×
ورزشی
شناسه خبر : 226394
تاریخ انتشار : شنبه 1404/03/10 ساعت 17:53
اینتر - پاری‌سن‌ژرمن، جنگ ستارگان برای فتح جام / انگیزه پاریسی ها یا تجربه افعی ها

رویاپردازی طارمی در فینال

اینتر - پاری‌سن‌ژرمن، جنگ ستارگان برای فتح جام / انگیزه پاریسی ها یا تجربه افعی ها

تیم‌های اینترمیلان ایتالیا و پاری‌سن‌ژرمن فرانسه در حالی امشب در فینال رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا مقابل یکدیگر قرار می‌گیرند که آمار به نفع پاریسی‌ها است.


نورنیوز - گروه ورزشی :‌

دیدار تیم‌های اینتر ایتالیا و پاری‌سن‌ژرمن فرانسه در چارچوب فینال رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا امشب از ساعت ۲۲:۳۰ دقیقه در ورزشگاه آلیانس آرنا شهر مونیخ آلمان با قضاوت ایستوان کوواچ برگزار می‌شود.

به گزارش ایرنا این دو تیم برای اولین‌بار در فینال این رقابت‌ها مقابل یکدیگر قرار می‌گیرند. البته در سال‌های اخیر هر دو تیم توانستند به این مرحله صعود کنند اما هر دو تیم با شکست زمین بازی را ترک کردند. پاری‌سن‌ژرمن در سال ۲۰۲۰ پشت درهای بسته به دلیل شیوع ویروس کرونا مقابل بایرن‌مونیخ با نتیجه یک بر صفر مغلوب شد و اینتر نیز با همین نتیجه در سال ۲۰۲۳ مقابل منچسترسیتی شکست خورد.

پاری‌سن‌ژرمن در سال‌های گذشته سعی کرد با خرید ستاره‌های فوتبال جهان به این امر دست پیدا کند، اما فقط یک‌بار به فینال رسید که آن هم با شکست همراه شد. اما این فصل کاملا شرایط برای نماینده فرانسه متفاوت است. در مقابل اینتر ۳ عنوان قهرمانی و ۳ نایب قهرمانی در این رقابت‌ها در ویترین افتخارات خودش دارد.

شاگردان لوئیز انریکه در این فصل نمایش بسیار خوبی داشتند و توانستند تا به اینجای کار عنوان قهرمانی لیگ و جام حذفی فرانسه را کسب کنند. در صورت قهرمانی در این رقابت‌ها پاریسی‌ها به اولین تیم فرانسوی تبدیل می‌شوند که توانستند سه گانه را در یک فصل کسب کنند. اما شاگردان سیمونه اینزاگی تا به اینجای فصل، سری‌آ و کوپا ایتالیا را از دست دادند و لیگ قهرمانان آخرین فرصت افعی‌ها برای کسب جام در این فصل است، البته که قهرمانی در این رقابت‌ها قطعا برای هواداران این تیم از کسب عنوان قهرمانی داخلی خیلی ارزشمندتر است.

دو تیم مسیر بسیار دشواری برای رسیدن به این مرحله طی کردند. اینتر در مرحله گروهی توانست در رتبه چهارم قرار بگیرد و به صورت مستقیم به مرحله حذفی صعود کرد. افعی‌ها ابتدا توانستند فاینورد را از پیش‌رو بردارند، در ادامه بایرن‌مونیخ را مغلوب کردند. در نهایت در مرحله نیمه‌نهایی توانستند بارسلونا را در یک دیدار زیبا و جذاب شکست دهند و جواز حضور در این مرحله را کسب کردند. افعی‌ها نمایش فوق‌العاده‌ای در این رقابت‌ها داشتند و تنها ۷ دقیقه از رقبای خود عقب بودند.

در مقابل پاری‌سن‌ژرمن که در آستانه حذف در مرحله گروهی قرار داشت در نهایت توانست با حضور در رتبه پانزدهم به پلی‌آف مرحله حذفی صعود کند. شاگردان انریکه در این مرحله برست را مغلوب کردند، در ادامه این تیم با عبور از ۳ تیم لیگ برتری توانست جواز حضور در مرحله را کسب کند، استون‌ویلا، لیورپول و آرسنال به ترتیب مقابل نماینده فرانسه شکست خوردند. فوتبال فرانسه سال‌هاست که نتوانسته در رقابت‌های اروپایی موفقیتی کسب کند و آخرین قهرمانی یک تیم فرانسوی به سال ۱۹۹۳ برمی‌گردد جایی که مارسی موفق شد در همین ورزشگاه میلان را مغلوب کند.

اینتر

آمار به نفع پاریسی‌ها؛ مونیخ علیه افعی‌ها

نکات آماری عجیبی برای این دیدار وجود دارد که همه آن‌ها به نفع پاری‌سن‌ژرمن است. اینتر در هر ۳ فینال قبلی که نتیجه را واگذار کرده، دقیقا مقابل تیم‌هایی بوده که در آن فصل توانستند ۳ گانه را کسب کند و پاریس دقیقا در آستانه کسب این افتخار قرار دارد.
نکته جالب دیگر این است که تاکنون هر فینالی که در ورزشگاه آلیانس آرنا برگزار شده، با قهرمانی تیمی به پایان رسیده که برای اولین‌بار به این عنوان دست پیدا می‌کند. این نکته آماری نیز به نفع شاگردان انریکه است و باید دید که این تیم می‌تواند همانند ناتینگهام فارست، مارسی، بورسیا دورتموند و چلسی برای اولین‌بار به این عنوان دست پیدا کند یا خیر؟


جام
 

طارمی به دنبال تاریخ‌سازی

این دیدار برای ایرانی‌ها نیز جذابیت دوچندان دارد، چرا که بعد از مدت‌ها، ایران یک نماینده در فینال این رقابت‌ها دارد. آخرین بار علی دایی در فینال ۱۹۹۹ در لیست بایرن‌مونیخ در فینال مقابل منچستریونایتد قرار داشت اما نه عنوان قهرمانی را به دست آورد و نه در این دیدار به میدان رفت.
مهدی طارمی ستاره تیم ملی فوتبال ایران در ابتدای این فصل از پورتو راهی اینتر شد. او چهره ویژه این فینال برای فوتبال ایران به شمار می‌رود. طارمی به احتمال زیاد در ترکیب اصلی قرار نخواهد گرفت اما قطعا به عنوان بازیکن جانشین در این دیدار به میدان می‌رود تا به اولین ایرانی تبدیل شود که در این دیدار مهم به میدان می‌رود. اگر این حضور با قهرمانی همراه شود، طارمی می‌تواند برای فوتبال ایران تاریخ‌سازی کند.

مهدی+طارمی
 

اظهارات پیش از فینال لیگ قهرمانان اروپا؛ نبرد ذهن‌ها و تاکتیک‌ها

در آستانه‌ی فینال لیگ قهرمانان اروپا، فضای رقابتی و روانی میان دو تیم به اوج رسیده است. لوئیز انریکه، سرمربی پاری سن ژرمن، در نشست خبری پیش از بازی گفت:

«اینتر متفاوت از بیشتر تیم‌های بزرگ اروپایی است، چرا که دو مهاجم کلاسیک یعنی مارکوس تورام و لائوتارو مارتینز را در اختیار دارد.»

او همچنین درباره دروازه‌بان تیمش اظهار داشت:

«دوناروما در بالاترین سطح برای حضور در فینال قرار دارد.»

در همین راستا، مارکینیوش، کاپیتان PSG، نیز گفت:

«برای خنثی کردن تهدیدات هجومی اینتر کاملاً آماده‌ایم. از نظر ذهنی قدرتمندتر از آن چیزی هستیم که تصور می‌شود.»

از سوی دیگر، سیمونه اینزاگی، سرمربی اینتر، در کنفرانس خبری تأکید کرد:

«باید تا جای ممکن توپ را از پاری سن ژرمن دور نگه داریم. تجربه فینال ۲۰۲۳ استانبول در این مسیر به ما کمک خواهد کرد.»

او همچنین به شایعات جدایی از اینتر واکنش نشان داد:

«در اینتر خوشحالم و ابزار لازم برای موفقیت را در اختیار دارم.»

لائوتارو مارتینز، کاپیتان نراتزوری، نیز با اشاره به اهمیت ارائه‌ی بازی بی‌نقص گفت:

«امیدوارم این بار جام به میلان بازگردد.»
 


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
این خرچنگ دریایی یک دستیار شخصی هوش مصنوعی است!
آماده‌سازی نهایی فضانوردان آرتمیس2 برای سفر تاریخی به ماه
رونمایی از هدفون‌های پیشرفته با مواد نانویی در نمایشگاه CES 2026
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی
انتصاب «حمیدرضا بخشی» به عنوان رئیس دانشگاه شاهد
دادستان کل ونزوئلا: بازداشت مادورو نقض بی‌سابقه حقوق بین‌الملل است
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
ابلاغیه کمیته انضباطی برای سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
واکنش تازه اوباما به سرکوب مردم آمریکا در مینه‌سوتا
مردم عراق در حمایت از حاکمیت کشورشان تظاهرات کردند
جنگ بین‌قاره‌ای شاگردان پیاتز
اسامی و مشخصات تمام جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد
معرفی نامزدهای جشنواره شعر فجر
سفر رئیس امارات به روسیه با محوریت تحولات منطقه
امیدیان سرمربی ذوب آهن شد
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟
26 کشور به «شورای صلح» پیوستند
هشدار چین به آمریکا: ماجراجویی نکن!/حمله به ایران منطقه را جهنم خواهد کرد
روبیو: 40 هزار سرباز آمریکایی در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران‌اند
صدور 210 هزار دادخواست علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا
آیا طارمی به لیگ برتر انگلیس می‌رود؟
آتش سوزی مرگبار در مشیریه تهران
تلفن و اینترنت در مازندران قطع شد؛ علت چیست؟
دستگیری 16 لیدر اغتشاشات در نکا
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همۀ سناریوهایتان برنامه داریم
آنکارا: صلح و ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
هشدار زرد بارش و افت دما در سمنان تا پایان هفته
واکنش عراقچی به تهدید ترامپ: نیروهای مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند
تسهیلات دولت برای دانش بنیان های متضرر از قطعی اینترنت
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد