×
اجتماعی
شناسه خبر : 224528
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/02/28 ساعت 15:16
نمایشگاه آخرین دستاوردهای دانش‌بنیان در حوزه هوش مصنوعی افتتاح شد

نمایشگاه آخرین دستاوردهای دانش‌بنیان در حوزه هوش مصنوعی افتتاح شد

همزمان با برپایی دومین اجلاس وزیران آموزش عالی کشورهای عضو سکوی گفت‌وگوی سازمان همکاری اسلامی موسوم به او.آی.سی در تهران، نمایشگاه آخرین دستاوردهای شرکت های دانش بنیان در حوزه هوش مصنوعی افتتاح شد.

نورنیوز-گروه اجتماعی :  هدف از برپایی این نمایشگاه در حاشیه برگزاری نشست وزیران آموزش عالی کشورهای عضو، آشنایی با دستاوردهای علمی ایران است تا آنها بدانند در عرصه انتقال دانش و تکنولوژی و تولید محصولات دانش‌بنیان، فناورانه و مواردی مبتنی بر هوش مصنوعی کشورمان از چه توانمندی‌هایی برخوردار بوده است.

در این نمایشگاه همچنین پارک های علم و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی و شرکت‌های دانش‌بنیان وابسته به وزارت بهداشت و دانش‌بنیان‌های فعال در حوزه نفت و انرژی در این نمایشگاه شرکت دارند.

این نمایشگاه فرصت مناسبی است تا علاوه بر تجارت سازی دانش، ارزش افزوده اقتصادی علمی و فناوری در کشورهای اسلامی ایجاد شود.

غلامرضا ژیان رئیس دپارتمان پزشکی دانشگاه های مجازی جهان اسلام در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا درباره این نمایشگاه گفت: در حاشیه این اجلاس که امروز با حضور وزیران ۲۲ کشور سازمان همکاری های اسلامی در سطح هیات های کارشناسی و وزیران گشایش یافت، نمایشگاه جانبی آخرین دستاوردهای علمی ایران در حوزه هوش مصنوعی با حضور محمداقبال چودهری هماهنگ‌کننده کمیته وزارتی همکاری‌های علمی و فناوری سازمان همکاری‌های اسلامی (کامستک) و علی کریمی مرید معاون راهبردی اجرایی و نجفی برزگر دبیرکل دانشگاه مجازی جهان اسلام سینوو افتتاح شد.

وی افزود: در نمایشگاه بیش از ۳۰ غرفه دانشگاهی دستاوردهای خود را به نمایش گذاشته اند.

رئیس دپارتمان پزشکی دانشگاه های مجازی جهان اسلام این را هم‌گفت که در حاشیه این نمایشگاه تفاهم نامه های متعددی در حوزه آموزشی، پژوهشی و فناوری بین وزیران کشورهای عضو سازمان همکاری های اسلامی به امضا می رسد.

ژیان گفت: در این اجلاس میهمانانی از ۲۲ کشور حضور دارند و قرار است چندین تفاهم نامه ها به امضا برسد.

رونمایی از آخرین فناوری ماهواره‌ای و پهپادهای کشور

وی افزود که در مرکز این نمایشگاه آخرین فناوری ماهواره‌ای و پهپادهای کشور هم به نمایش گذاشته شده و همایش امسال حول محور نمایش آخرین تکنولوژی‌ها و هوش مصنوعی ایران است.

رئیس دپارتمان پزشکی دانشگاه های مجازی جهان اسلام یادآورشد: این اجلاس که از امروز در سطح هیات های کارشناسی در هتل اسپیناس پالاس تهران گشایش یافته است، فردا ۲۹ اردیبهشت در سطح وزیران علوم کشورهای عضو همکاری اسلامی و با حضور معاون اول رئیس جمهور ادامه می یابد.

ژیان اضافه کرد: محورهای اصلی اجلاس دوم در مجموع به هوش مصنوعی با هدف جایگاه، چالش‌ها و کاربردهای آن در آموزش عالی و توسعه اقتصادی و تصویب سند چندجانبه به عنوان نخستین سند همکاری در حوزه هوش مصنوعی بین کشورهای اسلامی است. همچنین در کنار آن به مباحثی چون آموزش و توسعه نیروی کار در حوزه هوش مصنوعی، تقویت تحقیقات مشترک و انتقال فناوری و مدیریت اخلاقی و ایمن هوش مصنوعی پرداخته می‌شود.

وی اظهار داشت: برنامه‌های اجلاس تهران در نخستین روز برگزاری این رویداد، امروز با نشست خبری وزیرعلوم به عنوان میزبان در هتل اسپیناس پالاس تهران گشایش یافت که در آن حسین سیمایی به موضوع اجلاس پیرامون هوش مصنوعی و طرح ها پرداخت.

وی همچنین از اجرای تصمیمات اتخاذ شده در نخستین نشست وزیران در آلماتی گزارشی ارائه کرد و گفت که در آن تاریخ و محل برگزاری نشست بعدی هم مشخص می‌شود.

دومین روز اجلاس، دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ماه در سطح وزیران و با حضور معاون اول رئیس جمهور و وزیران کشورهای عضو سکوی گفت‌وگوی او. آی.سی با عنوان نوآوری در علم و فناوری از طریق مهار هوش مصنوعی استراتژی برای تعالی، آینده‌ای روشن جهان اسلام ادامه می‌یابد و روسای هیات‌های کشورهای شرکت کننده به مدت ۵ دقیقه سخنرانی می‌کنند و در نهایت با سخنرانی وزیر علوم پایان می یابد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سخنگوی کرملین: وضعیت اوکراین و موضع آن در مذاکرات هر روز در حال بدتر شدن است
رای گیری شورای امنیت دربارهٔ تعویق تحریم‌های ایران
علی‌اف: تصویب «مسیر ترامپ» یکی از نتایج کلیدی نشست واشنگتن بود
لاریجانی: مکانیسم ماشه اجرا شود، همکاری با آژانس متوقف می‌شود
کارگردان «مجنون»: جنگ 12 روزه، آغاز یک ژانر تازه در سینمای ایران است
شمس‌آذر بدون شکست، استقلال در پی بهبود وضعیت جدول
تهدید ترامپ به مداخله در روند برگزاری بازی‌های جام جهانی 2026
تحرکات غیرعادی آمریکا در شمال عراق
رایزنی گروسی با پوتین درباره ایران
اسرائیل یک نفر را به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر کرد
دستور نتانیاهو برای پخش زنده سخنرانی او درسراسر نوار غزه
کاهش 2.5 میلیون تن تولید گندم ایران نسبت به سال گذشته
اعلام برنامه‌های روز گردشگری و هفته تهران در اراضی عباس‌آباد
شرکت علی لاریجانی در سالگرد شهدای مقاومت/تایید سفر از سوی سفارت ایران در بیروت
فرانس 24: بازگشت بازرسان آژانس به ایران حقیقت ندارد
تیم فولاد به دنبال کسب دومین برد متوالی
ماجرای گوشت‌های آلوده وارداتی از مغولستان چه بود؟
حسن یزدانی به بازی‌های کشورهای اسلامی نمی رسد
تهران در آستانه وزش باد؛ هوای پایتخت آلوده‌تر می‌شود
سرمایه‌گذاری 5 میلیارد دلاری ایران در پروژه ملی فیبر نوری
لغو سومین قرارداد تسلیحاتی اسپانیا با رژیم صهیونیستی
هند واردکننده نفت ایران شد
پرداخت نکردن 6 همت سود سهام عدالت مردم از سوی 4 شرکت بزرگ
وداع با احمد پژمان در تالار وحدت
قطر اقدامات اسرائیل را خطری برای امنیت منطقه دانست
سیر صعودی قیمت‌ طلا در هفته‌ای که گذشت
جام جهانی تیراندازی جوانان؛ فینال با طعم برنز برای ایران
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با وزیر انرژی روسیه دیدار کرد
پزشکیان مقابل دوربین شبکه فاکس‌نیوز نشست
واکنش تند مقامات صهیونیستی به اظهارات ترامپ
حمله پهپادی به پالایشگاه نفت «آفیپسکی» روسیه / از سرگیری ارسال نفت پس از حمله+فیلم
مدیر سابق اف‌بی‌آی در آستانه محاکمه توسط دولت ترامپ
بلاگر وکیل‌نما بازداشت شد
امضای دستور فروش تیک‌تاک توسط ترامپ
رهبر طالبان مسئولان ارشد را برای گفت‌وگو درباره پایگاه بگرام فراخواند
خیبر در مصاف حساس با سپاهان به دنبال تثبیت جایگاه در بالای جدول
کمالوندی: ساخت نیروگاه‌های جدید در جنوب کشور در دستور کار است/موافقت‌نامه ساخت 4 نیروگاه
عارف: تامین انرژی بخش تولید در اولویت دولت است
آغاز یورش‌های رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف کرانه باختری
جاده چالوس از ساعت 12 امروز یکطرفه شد
مردم مغرب در کنار ناوگان صمود ایستادند
نخست وزیر پاکستان با ترامپ دیدار کرد
وقوع 6 تصادف مرگبار در تهران از 29 شهریور تا 3 مهر
نگاهی به دوئل سرنوشت‌ساز ذوب‌آهن و آلومینیوم
معاون تشریفات دفتر رئیس جمهور: حتی یک سنت در ‎نیویورک خرج نشد
ظریف: مردم و رهبران ایران، برنامه هسته‌ای را از دریچه عزت می‌بینند
پشت پرده پیشنهاد جام جهانی 64 تیمی
وال‌استریت ژورنال: آمریکا می‌خواهد تونی بلر را به عنوان حاکم موقت غزه تعیین کند
اروپایی‌ها مستقیما به روسیه هشدار داده‌اند
تفاهم‌نامه همکاری هسته‌ای میان آمریکا و ترکیه امضا شد
X
آگهی تبلیغاتی