفتر پزشکیان: اینترنت طبقاتی یا پرو با نظرات رئیس‌جمهور در تضاد است
تاکید عراقچی بر ضرورت اتخاذ موضع قاطع کشورها در محکومیت تجاوز به ایران
صدها شهرک‌نشین به مسجد الاقصی یورش بردند
دریافت عوارض از کشتی‌های عبوری از تنگه مالاکا برنامه جدید اندونزی
سرمربی چلسی برکنار شد
رژیم اسرائیل به دنبال ایجاد شهرک صهیونیست‌نشین در جنوب سوریه
چند بشکه نفت ایران از خلیج فارس خارج شد؟
هشدار امنیتی در کاخ سفید اعلام شد
آیا موضوع هسته‌ای جزو راهبردهای تیم مذاکره‌کننده ایرانی بود؟
سومالی: عبور کشتی‌های اسرائیلی از باب المندب ممنوع است
سی‌بی‌اس گزارش داد: توان نظامی ایران بیش از چیزی است که ترامپ می‌گوید
پزشکیان: بدعهدی، محاصره و تهدید مانع اصلی مذاکره واقعی است‌
پس از یک دوره توقف؛ صدور مجوز کنسرت‌ها ازسرگرفته شد
دیپلماسی خشن ترامپ مانع به نتیجه رسیدن مذاکرات اسلام آباد است
پیش‌بینی آب و هوای تهران؛ وزش باد نسبتا شدید در راه است
اروپا از بسته بودن تنگه هرمز روزانه چقدر خسارت دیده است؟
2 خبرنگار لبنانی در حملات رژیم صهیونیستی زخمی‌ شدند
فاش شدن دستکاری پنتاگون در آمار تلفات ناشی از جنگ با ایران
چاک شومر: ترامپ در حال فرو رفتن در یک گودال است
آشکار شدن شکست رویکرد نظامی واشنگتن علیه تهران
حزب‌الله: رژیم صهیونیستی باید از خاک لبنان عقب نشینی کند
موگرینی: ترامپ با خروج از برجام مشکلات امروز را ایجاد کرد
پاسخ امارات به ترامپ: روابط با بر پایه منافع مشترک است، نه وابستگی
امیرحسین قیاسی عذرخواهی کرد
ممنوعیت تردد در جاده چالوس و هراز تا این تاریخ
پایگاه آمریکایی: «آزادی مردم ایران» توجیه اقدامات سیاسی و نظامی واشنگتن است