×
اجتماعی
شناسه خبر : 224458
تاریخ انتشار :

احکام بازنشستگان در سایت تامین اجتماعی بارگزاری شد

احکام افزایش سالانه حقوق بازنشستگان در سایت تامین اجتماعی بارگذاری شده و مستمری بگیران می توانند از امروز یکشنبه با مراجعه به این سایت و ورود به آن احکام جدید خود را مشاهده کنند.

نور نیوز- گروه اجتماعی: سازمان اجتماعی در اطلاعیه ایی در خصوص جزییات نحوه افزایش حقوق و اجرای متناسب سازی بازنشستگان اعلام کرد که احکام افزایش سالانه و متناسب سازی 1404 بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی از شب گذشته 27 اردیبهشت صادر شده و در دسترس قرار گرفته است.

به این ترتیب پرداخت حقوق مشمولان طی روزهای 29 تا 31 اردیبهشت انجام خواهد شد.

سازمان تامین اجتماعی در این اطلاعیه توضیحات لازم را در خصوص روش محاسبه افزایش حقوق سالیانه 1404 و نیز اعمال متناسب‌سازی مرحله دوم (30درصد) بازنشستگان و مستمری‌بگیران تامین اجتماعی،  با هدف شفاف‌سازی و آگاهی ذی نفعان، ارائه کرد:

طبق جزء (۲) بند (ر) ماده ۲۸ قانون برنامه هفتم پیشرفت مصوب مجلس شورای اسلامی، سازمان تامین اجتماعی می‌بایست متناسب‌سازی حقوق مستمری‌بگیران تحت پوشش را با روش مشخص ظرف سه سال اجرایی کند؛ این سازمان نیز دو مرحله متناسب‌سازی را در سال‌های 1403 و 1404 برای بازنشستگان و مستمری‌بگیران مشمول، اجرایی کرده است.

در چارچوب یک روش مشخص برای محاسبه حقوق و اعمال متناسب‌سازی مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی؛ سه مرحله، افزایش مبلغ مستمری سالانه 1403، افزایش مبلغ متناسب‌سازی این سال و تعیین متناسب‌سازی 1404 تدوین شده است.

همچنین در سال 1404 بن معیشت بازنشستگان با ۵۰ درصد افزایش، به۶۰۰ هزار تومان، حق عائله‌مندی با ۵۰ درصد افزایش به دو میلیون و ۱۰۰ هزار تومان و حق اولاد (به‌ازای هر فرزند) با 100درصد افزایش، یک میلیون و ۷۱۹ هزار تومان است.

در گام اول؛ پس از اعمال ماده 96 قانون تامین اجتماعی(افزایش سالیانه با تصویب هیات وزیران) در میزان مستمری 1403، مبلغ مستمری 1404 مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی مشخص شده است.

مصوبه مزدی سال‌جاری شورای عالی کار به عنوان ملاک برای تعیین افزایش حقوق بازنشستگان توسط تامین اجتماعی قرار گرفته است؛ زیرا شاخصی قابل اتکا و برگرفته از آمارها و ملاحظات گوناگون حاصل از فرآیندی شفاف و تعاملی است.

در این روش برای محاسبه مستمری حداقل‌بگیران (کسانی که با توجه به مدت سابقه و دستمزد مبنای کسر حق بیمه، مستمری آنان کمتر از حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار در سال برقراری بوده و مطابق ماده 111 قانون تامین اجتماعی تا آن سطح ترمیم شده است) ، مبلغ مستمری 1403 در عدد 1.45 (45 درصد میزان افزایش حقوق حداقل‌بگیران و کمتر در سال 1404) ضرب شده است.

همچنین جهت تعیین مستمری سایر‌ سطوح، مبلغ مستمری 1403 در عدد 1.32 (میزان افزایش حقوق امسال سایر سطوح) ضرب و رقم ثابت 9.316.50 ریال نیز به آن اضافه شده است.

در گام دوم؛ مبلغ متناسب‌سازی سال 1403 در 1.32(میزان افزایش حقوق امسال) در قالب ماده 96 تامین اجتماعی ضرب و در خروجی آن مبلغ متناسب‌سازی‌ این سال با افزایش این ماده قانونی حاصل شده است.

در گام سوم؛ ابتدا مبلغ متناسب سازی مطابق فرمول محاسبه شده و سپس مابه‌التفاوت متناسب‌سازی افزایش یافته 1403 تا 70درصد مبلغ متناسب‌سازی فوق به عنوان متناسب‌سازی سال 1404 تعیین می‌شود. بدین ترتیب مجموع متناسب‌سازی افزایش یافته 1403 و متناسب سازی سال ۱۴۰۴، طبق قانون معادل 70درصد مبلغ متناسب‌سازی است.  موضوعی که همواره مطالبه ذینفعان از سازمان تامین اجتماعی در نحوه اجرای متناسب‌سازی بوده است.


نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ورود اولین کمک‌های بشردوستانه به غزه پس از سه ماه
مهلت نهایی تحویل اسناد درمانی بازنشستگان اعلام شد+ جزئیات
ایران آماده جهش به دنیای هوشمند با اینترنت 5G
برترین های تاریخ فوتبال از نگاه فدراسیون بین‌المللی فوتبال | مسی بالاتر از سایر افسانه ها
سرتیپ یحیی سریع: حیفا ورود ممنوع شد
خداحافظی تلخ کاپیتان آبادان؛ اشک‌هایی برای یک پنالتی
دونالد: ولادیمیر هرموقع دلت تنگ شد زنگ بزن
کدام اصناف از صدور فاکتور الکترونیکی معاف شدند؟
جواد لاریجانی: ترامپ یک مقداری قاطی کرده است!
تکذیب حسین کنعانی زادگان برای خبر جدایی از پرسپولیس
لیورپول2- 3 برایتون | برد با اعتماد به نفس برایتون در مقابل صدر جدولی ها + خلاصه بازی
مرحله جدید کالابرگ آغاز شد؛ جزئیات تخصیص اعتبار و روش استعلام
نورنما | تصویر خطرناک از زنی که روی سقف پراید در حال حرکت نشسته بود
عکس های منتخب جهان، 19 می 2025
بیانیۀ نقل‌وانتقالاتی باشگاه سپاهان؛ آیا انزونزی هم به سرنوشت نیازمند دچار می شود؟
بمب نقل و انتقال تابستانی در پرسپولیس منفجر شد
عکس های منتخب ایران، دوشنبه 29 اردیبهشت 1404
3 لژیونر در راه پرسپولیس
رایزنی ایران و ژاپن در مورد خلع سلاح
روابط با بحرین و مصر چه زمانی آغاز می شود؟
حمله تند قالیباف به تل‌آویو در مجمع گفت‌وگوی تهران + فیلم
پادکست | دعواهای خانوادگی؛ریشه ها و راه حل ها
لاریجانی میزبان مشاور وزیر خارجه عربستان شد
شکست سیاست مهار ایران
قالیباف: جهان امروز با سه گسل ژئوپلتیکی مواجه است + فیلم
معمای روابط ایران و اروپا؛ صدور بیانیه جدید برای افزایش فشار
هشدار گرما و گردوخاک برای تهران در روز سه شنبه
شش دلیل که نشان می دهد چرا مذاکرات ترامپ با ایران موفقیت آمیز خواهد بود
تاج: تیم ملی برای جام جهانی آمریکا و کانادا با چالش جدی روبه‌روست + فیلم
بمب ساعتی کاهش جمعیت به شمارش درآمده است
اوج گیری چالش سیاسی میان ایران و انگلیس
ادامه تجاوزات اسرائیل؛ حمله هوایی به انبار مجتمع پزشکی در نوار غزه + فیلم
تخت‌روانچی: واشنگتن با مواضع متناقض، مسیر دیپلماسی را مین‌گذاری می‌کند! + فیلم
پرونده پرفراز و نشیب لیگ آزادگان در هفته اخر
غنی‌سازی صفر یا صفرِ توافق؛ دو لبه‌ یک قیچی
معافیت از پرداخت عوارض قانونی خودرو برای خریداران 1403+ جزئیات
بازگشت احتمالی شهریار مغانلو به سپاهان
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ عدم چینش درست محموله ها یکی از دلایل انفجار بود
قاتل بی‌صدا در خیابان‌های شهر؛اما هنوز می‌شود جان‌ها را نجات داد
کاهش نرخ ارز کالاهای اساسی؛ خبری خوش برای تولیدکنندگان
حضور خاص روبرتو پیاتزا، سرمربی تیم ملی والیبال در حرم امام رضا (ع) + فیلم
هشدار سرطان برای ساکنین تهران ، از ساعت 11 الی 14 در معرض آفتاب نباشید !
تسریع در حذف یارانه سه دهک بالا
از زنان شاغل حمایت مالی خواهد شد+ جزئیات
برخورد مرگبار در نظرآباد
کاهش نسبی قیمت لوبیا چیتی
هشدار ارتش رژیم صهیونیستی به خان‌یونس: آماده حمله‌ای بی‌سابقه باشید
فروش 776 میلیاردی کتاب در نمایشگاه تهران!
گزارش تصویری | نشست خبری هفتگی سخنگوی وزارت خارجه با اصحاب رسانه
قیمت دلار، یورو و سایر ارزها امروز 29 اردیبهشت 1404/ افزایش قیمت
X
آگهی تبلیغاتی