×
سیاسی
شناسه خبر : 224344
تاریخ انتشار : شنبه 1404/02/27 ساعت 09:08
دروغ‌های ترامپ

سید عطاءالله مهاجرانی

دروغ‌های ترامپ

دروغ‌های ترامپ در سفر به منطقه غرب آسیا در ریاض و دوحه یکی، دوتا نیست. اساسا شخصیت ترامپ شخصیتی با هویت دلالی است که در فساد و عیش و عشرت در خانواده‌ای بدنام پرورش یافته و با دروغ پرورده شده است.

نورنیوز-گروه سیاسی: بدیهی است که دروغگویی وقتی با پدیده ضدفرهنگ امریکایی آمیخته می‌شود، دیگر دروغگو از طرح دروغ‌های شاخدار خودداری نمی‌کند. برای شناخت ماهیت و طبیعت ضد فرهنگ امریکایی کتاب «امریکا» نوشته فرانتس کافکا را ببینید.

دروغ و دغل و شارلاتانیسم جوهر حکمرانی امریکایی بوده و هست. ترامپ قبل از سفر به منطقه گفت: «می‌خواهد نام خلیج‌فارس را به عنوان خلیج‌عربی اعلام کند.» ایرانیان با هر گرایشی در برابر این موضع‌گیری ابلهانه و منفعت‌طلبانه و ضد واقعیت‌های تاریخی ایستادند.

نماینده ایرانی‌الاصل کنگره امریکا خانم یاسمین انصاری درصدد برآمد که در کنگره پیشنهادی مطرح شود و به تصویب برسد تا ترامپ و دولت فدرال نتواند نام خلیج‌فارس را تغییر دهد. جیمی فالن، کمدین معروف امریکایی ترامپ را دست انداخت که «ما تا به حال رییس‌جمهوری نداشتم که نام خلیج‌ها را عوض کند! تو نمی‌توانی نام‌هایی که به دیگران متعلق است تغییر دهی. چنانکه نمی‌توانی نام فرزندان دوستانت را عوض کنی!»

بعد از سفر به منطقه ترامپ گفت: «ایران می‌خواست نام خلیج‌فارس را به خلیج ایران تغییر دهد من نگذاشتم!» چه باید گفت! گفت حیای گربه کجاست؟ دروغ شاخدار دیگر ترامپ این است که گفت امریکا با داعش در منطقه مبارزه کرد. این ادعا در حالی است که ترامپ با جولانی و محمد بن سلمان در کنار هم ایستاده‌اند. همان جولانی، فرمانده داعش که امریکا برای سرش ده میلیون دلار تعیین کرده بود. دروغی غریب به نظر می‌رسد.

خانم هیلاری کلینتون، وزیر خارجه سابق امریکا به صراحت اعلام کرد که داعش را امریکا در منطقه سازمان داده است. خود ترامپ هم به همین موضع اشاره کرده است. در عراق و سوریه از جمله کارهای امریکا این بود که در هر منطقه‌ای  که عناصر داعش با مشکل رویارو می‌شدند؛ نیروهای امریکایی با هلی‌برد عناصر داعش را در منطقه جابه‌جا می‌کردند. بیشترین عناصر انتحاری داعش در عراق و سوریه اتباع عربستان سعودی بودند.  

قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس که قهرمانان مبارزه با داعش در منطقه بودند به دستور ترامپ و توسط ارتش امریکا در فرودگاه بغداد به شهادت رسیدند. اکنون ترامپ مدعی مبارزه با داعش است. در همان حالی که یک فرمانده معروف داعش را رییس‌جمهور سوریه می‌داند.

چرا ترامپ چنین دروغ‌هایی می‌گوید؟

۱- برای فهم مخاطب خود ارزش و اعتباری قائل نیست. از اهانت به شعور مخاطب ابایی ندارد. مخاطبی که برای ترامپ هواپیمای ۴۰۰ میلیون دلاری کادو شتیل می‌دهد. پیداست که عقلش را به دست ترامپ داده تا ترامپ از مرمرهای کاخش تعریف کند و بگوید من که در صنعت ساختمان سررشته دارم قدرت استفاده از این مرمرهای گران‌قیمت را ندارم!

۲- این دروغ‌ها را می‌گوید تا از ایران‌هراسی وسیله‌ای بسازد تا هر چه بیشتر بتواند سرمایه‌ها و اموال کشورهای عربی منطقه را غارت کند. از هر فرصتی برای غارت سود بجوید. وقتی ارتش عراق، کویت را در ۱۱ مرداد ۱۳۶۹ (دوم آگوست سال ۱۹۹۰) اشغال کرد، یک روز بعد کلین پاول، رییس ستاد مشترک ارتش امریکا و دیگ چنی، وزیر دفاع و دونالد رامسفلد، معاون وزیر دفاع به ریاض رفتند. به ملک عبدالله ولیعهد وقت که به دلیل بیماری ملک فهد مسوول اداره عربستان بود؛ مثل نقش محمد بن سلمان فعلی، قبل از مذاکره درباره اشغال کویت توسط ارتش عراق، ‌فیلمی را نشان دادند که هفت لشکر عراق آماده حمله به عربستان هستند. ۵۰ میلیارد دلار به ارزش همان وقت! از عربستان گرفتند تا حامی عربستان باشند. وقتی عربستان نسبت به قطر موضع تهاجمی گرفت، روابطش را قطع کرد. قطر را محاصره کرد. امیر قطر به امریکا رفت. قرارداد ۵۰۰ میلیادر دلاری با امریکا امضا کرد. ارتش ترکیه را (‌که نماینده ارتش امریکا در منطقه است) به قطر دعوت کرد. می‌خواهم بگویم اصل و اساس چپاول سرمایه‌های کشورهای منطقه است. دروغ هم سکه رایج است.

و اما باطل السحر دروغ، آمادگی ایران در همه عرصه‌هاست. از جمله توسعه کشور که باید میزان سنجش همه وجوه دیگر باشد و البته موضع‌گیری روشن و شفاف مثل پاسخ پزشکیان به ترامپ که به ترامپ دروغگو یاد داد که کدام کشور برای منطقه ما خطرناک بوده و هست!


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وقتی چت بات ها جای مشاور برای نوجوانان را می گیرد
آیا مصرف داروهای ضدافسردگی برای رشد مغز نوزاد مضر است؟
در هوای آلوده، تنگی نفس را جدی بگیرید
مجروح شدن 2 سرباز صهیونیست در جنوب غزه
حماس: رژیم اشغالگر عامدانه به‌دنبال شکست آتش‌بس در غزه است
اعتصاب سراسری در ایتالیا؛ ، حمل‌ونقل عمومی متوقف شد
پایان مأموریت یونامی آغازگر فصل جدیدی در روابط با سازمان ملل
تأکید وزیر علوم بر اختصاص سهم قانونی پژوهش از تولید ناخالص ملی
محکومیت شهرک‌سازی اسرائیل در کرانه باختری از سوی آلمان
کشته و مجروح شدن 6 آمریکایی در تدمر/ ترامپ: انتقام جدی است
افزایش جذب سرمایه‌گذاری خارجی در مناطق آزاد
سردرگمی در دبیرخانه کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
قلعه‌نویی خواهان 4 بازی تدارکاتی برای تیم ملی شد
اوکراین جنگ دریایی علیه روسیه را اعلام کرد
بنزن عامل آلودگی هوای پایتخت
آزادی 113 محکوم واجد شرایط قانون در پایتخت
بازگشت صلاح و پیروزی لیورپول/چلسی به روزهای برد برگشت
حماس: سلاح مقاومت بخشی از سلاح‌های دولت فلسطین خواهد بود
نورنما | بزرگ‌ترین باغ گردوی جهان در کدام شهر است؟
عراقچی: ما خواهان جنگ نیستیم / آمریکا قابل اعتماد نیست
خاموشی گسترده در اودسای اوکراین
لهستان دیوار دفاعی برابر روسیه می‌سازد
مدارس ابتدایی هرمزگان یکشنبه و دوشنبه غیرحضوری شد
اعضای باند توزیع گوشت آلوده در اصفهان بازداشت شدند
کدام مشاغل مشمول فراخوان مالیات بر ارزش افزوده نمی‌شوند؟
صدای تازه ترین شکاف سیاسی در آمریکا در جیب مردم
هشدار حزب‌الله عراق به ترامپ و نماینده او
اوراسیا و بازتعریف جایگاه ایران در زنجیره تجارت منطقه‌ای
در جنگ بعدی ایران 500 تا هزار موشک همزمان شلیک خواهد کرد
کامران فانی کتابشناس پیشکسوت درگذشت/پیام تسلیت پزشکیان
5 میلیون درخواست برای بلیط جام‌جهانی فقط در یک روز
گروسی: در خصوص ایران در تلاش برای یافتن راه حل پایدار هستم
استقبال 2.9 میلیون سرپرست خانوار از کالابرگ جدید
معمای لوسیفر
فرمانده ارشد القسام ترور شد
عراقچی: همکاری بین کشورهای منطقه در تثبیت امنیت ضروری است
ماشاریپوف رسما بازیکن استقلال است
پزشکیان: بریکس می‌تواند الگوی ارتباطی نوینی ارائه دهد
کالابرگ درآمدی سه دهک اول درآمدی شارژ شد
فعالیت سامانه بارشی در سراسر کشور تشدید می شود
ثبت پنجمین فوتی ناشی از آنفلوآنزا در هرمزگان
ابلاغ تعرفه واردات خودرو از 4 تا 165 درصد از سوی دولت
ایلام رکورددار بارش‌ها شد
نهاده‌های بندر امام خمینی ترخیص شد
رئیس موسسه تحقیقات آب: بارش‌های اخیر کم‌آبی کشور را جبران نمی‌کند
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی: بازار برنج آرام می‌گیرد
کمالوندی: موضوع هسته‌ای در بهبود وضعیت معیشت جامعه تاثیرگذار است
پزشکیان: گسترش و تعمیق روابط ایران و قزاقستان به نفع دو کشور و منطقه است
کرنش رسمی ترامپ در برابر غول اقتصادی آسیایی
طالبان از پاکستان رسما شکایت کرد
X
آگهی تبلیغاتی