×
ورزشی
شناسه خبر : 226804
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/03/13 ساعت 16:48
تیم ملی ایران به قطر، زمین خاطره‌ها رسید

تیم ملی ایران به قطر، زمین خاطره‌ها رسید

تیم ملی فوتبال ایران در دیداری از هفته نهم مقدماتی جام جهانی 2026، پنج‌شنبه شب در ورزشگاه خاطره‌انگیز جاسم بن‌حمد دوحه به مصاف تیم ملی قطر می‌رود؛ جایی که خاطرات شیرینی برای فوتبال ایران رقم خورده است و حالا شاگردان قلعه‌نویی با ترکیبی تازه، به دنبال خلق خاطره‌ای جدید هستند.

نورنیوز - گروه ورزشی - تیم ملی فوتبال کشورمان در چارچوب رقابت‌های انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶، از ساعت ۲۱:۴۵ روز پنج‌شنبه ۱۵ خرداد در دیداری حساس به مصاف تیم ملی قطر خواهد رفت. این بازی در ورزشگاه جاسم بن‌حمد دوحه برگزار می‌شود؛ استادیومی که پیش‌تر نیز صحنه درخشش ملی‌پوشان ایرانی بوده است.

کاروان تیم ملی فوتبال ایران ساعاتی پیش وارد دوحه، پایتخت قطر شد تا خود را برای دیدار با این تیم در هفته نهم مرحله سوم انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ آماده کند.
بازیکنان پس از ورود به فرودگاه بین‌المللی دوحه، راهی محل اقامت خود شدند تا خود را برای بازی آماده کنند. تیم ملی ایران قرار است روز ۱۵ خرداد به مصاف تیم ملی قطر برود.

تیم+ملی+ایران
تیم ملی ایران که صعود خود به جام جهانی را در فیفادی نوروز ۱۴۰۴ به‌عنوان صدرنشین قطعی کرده، اکنون به دنبال ارتقای جایگاه در رنکینگ فیفا و افزایش آمادگی برای تورنمنت مهم پیش روست. در همین مسیر، ملاقات با قطر اهمیتی دوچندان دارد؛ چرا که علاوه بر انگیزه‌های فنی، حس انتقام‌جویی پس از جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۳ نیز در میان بازیکنان موج می‌زند.

ورزشگاه جاسم بن‌حمد، برای هواداران ایرانی یادآور لحظاتی ناب است؛ از گل تماشایی رضا قوچان‌نژاد در مقدماتی ۲۰۱۴ تا گل طلایی مهدی طارمی در نوروز ۱۳۹۶ که صعود به جام جهانی ۲۰۱۸ را هموار کرد. حالا دوباره نسل تازه‌نفس تیم ملی با ترکیبی جوان، به این میدان قدم می‌گذارد.

از آن تیم پیروز نوروزی، همچنان مهدی طارمی، علیرضا بیرانوند، سعید عزت‌اللهی، میلاد محمدی و مرتضی پورعلی‌گنجی در ترکیب حضور دارند. غیبت سردار آزمون و احسان حاج‌صفی (کاپیتان AJ) به دلیل مصدومیت محسوس است، اما جوانان تیم ملی با انرژی و انگیزه فراوان به دنبال درخشش هستند.

در این سفر، تیم ملی با پرواز اختصاصی راهی دوحه شده و ۲۷ بازیکن در اردو حضور دارند. همچنین با دعوت فدراسیون، چهار پیشکسوت برجسته شامل حسین فرکی، حسین کازرانی، بهتاش فریبا و نصرالله عبداللهی نیز تیم ملی را همراهی می‌کنند.

تیم+ملی+ایران

اکنون سرنوشت صعود قطر به پلی‌آف جهانی به دست شاگردان قلعه‌نویی افتاده و آن‌ها فرصت دارند تا با ارائه فوتبال ناب ایرانی، یک برد خاطره‌انگیز دیگر را در جاسم بن‌حمد ثبت کنند و نشان دهند که ایران همچنان از آسیا یک سر و گردن بالاتر است.


اخبار مرتبط
طارمی: همه بازیکنان با شایستگی به اردوی تیم ملی دعوت شدند
چهارشنبه 1404/03/14 ساعت 19:40
طارمی: همه بازیکنان با شایستگی به اردوی تیم ملی دعوت شدند
مهدی طارمی در آستانه دیدار تیم ملی تأکید کرد که همه بازیکنان با شایستگی به اردو دعوت شده‌اند. او تمرکز بالا را عامل موفقیت تیم در بازی سخت پیش رو دانست.
دروازه‌بانی که در لیگ برتر ارتش یک نفره بود!
چهارشنبه 1404/03/14 ساعت 18:07
دروازه‌بانی که در لیگ برتر ارتش یک نفره بود!
با پایان فصل بیست‌وچهارم لیگ برتر فوتبال ایران، لوآن پولی، دروازه‌بان برزیلی نساجی مازندران، به عنوان یکی از چهره‌های شاخص این رقابت‌ها مطرح شد؛ دروازه‌بانی که با عملکرد خیره‌کننده‌اش تا هفته‌های پایانی امید را برای بقا در دل هواداران قائمشهری زنده نگه داشت.
تصاویری از تمرین دیشب ملی پوشان ایرانی در قطر
چهارشنبه 1404/03/14 ساعت 10:24
تصاویری از تمرین دیشب ملی پوشان ایرانی در قطر
اولین جلسه تمرینی تیم ملی فوتبال ایران در کشور قطر برای بازی با تیم ملی فوتبال این کشور، در راستای رقابت‌های انتخابی جام جهانی 2026، دیشب در مجموعه ورزشی اسپایر دوحه برگزار شد.
اظهارات جنجالی ملی پوش بی تکرار والیبال ایران در مورد دلایل افت ملی
سه‌شنبه 1404/03/13 ساعت 16:34
اظهارات جنجالی ملی پوش بی تکرار والیبال ایران در مورد دلایل افت ملی
سید محمد موسوی، ستاره بی‌تکرار والیبال ایران، در گفت‌و‌گو با روزنامه ایران از دلایل افت تیم ملی والیبال، نبود بازیکن تاپ و تغییرات مدیریتی فدراسیون سخن گفت. مدافعی که خاطرات طلایی‌اش هنوز در ذهن هواداران باقی‌ست، حالا از دور نگران آینده این ورزش است.
فهرست تیم ملی با 28 بازیکن کامل شد
یکشنبه 1404/03/11 ساعت 21:26
فهرست تیم ملی با 28 بازیکن کامل شد
امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، فهرست 28 بازیکن دعوت‌شده به اردوی تیم ملی را برای آمادگی پیش از دیدار با تیم‌های ملی قطر و کره‌شمالی اعلام کرد. در این فهرست، نام چند چهره جوان و بازیکنان باتجربه به چشم می‌خورد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نوراینفو | 6 راز موفقیت برای مدیریت مالی
تامین برق یک شهر با راکتور هسته‌ای در حیاط پشتی خانه
زمستان بدون مازوت؟ ترس مجدد از خاموشی‌ها و آلودگی هوا
زنگ خطر پایان سیاست دوحزبی در انگلیس/ فاراژ در آستانه نخست‌وزیری؟
سخنان سید عباس عراقچی وزیر خارجه ایران در نشست شورای امنیت سازمان ملل
مستند ایرانی جایزه جشنواره بوسان را گرفت
فرزند شهید نصرالله: آمریکا از طرح‌های شیطانی علیه کشورهای اسلامی استفاده می‌کند
مورایس: استقلال در حال رشد است
واکنش ایران به سخنرانی «نتانیاهو» در مجمع عمومی سازمان ملل در مقابل صندلی‌های خالی
ظریف: فعالسازی اسنپ‌بک، سودی برای اروپا نخواهد داشت
پزشکیان: اقدامات رئیس‌جمهور آمریکا منطقه را به سمت آتش سوق می‌دهد
آلمان: تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران اعمال خواهند شد
کشورهای اسلامی برای مردم خود و ملت‌های مسلمان با توسعه همکاری‌ها امنیت و رفاه ایجاد کنند
تکذیب بازرسی آژانس در فردو و نطنز +فیلم
ترافیک سنگین در تمامی محور‌های ورودی تهران
چین: فعال کردن مکانیسم اسنپ‌بک به حل اختلافات کمکی نخواهد کرد.
تعقیب و گریز قاچاقچیان سوخت توسط پلیس هرمزگان
بن بست مذاکرات امنیتی بین اسرائیل و سوریه در آخرین لحظه
ایران جهان را به ایستادگی در برابر استانداردهای دوگانه و مزورانه فرامی‌خواند
شهادت 93 دانش‌آموز و 30 استاد دانشگاه در جنگ 12 روزه
اعلام زمان رای گیری شورای امنیت درباره ایران
وزیر خارجه عراق حمله به هر شهرونده عراقی را حمله به عراق دانست
جدول به روز لیگ برتر پس از بازی استقلال
تحقیر نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل
جنایت رژیم صهیونیستی توهین به کرامت انسانی است
استقلال(1) -شمس آذر (1) /توقف آبی پوشان در خانه+ فیلم
عرضه 11 محصول ایران‌خودرو بدون نیاز به حساب وکالتی
گروسی: نشانه‌ای درباره افزایش سطح غنی‌سازی اورانیوم ایران وجود ندارد
تاکید نخست‌وزیر چین به افزایش اقدامات یک‌جانبه توسط برخی کشورها
ایران از مواضع تاجیکستان در جنگ 12 روزه تقدیر کرد
سایپا فردا پیش‌فروش جدید خود را کلید می‌زند
هاشمیان در نشست هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس
اعتراف گروسی به غیر منصفانه بودن عدم بازرسی آژانس اتمی از اسرائیل
انتخاب قطر به عنوان میزبان والیبال قهرمانی جهان در سال 2029
مصرف بنزین در تابستان امسال رکورد زد
خلاصه بازی گل‌گهر 0-0 فولاد؛ دوئل لک و گروسیان! +فیلم
ادعای ترامپ: به پایان جنگ غزه نزدیک شده‌ایم
عکس های منتخب حیات وحش هفته
سخنرانی عراقچی در نشست گروه دوستان مدافع منشور سازمان ملل
حذف تیم ملی چوگان ایران از جام‌جهانی
طی 6 ماهه گذشته بیش از 7 میلیون لیتر قاچاق سوخت در هرمزگان کشف شد
دیدار پزشکیان و ولیعهد کویت در نیویورک
شهباز شریف: نیروهای پاکستان «پاسخ قاطعی» به هند دادند
بیانیه گروه دوستان منشور ملل متحد در محکومیت تجاوزات امریکا و اسرائیل علیه ایران
درخواست فلسطین برای عضویت در بریکس
اسلامی: ایران اهل تعامل است، اما غرب تقابل را برگزیده
دخالت غیرمنتظره ترامپ در جام جهانی؛ تغییر محل بازی‌ها در صورت ناامنی
درخواست عراقچی از شورای امنیت سازمان ملل متحد
دلیل لغو کنسرت‌های سیروان خسروی و ایهام
طمع سازندگان بازار مسکن را متلاطم کرد
X
آگهی تبلیغاتی