×
بین الملل
شناسه خبر : 224944
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/02/31 ساعت 10:04
کمک یا کلک؟ روایت مقاومت از بازی دوگانه تل‌آویو

نورنیوز بررسی می کند

کمک یا کلک؟ روایت مقاومت از بازی دوگانه تل‌آویو

در حالی‌که رژیم صهیونیستی به‌ظاهر از ورود محدود کمک‌های بشردوستانه به غزه سخن می‌گوید، واقعیت میدانی نشان می‌دهد که این عقب‌نشینی تاکتیکی، نه از سر رأفت، بلکه نتیجه فشار میدانی مقاومت و بیداری جهانی است.

نورنیوز-گروه بین الملل :   

پیروزی‌های دروغین، تاکتیک‌های دیپلماتیک

رژیم صهیونیستی تلاش دارد عملیات موسوم به "ارابه‌های گیدئون" را پیروزی‌ای در جهت نابودی حماس و آزادی اسرا جلوه دهد. اما در پشت پرده، این رژیم برای مقابله با فشارهای بین‌المللی و انسانی، مجبور به صدور مجوز محدود برای ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه شده است.

این تصمیم پس از دو ماه محاصره مطلق و تشدید قحطی، نشان از بحران اخلاقی و انسانی شدیدی دارد که صهیونیست‌ها را از موضع تحکم به جایگاه تدافعی سوق داده است. با آغاز دور تازه مذاکرات آتش‌بس، تل‌آویو اکنون تلاش دارد از امدادرسانی به‌عنوان اهرم فشار برای تحمیل خواسته‌هایش استفاده کند.

مقاومت، معادله‌ساز میدان نبرد

در میدان نبرد، روایت متفاوتی در حال شکل‌گیری است. عملیات هدفمند حماس در شمال غزه، تلفات قابل‌توجهی به نیروهای ارتش اسرائیل وارد کرده و چالش‌های امنیتی را برای پیشروی نظامی افزایش داده است. همزمان یمن با تشدید محاصره دریایی علیه رژیم صهیونیستی، نشان داده که دیگر بازیگر صرف نیست بلکه به عنصر راهبردی مقاومت بدل شده است.

اعلام محاصره بندر حیفا توسط ارتش یمن و عقب‌نشینی ناوهای آمریکایی از دریای سرخ، اثبات دیگری بر ناکامی واشنگتن و ناتوانی آن در پشتیبانی موثر از اسرائیل است. این تحولات عملاً اسرائیل را به عقب‌نشینی در برابر مقاومت واداشته است.

بیداری افکار عمومی، سرمایه راهبردی مقاومت

ادعاهای سران غرب در حمایت از حقوق بشر و کمک‌رسانی به غزه در تناقضی آشکار با عملکرد واقعی آن‌هاست. ارسال تسلیحات به اسرائیل، حمایت‌های دیپلماتیک و سکوت معنادار در قبال جنایات، چهره واقعی این قدرت‌ها را آشکار ساخته است. آنچه غرب را به تغییر لحن واداشته نه تغییر در رویکرد بلکه فشارهای مردمی فزاینده در سراسر جهان است.

مقاومت توانسته با دیپلماسی عمومی، مسئله فلسطین را به موضوع اول افکار عمومی تبدیل کند و سانسورهای رسانه‌ای صهیونیست‌ها را خنثی سازد. راهپیمایی‌های گسترده در روز نکبت، حضور اعتراضات در پارلمان‌های اروپایی و کنگره آمریکا، همگی نشانه‌ای از بیداری جهانی علیه صهیونیسم است.

از وعده‌های توخالی تا واقعیت میدان

ورود چند کامیون حامل کمک، آن‌طور که ترامپ و مقامات اروپایی مدعی‌اند، نشانگر بشردوستی آن‌ها نیست، بلکه نتیجه مستقیم ضربه‌های پی‌درپی مقاومت است. ترامپ با لغو سفر معاون خود به سرزمین‌های اشغالی تلاش دارد ژستی بشردوستانه بگیرد، اما مواضع گذشته او و حمایت‌های مطلق واشنگتن از اسرائیل این ادعا را بی‌اثر می‌کند. این فشارها باعث شده حتی قدرت‌های غربی نیز مجبور شوند از درِ پذیرش بخشی از واقعیات وارد شوند. واقعیت این است که آزادی غزه نه از مسیر مذاکرات بی‌ثمر بلکه از میدان نبرد مقاومت و بیداری جهانی می‌گذرد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رهگیری و انهدام 8 پهپاد اوکراینی از سوی روسیه
زمین‌گیر شدن بوئینگ‌های ام‌دی 2 شرکت معروف آمریکایی
دنیامالی: پاداش قهرمانان بازنگری می‌شود
کاخ سفید: بی‌بی‌سی ماشین تبلیغاتی است!
غزه تحویل گرفتن 15 پیکر شهید از رژیم صهیونیستی را تأیید کرد
کاهش 50 درصدی سقط جنین در کشور
امشب هر دو مسیر تونل رسالت مسدود است
پیروزی و صعود فوتسال ایران مقابل تاجیکستان + گل ها
خیبر - تراکتور / جدال برای صدر جدول لیگ برتر
محکومیت شرکت «بادران گستران» به دو سال ممنوعیت از فعالیت در حوزه رمزارز
آغاز تولید فصل سوم «کارآگاه علوی» با حضور وحید رهبانی
افزایش فشار ترامپ بر مخالفان سیاسی
دوگانگی غرب؛ از تطهیر جولانی تا تحریم غزه
دیدار تراکتور و پرسپولیس با تماشاگر برگزار می‌شود
مذاکرات کابل-اسلام‌آباد در نشست «استانبول» بی‌نتیجه ماند
300 پرونده قتل در 6 ماه اول سال منجر به سازش شد
احضار مدیرعامل و سرپرست رسانه‌ای استقلال به کمیته اخلاق
علوی: شایعه برگزاری شهرآورد بدون تماشاگر صحت ندارد
شش کشته در آتش‌سوزی کارخانه لوازم آرایشی در ترکیه+ فیلم
افشای دخمه‌های مرگ
رشد قیمت املاک نداریم
هشدار جدی درباره بحران آب در تهران؛ محدودیت‌ها آغاز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 17 آبان 1404 + جدول
هیچ تصمیمی برای حذف ارز ترجیحی کالاهای اساسی و دارو اتخاذ نشده است
جنگ 12 روزه آزمایشگاه واقعی برای تست گزاره‌های معیوب علیه ایران بود
آمار تکان‌دهنده سازمان ملل از حملات ژیم صهیونیستی به کرانه باختری
نخستین قطار باری روسیه به بندر خشک آپرین رسید + فیلم
عارف: دولت حق ندارد خلاف منویات مردم کاری کند
زندی در صدر رنکینگ جهانی تکواندو
واردات خودرو امسال به 50 هزار دستگاه هم نمی‌رسد
نبیه بری: عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مطرح نیست
حذف 4 صفر از پول ملی کلید خورد/رفع فیلتر تلگرام منوط به جزئیات توافق است
رشد بورس در نخستین روز هفته
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 17 آبان 1404
استراتژی بقا در عصر هوش مصنوعی
جزئیات تغییر در پرداخت کالابرگ الکترونیک
آزادی 14 زندانی جرائم غیر عمد در ایام فاطمیه با کمک خیران
4 شهر خوزستان در وضعیت بنفش
آخرین جزئیات از آزمون استخدامی قوه قضاییه
قاتل فراری کرمانشاه در تهران دستگیر شد
واکنش مشاور وزیر آموزش و پرورش به «کاهش سن ورود به مدرسه»
13 میلیون ایرانی در حوزه استخراج غیرمجاز رمز ارز فعال هستند
گالیاردی جانشین احتمالی قلعه نویی پس از 2026
کاشف ساختار مارپیچ دوگانه دی‌ان‌ای در گذشت
آغاز سکوت انتخاباتی در عراق
رودخانه تجارت، میان دو دل شرقی
دبیرکل ناتو: جنگ هسته‌ای هیچ برنده‌ای ندارد
قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی امروز شنبه17 آبان 1404 + جدول
جزئیات تازه از پرونده قتل در اداره مخابرات فرودگاه امام(ره)
تجاوز دوباره رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
X
آگهی تبلیغاتی