×
بین الملل
شناسه خبر : 224064
تاریخ انتشار : جمعه 1404/02/26 ساعت 15:34
آنچه بر ترامپ در قطر گذشت؛ از رقص با سربازان تا تعریف و تمجید از پهپاد‌های ساخت ایران+فیلم

آنچه بر ترامپ در قطر گذشت؛ از رقص با سربازان تا تعریف و تمجید از پهپاد‌های ساخت ایران+فیلم

رئیس جمهور آمریکا در بازدید از پایگاه هوایی آمریکا در العدید قطر، با رقص معروف خود، نظامیان آمریکایی را غافلگیر کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، بعد از ظهر امروز چهارشنبه وارد دوحه، پایتخت قطر شد. این سفر دوره‌ای که به مدت چند روز ادامه خواهد داشت، علاوه بر عربستان سعودی شامل توقف در قطر و امارات متحده عربی است. واشنگتن هدف از این سفر را تقویت همکاری‌های راهبردی با کشورهای عربی حوزه خلیج فارس عنوان کرده است.

ترامپ در این سفر قرار است با مقامات ارشد کشورهای مذکور دیدار کند و مسائل مختلف از جمله امنیت منطقه‌ای، همکاری‌های اقتصادی و تقویت روابط دفاعی را مورد بحث و بررسی قرار دهد. علاوه بر آن، مسائل مربوط به تنش‌ها در منطقه و تلاش‌های مشترک برای مقابله با تهدیدات منطقه‌ای نیز جزو محورهای گفتگو خواهد بود.

این سفر در شرایطی انجام می‌شود که روابط آمریکا با کشورهای خلیج فارس همچنان در حال تحول است و ترامپ تلاش دارد با تقویت همکاری‌ها، نفوذ واشنگتن در منطقه را حفظ و گسترش دهد. پیش‌بینی می‌شود که این دیدارها نتایج ملموسی برای تقویت استراتژی‌های آمریکا در این منطقه حساس به همراه داشته باشد.

 

 استقبال امیر قطر از ترامپ در دوحه


اسکورت ترامپ در قطر با سایبرتراک تسلا متعلق به ایلان ماسک 


ورود ترامپ به دیوان امیری قطر

ترامپ وارد دیوان امیری قطر شد و مورد استقبال شیخ تمیم بن حمد، امیر قطر، قرار گرفت.

در این دیدار ترامپ با اشاره به گسترش روابط این شیخ نشین با آمریکا به امیر قطر  گفت: ما عاشق یکدیگر شدیم و با هم در بالاترین سطوح برای برقراری صلح در این منطقه و سراسر جهان کار کردیم.


 

ترامپ در دوحه: قطر شریک وفادار ماست

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، امروز در جریان سفر دوره‌ای خود به منطقه، با «شیخ تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر در دوحه دیدار کرد. این دیدار در فضایی گرم و صمیمی برگزار شد و طرفین بر عمق روابط دوجانبه و همکاری‌های راهبردی تأکید کردند.

تمجید ترامپ از نقش قطر در مسائل جهانی

ترامپ در این دیدار با اشاره به سابقه روابط دیرینه خود با امیر قطر گفت:
«ما برای مدت طولانی با هم دوست بودیم. باورش سخت است، اما آن دیدار اول‌مان را به خوبی به یاد داریم. ما دوست هستیم و با هم کار می‌کنیم.»

وی افزود که روابط دو کشور فراتر از همکاری‌های منطقه‌ای است و قطر در پرونده‌هایی مانند جنگ اوکراین و روسیه نیز نقش مؤثری ایفا کرده است.
ترامپ اظهار امیدواری کرد که «شاید امروز، شاید فردا یا جمعه، خبرهای خوبی از آن منطقه منتشر شود» و از همکاری قطر در این زمینه تشکر کرد.

استقبال گرم امیر قطر از ترامپ

امیر قطر نیز در سخنان خود با ابراز خرسندی از حضور ترامپ گفت:
«ما از حضور شما در اینجا بسیار مفتخریم و بسیار هیجان‌زده و خوشحالیم. این یک دیدار تاریخی است.»

او با اشاره به اینکه ترامپ نخستین رئیس‌جمهور آمریکا است که به‌صورت رسمی از قطر بازدید می‌کند، تأکید کرد:
«ما بسیار مفتخریم که میزبان شما هستیم.»

 


شترها برای ترامپ به خط شده‌اند!


امیر قطر: آماده‌ایم تجربیات میزبانی جام جهانی را به آمریکا منتقل کنیم

امیر قطر با ابراز خوشحالی از میزبانی آمریکا در جام جهانی آینده، پیشنهاد همکاری برای انتقال دانش و تجربه را مطرح کرد. او گفت:
«خیلی خوشحالم که جام جهانی در آمریکا برگزار می‌شود. ما حاضریم تجربیات ارزشمند خودمان در زمینه میزبانی این رویداد جهانی را با شما به اشتراک بگذاریم.»

قطر در سال ۲۰۲۲ میزبان موفق جام جهانی فوتبال بود و توانست توجهات زیادی را به توانمندی‌های خود در مدیریت رویدادهای جهانی جلب کند.

هدیه پلنگ نادر عربی به ترامپ

گزارش شده است که در اقدامی غیرمعمول از سوی خاندان سلطنتی عربستان سعودی، آنها یک پلنگ عربی، یکی از ۲۰۰ گونه باقی مانده از این حیوان در جهان، را به رئیس جمهور آمریکا، ترامپ، هدیه دادند.‌ وقتی ترامپ وارد مرکز همایش‌ها شد، با ویدیویی از این مدل ببر کمیاب مواجه شد.


 

ترامپ: ایران موضوعی پیچیده اما قابل حل است

در جریان دیدار رسمی بین رئیس‌جمهور آمریکا و امیر قطر، دونالد ترامپ از مذاکراتی گسترده و «بسیار جالب» خبر داد. او تأکید کرد که وضعیت ایران «جالب و پیچیده» است، اما احساس می‌کند همه‌چیز در نهایت به‌درستی پیش خواهد رفت.

گفت‌وگوهایی درباره مسائل جهانی

ترامپ در مراسم امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری میان قطر و آمریکا اعلام کرد:
«جلسات واقعاً بسیار جالبی بود. درباره مسائل جهانی صحبت کردیم، از جمله درباره ایران.»

ایران؛ موضوعی پرچالش اما با امید به حل

او با اشاره به وضعیت ایران گفت:
«درباره ایران گفت‌وگو کردیم که وضعیتش واقعاً جالب و پیچیده بود. احساسم این است که همه‌چیز در نهایت درست خواهد شد. فکر می‌کنم این مسئله باید به نوعی حل‌وفصل شود. ما می‌دانیم که حل می‌شود.»

قرارداد عظیم با بوئینگ

در بخشی دیگر از صحبت‌هایش، ترامپ به بُعد تجاری مذاکرات اشاره کرد و گفت:
«درباره تجارت هم صحبت کردیم. کِلی از شرکت بوئینگ به من گفت که این بزرگ‌ترین سفارش جت‌ها در تاریخ بوئینگ است.»
وی افزود:
«اگر درست یادم باشد، سفارش مربوط به ۱۴۰ یا ۱۶۰ هواپیما بود؟ یعنی بیش از ۲۰۰ میلیارد دلار!»

روابط استراتژیک قطر و آمریکا در مسیر گسترش

امضای این تفاهم‌نامه‌ها بار دیگر نشان داد که قطر و آمریکا روابط استراتژیک خود را در زمینه‌های مختلف از جمله تجارت، سیاست و امنیت منطقه‌ای توسعه می‌دهند.

وعده میلیون دلاری قطر به ترامپ

کاخ سفید اعلام کرد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، وعده اقتصادی تاریخی از قطر به مبلغ ۱.۲ تریلیون دلار دریافت کرده است. این توافق شامل پروژه‌های اقتصادی بزرگ و همکاری‌های بلندمدت میان دو کشور می‌باشد.

تشکر ترامپ از هواپیمای لوکس اهدایی قطر

فکر می‌کنم این حرکت از سوی قطر یک اقدام فوق‌العاده بود. واقعاً قدردان آن هستم. من هرگز کسی نیستم که چنین پیشنهادی را رد کنم.

عربستان سعودی، امارات، قطر و دیگران. ما امنیت آن‌ها را تأمین می‌کنیم. اگر ما نبودیم، احتمالاً الان اصلاً وجود نداشتند.

ترامپ: به توافق با ایران نزدیک هستیم

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا با تکرار سیاست ادعایی خود مبنی بر «صلح از طریق قدرت»، مدعی شد که خواسته واشنگتن در مذاکرات با تهران، دستیابی به صلح پایدار است.

ترامپ که هم‌اکنون در قطر به سر می‌برد، بدون اشاره به تاکید جمهوری اسلامی ایران بر صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای تهران، گفت: ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد. برای دستیابی به صلح پایدار در حال مذاکره با ایران هستیم.

ترامپ: ایران باید از امیر قطر تشکر فراوان کند

ترامپ: ایران خوش شانس است که قطر امیری دارد که برای جلوگیری از حمله به آنها تلاش می‌کند.

ایران باید از امیر قطر تشکر فراوان کند، چرا که دیگران دوست دارند ما به ایران ضربه محکمی بزنیم، برخلاف قطر!!

ترامپ: پهپادهای ایرانی خیلی سریع، مرگ‌بار و وحشتناک هستند

به یکی از شرکت‌های آمریکایی گفتم که پهپادهای زیادی می‌خواهم. در ایران آن‌ها پهپادهای خوبی با قیمت ۳۵ تا ۴۰ هزار دلار می‌سازند.

آن شرکت دو هفته بعد سراغم آمد و پهپادی آورد که هزینه‌اش ۴۱ میلیون دلار شده بود.

به آن‌ها گفتم منظورم این نبود، منظورم پهپادی بود که نهایت ۳۵ تا ۴۰ هزار دلار باشد. این پهپادها خیلی سریع، مرگ‌بار و وحشتناک هستند.

حضور ترامپ در جمع نظامیان امریکایی در پایگاه "العدید" قطر

پایگاه هوایی "العدید" قطر محل استقرار ستاد فرماندهی مرکزی ارتش امریکا (سنتکام) است. سنتکام، فرماندهی ارتش امریکا در جنوب غرب آسیا را برعهده دارد.

قطر میزبان بزرگترین پایگاه نظامی امریکا در منطقه است. این پایگاه بیشترین تعداد از نظامیان امریکایی در منطقه را در خود جای داده است. 

 


اخبار مرتبط
غیبت عجیب پادشاه عربستان در سفر ترامپ به ریاض؛ پادشاه کجاست؟
چهارشنبه 1404/02/24 ساعت 23:21
غیبت عجیب پادشاه عربستان در سفر ترامپ به ریاض؛ پادشاه کجاست؟
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا، دیروز سه‌شنبه در نخستین سفر خارجی خود وارد ریاض شد. این سفر با هدف تقویت همکاری‌های منطقه‌ای و رایزنی درباره جنگ غزه، ایران و توافق‌های اقتصادی صورت می‌گیرد. اما نکته عجیب این بود که پادشاه عربستان در هیچ یک از برنامه ها حضور نداشت!
اظهار نظر صریح ترامپ در مورد توافق با ایران
چهارشنبه 1404/02/24 ساعت 14:30
اظهار نظر صریح ترامپ در مورد توافق با ایران
ترامپ در نشست اخیر با شورای همکاری خلیج فارس در ریاض، خواستار توقف حمایت ایران از تروریسم و جنگ‌های نیابتی و همچنین توقف تلاش‌ها برای دستیابی به سلاح هسته‌ای شد. ترامپ همچنین اعلام کرد که آماده است با ایران توافق کند، مشروط بر این که تهران به تعهدات خود پایبند باشد.
عراقچی: حرف‌های ترامپ فریبکارانه است
چهارشنبه 1404/02/24 ساعت 12:05
عراقچی: حرف‌های ترامپ فریبکارانه است
عباس عراقچی در واکنش به سخنان شب گذشته دونالد ترامپ، آن را «فریبکارانه» خواند و تأکید کرد که ایران عامل ناامنی منطقه نیست. وی از آمادگی ایران برای ادامه گفت‌وگو با آمریکا و اروپا خبر داد و از تلاش برای ایجاد تفاهم منطقه‌ای در مذاکرات هسته‌ای سخن گفت.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تاکید مسکو بر تداوم حمایت سیاسی از ونزوئلا
مدارس هرمزگان تا پایان هفته تعطیل شد
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 24 آذر 1404+ جدول
سنجش راهبرد جدید امنیت ملی آمریکا با محک واقع‌بینی و منافع ملی
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 24 آذر 1404+ جدول
عارف: باید از فن‌آوری‌های پیشرفته نانو، زیستی، هوش مصنوعی و هسته‌ای استفاده کنیم
دیدار عراقچی با لوکاشنکو رئیس جمهور بلاروس
قیمت‌های جدید لبنیات اعلام شد
شاخص کل بورس تهران رکورد زد/ روند صعودی بازار ادامه دارد
استقلال به دنبال میزبانی از گل‌گهر در مشهد
پادکست | من ریچل کوری هستم
سخنگوی شورای نگهبان از تأیید 2 اساسنامه‌ مهم بانکی خبر داد
مرگ تلخ چهار جوان زیر چرخ های تریلی
68 درصد سد های کشور همچنان خالیست
فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش منصوب شد
ابراهیم الموسوی مسئول ارتباطات رسانه‌ای حزب الله لبنان شد
اسلامی: 20 رادیودارو در فاز تحقیقات داریم
رئیس قوه قضاییه: سازمان بازرسی کل کشور موضوع ارز را رها نکند
65 درصد تهرانی‌ها آب بیش از حد مصرف می‌کنند
وزیر کشور: بر توسعه تعاملات با ‌همسایگان ‌متمرکز شده‌ایم
سهمیه بنزین خودرو‌های وارداتی با حجم موتور کم‌تر از 1300 سی سی، حذف نمی شود
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور
نورنما | پرش غول یخی از دل اقیانوس
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز دوشنبه 24 آذر 1404+ جدول
گروسی: بازرسی‌ها در ایران از سر گرفته‌ شده است
مرگ سالی 20 هزار نفر در تصادفات در کشور
قتل کارگردان و بازیگر هالیوودی و همسرش
خیبر خرم‌آباد – استقلال؛ آزمون دشوار آبی‌ها پیش از نبرد آسیایی
رونمایی از 5 اتوبوس برقی تولید داخل در هفته جاری
کابینه افراطی و ضربه به یهودیان
قتل مرد ثروتمند به خاطر اجاره خانه!
خداداد عزیزی از خانواده‌ها عذرخواهی کرد
نوزاد عراقی با دندان به دنیا آمد
نرخ مهاجرت نخبگان، سیل آسا؛ بازگشت، قطره‌ای
با تقویت روابط با همسایگان تحریم‌های آمریکا اثری نخواهد داشت
جزئیات واریز مرحله جدید سود سهام عدالت اعلام شد
قسمت اول ؛ ما بی‌سوادیم ؟!
سینما ایران ثبت نشد، رها شد، سوخت!
کیفیت هوای تهران قابل قبول است
67 هزار نفر در کاروان های حج ثبت نام کردند
بازخوانی استراتژی امنیت ملی آمریکا: ادعا، اقدام و پیامد
بنزین و اعتراضات
کشته شدن 4 نیروی دولت الجولانی در ادلب
ادامه حملات هوایی و زمینی رژیم صهیونیستی به غزه و کرانه باختری
پیدا شدن پرچم داعش در خودروی مهاجمان استرالیا
بخشنامه ساعت کاری جدید دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد
آغاز سفر دور روزه سخنگوی دولت به استان مرکزی/بازدید از نیروگاه خورشیدی وآلمان ساوه
معادله قدرت؛ فراتر از ارقام دفاعی
دوفوریتی | عمل‌های زیباییی اینستاگرامی با قیچی خیاطی و موچین آرایشگاه!
کدام استان‌ها برفی می‌شوند؟
X
آگهی تبلیغاتی