×
حوادث
شناسه خبر : 226585
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/03/11 ساعت 23:51
ماجرای فرار سمند امدادی از صحنه تصادف با مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران چه بود+جزییات

ماجرای فرار سمند امدادی از صحنه تصادف با مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران چه بود+جزییات

امروز ، خودرو سمند امدادرسان با موتورسیکلت حامل علی جوادی مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران برخورد کرد. علی جوادی و راکب موتورسیکلت به شدت مجروح شدند و راننده سمند به جای کمک به سرعت متواری شد.

نورنیوز-گروه حوادث: در پی بروز حادثه‌ای برای علی جوادی، مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران، پیام نظر مدیر روابط عمومی این اداره کل  جزئیات این اتفاق را تشریح کرد.

وی اظهار داشت: «علی جوادی در مسیر برگشت از  مرقد امام خمینی (ره) در مسیر بازگشت، حوالی میدان بهمن، با خرابی خودروی شخصی خود مواجه شدند. از آنجا که رأس ساعت ۱۴ جلسه‌ای حقوقی در وزارت ورزش و جوانان داشتند و با توجه به شرایط ترافیکی مسیر، به این جمع‌بندی رسیدند که با خودرو به موقع به جلسه نخواهند رسید.»

وی ادامه داد: «با توجه به اهمیت جلسه، تصمیم بر آن شد که ایشان از با موتورسیکلت به سمت محل برگزاری جلسه حرکت کنند. به همراه موتورسیکلت یکی از همکاران اداره  راهی شدند. ایشان به‌صورت ترک‌نشین سوار بر موتورسیکلت می‌شوند.»

او افزود: «حدود ساعت ۱۴:۰۵ دقیقه بود که  با بنده تماس گرفتند و پرسیدند که کجا هستم. پاسخ دادم که به سمت اداره کل حرکت کرده‌ام. تماس قطع شد .طبق اطلاعاتی که بعداً کسب کردیم، زمانی که موتورسیکلت حامل آقای جوادی از تونل توحید خارج می‌شد، یک دستگاه خودروی سمند از پشت با آن برخورد می‌کند. در پی این برخورد، هر دو سرنشین موتورسیکلت به زمین پرت می‌شوند. راننده دچار آسیب‌دیدگی در ناحیه کتف می‌شود و متأسفانه آقای جوادی نیز دچار شکستگی در دو دنده و آسیب در ناحیه سر می‌شوند.»

مدیر روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان تهران گفت: «بلافاصله اورژانس به محل حادثه اعزام و آقای جوادی به بیمارستان شریعتی منتقل می‌شوند. پس از انجام اقدامات اولیه درمانی، با توجه به حساسیت وضعیت، با هماهنگی دکتر بنی‌جمالی، ایشان به بیمارستان بهمن منتقل می‌شوند تا تحت نظر دقیق‌تر قرار گیرند.»

وی خاطرنشان کرد: «خوشبختانه وضعیت عمومی ایشان پس از انتقال به بیمارستان بهمن پایدار بود و با توجه به اینکه شکستگی دنده‌ها نیاز به مراقبت و استراحت مطلق دارد، با رضایت شخصی به منزل منتقل شدند تا روند درمان را ادامه دهند.»

وی گفت: «خودروی مذکور از نوع سمند امدادرسان بوده است. متأسفانه پس از برخورد، صحنه را ترک کرده و متواری شده است. خوشبختانه شاهدان عینی موفق به ثبت شماره پلاک خودرو شدند و شکایت قضایی در این خصوص ثبت شده و در حال پیگیری است.»

گفتنی است علی جوادی سال 1401 نیز یکی از سرنشینان بالگرد حامل وزیر ورزش و جوانان بود که در کرمان سقوط کرد و در آن حادثه نیز از ناحیه دنده دچار جراحت شده بود.


رکنا
نظرات

آخرین اخبار
خاطره مرحوم هاشمی از سفر با اولین هواپیمای ساخت ایران به همراه شهید شمخانی
محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های مازندران
قیمت محصولات ایران خودرو امروز چهارشنبه 27 خرداد 1405
حواله دلار 3 هزار تومان ارزان شد
آیا واشنگتن منطقه را ترک می‌کند؟
قیمت خودرو‌های سایپا امروز چهارشنبه 27 خرداد 1405
پرواز محرمانه از امارات به تل‌آویو؛ پشت پرده یک دیدار امنیتی
تحسین مقاومت ایران در دیدار دیپلمات‌های خارجی با عراقچی
سهم اقتصاد دیجیتال ایران به 7.14 درصد رسید
مرگ مشکوک وکیل نقده‌ای؛ پلیس فرضیه‌های قتل و خودکشی را بررسی می‌کند
عاشورا در آینه عرفان
اطلاعیه مدیریت بحران درباره صدای انفجار امروز تبریز
ادعای مسکو درباره آزادسازی یک منطقه دیگر در دونتسک
قیمت طلای جهانی امروز چهار‌شنبه 27 خرداد 1405 / نوسان مثبت طلا در سایه خوش‌بینی‌های سیاسی
قیمت نفت به کانال 70 دلار برگشت
جام جهانی 2026 زیر سایه هت‌تریک،دوئل طلایی مسی، ام‌باپه و هالند
خروج 3.8 میلیون بشکه نفت ایران از محاصره آمریکا
قیمت دلار توافقی امروز چهارشنبه 27 خرداد 1405
ویزای آمریکا برای مهدی ترابی صادر شد
دستمزد داوران جام جهانی مشخص شد
خیابان مقدمه ایجاد یک ائتلاف ملی
سناریوهای مذاکراتی پیش رو
تفاهم ایران و آمریکا و چند نکته
چرا این تفاهم یک پیروزی است؟
نتانیاهو انتخابات را در نظرسنجی‌ها باخته است
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 27 خرداد 1405+ جدول
ادعای تازه رسانه اسرائیلی درباره توافق ایران و آمریکا
بیانیه گروه هفت درباره ایران، لبنان و غزه
کره جنوبی دست به دامان ترامپ شد
اقتصادنگار | در بازار بی سروسامان لوازم خانگی همه فقط تماشاچی اند!
پیش‌فروش بلیت قطارهای تیرماه آغاز شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 27 خرداد 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 27 خرداد 1405 + وضعیت استانها
هوش مصنوعی در آزمون تمرکز از انسان عقب ماند
نابغه 10 ساله‌ای که دنیای مد را شگفت‌زده کرد
هوش مصنوعی هنوز حریف ریاضیدانان برتر نمی‌شود
آتش‌سوزی در الخضیره؛ اختلال برقی علت احتمالی حادثه
روسیه: به تحریم‌های جدید اروپا پاسخ مؤثر می‌دهیم
هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا به رژیم صهیونیستی
ابلاغ دستورالعمل بهداشتی نذورات محرم و صفر
رهبر انصارالله: ایران در برابر طاغوت زمان به پیروزی عظیمی دست یافت
توقف مجوز تولید خودروهای مونتاژی با ارزبری بالا
عصر زیر پا گذاشتن حقوق ملت ایران تمام شده است
ثبت‌نام حج 1406 زودتر آغاز می‌شود
عرضه 5.7 همت کالا در مزایده اموال تملیکی آغاز شد
دیدار سفرای آمریکای لاتین مقیم تهران با عراقچی
بازداشت چند نفر پس از ادعای توطئه در کاخ سفید
پاپ از توافق ایران و آمریکا استقبال کرد
رفیعی: کاهش مصرف پلاستیک، راهی برای تقویت تاب‌آوری اقتصادی است
بیانیه وزارت دفاع روسیه درباره شلیک هشدار به قایق انگلیسی