×
اجتماعی
شناسه خبر : 225855
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/03/06 ساعت 16:05
سخنگوی قوه قضاییه از برخورد با فساد، قاچاق و سوءمدیریت خبر داد

سخنگوی قوه قضاییه از برخورد با فساد، قاچاق و سوءمدیریت خبر داد

نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه با محوریت برخورد با پرونده‌های فساد اقتصادی، قاچاق سوخت، مشکلات مردم، و بازداشت یک روحانی ایرانی در موسم حج برگزار شد. اصغر جهانگیر در این نشست از پیگیری‌های ویژه دستگاه قضا برای حفظ حقوق مردم و مقابله با هرگونه تضییع اموال عمومی خبر داد.

نورنیوز _ گروه اجتماعی: شهادت یک قاضی و تأکید بر ادامه مسیر مقابله با ناامنی
اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضاییه، در نشست خبری ششم خرداد با خبرنگاران، از شهادت قاضی احسان باقری، رئیس شعبه ۱۰۲ کیفری خبر داد. این قاضی در مسیر مراجعه به محل کار خود، توسط دو فرد ناشناس مورد حمله چاقویی قرار گرفت و در دم به شهادت رسید.

وی با اشاره به این حادثه، گفت: «این اتفاق بار دیگر نشان داد دستگاه قضایی در مسیر مقابله بی‌امان با ناامنی و اشرار با هیچ ملاحظه‌ای عقب‌نشینی نخواهد کرد. خون شهدا چراغ راه ماست و قوه قضاییه با قاطعیت به مأموریت خود ادامه خواهد داد.»

حفظ حقوق مردم؛ خط قرمز دستگاه قضا

سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به مطالبات مردمی از مسئولان، بر اصل مراقبت از حقوق مردم تأکید کرد و گفت: «مشکلات اقتصادی و اجتماعی با تدبیر و اطلاع‌رسانی دقیق قابل حل است. در مواردی مثل ناترازی برق یا توقیف خودروها، اگر قصوری صورت گیرد، قوه قضاییه بدون اغماض ورود خواهد کرد.»

وی در ادامه افزود: «دستور رئیس قوه قضاییه در رابطه با خودروهای توقیفی در پارکینگ‌ها صریح است؛ هیچ توجیهی برای مستهلک شدن دارایی‌های مردم وجود ندارد و مسئولان باید پاسخگو باشند.»

جزئیات پرونده بانک آینده؛ منتظر ارسال نتایج شورای‌عالی نظارت

جهانگیر در پاسخ به سوالی درباره تخلفات مالی بانک آینده گفت: «طبق اطلاعات بانک مرکزی، این بانک تسهیلات معوق کلانی دارد. وزارت اقتصاد و شورای‌عالی نظارت مسئول بررسی هستند. تا این لحظه گزارشی رسمی از نتایج این بررسی‌ها به قوه قضاییه ارسال نشده است.»

او تاکید کرد که «هرگونه اقدام قضایی منوط به دریافت رسمی گزارش‌ها و مستندات قانونی است، اما دستگاه قضا آماده ورود در صورت تشخیص تخلف است.»

پیگیری قضایی قاچاق سوخت و انفجار بندر شهید رجایی

جهانگیر از برخورد قاطع با متخلفان در پرونده‌های قاچاق سوخت خبر داد و افزود: «با مسئولانی که در این زمینه ترک فعل کرده‌اند یا همکاری با شبکه‌های قاچاق داشته‌اند، برخورد قضایی صورت خواهد گرفت.»

در خصوص پرونده انفجار در بندر شهید رجایی نیز او گفت: «تحقیقات فنی و قضایی ادامه دارد. مسئولان امنیتی و قضایی با حساسیت موضوع را دنبال می‌کنند و با متخلفان احتمالی برخورد خواهد شد.»

آخرین وضعیت پرونده فساد در فوتبال؛ مس رفسنجان زیر ذره‌بین

در پاسخ به سوالی درباره فساد مالی در باشگاه مس رفسنجان، سخنگوی قوه قضاییه گفت: «بررسی‌های قضایی آغاز شده و با همکاری دستگاه‌های نظارتی، روند رسیدگی به این پرونده در جریان است. هیچ باشگاهی از نگاه عدالت مستثنا نیست.»

وی افزود: «فساد در حوزه ورزش هم مانند دیگر حوزه‌ها خط قرمز ماست. اگر ثابت شود مسئول یا بازیکنی مرتکب تخلف شده، برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.»

بازداشت حجت‌الاسلام قاسمیان؛ پیگیری از مجاری رسمی

جهانگیر در بخشی از نشست خبری از بازداشت حجت‌الاسلام قاسمیان در جریان مناسک حج خبر داد و گفت: «این بازداشت از نظر دستگاه قضایی جمهوری اسلامی ایران غیرموجه و غیرقانونی است. موضوع از طریق وزارت امور خارجه و نهادهای ذی‌ربط در حال پیگیری جدی است.»

او ابراز امیدواری کرد که ایشان هر چه زودتر آزاد شود و سایر زائران نیز با مشکلی مواجه نشوند.

قوه قضاییه و ضرورت برنامه‌ریزی پیش‌دستانه برای پیشگیری از بحران‌ها

جهانگیر با اشاره به نارضایتی‌های عمومی در برخی حوزه‌ها از جمله برق و خودرو، تأکید کرد که «مسئولان باید پیش از وقوع بحران، برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام دهند تا از نارضایتی عمومی و آسیب به حقوق مردم جلوگیری شود.»
وی اضافه کرد: «دستگاه قضا، در صورت احراز کوتاهی و بی‌برنامگی، مسئولان خاطی را مورد پیگرد قرار خواهد داد.»

دفاع از حقوق مردم؛ مأموریت بی‌وقفه قوه قضاییه

سخنگوی قوه قضاییه بار دیگر به مسئولان توصیه کرد: «حقوق مردم باید در رأس تمام تصمیم‌گیری‌ها قرار گیرد. از نگاه نظام اسلامی، مردم صاحبان اصلی این کشورند و مدیران موظف‌اند با تلاش شبانه‌روزی پاسخ‌گوی مشکلات آنان باشند.»
وی افزود: «در صورتی که تخلف یا ترک فعل در هر سطحی رخ دهد، دستگاه قضا به عنوان پشتیبان حقوق عامه وارد عمل می‌شود.»

 


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
0-4 | بایرن مونیخ توقف ناپذیر در شب 100 گله شدن کین +خلاصه بازی
ردپای داماد در پرونده کلثوم اکبری قاتل سریالی مازندران
غرب در مسیر تشدید تنش؛ فراخوان سفرای ایران از سه کشور اروپایی
جنجال در نیویورک؛ ویزای رئیس‌جمهور کلمبیا لغو شد
پزشکیان نیویورک را به مقصد تهران ترک کرد
ایران سفرای خود را از آلمان، فرانسه و انگلیس فراخواند
آسوشیتدپرس: آژانس در حال بازرسی از یک سایت آسیب‌ندیده ایران است
ردپای ایلان ماسک و شاهزاده اندرو در لیست پرونده جنجالی اپستین
فرار از تله تحریم‌ها با رونق گردشگری
حکم اعدام برای متهمان شبکه جاسوسی موساد و منافقین در کرج
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 5 مهر 1404 + وضعیت استان‌ها
حمایت از بومی‌سازی و صادرات فناوری با قرارداد جدید وزارت ارتباطات
نوراینفو | 6 راز موفقیت برای مدیریت مالی
تامین برق یک شهر با راکتور هسته‌ای در حیاط پشتی خانه
زمستان بدون مازوت؟ ترس مجدد از خاموشی‌ها و آلودگی هوا
زنگ خطر پایان سیاست دوحزبی در انگلیس/ فاراژ در آستانه نخست‌وزیری؟
سخنان سید عباس عراقچی وزیر خارجه ایران در نشست شورای امنیت سازمان ملل
مستند ایرانی جایزه جشنواره بوسان را گرفت
فرزند شهید نصرالله: آمریکا از طرح‌های شیطانی علیه کشورهای اسلامی استفاده می‌کند
مورایس: استقلال در حال رشد است
واکنش ایران به سخنرانی «نتانیاهو» در مجمع عمومی سازمان ملل در مقابل صندلی‌های خالی
ظریف: فعالسازی اسنپ‌بک، سودی برای اروپا نخواهد داشت
پزشکیان: اقدامات رئیس‌جمهور آمریکا منطقه را به سمت آتش سوق می‌دهد
آلمان: تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران اعمال خواهند شد
کشورهای اسلامی برای مردم خود و ملت‌های مسلمان با توسعه همکاری‌ها امنیت و رفاه ایجاد کنند
تکذیب بازرسی آژانس در فردو و نطنز +فیلم
ترافیک سنگین در تمامی محور‌های ورودی تهران
چین: فعال کردن مکانیسم اسنپ‌بک به حل اختلافات کمکی نخواهد کرد.
تعقیب و گریز قاچاقچیان سوخت توسط پلیس هرمزگان
بن بست مذاکرات امنیتی بین اسرائیل و سوریه در آخرین لحظه
ایران جهان را به ایستادگی در برابر استانداردهای دوگانه و مزورانه فرامی‌خواند
شهادت 93 دانش‌آموز و 30 استاد دانشگاه در جنگ 12 روزه
اعلام زمان رای گیری شورای امنیت درباره ایران
وزیر خارجه عراق حمله به هر شهرونده عراقی را حمله به عراق دانست
جدول به روز لیگ برتر پس از بازی استقلال
تحقیر نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل
جنایت رژیم صهیونیستی توهین به کرامت انسانی است
استقلال(1) -شمس آذر (1) /توقف آبی پوشان در خانه+ فیلم
عرضه 11 محصول ایران‌خودرو بدون نیاز به حساب وکالتی
گروسی: نشانه‌ای درباره افزایش سطح غنی‌سازی اورانیوم ایران وجود ندارد
تاکید نخست‌وزیر چین به افزایش اقدامات یک‌جانبه توسط برخی کشورها
ایران از مواضع تاجیکستان در جنگ 12 روزه تقدیر کرد
سایپا فردا پیش‌فروش جدید خود را کلید می‌زند
هاشمیان در نشست هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس
اعتراف گروسی به غیر منصفانه بودن عدم بازرسی آژانس اتمی از اسرائیل
انتخاب قطر به عنوان میزبان والیبال قهرمانی جهان در سال 2029
مصرف بنزین در تابستان امسال رکورد زد
خلاصه بازی گل‌گهر 0-0 فولاد؛ دوئل لک و گروسیان! +فیلم
ادعای ترامپ: به پایان جنگ غزه نزدیک شده‌ایم
عکس های منتخب حیات وحش هفته
X
آگهی تبلیغاتی