×
سیاسی
شناسه خبر : 225326
تاریخ انتشار : شنبه 1404/03/03 ساعت 08:57
جان کری: اسرائیل نمی‌تواند تأسیسات هسته‌ای ایران را نابود کند

جان کری: اسرائیل نمی‌تواند تأسیسات هسته‌ای ایران را نابود کند

وزیر امور خارجه سابق آمریکا در واکنش به گزارش‌های منتشر شده درباره تلاش رژیم صهیونیستی برای حمله به ایران تصریح کرد: «اسرائیل توانایی نابود کردن تأسیسات هسته‌ای ایران را ندارد.»

نورنیوز _ گروه سیاسی: «جان کری» که در دوران ریاست جمهوری «باراک اوباما» وزیر امور خارجه آمریکا و به‌طور مستقیم درگیر مذاکرات هسته‌ای با ایران برای حصول برجام بود، شامگاه جمعه و در گفت‌وگو با شبکه آمریکایی به گزارش‌های منتشر شده درباره برنامه رژیم صهیونیستی برای حمله به ایران واکنش نشان داد.

او در گفت‌وگو با «کریستین امانپور» خبرنگار شبکه آمریکایی «سی‌ان‌ان»، در پاسخ به سوالی درباره گزارش این شبکه آمریکایی از برنامه رژیم صهیونیستی برای حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران تصریح کرد: «اسرائیل توانایی نابود کردن تأسیسات هسته‌ای ایران را ندارد. در صورت حمله به ایران، تحولات بسیار خطرناکی شکل خواهد گرفت.»

کری افزود: «اسرائیل توانایی صدمه زدن به تأسیسات هسته‌ای ایران را دارد، اما آن به شکل‌گیری روندی بسیار خطرناک‌تر خواهد انجامید. عقل سلیم باید حکم کند. رئیس جمهور ترامپ در مسیر درستی برای رسیدن توافق با ایران قرار دارد.»

او در پاسخ به سوالی درباره توافق احتمالی بین ایران و آمریکا گفت: «ترامپ به دنبال بهترین توافق با ایران است و امیدوارم به این توافق دست پیدا کند. تصمیم او برای خروج از برجام بسیار بحث برانگیز بود. اما این واقعیت که او اکنون درحال مذاکره است خبر خوبی است. امیدوارم او به توافقی مشابه برجام دست پیدا کند.»

اظهارات کری درباره «قرار گیری ترامپ در مسیری درست برای رسیدن به توافقی تازه با ایران» درحالی است که روز جمعه، پنجمین دور گفت‌وگوهای ایران و آمریکا برگزار شد.

در پایان دور پنجم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در رم، یک مقام ارشد دولت دوم «دونالد ترامپ» به خبرگزاری انگلیسی گفت که این گفت‌وگوها «بسیار سازنده» بوده است.

این مقام ارشد آمریکایی به خبرگزاری انگلیسی «رویترز» گفت: «گفت‌وگوها با ایران سازنده بوده و ما به پیشرفت بیشتری دست یافتیم اما کار بیشتری باید انجام دهیم.»

رویترز به نقل از این مقام ارشد آمریکایی نوشت: «استیو ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا بیش از ۲ ساعت با هیأت ایرانی گفت‌وگو کرد. طرفین توافق کردند که در آینده‌ای نزدیک با یکدیگر دیدار کنند.»

کری همچنین در پاسخ به سوالی درباره تلاش «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا برای مقابله با چین تصریح کرد: «بسیار غم انگیز است که ترامپ بزرگترین‌ بازارهای جهان را به چین تسلیم کرد. چین امروز در واکنش به بحران اقلیمی با سرعت زیادی پیش می‌رود، زیرا شهروندانش این را می‌خواهند و این کار از نظر تجاری بسیار سودآور است. دولت ترامپ نیاز دارد تا هرچه سریع‌تر سیاست‌های اقلیمی خود را تغییر دهد.»

وزیر امور خارجه سابق آمریکا در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود با سی‌ان‌ان، با اشاره به ابتلای «جو بایدن» رئیس جمهور پیشین آمریکا به سرطان و مطرح شدن سوال‌های بسیار درباره سلامت و توانایی شناختی او حتی در طول دوران ریاست جمهوری وی ادعا کرد: «او از قدرت کامل برای تصمیم‌گیری‌های لازم به عنوان رئیس جمهور برخوردار بود. او یک کارفرمای سخت‌گیر بود. او خواستار دقت و پاسخگویی بود و تصمیمات بسیار سختی می‌گرفت.»


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
ممدانی: هزینه جنگ باید صرف زندگی مردم آمریکا شود
تابستان گرم و سخت آبی برای تهران و 5 شهر بزرگ کشور
تعرفه‌های جنجالی ترامپ به ایستگاه جبران خسارت رسید
زلزله 3.9 ریشتری قصرشیرین در کرمانشاه را لرزاند
جزئیات شرط آموزش و پرورش برای مدارس هیات امنایی
جزئیات کامل محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمال کشور
خستگی راننده اتوبوس حادثه آفرید؛ 10 مصدوم در قزوین
60 درصد آمریکایی‌ها مخالف راهبرد ترامپ علیه ایران هستند
اراده باشد، صلح مقدور است
هشدار نارنجی برای کردستان ؛ احتمال سیلاب، رعدوبرق و کاهش دید افقی
جزئیات رایزنی چین و پاکستان درباره امنیت تنگه هرمز
بلژیک با ستارگان اروپایی به مصاف ایران می‌رود
رئیس قوه قضاییه: دشمن به‌دنبال تفرقه و ناامیدی در ایران است
قدردانی فدراسیون فوتبال فلسطین از ستاره بارسلونا
ناسازگاری زمانی در توافق
سناریوی تحریکِ ترامپ تحقیرشده
شوک بزرگ به النصر و رونالدو در ثانیه پایانی
وزیر کار: افزایش مبلغ کالابرگ در حال بررسی است
تنش‌های ژئوپلیتیکی و تورم بازارهای جهانی را لرزاند
انفجار کنترل‌شده پرتابه‌های عمل‌نکرده در هرمزگان
یورش وزیر افراطی رژیم صهیونیستی به مقبره یوسف پیامبر
رهگیری دو فروند هواپیمای جاسوسی آمریکایی در آسمان اتریش
چرا اروپا هنوز در گذشته دیپلماسی هسته‌ای گرفتار است؟
ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس و آزادراه کرج–تهران
حمایت مهروز ساعی از ادامه ریاست هادی ساعی
جزئیات اعدام جاسوس موساد در ایران؛ احسان افرشته چگونه شناسایی شد؟
اقتصادنگار | تورم خوراکی ها یک تنه دوسوم درآمد خانوار را می بلعد
سی‌ان‌ان: شکاف ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران عمیق‌تر شده است
بازداشت مقام ارشد سازمان ملل در فرودگاه اسرائیل
برنامه مسابقات ورزشی امروز 23 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 23 اردیبهشت 1405 + وضعیت استان‌ها
وزیر دارایی روسیه: ادامه بحران در تنگه هرمز اقتصاد جهان را به سمت رکود سوق می‌دهد
نماینده کنگره آمریکا: ترامپ مشغول ثروتمند کردن خودش است
احتمال لغو تعهد اسکان دانشجویان در سال تحصیلی آی
سوالی که ترامپ دوست نداشت
پروژه گنبد طلایی ترامپ ممکن است 1.2 تریلیون دلار هزینه داشته باشد
درخواست تبدیل وضعیت پرستاران شرکتی و قراردادی در چه مرحله ای است ؟
اعلان جنگ سامسونگ به برنامه‌های مزاحم
نمایندگان دموکرات آمریکا: جنگ ترامپ با ایران غیرقانونی است
آیا چین موضعش درباره وضعیت تنگه هرمز را تغییر می دهد؟
علائم شایع کم‌کاری تیروئید
هنگام زلزله چه باید کرد
مونتاژ موشک ماموریت «آرتمیس 3» شروع شد
برگزاری مسابقات دو ومیدانی در هفت شهر دانمارک در حمایت از فلسطین
فرانسه راهبرد ایجاد پایگاه‌های بزرگ نظامی در خارج را کنار گذاشته است
حمله رسانه‌های رژیم صهیونیستی به ستاره بارسلونا پس از برافراشتن پرچم فلسطین
نیویورک تایمز: ایران همچنان بخش قابل‌ توجهی از توان موشکی خود را حفظ کرده است
یونیسف: از آغاز 2025 هر هفته یک کودک فلسطینی به شهادت رسیده است
ونزوئلا ایالت پنجاه و یکم ایالات متحده آمریکا می شود؟
تجاوز توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به خاک سوریه