×
ورزشی
شناسه خبر : 225387
تاریخ انتشار : شنبه 1404/03/03 ساعت 14:22
نیمه‌نهایی یا نقطه‌عطف؟ استقلال و بازی مرگ‌وزندگی برابر صنعت نفت

نورنیوز بررسی می کند؛

نیمه‌نهایی یا نقطه‌عطف؟ استقلال و بازی مرگ‌وزندگی برابر صنعت نفت

استقلال فصل پرنوسانی را پشت سر گذاشت و با قرار گرفتن در رده نهم، از کورس قهرمانی فاصله گرفت. اما جام حذفی، آخرین امید آبی‌هاست؛ جایی که دیدار با صنعت نفت می‌تواند دروازه‌ای باشد به سوی جبران، بازسازی و شاید آغاز فصل تازه‌ای از موفقیت.

نورنیوز-گروه ورزشی: آبی‌پوشان پایتخت، دوباره در بزنگاهی سرنوشت‌ساز قرار گرفته‌اند؛ جایی میان ناکامی فصل گذشته و امیدی به نام جام حذفی. استقلالی که لیگ بیست و چهارم را نه با فتح سکو بلکه با رتبه‌ای دور از انتظار تمام کرد، حالا یک مأموریت دیگر پیش رو دارد؛ رسیدن به فینال جام حذفی، عبور از صنعت نفت و دوباره روشن کردن چراغ رؤیاها.
فصل برای استقلال، فصل آفتاب‌سوخته‌ای بود؛ نتایج ناامیدکننده، غیبت در کورس قهرمانی و حاشیه‌هایی که زخم بر پیکر تیم زد. اما فوتبال، همیشه فرصت جبران دارد و جام حذفی دقیقاً همان فرصتی‌ست که می‌تواند ورق را برگرداند. دیدار امروز شنبه، سوم خرداد در ورزشگاه آزادی مقابل صنعت نفت، فقط یک بازی نیست؛ نبردی‌ست برای حیثیت، سهمیه و امید.
در شرایطی که پرسپولیس، سپاهان و تراکتور مشتاقانه تیم می‌بندد، استقلال راه متفاوتی را در پیش گرفته است. سکوت باشگاه در بازار داغ نقل‌وانتقالات شاید در نگاه نخست علامت سؤال ایجاد کند، اما این‌بار به نظر می‌رسد پشت این آرامش، تدبیر خوابیده است. آبی‌ها می‌خواهند اشتباهات گذشته را تکرار نکنند؛ نه خریدهای پر زرق‌وبرق، نه اسامی بزرگ بدون بازده.
ماجرای محمد دانشگر مثال خوبی‌ست. استقلال وارد مذاکره شد، پیش‌پرداخت هم داد، اما وقتی سپاهان قرارداد را تمدید کرد، استقلال عقب نشست. این عقب‌نشینی شکست نبود، بلکه یک نه‌ به رقابت احساسی و پرهزینه بود. باشگاهی که می‌خواهد در زمین رقابت کند، نه در نبرد حساب‌های بانکی.
علی تاجرنیا هم در صفحه مجازی‌اش نوید داده که سه بازیکن نهایی شده‌اند. ولی نام‌ها هنوز در سایه‌اند. چرا؟ چون استقلال می‌خواهد تیم را آرام و بدون تنش آماده کند. تمرکز روی بازی بزرگ پیش‌روست. آن‌ها نمی‌خواهند در آستانه نیمه‌نهایی، فضای تیم را با اخبار نقل‌وانتقالاتی ملتهب کنند.
در چنین فضایی، مدیریت استقلال به‌جای دنباله‌روی از جو بازار، به فکر بازسازی اصولی‌ست. تیمی که فصل قبل کم‌فروغ بود، نیاز به خون تازه دارد، اما نه هر خونی. بازیکنانی که گره‌گشا باشند، نه صرفاً فالووردار. ترکیب عقل و انگیزه، چیزی‌ست که آبی‌ها در جستجوی آن‌اند.
و حالا همه چیز به بازی امروز بستگی دارد. پیروزی مقابل نفت آبادان، فقط صعود به فینال نیست؛ حکم تنفس مصنوعی برای تیمی‌ست که می‌خواهد دوباره زنده شود. جام حذفی اگرچه کوچک‌تر از لیگ است، اما می‌تواند نقطه پرتاب باشد. پیروزی در آن، یک جام می‌آورد، یک سهمیه بین‌المللی، و مهم‌تر از همه، یک آشتی دوباره با هوادارانی که هنوز باور دارند.
استقلال، اگر این مسیر را با صبر و عقل ادامه دهد، شاید فصل بعد نه در سکوت، بلکه در غوغای فتح‌ها حرف بزند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 8 شهریور+ وضعیت استانها
ایده عجیب چینی‌ها برای عضله‌سازی
حسگر تنفسی برای تشخیص آنی گازهای سمی
چرا گاهی درمان ریزش مو با بیشتر شدن ریزش شروع می شود؟
آیا بیماران CF می‌توانند صاحب فرزند شوند؟
کشف تازه پژوهشگران سوئیسی درباره رفتار نانوذرات در جریان خون
بیداری‌های مکرر شبانه و یک ارتباط نگران‌کننده با آلزایمر
چه زمانی باید نگران تب در کودکان شویم؟
یوونتوس 2 - پارما 0؛ دومین برد متوالی بانوی پیر با کلین‌شیت
پیام تبریک فرمانده کل سپاه به قهرمانان نوجوان والیبال ایران
الاعرجی: عراق می‌خواهد پل ارتباطی ایران و آمریکا باشد
گردنه پرخطر «نارمنج» دشتستان ایمن شد
تدوین برنامه عملیاتی برای ساختن «ایران هرچه قوی‌تر»
سومین رکورد دوومیدانی بانوان شکست؛ محیطی‌زاده تاریخ‌ساز شد
ادعای آمریکا درباره لبنان؛ دولت تنها مرجع تصمیم‌گیری معرفی شد
غریب‌آبادی: بازگشایی هرمز منوط به اجرای تعهدات آمریکاست
ایران از فینال هندبال نوجوانان آسیا جا ماند
برنامه قطعی برق استان البرز فردا 8 شهریور + لینک سامانه خاموشی
اولین ناکامی النصر با قایدی
انفجار مرگبار در کارگاه آزادگان؛ یک کارگر کشته شد
قرائت سوگندنامه ورزشکاران در بازی‌های آسیایی ناگویا
تیراندازی در کارولینای جنوبی؛ 2 افسر پلیس زخمی شدند
روایت موسیقایی میلاد پیامبر(ص) با «جانِ جهان‌ها»+فیلم
انتشار پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت
دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد
تاتنهام 0-2 نیوکسل/ کلاغ‌ها تاتنهام را در خانه نقره‌داغ کردند
بلومبرگ: جمهوری‌خواهان به‌دلیل جنگ علیه ایران از ترامپ ناامید شده‌اند
قاهره و رم برای مهار تنش‌های منطقه‌ای وارد رایزنی شدند
10 میلیارد تومان پاداش برای دختران طلایی ایران در ناگویا
اولین زن گلف ایران در بازی‌های آسیایی+فیلم
قالیباف: جوانان ایرانی ثابت کردند هیچ قله‌ای دست‌نیافتنی نیست
شلیک خمپاره به حومه دمشق؛ تجاوزات اسرائیل در سوریه ادامه دارد
فجرسپاسی شیراز0-0 ذوب‌آهن اصفهان/ قفل دروازه‌ها باز نشد
مس شهر بابک0-0 صنعت نفت آبادان/ حملات بی‌اثر و حسرت برد
پرسپولیس 3-0 ملوان/ ملوان اسیر طوفان سرخ شد
افتخارآفرینی نوجوانان والیبال ایران؛ قهرمانی جهان با درخشش سه ستاره
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه 7 شهریور؛ سکه به 220 میلیون می رسد؟
وزیر علوم: بازگشت دانشگاهیان اخراجی در مسیر بازسازی اعتماد بود
تبریک رئیس‌جمهور ایران به جهان اسلام در سالروز ولادت پیامبر رحمت(ص)
توافق مخفیانه نظامی میان هلسینکی و تل‌آویو
تیم والیبال نوجوانان ایران قهرمان جهان شد؛ شکست فرانسه در فینال
شرط العامری برای واگذاری کامل سلاح به دولت عراق
چرا با سقوط اونس، قیمت‌ها در تهران بالا رفت؟
احضار سفیر اوکراین در آنکارا؛ هشدار ترکیه درباره امنیت دریانوردی
پرداخت 40 هزار میلیارد ریال خسارت به خودروهای آسیب‌دیده از جنگ
آمادگی مترو تهران برای جابه‌جایی شرکت‌کنندگان جشن «امت احمد»
نورویدئو | کنفرانس وحدت اسلامی در مسیر کارآمدی
پیش بینی قیمت دلار فردا یکشنبه 8 شهریور؛ دلار به 207 هزار تومان می‌رسد؟
نبیه بری: هیچ جایگزینی برای حضور بین‌المللی در جنوب لبنان وجود ندارد
رایزنی قطر و ترکیه برای کاهش تنش‌های منطقه‌ای