×
اقتصادی
شناسه خبر : 225844
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/03/06 ساعت 15:33
قیمت خودرو امروز سه شنبه 6 اردیبهشت 1404+ جدول

قیمت خودرو امروز سه شنبه 6 اردیبهشت 1404+ جدول

قیمت خودرو امروز 6 اردیبهشت 1404 مشخص شد. طوری که بازار خودرو در روز جاری با نوسانی محدود همراه شد؛ نوسانی که گرچه چشمگیر نبود، اما پیام‌هایی نه‌چندان امیدوارکننده برای معامله‌گران به همراه دارد. افزایش جزئی نرخ دلار نیز مزید بر علت شد تا ثبات شکننده قیمت‌ها در این بازار بار دیگر در معرض آزمایش قرار گیرد.

نورنیوز _ گروه اقتصادی: قیمت خودرو امروز 6 اردیبهشت 1404 با نوساناتی اندک اما قابل‌توجه برای فعالان بازار همراه شد. در حالی‌ که اغلب مدل‌ها تغییر قیمتی نداشته‌اند، اما همین تحرک محدود کافی بود تا دوباره نگاه‌ها به سمت تأثیرپذیری این بازار از نرخ ارز معطوف شود.

نرخ دلار در بازار آزاد امروز با افزایشی جزئی به کار خود ادامه داد؛ افزایشی که گرچه از منظر عددی ناچیز به‌ نظر می‌رسد، اما توانست نقش محرکی کوتاه‌ برای بازار خودرو ایفا کند. این بازار در شرایط فعلی بیش از آنکه به پارامترهای بنیادین واکنش نشان دهد، درگیر هیجانات ناشی از پیش‌بینی‌ناپذیری فضای اقتصادی کشور شده است.

با این حال، آنچه در شرایط امروز مشهود است، فقدان عوامل مؤثر و محرک جدی در سمت عرضه و تقاضاست. رکود معاملاتی، بلاتکلیفی خریداران و نبود سیاست‌گذاری مشخص در حوزه واردات خودرو باعث شده‌اند تا نوسانات نرخ ارز بیش از پیش بر انتظارات قیمت‌ها سایه بیندازند؛ حتی اگر این نوسانات محدود و گذرا باشند.

قیمت خودرو در بازار داخلی

سهند S دنده ای بنزینی از محصولات جدید سایپا امروز با رشد پنج میلیون تومانی نسبت به روز گذشته در محدوده 580 میلیون تومان رقم خورده است.

سمند سورن پلاس XU7P بنزینی مدل 1404 بر خلاف نرخ دلار پنج میلیون تومان ارزان شده و به قیمت 715 میلیون تومان بازگشته است.

تارا اتوماتیک V4 مدل 1404 امروز بدون تغییر نسبت به روز گذشته، به قیمت یک میلیارد و 150 میلیون تومان معامله می‌شود. قیمت کارخانه این خودرو 911 میلیون و 890 هزار تومان تعیین شده، که نشان‌دهنده اختلاف 238 میلیون و 110 هزار تومانی بین نرخ بازار و قیمت کارخانه‌ای است.

ساینا S در اصل فیس لیفت ساینا EX و SX است که امروز با رشد پنج میلیون تومانی در محدوده 505 میلیون تومان جا خوش کرده است.

د

قیمت خودروهای مونتاژی

ریسپکت پرایم تیپ 2 بهمن‌موتور یکی از سدان‌های مونتاژی این شرکت به شمار می‌رود که با کاهش 20 میلیون تومان نسبت به روز گذشته با قیمت یک میلیارد و 610 میلیون تومان به فروش می‌رسد.

فیدلیتی پرایم تیپ 1 پنج نفره که توسط بهمن موتور عرضه شده، در بازار ایران با کراس‌اوورهای سایز متوسط رقابت می‌کند. برخی از رقبای اصلی این خودرو شامل چری تیگو ۷، دیگنیتی پرایم، کی ام سی K7 و جک S5 هستند. این خودرو امروز با افت 30 میلیون تومانی به قیمت دو میلیارد و 70 میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

ام وی ام X22 PRO دنده ای نسبت به روز گذشته با افت پنج میلیون تومانی در کانال یک میلیارد و 70 میلیون تومان جا خوش کرده است.

جک جی 4 یکی از اقتصادی‌ترین محصول مونتاژی کرمان موتور، هم‌اکنون یا ریزش پنج میلیون تومانی با 990 میلیون تومان معامله می‌شود.

ش
 


نظرات

آخرین اخبار
افزایش فشارها بر ترامپ برای پایان دادن به جنگ علیه ایران
احسان علیخانی: هموطن! سکوت نکن
ای‌بی‌سی نیوز: نه فقط یکی، بلکه چهار بالگرد آمریکایی منهدم شده‌اند
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله به مناطقی از کهگیلویه، بروجرد،اردبیل واهواز
پژوهشگر فرانسوی: هدف اسرائیل، سر بریدن کل دانش ایران است
تصویب افزایش نمادین سهمیه تولید نفت برای ماه آینده توسط اوپک پلاس
تاکید عراقچی بر ضرورت اقدام عاجل شورای امنیت درباره حملات به مراکز هسته‌ای ایران
آکادمی استقلال در میناب تأسیس می‌شود
حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
وزیر صمت: خسارات جنگ باید از دشمنان گرفته شود
هواگردهای آمریکا با آتش پدافند ایران سرنگون شدند + فیلم
موج 97 عملیات وعده صادق 4/حمله به مرکز فرماندهان آمریکایی/انهدام هواگردهای آمریکا+فیلم
اطلاعیه استانداری هرمزگان در مورد صدای انفجار در بندرعباس
سی‌ان‌ان: پاکستان و مصر ارتباطات ایران و آمریکا را باز نگه می‌دارند
سی‌و‌هفتمین شب تجمع شبانه ایرانیان در دفاع از میهن اسلامی
وزیر نیرو: برق مازاد داریم؛ اما مردم اسراف نکنند
دشواری تقابل با توان موشکی ایران
«باتلاق پرهزینه» ایران قابل پیش‌بینی بود
حزب‌الله توان پرتاب 200 موشک و پهپاد در روز به‌مدت 5 ماه را دارد
واکنش ایران به تهدیدهای ترامپ علیه نیروگاه‌ها و پل‌ها
بازنشر بخشی از بیانات رهبر انقلاب؛ تنگه هرمز باید بسته بماند + فیلم
اولیانوف: ایران در برابر اولتیماتوم ترامپ تسلیم نمی‌شود
رئیس اتحادیه بنکداران: هیچ کمبودی در بازار وجود ندارد
تصویر جمجه سوخته سرباز آمریکایی در میان تجهیزات هواپیمای سی - 130
رونالدو پیشنهاد حضور در امریکا را رد کرد
سناتور آمریکایی: کنگره همین حالا جنگ با ایران را پایان دهد
نیروهای مسلح ایران همواره مرگبار ظاهر می‌شوند
گروه سایبری حنظله 26 شرکت اسرائیلی را هک کرد
دستگیری 4 عنصر ضدامنیتی و مرتبط با شبکه‌های معاند در غرب تهران
شکار پهپاد «لوکاس» در آسمان خارک
ناامیدی ترامپ: با ایرانی‌ها نمی‌توان به خط پایان رسید
زلنسکی: جنگِ ایران اولویت واشنگتن را تغییر داده است
گراهام: به بازگشایی تنگه هرمز امیدوارم
برنامه تجمع امشب در میادین تهران
رشد نرخ خرید تضمینی برق نیروگاه‌های یک مگاواتی
پاسخ قالیباف به تهدید ترامپ؛ به ملت ایران احترام بگذار
آغاز روند اجرای قانون اعدام اسیران فلسطینی!
چه خبر از حمایت از کسب‌وکارهای اینترنتی؟
رزمندگان خیابان
اعلام وضعیت اضطراری انرژی در برخی از کشورهای جنوب شرق آسیا
پیشنهاد وزیر خارجه چین برای باز کردن تنگه هرمز
قطر بر لزوم توقف حملات به قطر و کشورهای منطقه تاکید کرد
سناتور مورفی: اقدامات و سخنان ترامپ، مطلقاً دیوانه‌وار است
چند نفر از داوطلبان انتخابات شوراهای روستا در تهران تایید صلاحیت شدند؟
حکیم جفریز:ترامپ بدون برنامه وارد یک جنگ پرهزینه کرده است
اعتراف ترامپ به فاکس نیوز: به اغتشاشگران در دی ماه ایران سلاح دادیم
تصویب تغییر نام میدان آرژانتین تهران
پیام گردان‌های القدس به ترامپ و نتانیاهو
سناتور دموکرات آمریکایی، ترامپ را دیوانه بی‌مهار خواند
ظریف: حرف‌های رکیک، نشانه «پیروزی» نیست، «استیصال» است