×
سیاسی
شناسه خبر : 224344
تاریخ انتشار : شنبه 1404/02/27 ساعت 09:08

سید عطاءالله مهاجرانی

دروغ‌های ترامپ

دروغ‌های ترامپ در سفر به منطقه غرب آسیا در ریاض و دوحه یکی، دوتا نیست. اساسا شخصیت ترامپ شخصیتی با هویت دلالی است که در فساد و عیش و عشرت در خانواده‌ای بدنام پرورش یافته و با دروغ پرورده شده است.

نورنیوز-گروه سیاسی: بدیهی است که دروغگویی وقتی با پدیده ضدفرهنگ امریکایی آمیخته می‌شود، دیگر دروغگو از طرح دروغ‌های شاخدار خودداری نمی‌کند. برای شناخت ماهیت و طبیعت ضد فرهنگ امریکایی کتاب «امریکا» نوشته فرانتس کافکا را ببینید.

دروغ و دغل و شارلاتانیسم جوهر حکمرانی امریکایی بوده و هست. ترامپ قبل از سفر به منطقه گفت: «می‌خواهد نام خلیج‌فارس را به عنوان خلیج‌عربی اعلام کند.» ایرانیان با هر گرایشی در برابر این موضع‌گیری ابلهانه و منفعت‌طلبانه و ضد واقعیت‌های تاریخی ایستادند.

نماینده ایرانی‌الاصل کنگره امریکا خانم یاسمین انصاری درصدد برآمد که در کنگره پیشنهادی مطرح شود و به تصویب برسد تا ترامپ و دولت فدرال نتواند نام خلیج‌فارس را تغییر دهد. جیمی فالن، کمدین معروف امریکایی ترامپ را دست انداخت که «ما تا به حال رییس‌جمهوری نداشتم که نام خلیج‌ها را عوض کند! تو نمی‌توانی نام‌هایی که به دیگران متعلق است تغییر دهی. چنانکه نمی‌توانی نام فرزندان دوستانت را عوض کنی!»

بعد از سفر به منطقه ترامپ گفت: «ایران می‌خواست نام خلیج‌فارس را به خلیج ایران تغییر دهد من نگذاشتم!» چه باید گفت! گفت حیای گربه کجاست؟ دروغ شاخدار دیگر ترامپ این است که گفت امریکا با داعش در منطقه مبارزه کرد. این ادعا در حالی است که ترامپ با جولانی و محمد بن سلمان در کنار هم ایستاده‌اند. همان جولانی، فرمانده داعش که امریکا برای سرش ده میلیون دلار تعیین کرده بود. دروغی غریب به نظر می‌رسد.

خانم هیلاری کلینتون، وزیر خارجه سابق امریکا به صراحت اعلام کرد که داعش را امریکا در منطقه سازمان داده است. خود ترامپ هم به همین موضع اشاره کرده است. در عراق و سوریه از جمله کارهای امریکا این بود که در هر منطقه‌ای  که عناصر داعش با مشکل رویارو می‌شدند؛ نیروهای امریکایی با هلی‌برد عناصر داعش را در منطقه جابه‌جا می‌کردند. بیشترین عناصر انتحاری داعش در عراق و سوریه اتباع عربستان سعودی بودند.  

قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس که قهرمانان مبارزه با داعش در منطقه بودند به دستور ترامپ و توسط ارتش امریکا در فرودگاه بغداد به شهادت رسیدند. اکنون ترامپ مدعی مبارزه با داعش است. در همان حالی که یک فرمانده معروف داعش را رییس‌جمهور سوریه می‌داند.

چرا ترامپ چنین دروغ‌هایی می‌گوید؟

۱- برای فهم مخاطب خود ارزش و اعتباری قائل نیست. از اهانت به شعور مخاطب ابایی ندارد. مخاطبی که برای ترامپ هواپیمای ۴۰۰ میلیون دلاری کادو شتیل می‌دهد. پیداست که عقلش را به دست ترامپ داده تا ترامپ از مرمرهای کاخش تعریف کند و بگوید من که در صنعت ساختمان سررشته دارم قدرت استفاده از این مرمرهای گران‌قیمت را ندارم!

۲- این دروغ‌ها را می‌گوید تا از ایران‌هراسی وسیله‌ای بسازد تا هر چه بیشتر بتواند سرمایه‌ها و اموال کشورهای عربی منطقه را غارت کند. از هر فرصتی برای غارت سود بجوید. وقتی ارتش عراق، کویت را در ۱۱ مرداد ۱۳۶۹ (دوم آگوست سال ۱۹۹۰) اشغال کرد، یک روز بعد کلین پاول، رییس ستاد مشترک ارتش امریکا و دیگ چنی، وزیر دفاع و دونالد رامسفلد، معاون وزیر دفاع به ریاض رفتند. به ملک عبدالله ولیعهد وقت که به دلیل بیماری ملک فهد مسوول اداره عربستان بود؛ مثل نقش محمد بن سلمان فعلی، قبل از مذاکره درباره اشغال کویت توسط ارتش عراق، ‌فیلمی را نشان دادند که هفت لشکر عراق آماده حمله به عربستان هستند. ۵۰ میلیارد دلار به ارزش همان وقت! از عربستان گرفتند تا حامی عربستان باشند. وقتی عربستان نسبت به قطر موضع تهاجمی گرفت، روابطش را قطع کرد. قطر را محاصره کرد. امیر قطر به امریکا رفت. قرارداد ۵۰۰ میلیادر دلاری با امریکا امضا کرد. ارتش ترکیه را (‌که نماینده ارتش امریکا در منطقه است) به قطر دعوت کرد. می‌خواهم بگویم اصل و اساس چپاول سرمایه‌های کشورهای منطقه است. دروغ هم سکه رایج است.

و اما باطل السحر دروغ، آمادگی ایران در همه عرصه‌هاست. از جمله توسعه کشور که باید میزان سنجش همه وجوه دیگر باشد و البته موضع‌گیری روشن و شفاف مثل پاسخ پزشکیان به ترامپ که به ترامپ دروغگو یاد داد که کدام کشور برای منطقه ما خطرناک بوده و هست!


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ضرورت‌های راهبردی عبور از تهدیدات
درسنامه وحدت در مکتب مصطفوی
افزایش تدریجی پیاده‌روی راه مقابله با کم‌تحرکی
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 14 شهریور 1404
همکاری OpenAI و Broadcom برای ساخت تراشه اختصاصی
تحول در فناوری پوشیدنی‌ها؛ کشی که گرمای بدن را به برق تبدیل می‌کند
اسطوره شیرجه آمریکا مدال‌های المپیکش را برای تأمین هزینه‌هایش حراج کرد
مصرف پروتئین حیوانی و کاهش اندک مرگ‌ومیر ناشی از سرطان
جزئیات قیمت و حافظه آیفون 17 ایر فاش شد
آزمایش سه‌دقیقه‌ای جدید، شناسایی زودهنگام آلزایمر را ممکن می‌کند
اسفنج‌های خوراکی برای لاغری؛ نوآوری تازه دانشمندان چینی
ستاره نامدار تنیس که سرطان را شکست داد
کمپین تبلیغاتی رژیم صهیونیستی با کمک گوگل
مدودف: روسیه تهدید نمی‌کند اما باید رویکردهای نظامی مرزی را بازنگری کند
صدراعظم آلمان: اروپا همچنان به کمک آمریکا وابسته است
پایان خاموشی ها با راه اندازی نیروگاه های خورشیدی
دولت با اعطای اختیارات جدید، مسیر سرمایه‌گذاری در استان‌ها را تسهیل می‌کند
مسئول آمریکایی: نتایج جلسه کابینه لبنان تا حدی مثبت بود
هشدار وزیر آمریکایی به هند درباره همکاری با روسیه و چین
پروازهای باکو -تهران فردا از سر گرفته می‌شود
فراتحلیل و فرامتن سفر رئیس جمهور محترم ایران به چین و اجلاس شانگهای
درویش: با وجود فشارها، پرسپولیس آماده ادامه رقابت‌هاست
عکس های منتخب جهان، 5 سپتامبر 2025
ولایتی: شانگهای در آینده نقش اول را در تعیین سرنوشت جهان دارد
قتل مشکوک پدر 77 ساله؛ بازداشت پسر به اتهام قتل
ایران و ازبکستان برای دومین بار در فینال کافا رودررو می‌شوند
واکنش روسیه به حمایت از قطعنامه پیشنهادی ایران در آژانس انرژی اتمی
اردن و قطر اظهارات نتانیاهو درباره کوچ اجباری فلسطینی‌ها را محکوم کردند
وزیر آموزش و پرورش: برگزاری المپیادهای مدرسه‌ای راهی برای کشف استعدادهای ورزشی است
برگزاری تمرین تاکتیکی تیم ملی زیر نظر قلعه‌نویی در ازبکستان
دومین بانک بزرگ روسیه در ایران افتتاح می شود
تلاش آمریکا برای جاسوسی از رهبر کره شمالی شکست خورد
اتمام تعمیرات اساسی سکوهای فاز یک پارس جنوبی
خلبان، پرواز قشم-تهران را به سلامت فرود آورد
انتقاد عراقچی از سکوت کرکننده غرب نسبت به توسعه هسته‌ای رژیم اسرائیل
تعطیلی دوباره راکتور هسته‌ای در فرانسه به دلیل هجوم عروس‌های دریایی
اروگوئه، کلمبیا و پاراگوئه بلیت جام جهانی را رزرو کردند
واکنش نتانیاهو به بیانیه وزارت خارجه مصر درباره کوچاندن مردم غزه
افت نرخ ارز، قیمت سکه را کاهشی کرد
رئیس پیشین صداوسیما: تا تغییر ساختار، رفع فیلترینگ امکان‌پذیر نیست
اتحادیه اروپا بر استمرار دیپلماسی با ایران تاکید کرد
سفارت روسیه: فروش دارایی‌های روسیه از سوی انگلیس غیرقانونی است
مصر خواستار آتش‌بس فوری و خروج نیروهای اسرائیلی از غزه شد
عدالت مالیاتی در دستور کار؛ حذف مالیات برای اقشار کم‌درآمد
اعتراف ترامپ به عقب‌نشینی آمریکا در برابر چین، روسیه و هند
استقبال زلنسکی از موضع پوتین درباره عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا
فنلاند حمایت خود را از راه‌حل دو کشوری در مسئله فلسطین اعلام کرد
هفت افتخار جهانی ایران در کمتر از 2 ماه
نشست فوق‌العاده برخط سران بریکس دوشنبه برگزار می‌شود
بیانیه حماس در واکنش به دستور وزیر جنگ رژیم صهیونیستی برای تشدید بمباران غزه
X
آگهی تبلیغاتی