×
حوادث
شناسه خبر : 226502
تاریخ انتشار : جمعه 1404/03/16 ساعت 14:32
خودکشی نافرجام دونده ملی‌پوش ایرانی در بازداشتگاه کره جنوبی

خودکشی نافرجام دونده ملی‌پوش ایرانی در بازداشتگاه کره جنوبی

«م.ک» یکی از اعضای تیم ملی دوومیدانی ایران که به اتهام تجاوز در کره جنوبی بازداشت شده بود، در اقدامی تلخ تلاش به خودکشی کرد. هرچند او از این حادثه جان سالم به در برده، اما وضعیت جسمانی و روانی‌اش وخیم گزارش شده است. این رخداد بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های داخلی و خارجی داشته است.

نورنیوز-گروه حوادث:  به نقل از روزنامه Korea Daily، پلیس شهر گومی کره‌جنوبی سه ورزشکار و یک مربی ایرانی شرکت‌کننده در مسابقات قهرمانی دو و میدانی آسیا را به اتهام تجاوز جنسی به یک زن کره‌ای بازداشت کرده است.

این حادثه در تاریخ ۳۱ مِی (۱۰ خرداد) رخ داده و پلیس حدود ساعت ۷ صبح همان روز، گزارشی مبنی بر وقوع تجاوز جنسی در یکی از هتل‌های محل اقامت ورزشکاران دریافت کرده است. گفته می‌شود زن شاکی، حدوداً ۲۰ ساله بوده و مدعی شده که از سوی چند مرد، از جمله ورزشکاران ایرانی، مورد آزار جنسی قرار گرفته است و حالا اطلاعات تکمیلی این خبر و پیگیری روند پرونده از سوی وکیل کره ای در حال انجام است.

پیش از این طبق اطلاعات منتشرشده، متهمان پیش از وقوع حادثه در یک بار (میخانه) در شهر گومی با زن جوان آشنا شده و او را به محل اقامت خود برده‌اند. پلیس دو ورزشکار حدوداً ۳۰ ساله و یک مربی ایرانی را در همان محل بازداشت کرده بود.

هم  اکنون این ماجرا ابعاد تازه‌ای به خود گرفته است. پایگاه خبری «Nate» در گزارشی تکان‌دهنده نوشت: «یکی از ورزشکاران تیم ملی، زن جوان کره‌ای را به اتاق خوابگاه کشانده و دو نفر دیگر – یک مربی و ورزشکار دیگر – در آنجا مخفی شده بودند. پس از ورود زن به اتاق، این سه مرد ایرانی به صورت گروهی به او حمله جنسی کردند. متعاقباً، قربانی با مراجعه به پلیس، موضوع را گزارش داد و هر سه مظنون در محل بازداشت شدند.»

وکیل پرونده، بئوم‌سیک کیم، که سابقه دادستانی نظامی در ارتش کره‌جنوبی را نیز دارد، اعلام کرده: «این یک پرونده جدی تجاوز و آزار جنسی است که در چارچوب یک رویداد بین‌المللی رخ داده و مظنونان نمی‌توانند با تکیه بر تابعیت خارجی از مجازات فرار کنند. پیگیری حقوقی شدید، کامل و مبتنی بر قوانین کیفری جمهوری کره در دستور کار ماست.»

شرکت حقوقی «دالیان» در بیانیه‌ای رسمی توضیح داده که این پرونده ذیل ماده ۴ قانون ویژه جرایم جنسی قرار می‌گیرد که مجازاتی بین ۷ سال زندان تا حبس ابد را در پی دارد. همچنین تأکید شده که قانون جزای کره برای اتباع خارجی نیز در صورت ارتکاب جرم در خاک کره جنوبی، قابل اجراست.

در این بیانیه آمده است: «این پرونده را تنها به عنوان یک اختلاف حقوقی در نظر نمی‌گیریم؛ بلکه مبارزه‌ای برای حمایت از جان قربانی تلقی می‌کنیم. از هرگونه فشار خارجی یا تلاش برای مصالحه جلوگیری خواهیم کرد.

اگرچه حادثه باید جدی بررسی شود، ولی نباید اجازه دهیم مظنونان صرفاً به دلیل فضای سیاسی یا انتخابات ریاست‌جمهوری، بدون مجازات به کشورشان بازگردند. ماجرای تلخ قتل ایته‌وون نباید تکرار شود.»

جواد کاظمیان: تجاوز یک اتفاق طبیعی است!

در پی این اتفاقات جواد کاظمیان بازیکن سابق تیم ملی فوتبال، متنی در فضای مجازی منتشر کرد که در آن آمده بود: «این اتفاقات طبیعیه و همه جای دنیا هست. ولی اصلاً اینطوری نیست که اینقدر دارن بزرگش می‌کنن. مرد باشیم انسان باشیم شاید واسه خودمون اتفاق افتاد.» 

کاربران فضای مجازی واکنش منفی زیادی به این جملات جواد کاظمیان نشان دادند. یکی از آن‌ها نوشت: «تجاوز از سوی ورزشکاری که رفته برای مدال واسه کشورش بجنگه عادیه؟!»

این واکنش‌ها به حدی بود که کاظمیان از موضع خود پایین آمده و از مردم عذرخواهی کرد. 

خودکشی در بازداشتگاه

در پی بازداشت این سه عضو تیم ملی دوومیدانی ایران در شهر گومی کره جنوبی، منابع خبری از یک حادثه در زندان خبر می‌دهند. به گزارش رسانه‌های داخلی، «م.ک» یکی از متهمان اصلی این پرونده، روز گذشته در بازداشتگاه اقدام به خودکشی کرده است.

بر اساس گزارش یک منبع آگاه، این ورزشکار که هم‌اکنون تحت بازجویی و بازداشت موقت در زندان کره جنوبی به سر می‌برد، پس از تحمل فشارهای روحی ناشی از شرایط زندان و اتهامات وارده، اقدام به خودکشی کرده؛ اما این تلاش نافرجام بوده و به موقع از مرگ نجات یافته است.

این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که هیچ مقام رسمی از سوی فدراسیون یا وزارت ورزش، به صورت شفاف و فعالانه درباره وضعیت سه ورزشکار بازداشتی اطلاع‌رسانی نکرده و خانواده‌های آنان نیز در بلاتکلیفی به سر می‌برند. رسانه‌های کره‌ای روز یکشنبه گزارش دادند سه دونده ایرانی به دلیل اتهام «تجاوز» به یک زن محلی در یکی از هتل‌های شهر گومی بازداشت شده‌اند.


اخبار مرتبط
تعلیق کادر تیم ملی دوومیدانی پس از رفتار ناشایست در کره جنوبی
سه‌شنبه 1404/03/20 ساعت 15:46
تعلیق کادر تیم ملی دوومیدانی پس از رفتار ناشایست در کره جنوبی
در پی ادعای منابع کره‌ای درباره رفتار غیراخلاقی سه عضو تیم ملی دوومیدانی ایران، وزارت ورزش با دستور صریح وزیر، اقدام به تعلیق سرپرست، سرمربی و مسئول حراست این تیم کرد. این موضوع همچنین پای وزیر را به مجلس کشاند.
پایان حاشیه‌ها در دوومیدانی و تعلیق مدیران ناکارآمد!
دوشنبه 1404/03/19 ساعت 17:34
پایان حاشیه‌ها در دوومیدانی و تعلیق مدیران ناکارآمد!
با تعلیق سرمربی، مسئول حراست و برخی مدیران اجرایی تیم ملی دوومیدانی، کمیسیون فرهنگی مجلس به وزارت ورزش 72 ساعت فرصت داد تا گزارشی کامل از روند اعزام تیم‌های ملی ارائه دهد.
بازگشت یکی از متهمان پرونده دوومیدانی به ایران
شنبه 1404/03/17 ساعت 14:11
بازگشت یکی از متهمان پرونده دوومیدانی به ایران
در حالی که پرونده پرحاشیه تیم ملی دوومیدانی ایران در کره جنوبی همچنان در جریان است، یکی از متهمان اصلی این پرونده پس از رفع ممنوع‌الخروجی، به‌زودی به کشور بازمی‌گردد؛ این در حالی‌ست که سه عضو دیگر تیم همچنان در بازداشت به‌سر می‌برند.
واکنش تند احسان مهاجرشجاعی به حواشی اخیر دوومیدانی کاران
دوشنبه 1404/03/12 ساعت 14:14
واکنش تند احسان مهاجرشجاعی به حواشی اخیر دوومیدانی کاران
در ادامه حواشی رفتار ناشایست دو و میدانی کاران احسان مهاجرشجاعی، قهرمان سابق دوومیدانی ایران، در واکنشی تند به حواشی اخیر کاروان دوومیدانی در کره‌جنوبی، از عملکرد احسان حدادی و فدراسیون دوومیدانی به شدت انتقاد کرد.
اسامی 37 دوومیدانی‌کار اردوی تیم ملی
چهارشنبه 1403/08/30 ساعت 12:08
اسامی 37 دوومیدانی‌کار اردوی تیم ملی
اسامی مربیان و ورزشکاران دعوت شده به دومین مرحله اردوی تیم ملی دوومیدانی مشخص شد.
نظرات

آخرین اخبار
تداخل وارفارین با آنتی‌بیوتیک‌ها؛ خطری جدی برای سالمندان
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد
حمایت مقاومت اسلامی بحرین از رهبر انقلاب و هشدار به آمریکا
امید عالیشاه در آستانه بازگشت به میادین
ریاست جمهوری عراق: مداخلات خارجی در امور سیاسی کشور قابل قبول نیست
هزینه تسلیم از جنگ کمتر نیست؛ تهران آماده است
پزشکیان: ایران در دفاع از خود تردید نمی‌کند
رئیس‌جمهور کلمبیا: آمریکای لاتین باید یک صدا بایستد
اروپا برای نخستین بار آمریکا را تهدیدی برای خود خواند
هرگونه دخالت خارجی در روند انتصابات غیرقابل قبول است
240 حقوقدان ایرانی خواستار تعقیب قضایی ترامپ و دولت آمریکا شدند
دستگیری 115 نفر از اغتشاشگران در رودبار
شکست چادرملو مقابل ملوان در انزلی
خودروسازان بدون مجوز حق افزایش قیمت ندارند
سامانه بارشی تا جمعه در زنجان فعال است
زمین‌لرزه 3.2 ریشتری بار دیگر حوالی پارسیان هرمزگان را لرزاند
ذوق زدگی تروریست‌های اسرائیلی از اقدام اروپا علیه سپاه پاسداران
وزیر امور خارجه: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
همتی: نتایج مثبت یکپارچه‌سازی نرخ ارز به مرور زمان خود را نشان خواهد داد
بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران
ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند