×
ورزشی
شناسه خبر : 225387
تاریخ انتشار : شنبه 1404/03/03 ساعت 14:22
نیمه‌نهایی یا نقطه‌عطف؟ استقلال و بازی مرگ‌وزندگی برابر صنعت نفت

نورنیوز بررسی می کند؛

نیمه‌نهایی یا نقطه‌عطف؟ استقلال و بازی مرگ‌وزندگی برابر صنعت نفت

استقلال فصل پرنوسانی را پشت سر گذاشت و با قرار گرفتن در رده نهم، از کورس قهرمانی فاصله گرفت. اما جام حذفی، آخرین امید آبی‌هاست؛ جایی که دیدار با صنعت نفت می‌تواند دروازه‌ای باشد به سوی جبران، بازسازی و شاید آغاز فصل تازه‌ای از موفقیت.

نورنیوز-گروه ورزشی: آبی‌پوشان پایتخت، دوباره در بزنگاهی سرنوشت‌ساز قرار گرفته‌اند؛ جایی میان ناکامی فصل گذشته و امیدی به نام جام حذفی. استقلالی که لیگ بیست و چهارم را نه با فتح سکو بلکه با رتبه‌ای دور از انتظار تمام کرد، حالا یک مأموریت دیگر پیش رو دارد؛ رسیدن به فینال جام حذفی، عبور از صنعت نفت و دوباره روشن کردن چراغ رؤیاها.
فصل برای استقلال، فصل آفتاب‌سوخته‌ای بود؛ نتایج ناامیدکننده، غیبت در کورس قهرمانی و حاشیه‌هایی که زخم بر پیکر تیم زد. اما فوتبال، همیشه فرصت جبران دارد و جام حذفی دقیقاً همان فرصتی‌ست که می‌تواند ورق را برگرداند. دیدار امروز شنبه، سوم خرداد در ورزشگاه آزادی مقابل صنعت نفت، فقط یک بازی نیست؛ نبردی‌ست برای حیثیت، سهمیه و امید.
در شرایطی که پرسپولیس، سپاهان و تراکتور مشتاقانه تیم می‌بندد، استقلال راه متفاوتی را در پیش گرفته است. سکوت باشگاه در بازار داغ نقل‌وانتقالات شاید در نگاه نخست علامت سؤال ایجاد کند، اما این‌بار به نظر می‌رسد پشت این آرامش، تدبیر خوابیده است. آبی‌ها می‌خواهند اشتباهات گذشته را تکرار نکنند؛ نه خریدهای پر زرق‌وبرق، نه اسامی بزرگ بدون بازده.
ماجرای محمد دانشگر مثال خوبی‌ست. استقلال وارد مذاکره شد، پیش‌پرداخت هم داد، اما وقتی سپاهان قرارداد را تمدید کرد، استقلال عقب نشست. این عقب‌نشینی شکست نبود، بلکه یک نه‌ به رقابت احساسی و پرهزینه بود. باشگاهی که می‌خواهد در زمین رقابت کند، نه در نبرد حساب‌های بانکی.
علی تاجرنیا هم در صفحه مجازی‌اش نوید داده که سه بازیکن نهایی شده‌اند. ولی نام‌ها هنوز در سایه‌اند. چرا؟ چون استقلال می‌خواهد تیم را آرام و بدون تنش آماده کند. تمرکز روی بازی بزرگ پیش‌روست. آن‌ها نمی‌خواهند در آستانه نیمه‌نهایی، فضای تیم را با اخبار نقل‌وانتقالاتی ملتهب کنند.
در چنین فضایی، مدیریت استقلال به‌جای دنباله‌روی از جو بازار، به فکر بازسازی اصولی‌ست. تیمی که فصل قبل کم‌فروغ بود، نیاز به خون تازه دارد، اما نه هر خونی. بازیکنانی که گره‌گشا باشند، نه صرفاً فالووردار. ترکیب عقل و انگیزه، چیزی‌ست که آبی‌ها در جستجوی آن‌اند.
و حالا همه چیز به بازی امروز بستگی دارد. پیروزی مقابل نفت آبادان، فقط صعود به فینال نیست؛ حکم تنفس مصنوعی برای تیمی‌ست که می‌خواهد دوباره زنده شود. جام حذفی اگرچه کوچک‌تر از لیگ است، اما می‌تواند نقطه پرتاب باشد. پیروزی در آن، یک جام می‌آورد، یک سهمیه بین‌المللی، و مهم‌تر از همه، یک آشتی دوباره با هوادارانی که هنوز باور دارند.
استقلال، اگر این مسیر را با صبر و عقل ادامه دهد، شاید فصل بعد نه در سکوت، بلکه در غوغای فتح‌ها حرف بزند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
آغاز مرحله چهارم ثبت‌نام مسکن استیجاری زوج‌های جوان در 3 استان
قتل پدر با کارد آشپزخانه؛ جزئیات تازه از جنایت نیمه‌شب در مشهد
پیش بینی قیمت دلار سه‌ شنبه 23 تیر 1405
اروپا از هرمز چه می‌خواهد که نمی‌گوید؟
آمار رسمی شهدا و زخمی های حملات آمریکا به ایران از 6 تا 22 تیرماه
پیگیری اتاق تهران نتیجه داد؛ رئیس‌جمهور ورود کرد
زمان صدور احکام متناسب‌سازی بازنشستگان فولاد اعلام شد
فاجعه گرمای مرگبار در اروپا چه میزان کشته برجای گذاشت؟
سفارت ایران در لندن: آمریکا امنیت تنگه هرمز را به خطر انداخته است
نساجی برای رضایت‌نامه «دانیال ایری» رقم سنگینی تعیین کرد
احتمال خروج آذربایجان از شورای اروپا؛ موضع جدید باکو اعلام شد
قیمت نقره امروز دوشنبه 22 تیر 1405+ جدول
حادثه امنیتی برای یک نفتکش در جنوب عدن
آیا پرداخت حقوق بازنشستگان با مشکل مواجه شده است؟ تأمین اجتماعی پاسخ داد
سعید صبری درگذشت
پرداخت معوقات فروردین و اردیبهشت بازنشستگان فعلاً امکان‌پذیر نیست
اقدام جدید و خصمانه انگلیس علیه سپاه پاسداران
قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه 22 تیر 1405 + جدول
چهارمین حمله آمریکا به ایران؛ پاسخ قاطع موشکی و پهپادی ایران به پایگاه‌های آمریکا در منطقه
تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز صفر شد
قطع برق ادارات پرمصرف و محدودیت برق خانگی از فردا آغاز می شود
وزیر خارجه فرانسه: تا توقف برنامه هسته‌ای ایران، تحریم‌ها لغو نمی‌شود
آغاز پیش‌فروش بلیت‌های بازی اسپانیا و فرانسه در سینما
حمله عربستان به فرودگاه صنعا/یمن: حمله عربستان بی‌پاسخ نخواهد ماند
بولتون از حمایت از عوامل تجزیه‌طلب علیه ایران سخن گفت
رهبری ایران پیام جدیدی برای لبنان و حزب‌الله فرستاد
وزیر خارجه مصر: پروژه «اسرائیل بزرگ» محکوم به شکست است
وداع سینمای جهان با ستاره پارک ژوراسیک؛ سم نیل درگذشت
داور پرحاشیه جام جهانی دوباره سوت می‌زند؛نبرد فرانسه و اسپانیا زیر ذره‌بین بارتون
نورنما | تشییع باشکوه رهبر ایران در دنیای لگو!
افشاگری رسانه عبری: نتانیاهو برای نجات سیاسی خود به دشمن نیاز دارد
دستگیری کلاهبردار فضای مجازی در تهران؛ فروش دعا و طلسم با درآمدهای کلان
گرمای بی‌سابقه در راه بوشهر است؛ دما به 50 درجه می رسد؟
قیمت دلار امروز دوشنبه 22 تیر 1405+ جدول
تیم ملی تیراندازی ایران با 16 ورزشکار راهی جام جهانی چین شد
گمرک بازرگان مجاز به ترخیص خودرو شد+ زمان اجرای ابلاغیه
مشهدی ها منتظر گرمای بالای 40 درجه باشند
هشدار زرد هواشناسی برای تهران/ موج گرمای شدید در پیش است
نورویدئو | پاداش واشنگتن؛ صورت حساب سنگین ابوظبی
«مردان آهنین» با شکوهی جدید به تلویزیون می‌آید
صدور مجوز شورای پروانه نمایش برای 4 فیلم و یک انیمیشن
حملات گسترده رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
وزیر خارجه اسپانیا: بحران خاورمیانه راه‌حل نظامی ندارد
تراز 5 میلیون واحدی شاخص کل بورس از دست رفت
پیام جدید اروپا درباره ایران و آمریکا؛ بروکسل آماده میانجیگری شد
صدای ماندگار اپرای تهران خاموش شد
محسنی‌اژه‌ای: دستگاه قضایی مسئول مستقیم مبارزه با فساد، محاکمه و مجازات مفسد است
آمار جدید ابربدهکاران بانکی منتشر شد
موج گرما برنامه بازدید از برج ایفل و لوور را بهم ریخت
دستور مهم دادگستری تهران درباره حساب‌های بانکی بدهکاران