×
اجتماعی
شناسه خبر : 226803
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/03/13 ساعت 16:47
هشدار درباره موج جدید بارش و باد شدید در شمال و شرق کشور

هشدار درباره موج جدید بارش و باد شدید در شمال و شرق کشور

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران خبر داد: مخاطرات وضع هوا از کاهش نسبی دما، وزش باد شدید، رگبار پراکنده و احتمال وقوع گرد و خاک در مناطق مختلف کشور طی روزهای آینده خبر داد. دریای خزر، خلیج فارس و تنگه هرمز نیز مواج خواهند بود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، از استمرار ناپایداری‌های جوی در نقاط مختلف کشور طی پنج روز آینده خبر داد. بر اساس اعلام وی، کاهش نسبی دما، رگبار باران، رعد و برق و وزش باد شدید از امروز تا پایان هفته در بیشتر نقاط کشور ادامه خواهد داشت.

امروز، ۱۳ خردادماه، در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، مازندران و گلستان افزایش ابر، رگبار و رعد و برق به همراه وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود. همچنین در نوار شمالی کشور کاهش نسبی دما قابل انتظار است.

در روز چهارشنبه، ۱۴ خرداد، با تداوم ابرناکی در شمال غرب، وزش باد و رگبار پراکنده در استان‌های ساحلی خزر پیش‌بینی شده و دریای خزر مواج خواهد بود. همچنین دامنه‌های جنوبی البرز از جمله تهران، البرز و قزوین شاهد افزایش باد و کاهش دما خواهند بود.

پنج‌شنبه، ۱۵ خرداد، علاوه بر سواحل شمالی، در استان‌های خراسان شمالی و خراسان رضوی نیز احتمال بارش وجود دارد. همچنین در دامنه‌های زاگرس مرکزی، البرز و نواحی شمال غرب کشور افزایش ابر و رگبار پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

جمعه و شنبه نیز این وضعیت در شمال شرق، سواحل خزر، برخی نقاط مرکزی و استان‌های جنوبی البرز ادامه خواهد یافت. ارتفاعات یزد و شمال کرمان نیز در این مدت دچار ناپایداری‌های جوی خواهند شد.

در این بازه زمانی، وزش باد شدید همراه با گرد و خاک به‌ویژه در استان‌های مرزی ایلام، خوزستان، شرق و شمال شرق کشور پیش‌بینی شده است که می‌تواند موجب کاهش دید افقی و کیفیت هوا شود.

در تهران، آسمان طی روزهای آینده غالباً صاف تا نیمه‌ابری خواهد بود، اما وزش باد شدید و احتمال گرد و خاک وجود دارد. دمای پایتخت بین ۲۴ تا ۲۸ درجه در نوسان خواهد بود.

اهواز با دمای ۴۰ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین و شهرکرد با ۶ درجه، سردترین نقاط کشور طی روزهای آینده خواهند بود. همچنین دریای خزر، خلیج فارس و تنگه هرمز از سه‌شنبه تا پنج‌شنبه مواج خواهند بود.


اخبار مرتبط
هشدار زرد؛ گردوخاک و گرما در راه تهران
چهارشنبه 1404/03/14 ساعت 17:56
هشدار زرد؛ گردوخاک و گرما در راه تهران
طبق اعلام هواشناسی، هوای تهران از شنبه گرم‌تر خواهد شد و بیشینه دما تا 36 درجه افزایش می‌یابد. همزمان با این افزایش دما، وزش باد، گردوخاک و کاهش کیفیت هوا به‌ویژه در مناطق جنوبی و غربی استان نیز پیش‌بینی شده است.
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 14 خرداد 1404 +وضعیت استان‌ها
چهارشنبه 1404/03/14 ساعت 08:48
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 14 خرداد 1404 +وضعیت استان‌ها
بارش‌های پراکنده در سواحل دریای خزر و اردبیل آغاز شده و تا پایان هفته ادامه دارد. در همین حال، توده‌های گردوخاک از عراق به سوی غرب و جنوب غرب کشور در حرکت‌اند که می‌تواند کیفیت هوا را به‌شدت کاهش دهد.
وضعیت آب‌وهوا امروز سه‌شنبه 13 خرداد 1404 +وضعیت استان‌ها
سه‌شنبه 1404/03/13 ساعت 09:51
وضعیت آب‌وهوا امروز سه‌شنبه 13 خرداد 1404 +وضعیت استان‌ها
سامانه بارشی جدید با عبور از تراز میانی جو، امروز شمال‌غرب کشور را تحت تأثیر قرار می‌دهد و موجب وقوع رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید در استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل می‌شود؛ همچنین گردوخاک و کاهش کیفیت هوا در نواحی شرقی کشور پیش‌بینی شده است.
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 12 خرداد 1404 +وضعیت استان‌ها
دوشنبه 1404/03/12 ساعت 08:11
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 12 خرداد 1404 +وضعیت استان‌ها
جوّ کشور امروز و فردا عمدتاً آرام است؛ با این حال، فردا در شمال‌ غرب و سواحل خزر افزایش ابر، رگبار و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود. وزش باد شدید و کاهش دما نیز در نوار شمالی محتمل است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کاهش اعتیاد به گوشی با قاب فولادی
مکرون «بدترین» رئیس‌جمهور فرانسه در 60 سال اخیر
گوترش: جهان در جلوگیری از گرمایش زمین شکست خورده است
رسانه‌های اسرائیلی: حملات به لبنان با هماهنگی آمریکا انجام می‌شود
ویتکاف موسسه صلح نوبل را به تقلب علیه ترامپ متهم کرد!
پهپاد، فرودگاه سوئد را تعطیل کرد
اقدام خصمانه وزارت خزانه داری آمریکا علیه افراد مرتبط با حزب‌الله
هشدار اتحادیه اروپا درباره رقابت‌ تسلیحاتی جدید میان روسیه و آمریکا
عون: حملات امروز اسرائیل، یک جنایت کامل است
هکرهای ایرانی به ایمیل جان بولتون دست یافته‌اند
مذاکرات استانبول متوقف شد
اعلام لیست نامزدهای بهترین بازیکن سال/نبود دو بازیکن مطرح در لیست فیفا
کاهش 140 میلیارد مترمکعبی بارش‌های کشور
هشدار مصر نسبت به اعزام نیروی بین‌المللی برای خلع سلاح حماس
نگرانی ناتو از «همکاری بی‌سابقه» ایران و روسیه
استاندار تهران: حریم پایتخت خط قرمز دولت است
اکسیوس: قزاقستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد
خداحافظی «عموری» از فوتبال
ویتکاف مدعی پیوستن کشوری دیگر به توافق سازش با اسرائیل شد
مرزبانان پاکستان و افغانستان به روی هم آتش گشودند
تظاهرات بزرگ ضد ترامپ در واشنگتن دی سی
پیروزی والیبال زیر 16 سال دختران آسیا مقابل استرالیا
مسئول لبنانی: حملات دشمن ما را نمی‌ترساند
پزشکیان: افتخار من به نسل جوانی است که آینده را خواهد ساخت
گزارش تصویری | درون گنجینه فرعون مصر
کاهش 10 درصدی پروازهای آمریکا به دلیل تعطیلی دولت
پیروزی تیم ملی والیبال ایران مقابل قطر
تعویض رایگان قطعه معیوب 3 خودرو از سوی ایران خودرو
نجات 8 نفر از جمله یک کودک دو ساله در آتش‌سوزی یک ساختمان اداری
عناوین سلطنتی شاهزاده انگلیسی رسماً لغو شد
خرسندی ترامپ از بازنشستگی پلوسی
رئیس‌جمهور: اختلافات و دعواهای جناحی را کنار بگذاریم
رونالدو: جنون قهرمانی در جام‌جهانی ندارم
نماینده حزب‌الله: رژیم صهیونیستی تعهدی به توقف عملیات‌های خصمانه ندارد
واکنش قالیباف به انتخاب شهردار نیویورک
راه‌های جایگزین برای تردد در روز جمعه در اطراف میدان انقلاب
پول زائرانی که زمینی از عربستان بازگشتند، پس داده شد
ترکیه اس-400 را رها نمی‌کند و بر سر اف-16 چانه می‌زند
وزیر اقتصاد: گمرکات به بخش خصوصی واگذار می شود
جدول لیگ برتر ایران در پایان دیدارهای امروز
موافقت «نیروهای پشتیبانی سریع» با آتش بس در سودان
سینمای ایران در جاده موفقیت اوراسیا
قیمت‌ ارز ترجیحی تغییری نکرده است
گونه جدید کرونا با «گلودرد تیغی» در حال گسترش است+فیلم
حماس: اقدام بن‌گویر در النقب، تجلی آشکار تروریسم سازمان‌یافته است
پزشکیان: تفرقه در امت اسلام، خواست صهیونیسم جهانی است
زهران ممدانی تیم انتقال قدرت کاملاً زنانه خود را معرفی کرد
آبفا: ذخیره سدهای تهران به 5 درصد رسید
نبیه بری: مذاکره مستقیم با اسرائیل در کار نیست
یک پالایشگاه نفت در جنوب غرب روسیه هدف قرار گرفت
X
آگهی تبلیغاتی