×
اقتصادی
شناسه خبر : 225844
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/03/06 ساعت 15:33
قیمت خودرو امروز سه شنبه 6 اردیبهشت 1404+ جدول

قیمت خودرو امروز سه شنبه 6 اردیبهشت 1404+ جدول

قیمت خودرو امروز 6 اردیبهشت 1404 مشخص شد. طوری که بازار خودرو در روز جاری با نوسانی محدود همراه شد؛ نوسانی که گرچه چشمگیر نبود، اما پیام‌هایی نه‌چندان امیدوارکننده برای معامله‌گران به همراه دارد. افزایش جزئی نرخ دلار نیز مزید بر علت شد تا ثبات شکننده قیمت‌ها در این بازار بار دیگر در معرض آزمایش قرار گیرد.

نورنیوز _ گروه اقتصادی: قیمت خودرو امروز 6 اردیبهشت 1404 با نوساناتی اندک اما قابل‌توجه برای فعالان بازار همراه شد. در حالی‌ که اغلب مدل‌ها تغییر قیمتی نداشته‌اند، اما همین تحرک محدود کافی بود تا دوباره نگاه‌ها به سمت تأثیرپذیری این بازار از نرخ ارز معطوف شود.

نرخ دلار در بازار آزاد امروز با افزایشی جزئی به کار خود ادامه داد؛ افزایشی که گرچه از منظر عددی ناچیز به‌ نظر می‌رسد، اما توانست نقش محرکی کوتاه‌ برای بازار خودرو ایفا کند. این بازار در شرایط فعلی بیش از آنکه به پارامترهای بنیادین واکنش نشان دهد، درگیر هیجانات ناشی از پیش‌بینی‌ناپذیری فضای اقتصادی کشور شده است.

با این حال، آنچه در شرایط امروز مشهود است، فقدان عوامل مؤثر و محرک جدی در سمت عرضه و تقاضاست. رکود معاملاتی، بلاتکلیفی خریداران و نبود سیاست‌گذاری مشخص در حوزه واردات خودرو باعث شده‌اند تا نوسانات نرخ ارز بیش از پیش بر انتظارات قیمت‌ها سایه بیندازند؛ حتی اگر این نوسانات محدود و گذرا باشند.

قیمت خودرو در بازار داخلی

سهند S دنده ای بنزینی از محصولات جدید سایپا امروز با رشد پنج میلیون تومانی نسبت به روز گذشته در محدوده 580 میلیون تومان رقم خورده است.

سمند سورن پلاس XU7P بنزینی مدل 1404 بر خلاف نرخ دلار پنج میلیون تومان ارزان شده و به قیمت 715 میلیون تومان بازگشته است.

تارا اتوماتیک V4 مدل 1404 امروز بدون تغییر نسبت به روز گذشته، به قیمت یک میلیارد و 150 میلیون تومان معامله می‌شود. قیمت کارخانه این خودرو 911 میلیون و 890 هزار تومان تعیین شده، که نشان‌دهنده اختلاف 238 میلیون و 110 هزار تومانی بین نرخ بازار و قیمت کارخانه‌ای است.

ساینا S در اصل فیس لیفت ساینا EX و SX است که امروز با رشد پنج میلیون تومانی در محدوده 505 میلیون تومان جا خوش کرده است.

د

قیمت خودروهای مونتاژی

ریسپکت پرایم تیپ 2 بهمن‌موتور یکی از سدان‌های مونتاژی این شرکت به شمار می‌رود که با کاهش 20 میلیون تومان نسبت به روز گذشته با قیمت یک میلیارد و 610 میلیون تومان به فروش می‌رسد.

فیدلیتی پرایم تیپ 1 پنج نفره که توسط بهمن موتور عرضه شده، در بازار ایران با کراس‌اوورهای سایز متوسط رقابت می‌کند. برخی از رقبای اصلی این خودرو شامل چری تیگو ۷، دیگنیتی پرایم، کی ام سی K7 و جک S5 هستند. این خودرو امروز با افت 30 میلیون تومانی به قیمت دو میلیارد و 70 میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

ام وی ام X22 PRO دنده ای نسبت به روز گذشته با افت پنج میلیون تومانی در کانال یک میلیارد و 70 میلیون تومان جا خوش کرده است.

جک جی 4 یکی از اقتصادی‌ترین محصول مونتاژی کرمان موتور، هم‌اکنون یا ریزش پنج میلیون تومانی با 990 میلیون تومان معامله می‌شود.

ش
 


نظرات

آخرین اخبار
ابوظبی علیه ریاض؛ بازی نفتی امارات در میانه جنگ
مشحون: زحمات آتشی در بسکتبال غیر قابل انکار است/ یکی از بهترین‌ها را از دست دادیم
ایروانی: ایران حق مقابله با اقدامات گستاخانه ودزدی دریابی آن را دارد
سنا تلاش دموکرات‌ها برای جلوگیری از ماجراجویی ترامپ در کوبا را ناکام گذاشت
کارشناس آمریکایی: واشنگتن به‌دنبال هر راهی برای فرار از شکست در ایران است
بدن افراد به پروتئین چقدر نیاز دارد
محاصره دریایی ایران بی نتیجه است
یمن: حل مساله تنگه هرمز به پایان تجاوزات علیه ایران بستگی دارد
کارشناس حوزه انرژی: تولید بنزین در کشور با مشکل مواجه نمی‌شود
ایروانی: شورای امنیت باید اسرائیل را وادار به رعایت کامل آتش‌بس در لبنان کند
زاخارووا: آماده کمک به حل وضعیت وخیم در خاورمیانه هستیم
9 گل در 90 دقیقه! پاریسی ها مونیخی ها را میخکوب کردند
ذخایر راهبردی کالاهای اساسی در سطح بی‌سابقه
دلنوشته قالیباف برای رهبر شهید
جهش 24 درصدی قیمت انرژی در سال جاری
چارلز سوم: پیوند آمریکا و بریتانیا ناگسستنی است
رحمانی فضلی: ایران تسلیم خواسته‌های غیرقانونی نمی‌شود
پوتین درباره پیامدهای حمله پهپادی به پالایشگاه توآپس هشدار داد
مهار فشارهای تورمی در اولویت کار ملونی
دیدارهای دوستانه تیم ملی فوتبال لغو شد
حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با اسرائیل به نفع مردم نیست
واکنش ترامپ به اظهارات مرتس درباره ایران: «او نمی‌داند چه می‌گوید»
ترکیه خواستار تضمین ادامه مذاکرات اسلام‌آباد شد
کریستی: ویتکاف و کوشنر به درد مذاکره با ایران نمی خورند
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
پدافند سفارت آمریکا در بغداد در پی رصد پهپاد فعال شد
خدمت اجباری سربازی، حریدی‌ها را باز به‌خیابان‌های تل‌آویو کشاند
ادعای مأمور سابق سی‌آی‌ای درباره ساختگی بودن سوءقصد به ترامپ
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید