×
اجتماعی
شناسه خبر : 226779
تاریخ انتشار :

کدام گروه از بازنشستگان تأمین اجتماعی از امروز منتظر واریز وام 50 میلیونی باشند؟

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، از آغاز مرحله جدید پرداخت تسهیلات 50 میلیون تومانی به بازنشستگان کشوری از نیمه خردادماه خبر داد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: بر اساس این اطلاعیه، ‌وام یادشده با کارمزد چهار درصد و بازپرداخت ۲۴ ماهه به متقاضیان پرداخت می‌شود.

مبلغ هر قسط در حالت عادی ۲۲ میلیون و ۷۲۷ هزار و ۲۷۰ ریال تعیین شده است، اما دو قسط استثنا دارد؛

قسط نخست: ۲۰ میلیون ریال

قسط سیزدهم: ۱۰ میلیون ریال

سازمان تأمین اجتماعی توضیح داده است که این دو قسط کمتر از مبلغ معمول، در واقع اقساط کارمزد وام هستند و به‌عنوان هزینه‌های اداری در ابتدای هر سال از حقوق بازنشستگان کسر می‌شوند. با احتساب تمامی اقساط، جمع کل بازپرداخت وام به ۵۳۰ میلیون ریال می‌رسد؛ بنابراین سود کل وام برای دوره دو-ساله برابر ۳۰ میلیون ریال خواهد بود.

مسئولان سازمان تأمین اجتماعی تأکید کرده‌اند که شرایط مذکور در سراسر کشور یکسان است و تغییرات احتمالی تنها به‌صورت رسمی از سوی اداره کل امور بازنشستگان اطلاع‌رسانی خواهد شد.

کانون‌های بازنشستگی نیز از واجدان شرایط خواسته‌اند در صورت نیاز به دریافت مرحله‌های بعدی وام، سوابق کسر اقساط خود را به‌دقت پیگیری کنند تا از هم‌پوشانی بدهی‌ها جلوگیری شود.

سازمان تأمین اجتماعی در پایان اطلاعیه خود خطاب به بازنشستگان اعلام کرده است: «هرگونه اخبار تکمیلی درباره زمان‌بندی مرحله دوم پرداخت و همچنین شرایط جدید وام‌های سال آینده صرفاً از طریق درگاه‌های رسمی این سازمان منتشر خواهد شد.»

آغاز پرداخت وام از نیمه خرداد

به دنبال آن دیروز ۱۴ خردادماه، حجت میرزایی، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، از آغاز مرحله جدید پرداخت تسهیلات ضروری به بازنشستگان کشوری از نیمه خردادماه خبر داد. 

به گفته میرزایی، در طرح تسهیلات ضروری سال ۱۴۰۴، از میان حدود ۸۵۰ هزار نفر ثبت‌نام‌کننده، نزدیک به ۳۰۰ هزار نفر با توجه به سقف اعتباری بانک صادرات، واجد شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی شناخته شده‌اند.

پرداخت این وام‌ها به‌صورت مرحله‌ای و در ۱۰ نوبت انجام خواهد شد و طبق اعلام صندوق بازنشستگی، تلاش شده تا روند پرداخت‌ها منظم و براساس زمان‌بندی مشخص اجرا شود.

این تسهیلات با کارمزد سالانه ۴ درصد و بازپرداخت ۶۰ ماهه در اختیار واجدان شرایط قرار می‌گیرد.

صندوق بازنشستگی کشوری تأکید کرده است که با همکاری بانک صادرات، روند تخصیص و پرداخت وام‌ها بدون تأخیر و بر اساس نوبت‌بندی انجام خواهد شد.

چه افرادی وام می‌گیرند؟

حمیدرضا شیخی مدیرکل خدمات رفاهی صندوق بازنشستگی کشوری، روند انتخاب افراد واجد شرایط برای دریافت این وام در سال ۱۴۰۴ را این طور توضیح داد: «به دلیل محدودیت سقف اعتباری بانک عامل، تنها تعداد ۳۰۰ هزار نفر از واجدین شرایط در لیست مشمولان دریافت قرار گرفتند.»

وی افزود: «انتخاب بازنشستگان بر اساس اولویت‌بندی انجام شده است؛ کسانی که تاکنون وام دریافت نکرده‌اند در اولویت اول قرار دارند، پس از آن افرادی که یک یا چند وام قبلی داشته‌اند و وامشان تا قبل از ثبت نام تسویه شده بود، در اولویت‌های بعدی قرار گرفتند و در نتیجه افرادی که وام تسویه نشده داشتند، از ابتدای فرآیند اولویت‌بندی حذف شدند.» 

وی تاکید کرد که سقف وام ۵۰ میلیون تومانی اعتباری معادل ۳۰۰ هزار نفر بوده و به همین دلیل برخی از بازنشستگان که واجد شرایط بودند، به دلیل محدودیت اعتبار موفق به دریافت وام نشده‌اند.

مدیرکل خدمات رفاهی صندوق بازنشستگی کشوری همچنین اعلام کرد که مبلغ وام ضروری بازنشستگان در سال جاری به ۵۰ میلیون تومان افزایش یافته و بازپرداخت آن در اقساط ۶۰ ماهه با کارمزد ۴ درصد انجام می‌شود. 


اخبار مرتبط
بازنشستگان تأمین اجتماعی یک سفر دو نفره رایگان هدیه می‌گیرند
دوشنبه 1404/03/19 ساعت 10:38
بازنشستگان تأمین اجتماعی یک سفر دو نفره رایگان هدیه می‌گیرند
سازمان تأمین اجتماعی سفر رایگان زیارتی و سیاحتی برای بازنشستگان با یک نفر همراه تدارک دیده است. در سال گذشته حدود 49 هزار بازنشسته در قالب این طرح، به شهرهای زیارتی مشهد و قم اعزام شدند.
پرداخت وام ازدواج اوج گرفت
یکشنبه 1404/03/18 ساعت 16:22
خبر خوش برای جوانان؛
پرداخت وام ازدواج اوج گرفت
پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج در سال 1404 با رشد 32 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته همراه بوده و بیش از 91 هزار فقره وام به مبلغ بیش از 30 همت پرداخت شده است؛ اقدامی که در راستای حمایت از جوانان و تسهیل ازدواج در کشور ارزیابی می‌شود.
وام 50 میلیون تومانی بازنشستگان در راه است+ زمان و نحوه پرداخت
دوشنبه 1404/03/05 ساعت 08:39
بازنشستگان بخوانند
وام 50 میلیون تومانی بازنشستگان در راه است+ زمان و نحوه پرداخت
پرداخت وام 50 میلیون تومانی به 300 هزار بازنشسته واجد شرایط از نیمه خرداد آغاز می‌شود. این وام با کارمزد 4 درصد و دوره بازپرداخت 60 ماهه، در 10 مرحله و تا پایان اسفند سال جاری به متقاضیان پرداخت خواهد شد.
آغاز مرحله جدید ثبت‌نام وام بازنشستگان تأمین اجتماعی+ جزئیات
شنبه 1403/07/14 ساعت 09:17
آغاز مرحله جدید ثبت‌نام وام بازنشستگان تأمین اجتماعی+ جزئیات
مرحله جدید ثبت‌نام وام بازنشستگان تأمین اجتماعی آغاز شد. بنا بر اعلام سازمان تامین اجتماعی، بازنشستگان این سازمان از 21 مهرماه می‌توانند نسبت به ثبت‌نام برای دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه اقدام کنند.
پرداخت وام بازنشستگان از امروز آغاز می‌ شود
یکشنبه 1400/06/14 ساعت 12:32
پرداخت وام بازنشستگان از امروز آغاز می‌ شود
رییس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران گفت: دو مرحله از پرداخت وام بازنشستگان کارگری انجام شده؛ در دور دوم به بیش از دوازده هزار بازنشسته وام پرداخت شد و قرار بود از امروز دور جدیدی از پرداخت‌ها آغاز شود.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
دیپلمات فرانسه به وزارت خارجه صهیونیست‌ها احضار شد
بقائی: ایران تحت فشار از حقوق هسته‌ای خود نخواهد گذشت
ترامپ: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد
وزیر نفت: امکان قاطی شدن آب و بنزین در جایگاه‌ها وجود ندارد
سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است
پیاتزا 25 والیبالیست را به اردوی تیم ملی دعوت کرد
انتقاد بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه
167 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
X
آگهی تبلیغاتی