×
ورزشی
شناسه خبر : 226804
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/03/13 ساعت 16:48
تیم ملی ایران به قطر، زمین خاطره‌ها رسید

تیم ملی ایران به قطر، زمین خاطره‌ها رسید

تیم ملی فوتبال ایران در دیداری از هفته نهم مقدماتی جام جهانی 2026، پنج‌شنبه شب در ورزشگاه خاطره‌انگیز جاسم بن‌حمد دوحه به مصاف تیم ملی قطر می‌رود؛ جایی که خاطرات شیرینی برای فوتبال ایران رقم خورده است و حالا شاگردان قلعه‌نویی با ترکیبی تازه، به دنبال خلق خاطره‌ای جدید هستند.

نورنیوز - گروه ورزشی - تیم ملی فوتبال کشورمان در چارچوب رقابت‌های انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶، از ساعت ۲۱:۴۵ روز پنج‌شنبه ۱۵ خرداد در دیداری حساس به مصاف تیم ملی قطر خواهد رفت. این بازی در ورزشگاه جاسم بن‌حمد دوحه برگزار می‌شود؛ استادیومی که پیش‌تر نیز صحنه درخشش ملی‌پوشان ایرانی بوده است.

کاروان تیم ملی فوتبال ایران ساعاتی پیش وارد دوحه، پایتخت قطر شد تا خود را برای دیدار با این تیم در هفته نهم مرحله سوم انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ آماده کند.
بازیکنان پس از ورود به فرودگاه بین‌المللی دوحه، راهی محل اقامت خود شدند تا خود را برای بازی آماده کنند. تیم ملی ایران قرار است روز ۱۵ خرداد به مصاف تیم ملی قطر برود.

تیم+ملی+ایران
تیم ملی ایران که صعود خود به جام جهانی را در فیفادی نوروز ۱۴۰۴ به‌عنوان صدرنشین قطعی کرده، اکنون به دنبال ارتقای جایگاه در رنکینگ فیفا و افزایش آمادگی برای تورنمنت مهم پیش روست. در همین مسیر، ملاقات با قطر اهمیتی دوچندان دارد؛ چرا که علاوه بر انگیزه‌های فنی، حس انتقام‌جویی پس از جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۳ نیز در میان بازیکنان موج می‌زند.

ورزشگاه جاسم بن‌حمد، برای هواداران ایرانی یادآور لحظاتی ناب است؛ از گل تماشایی رضا قوچان‌نژاد در مقدماتی ۲۰۱۴ تا گل طلایی مهدی طارمی در نوروز ۱۳۹۶ که صعود به جام جهانی ۲۰۱۸ را هموار کرد. حالا دوباره نسل تازه‌نفس تیم ملی با ترکیبی جوان، به این میدان قدم می‌گذارد.

از آن تیم پیروز نوروزی، همچنان مهدی طارمی، علیرضا بیرانوند، سعید عزت‌اللهی، میلاد محمدی و مرتضی پورعلی‌گنجی در ترکیب حضور دارند. غیبت سردار آزمون و احسان حاج‌صفی (کاپیتان AJ) به دلیل مصدومیت محسوس است، اما جوانان تیم ملی با انرژی و انگیزه فراوان به دنبال درخشش هستند.

در این سفر، تیم ملی با پرواز اختصاصی راهی دوحه شده و ۲۷ بازیکن در اردو حضور دارند. همچنین با دعوت فدراسیون، چهار پیشکسوت برجسته شامل حسین فرکی، حسین کازرانی، بهتاش فریبا و نصرالله عبداللهی نیز تیم ملی را همراهی می‌کنند.

تیم+ملی+ایران

اکنون سرنوشت صعود قطر به پلی‌آف جهانی به دست شاگردان قلعه‌نویی افتاده و آن‌ها فرصت دارند تا با ارائه فوتبال ناب ایرانی، یک برد خاطره‌انگیز دیگر را در جاسم بن‌حمد ثبت کنند و نشان دهند که ایران همچنان از آسیا یک سر و گردن بالاتر است.


اخبار مرتبط
طارمی: همه بازیکنان با شایستگی به اردوی تیم ملی دعوت شدند
چهارشنبه 1404/03/14 ساعت 19:40
طارمی: همه بازیکنان با شایستگی به اردوی تیم ملی دعوت شدند
مهدی طارمی در آستانه دیدار تیم ملی تأکید کرد که همه بازیکنان با شایستگی به اردو دعوت شده‌اند. او تمرکز بالا را عامل موفقیت تیم در بازی سخت پیش رو دانست.
دروازه‌بانی که در لیگ برتر ارتش یک نفره بود!
چهارشنبه 1404/03/14 ساعت 18:07
دروازه‌بانی که در لیگ برتر ارتش یک نفره بود!
با پایان فصل بیست‌وچهارم لیگ برتر فوتبال ایران، لوآن پولی، دروازه‌بان برزیلی نساجی مازندران، به عنوان یکی از چهره‌های شاخص این رقابت‌ها مطرح شد؛ دروازه‌بانی که با عملکرد خیره‌کننده‌اش تا هفته‌های پایانی امید را برای بقا در دل هواداران قائمشهری زنده نگه داشت.
تصاویری از تمرین دیشب ملی پوشان ایرانی در قطر
چهارشنبه 1404/03/14 ساعت 10:24
تصاویری از تمرین دیشب ملی پوشان ایرانی در قطر
اولین جلسه تمرینی تیم ملی فوتبال ایران در کشور قطر برای بازی با تیم ملی فوتبال این کشور، در راستای رقابت‌های انتخابی جام جهانی 2026، دیشب در مجموعه ورزشی اسپایر دوحه برگزار شد.
اظهارات جنجالی ملی پوش بی تکرار والیبال ایران در مورد دلایل افت ملی
سه‌شنبه 1404/03/13 ساعت 16:34
اظهارات جنجالی ملی پوش بی تکرار والیبال ایران در مورد دلایل افت ملی
سید محمد موسوی، ستاره بی‌تکرار والیبال ایران، در گفت‌و‌گو با روزنامه ایران از دلایل افت تیم ملی والیبال، نبود بازیکن تاپ و تغییرات مدیریتی فدراسیون سخن گفت. مدافعی که خاطرات طلایی‌اش هنوز در ذهن هواداران باقی‌ست، حالا از دور نگران آینده این ورزش است.
فهرست تیم ملی با 28 بازیکن کامل شد
یکشنبه 1404/03/11 ساعت 21:26
فهرست تیم ملی با 28 بازیکن کامل شد
امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، فهرست 28 بازیکن دعوت‌شده به اردوی تیم ملی را برای آمادگی پیش از دیدار با تیم‌های ملی قطر و کره‌شمالی اعلام کرد. در این فهرست، نام چند چهره جوان و بازیکنان باتجربه به چشم می‌خورد.
نظرات

آخرین اخبار
پیش بینی وضعیت آب و هوا گیلان فردا پنجشنبه 30 بهمن 1404
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
ریزش بیش از 40 هزار واحدی شاخص بورس
زلنسکی رئیس جمهور بلاروس را تحریم کرد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
سخنگوی دولت: نرخ ارز دارو ثابت ماند
121 هزار و 581 داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند
میدری: مبلغ کالابرگ با تورم افزایش می‌یابد
چه کسانی نباید روزه بگیرند؟
اجرای سهمیه سوخت به کارت بانکی مالکان خودرو از سال آینده
کنکور 1405 طبق قوانین قبلی برگزار می شود
افزایش چشمگیر یارانه آرد و نان در بودجه سال آینده
قدرت هوایی ایران با هم‌افزایی جنگنده و پهپاد افزایش می‌یابد
رزمایش دریایی ایران و روسیه فردا آغاز می‌شود
اجرای طرح موقت مقابله با سارقان خشن در کشور
رایزنی نخست‌وزیر انگلیس و ترامپ درباره مذاکرات ایران
آخرین وضعیت ترافیکی آزادراه‌ها و محورهای کشور
جزئیات تفاهم‌نامه‌های اقتصادی ایران و روسیه
پیام ناو و ضدناو؛ رمزگشایی از بیانات راهبردی رهبر معظم انقلاب
جزئیات بازگشت 151 شیء تاریخی ایران از چین اعلام شد
نحوه ثبت درخواست برای جبران خسارت دی‌ماه در تهران
186 معلم ایرانی به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
آزادی بسیاری از بازداشتی‌های زیر 18 سال در حوادث اخیر
پادکست | مدیریت خشم در خانه چگونه آتش را خاموش کنیم؟
رویترز: پیشرفت مذاکرات ایران و آمریکا بهای نفت را کاهش داد
«جادوگر فوتبال» به 5 سال حبس محکوم شد
تعویق محاکمه نیکلاس مادورو در آمریکا
شیوه جدید پرداخت یارانه اعلام شد
ساعت کاری ادارات در ماه رمضان 1404 اعلام شد
آیا پدرخوانده ترامپ، ناقوس جنگ را به صدا در می آورد؟
شکاف بین نسلی چیست و چطور پدید آمده است؟
ادعای تلگراف درباره توافق ایران و آمریکا بر سر عناصر بالقوه
4 چیز که نمی‌توانستیم بگوییم و دیروز گفته شد
آکسیوس: مذاکرات اوکراین و روسیه در ژنو به بن‌بست رسید
معاون ترامپ: متحدان اروپایی به منافع خود آسیب می‌زنند
افزایش نرخ ارز در سایه نظم رانتی
فنلاند تصمیم رژیم صهیونیستی درباره کرانه باختری را محکوم کرد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
ژنو، دو مذاکره و یک بازنده مشترک
تکرار اتهام زنی آمریکا در مورد آزمایش هسته‌ای مخفی چین
اقتصادنگار | دستمزد ناچیز کارگران برای سبد گران معیشت
واتیکان: در هیات موسوم به «صلح غزه» رئیس جمهور آمریکا شرکت نخواهیم کرد
نخست‌وزیر مجارستان: امید سران کشورهای اروپایی به پیروزی کی‌یف بر مسکو، توهم‌آمیز است
زلنسکی: رویکرد ترامپ منصفانه نیست
معاون رئیس‌جمهور آمریکا: مذاکرات با ایران به نوعی خوب پیش رفت
سازمان ملل: امیدواریم مذاکرات ایران و آمریکا منجر به کاهش تنش‌های منطقه‌ای شود
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 29 بهمن ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
برنامه مسابقات امروز 29 بهمن + پخش زنده
در زمان مواجهه با تشنج این اقدامات را انجام ندهید
مولکولی که نور خورشید را سال‌ها نگه می‌دارد