×
سیاسی
شناسه خبر : 224790
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/02/30 ساعت 12:27
رهبر معظم انقلاب خطاب به آمریکا: غلط زیادی نکنید

رهبر معظم انقلاب خطاب به آمریکا: غلط زیادی نکنید

مراسم نخستین سالگرد رئیس‌جمهور شهید سیّد ابراهیم رئیسی و شهدای پرواز اردیبهشت صبح امروز(سه‌شنبه) با سخنرانی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد.

نورنیوز _ گروه سیاسی: رهبر انقلاب در این مراسم بیان کردند: صحبت مذاکرات شد، من یک تذکری به طرف مقابل بدهم. طرف آمریکایی که در این مذاکراتِ غیرمستقیم وارد صحبت می‌شوند، گفتگو می‌کنند، سعی کنند یاوه‌گویی نکنند. اینکه بگویند ما به ایران اجازه‌ی غنی‌سازی نمی‌دهیم، این غلط زیادی است. کسی منتظر اجازه‌ی این و آن نیست. جمهوری اسلامی سیاستی دارد، روشی دارد، سیاست خودش را تعقیب می‌کند.

البته در یک مناسبت دیگری به ملت ایران توضیح خواهم داد که علت اینکه اینها روی غنی‌سازی تکیه می‌کنند چیست، چرا اینقدر طرف‌های غربی و آمریکایی و دیگران اصرار دارند که باید در ایران غنی‌سازی نباشد. اینها را ان‌شاءالله در یک مناسبت دیگری باز می‌کنم برای ملت ایران که بدانند طرف، نیتش چیست.

روایت رهبر انقلاب از خدمت شهید رئیسی به آبرو و عزت ملی و اعتبار بین‌المللی ملت ایران

خاطره رهبر انقلاب از توصیه به شهید رئیسی درخصوص مراعات در انجام فعالیت و کار مداوم

رهبر انقلاب: انقلابی که میتواند آرمان علی‌وردی جوان را در همان خط شهدای کهنسال اول انقلاب بسیج کند، شکست خوردنی نیست

رهبر انقلاب در مراسم بزرگداشت شهید رئیسی و شهدای پرواز اردیبهشت اظهار داشتند: امتیاز انقلاب این است که می‌تواند شهید آیت‌الله اشرفیِ ۹۰-۸۰ ساله را و شهید آرمان علی‌وردی، جوان ۱۹-۱۸ ساله را، آن پیرمرد ۹۰-۸۰ ساله و این جوان ۱۹-۱۸ ساله را، با فاصله ۴۰ سال، می‌تواند در یک خط قرار بدهد و بسیج کند و به راه بیندازد.

امثال این جوان، در همان راهی شهید شدند که شهید اشرفی‌ها شهید شدند، شهید صدوقی‌ها شهید شدند، پیرمردهای اول انقلاب به شهادت رسیدند. 

این انقلابی که چنین قدرتی دارد که می‌تواند این‌جور نیروها را بسیج کند، در طول سال‌های متمادی، این انقلاب شکست‌خوردنی نیست. 


رهبر انقلاب: شهدای خدمت همگی از پرورش‌یافتگان انقلاب اسلامی بودند که از گوشه و کنار کشور سربرآوردند و رشد کردند/ انقلاب توانست صدها هزار جوان را نظیر این شهدا تربیت کند که در میانشان شخصیت‌های ممتاز ملی و بین‌المللی به ملت ایران تقدیم شده است

رهبر انقلاب در مراسم بزرگداشت شهید رئیسی و شهدای پرواز اردیبهشت بیان کردند: شهید رئیسی، آن سالی که انقلاب پیروز شد، سال ۵۷، یک جوان ۱۸ ساله بود. شهید آل‌هاشم، یک نوجوان ۱۶ ساله بود. شهید امیرعبداللهیان، یک پسربچه ۱۴ ساله بود. اول انقلاب، شهید مالک رحمتی به دنیا نیامده بود.

این‌ها پرورش‌یافته‌های انقلابند، این‌ها پرورش‌یافته‌های انقلابند:
شهید رئیسی از مشهد،
آل‌هاشم از تبریز،
رحمتی از مراغه،
امیرعبداللهیان از دامغان،
موسوی از فریدون‌شهرِ اصفهان،
مصطفوی از گنبد قابوس،
دریانوش از نجف‌آباد،
قدیمی از ابهر.
از گوشه‌وکنار این کشور، این جوان‌ها سر بلند کردند، رشد کردند.

انقلاب توانست صدها هزار مثل این جوان‌ها را تربیت کند و تربیت کرده، و در میان این‌ها، شخصیت‌های ممتاز بین‌المللی و شخصیت‌های ممتاز ملی به ملت ایران تقدیم کرده است. این کار انقلاب است، این قدرت انقلاب است.


رهبر انقلاب: در رفتار شهید رئیسی و بسیاری از همکاران جوان او، همان روحیه، انگیزه، احساس مسئولیت و نورانیتی مشاهده می‌شد که در همکاران شهید رجایی بود/ این همان قدرت انقلاب و فتح‌الفتوح امام بزرگوار ماست

رهبر انقلاب در مراسم بزرگداشت شهید رئیسی و شهدای پرواز اردیبهشت گفتند: در نوع رفتار شهید رئیسی و بسیاری از همکاران جوان او، انسان همان روحیه و نورانیتی را مشاهده می‌کرد که در همکاران شهید رجایی، مثل کلانتری، مثل عباس‌پور، مثل قندی، مثل نیلی و امثال این‌ها، انسان می‌دید.

همان نورانیت، همان روحیه، همان انگیزه، همان احساس مسئولیت، بعد از ۴۰ سال. این خیلی باارزش است. این همان قدرت انقلاب است. این نشان‌دهنده این است که این انقلاب، انقلابی قدرتمندی است.

این همان فتح‌الفتوح امام بزرگوار است. امام، فتح‌الفتوح را تربیت و تولید مردان ازخودگذشته و کارآمد به‌وسیله انقلاب، معرفی کردند. این اتفاق افتاد.


 

رهبر انقلاب: شهید رئیسی با صراحت گفت با آمریکا مذاکره مستقیم نمی‌کنیم/ البته در دوره شهید رئیسی مذاکرات غیر مستقیم بود ولی بدون نتیجه/ حالا هم گمان نمی‌کنیم به نتیجه برسد و نمی‌دانیم چه خواهد شد

رهبر انقلاب فرمودند: در اولین مصاحبه در ریاست‌جمهوری، خبرنگار از شهید رئیسی پرسید که شما آیا با آمریکا مذاکره می‌کنید؟ صریح گفت: «خیر»، گفت: «نه»، بدون هیچ ابهامی؛ و نکرد. اجازه نداد که دشمن بتواند بگوید که من با تهدید، با تطمیع، توانستم یا با حیله توانستم ایران را به پای میز مذاکره بکشانم؛ نگذاشت.

اینکه اصرار بر مذاکره مستقیم می‌کنند طرف‌ها، به خاطر این است. یک بخش عمده‌اش این است؛ ایشان اجازه نداد. البته مذاکراتِ غیرمستقیم بود، زمان ایشان هم بود، مثل حالا که هست، البته بدون نتیجه. حالا هم گمان نمی‌کنیم به نتیجه برسد. نمی‌دانیم چه خواهد شد.

حضور فرزندان شهید سید حسن نصرالله در مراسم بزرگداشت شهدای خدمت در حسینیه امام خمینی(ره)

ظ
 

ش

رهبر انقلاب: شهید رئیسی دل خاشع و ذاکر، زبان صادق و صریح و عمل خستگی‌ناپذیر و دائم داشت

رهبر انقلاب: شهید رئیسی خود را از مردم برتر نمی‌دانست خود را در ردیف مردم،‌ مثل مردم و حتی کوچکتر از مردم می‌دانست

ورود رهبر انقلاب به حسینیه امام خمینی(ره) و آغاز مراسم بزرگداشت شهید رئیسی و شهدای پرواز اردیبهشت

مراسم نخستین سالگرد رئیس‌جمهور شهید سیّدابراهیم رئیسی و شهدای پرواز اردیبهشت صبح امروز (سه‌شنبه) با سخنرانی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد.

سران سه قوه، خانواده رئیس‌جمهور شهید و شهدای پرواز اردیبهشت و جمع دیگری از خانواده‌های شهدای خدمت در این مراسم حضور خواهند داشت.

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ رئیس‌جمهور شهید حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی، حجت‌الاسلام والمسلمین سیّدمحمدعلی آل‌هاشم نماینده ولی‌فقیه در استان آذربایجان شرقی، دکتر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، دکتر مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی، سردار سید مهدی موسوی رئیس یگان حفاظت ریاست جمهوری، سرهنگ خلبان سیّدطاهر مصطفوی، سرهنگ خلبان محسن دریانوش و سرگرد فنی بهروز قدیمی در مسیر بازگشت از افتتاح سدّ قیز قلعه‌سی بر روی رودخانه ارس در سانحه هوایی به شهادت رسیدند.

حال و هوای حسینیه امام خمینی(ره) دقایقی پیش از آغاز مراسم بزرگداشت آیت الله رئیسی و دیگر شهدای خدمت


نظرات

آخرین اخبار
وعده پرداخت وام ازدواج به همه متقاضیان تا پایان سال
ارسال 96 تن کمک‌های بشردوستانه به ایران
اعلام تعرفه گمرکی واردات تلفن همراه
ترامپ با تکرار ادعاها درباره ایران و تنگه هرمز: مذاکرات ادامه دارد
رد گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای راجع به جزئیات مذاکرات مرتبط با خاتمه جنگ
عبور 31 کشتی از تنگه هرمز با تأمین امنیت نیروی دریایی سپاه
هند اعزام کشتی‌های سوخت را به بازگشت کشتی‌های گرفتار در هرمز مشروط کرد
گفت‌وگوی پوتین و شی درباره اورانیوم ایران در پکن
هشدار چین به اروپا: اعمال محدودیت تازه، پاسخ تلافی‌جویانه به‌همراه دارد
تأکید مقام‌های پاکستان بر تداوم شراکت راهبردی با چین
آیت‌الله نوری همدانی: در اجتماعات خیابانی نباید ذره‌ای بوی اختلاف وجود داشته باشد
تلاش آلمان برای کاهش تنش در خاورمیانه با فعال‌سازی دیپلماسی منطقه‌ای
روبیو: نشانه‌های مثبتی در مذاکرات با ایران دیده می‌شود
اعزام آخرین گروه زائران ایرانی به عربستان
روسیه از پرتاب آزمایشی موشک‌های بالستیک، هایپرسونیک و کروز در رزمایش هسته‌ای خبر داد
افزایش مخالفت دموکرات‌ها با کمک نظامی به اسرائیل
تصویب قطعنامه‌ ضد ایرانی در پارلمان اروپا
پذیره‌نویسی نخستین صندوق پروژه نیروگاه خورشیدی در بورس انرژی
احضار رئیس سازمان سینمایی در پی اکران یک فیلم غیر اخلاقی
مخالفت فرانسه با نقش‌آفرینی ناتو در تنگه هرمز
مشارکت 28 هزار امدادگر هلال‌احمر در جنگ اخیر
حریق گسترده در انبار لوازم یدکی تهران
طلای ایزدی در پاراوزنه‌برداری الجزایر
صدور مجوز حرفه‌ای برای قرمزهای پایتخت
آغاز ثبت‌نام بیمه تکمیلی بازنشستگان
تخلیه و بارگیری 23 میلیون تن کالا در بنادر کشور
چه خبر از جیره‌بندی آب در تهران؟
شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) به دنبال سرمایه خارجی
آغاز طرح بازگشت به اشتغال کارگران بیکار شده
احضار مدیر مسئول خبرگزاری ایرنا به دادسرای فرهنگ و رسانه
طرح شهروندی افتخاری برای فلسطینیان در دستور کار شورای شهر پاریس
چراغ سبز بانک مرکزی به خرید جهیزیه ایرانی
«ذرات آشوب» با حضور بازماندگان «دنا» روی صحنه می‌رود
لندن زیر فشار تبعات جنگ علیه ایران
فهرست آلمان برای جام جهانی 2026 اعلام شد
قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت 1405+ جدول
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت 1405 +جدول قیمت ها
موادغذایی که کلسیم بدن را از بین می‌برند
نور اینفو | بدن ما به چند ساعت خواب نیاز دارد؟
رکورد اهدای خون در ایران بعد از 10 سال شکسته شد
مصدومیت جدید نیمار؛ نگرانی برزیل در آستانه جام جهانی 2026
حمله حزب‌الله به تجمع نظامیان اسرائیلی در جنوب لبنان
پیشنهاد آلمان برای «عضویت وابسته» اوکراین در اتحادیه اروپا
سفر نخست‌وزیر پاکستان به چین با محوریت تحولات منطقه
زمان برگزاری کنکور 1405 اعلام شد ؛ ثبت‌نام بیش از 313 هزار داوطلب
پزشکیان : آمادگی عملیاتی ارتش اقتدار دفاعی ایران را به نمایش گذاشت
شهردار تهران: مترو و اتوبوس‌های پایتخت تا اطلاع ثانوی رایگان می‌مانند
رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید در راه تهران
زمین‌لرزه 3.6 ریشتری حوالی بندرعباس را لرزاند
جزئیات جدید حکم متهمان پرونده شهادت آرمان علی‌وردی