×
اجتماعی
شناسه خبر : 226779
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/03/15 ساعت 11:18
کدام گروه از بازنشستگان تأمین اجتماعی از امروز منتظر واریز وام 50 میلیونی باشند؟

کدام گروه از بازنشستگان تأمین اجتماعی از امروز منتظر واریز وام 50 میلیونی باشند؟

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، از آغاز مرحله جدید پرداخت تسهیلات 50 میلیون تومانی به بازنشستگان کشوری از نیمه خردادماه خبر داد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: بر اساس این اطلاعیه، ‌وام یادشده با کارمزد چهار درصد و بازپرداخت ۲۴ ماهه به متقاضیان پرداخت می‌شود.

مبلغ هر قسط در حالت عادی ۲۲ میلیون و ۷۲۷ هزار و ۲۷۰ ریال تعیین شده است، اما دو قسط استثنا دارد؛

قسط نخست: ۲۰ میلیون ریال

قسط سیزدهم: ۱۰ میلیون ریال

سازمان تأمین اجتماعی توضیح داده است که این دو قسط کمتر از مبلغ معمول، در واقع اقساط کارمزد وام هستند و به‌عنوان هزینه‌های اداری در ابتدای هر سال از حقوق بازنشستگان کسر می‌شوند. با احتساب تمامی اقساط، جمع کل بازپرداخت وام به ۵۳۰ میلیون ریال می‌رسد؛ بنابراین سود کل وام برای دوره دو-ساله برابر ۳۰ میلیون ریال خواهد بود.

مسئولان سازمان تأمین اجتماعی تأکید کرده‌اند که شرایط مذکور در سراسر کشور یکسان است و تغییرات احتمالی تنها به‌صورت رسمی از سوی اداره کل امور بازنشستگان اطلاع‌رسانی خواهد شد.

کانون‌های بازنشستگی نیز از واجدان شرایط خواسته‌اند در صورت نیاز به دریافت مرحله‌های بعدی وام، سوابق کسر اقساط خود را به‌دقت پیگیری کنند تا از هم‌پوشانی بدهی‌ها جلوگیری شود.

سازمان تأمین اجتماعی در پایان اطلاعیه خود خطاب به بازنشستگان اعلام کرده است: «هرگونه اخبار تکمیلی درباره زمان‌بندی مرحله دوم پرداخت و همچنین شرایط جدید وام‌های سال آینده صرفاً از طریق درگاه‌های رسمی این سازمان منتشر خواهد شد.»

آغاز پرداخت وام از نیمه خرداد

به دنبال آن دیروز ۱۴ خردادماه، حجت میرزایی، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، از آغاز مرحله جدید پرداخت تسهیلات ضروری به بازنشستگان کشوری از نیمه خردادماه خبر داد. 

به گفته میرزایی، در طرح تسهیلات ضروری سال ۱۴۰۴، از میان حدود ۸۵۰ هزار نفر ثبت‌نام‌کننده، نزدیک به ۳۰۰ هزار نفر با توجه به سقف اعتباری بانک صادرات، واجد شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی شناخته شده‌اند.

پرداخت این وام‌ها به‌صورت مرحله‌ای و در ۱۰ نوبت انجام خواهد شد و طبق اعلام صندوق بازنشستگی، تلاش شده تا روند پرداخت‌ها منظم و براساس زمان‌بندی مشخص اجرا شود.

این تسهیلات با کارمزد سالانه ۴ درصد و بازپرداخت ۶۰ ماهه در اختیار واجدان شرایط قرار می‌گیرد.

صندوق بازنشستگی کشوری تأکید کرده است که با همکاری بانک صادرات، روند تخصیص و پرداخت وام‌ها بدون تأخیر و بر اساس نوبت‌بندی انجام خواهد شد.

چه افرادی وام می‌گیرند؟

حمیدرضا شیخی مدیرکل خدمات رفاهی صندوق بازنشستگی کشوری، روند انتخاب افراد واجد شرایط برای دریافت این وام در سال ۱۴۰۴ را این طور توضیح داد: «به دلیل محدودیت سقف اعتباری بانک عامل، تنها تعداد ۳۰۰ هزار نفر از واجدین شرایط در لیست مشمولان دریافت قرار گرفتند.»

وی افزود: «انتخاب بازنشستگان بر اساس اولویت‌بندی انجام شده است؛ کسانی که تاکنون وام دریافت نکرده‌اند در اولویت اول قرار دارند، پس از آن افرادی که یک یا چند وام قبلی داشته‌اند و وامشان تا قبل از ثبت نام تسویه شده بود، در اولویت‌های بعدی قرار گرفتند و در نتیجه افرادی که وام تسویه نشده داشتند، از ابتدای فرآیند اولویت‌بندی حذف شدند.» 

وی تاکید کرد که سقف وام ۵۰ میلیون تومانی اعتباری معادل ۳۰۰ هزار نفر بوده و به همین دلیل برخی از بازنشستگان که واجد شرایط بودند، به دلیل محدودیت اعتبار موفق به دریافت وام نشده‌اند.

مدیرکل خدمات رفاهی صندوق بازنشستگی کشوری همچنین اعلام کرد که مبلغ وام ضروری بازنشستگان در سال جاری به ۵۰ میلیون تومان افزایش یافته و بازپرداخت آن در اقساط ۶۰ ماهه با کارمزد ۴ درصد انجام می‌شود. 


اخبار مرتبط
بازنشستگان تأمین اجتماعی یک سفر دو نفره رایگان هدیه می‌گیرند
دوشنبه 1404/03/19 ساعت 10:38
بازنشستگان تأمین اجتماعی یک سفر دو نفره رایگان هدیه می‌گیرند
سازمان تأمین اجتماعی سفر رایگان زیارتی و سیاحتی برای بازنشستگان با یک نفر همراه تدارک دیده است. در سال گذشته حدود 49 هزار بازنشسته در قالب این طرح، به شهرهای زیارتی مشهد و قم اعزام شدند.
پرداخت وام ازدواج اوج گرفت
یکشنبه 1404/03/18 ساعت 16:22
خبر خوش برای جوانان؛
پرداخت وام ازدواج اوج گرفت
پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج در سال 1404 با رشد 32 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته همراه بوده و بیش از 91 هزار فقره وام به مبلغ بیش از 30 همت پرداخت شده است؛ اقدامی که در راستای حمایت از جوانان و تسهیل ازدواج در کشور ارزیابی می‌شود.
وام 50 میلیون تومانی بازنشستگان در راه است+ زمان و نحوه پرداخت
دوشنبه 1404/03/05 ساعت 08:39
بازنشستگان بخوانند
وام 50 میلیون تومانی بازنشستگان در راه است+ زمان و نحوه پرداخت
پرداخت وام 50 میلیون تومانی به 300 هزار بازنشسته واجد شرایط از نیمه خرداد آغاز می‌شود. این وام با کارمزد 4 درصد و دوره بازپرداخت 60 ماهه، در 10 مرحله و تا پایان اسفند سال جاری به متقاضیان پرداخت خواهد شد.
آغاز مرحله جدید ثبت‌نام وام بازنشستگان تأمین اجتماعی+ جزئیات
شنبه 1403/07/14 ساعت 09:17
آغاز مرحله جدید ثبت‌نام وام بازنشستگان تأمین اجتماعی+ جزئیات
مرحله جدید ثبت‌نام وام بازنشستگان تأمین اجتماعی آغاز شد. بنا بر اعلام سازمان تامین اجتماعی، بازنشستگان این سازمان از 21 مهرماه می‌توانند نسبت به ثبت‌نام برای دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه اقدام کنند.
پرداخت وام بازنشستگان از امروز آغاز می‌ شود
یکشنبه 1400/06/14 ساعت 12:32
پرداخت وام بازنشستگان از امروز آغاز می‌ شود
رییس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران گفت: دو مرحله از پرداخت وام بازنشستگان کارگری انجام شده؛ در دور دوم به بیش از دوازده هزار بازنشسته وام پرداخت شد و قرار بود از امروز دور جدیدی از پرداخت‌ها آغاز شود.
نظرات

آخرین اخبار
سهمیه آب زمزم به حجاج نرسید
قدردانی فرماندهی کل سپاه از افتخارآفرینی ورزشکاران کشور در میانه جنگ
مبینا نعمت زاده: بازی‌های آسیایی را از دست دادم
کواراتسخلیا، بهترین بازیکن فصل لیگ قهرمانان اروپا 26-2025 شد
پسر زیدان مسافر آمریکا شد، گندوز خط خورد
شنیده شدن صدای انفجار در کنارک
زهرا کیانی و امیرحسین زارع، بانو و آقای ورزش ایران شدند
ثبت یک موفقیت درمانی جدید با جراحی پیشرفته «هایتوک»در مشهد
مکرون خواستار توافق فوری میان ایران و آمریکا شد
طباطبایی: رئیس‌جمهور ‎از خدمت به مردم عقب نخواهد نشست/حضرتی: شایعه استعفا کذب است
انتقاد رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی از انتقال کمپ تیم ملی به مکزیک
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 10 خرداد 1405
نبیه بری: مقاومت به مفاد آتش‌بس پایبند است
حمله پهپادی حزب‌الله به شمال اراضی اشغالی 6 زخمی برجای گذاشت
تمرینات سخت تیم ملی فوتبال برگزار شد
طلسم 15 ساله شکست؛ تالاب سولدوز دوباره لبریز شد
پاداش ویژه رئیس‌جمهور در انتظار صعود تیم ملی از گروه جام جهانی
دولت جنگ ، حکومت نظامیان نیست
هشدار معاون سابق ترامپ: آمریکا از اصول محافظه‌کاری فاصله گرفته است
گمانه‌زنی درباره سفر رئیس‌جمهور آمریکا به تل‌آویو
در نشست خبری جنبش خیابانی حفاظت از ایران
جلسه کابینه ترامپ چیزی جز یک نمایش آشفته نبود
انفجار در شمال شرقی میانمار 46 قربانی گرفت+فیلم
اعتراف مقام سابق آمریکایی به «شکست راهبردی» در برابر ایران
عبدالله‌خانی: رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
سپاهان از دریافت مجوز حرفه‌ای AFC بازماند
بازگشت سه سکوی پارس جنوبی به مدار تولید
گروسی: حمله به نیروگاه‌ هسته‌ای غیرقابل قبول است
بازگشت حجاج از فردا
عامل دود سیاه حوالی اتوبان ستاری تهران چه بود؟
وکلا و سردفتران در لیست قرمز مبارزه با پولشویی
نورنما | خجسته میلاد با سعادت امام هادی (ع) مبارک
نگرانی بازنشستگان از تأخیر سه‌ماهه در دریافت حقوق/ وعده‌ پایان مهلت تا 15 خرداد
تهدید عمان از سوی رئیس‌جمهور آمریکا ماهیت جنگی دارد
ترامپ «هنر معامله‌گر» در بن‌بست جنگی گرفتار شد
عضو کمیسیون امنیت ملی: هدف مذاکرات، توقف کامل درگیری‌هاست
سپاه از شناسایی محموله نظامی در منطقه مرزی ارومیه خبر داد
معاملات آنلاین مسکن مجوز قانونی گرفتند
تام باراک نماینده ویژه آمریکا در سوریه و عراق شد
پزشکیان: بدون همبستگی و تحمل سختی نمی‌توان از چالش‌های بزرگ عبور کرد
سازمان ملل ورشکست شد!
ویزا ندادند! سفر تیم ملی آفریقای جنوبی متوقف شد
مشکلات آزادراه تهران–شمال ظرف دو هفته تعیین‌تکلیف شود
رکورد بالاترین سرعت ثبت‌شده در تاریخ رقابت‌های موتو جی‌پی شکسته شد
حاجی دلیگانی : اعتبار کالابرگ باید متناسب با تورم افزایش یابد
لیست شوم پرسپولیس/ 5 ستاره محبوب در خطر اخراج
چه کسی پشت پرده زرادخانه مشترک واشنگتن- تل آویو ایستاده است؟
جنگ علیه ایران، موتور رشد صنایع چین را کند کرد
پیرصالحی: به دلیل افزایش هزینه‌های تأمین، ناچار به اصلاح قیمت‌ها هستیم
«غبار میمون» و «کروکودیل» در کمین جوانان