×
سیاسی
شناسه خبر : 223916
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/02/23 ساعت 15:35
دفاع جنجالی میدری در صحن بهارستان؛ چرا نباید بازرس به فولاد خراسان بفرستم؟

دفاع جنجالی میدری در صحن بهارستان؛ چرا نباید بازرس به فولاد خراسان بفرستم؟

احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی امروز سه شنبه در مجلس شورای اسلامی حضور یافت تا در باره سوالات در خصوص برخی انتصابات در سازمان بهزیستی کشور توضیح دهد.

نورنیوز-گروه سیاسی: میدری که از وزرای با سابقه دولت بوده ، توانست بعد از توضیحات در باره عملکرد وزارتخانه خود و پاسخ به سوالات نمایندگان ، با ۱۲۵ رای موافق، ۹۹ رای مخالف و ۸ رای ممتنع از مجموع ۲۳۲ رای ماخوذه ، آنان را قانع کرده و بدون دریافت کارت زرد از مجلس، صحن مجلس را ترک کند.

وزیر تعاون در ابتدای صحبت خود در صحن مجلس تاکید کرد که باید سوال شونده بیاید و توضیح دهد که منظورشان از انتصاب سیاسی چیست تا من بتوانم از خودم دفاع کنم. وی اظهار کرد: بنده یک بار دیگر هم در صحن مجلس حاضر شدم که از افرادی نام برده شد که آن‌ها در وزارتخانه هستند و به عنوان مشاور یا معاون به کار گرفته شده‌اند که همه آن اطلاعات نادرست بود.

بر اساس اطلاعات نادرست به بنده کارت زرد دادید

وی خطاب به نمایندگان، گفت: شما عزیزان بر اساس آن اطلاعات نادرست به بنده کارت زرد دادید. الان هم اگر قرار است اول من صحبت بکنم و بعد نماینده محترم و در نهایت رای گیری بر اساس اطلاعاتی شود که بنده حق دفاع از آن را ندارم، این قضاوت به نظر من قضاوتی نیست که مبتنی بر اطلاعات درست باشد؛ بنابراین این رویه منتج به به تصمیم‌گیری صحیح نخواهد شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: باید سوال را خود سوال شونده بیاید و توضیح دهد که منظورشان از انتصاب سیاسی چیست تا من بتوانم از خودم دفاع کنم.

میدری گفت: سوال نماینده سوال کننده درباره انتصاب رئیس سازمان بهزیستی است و من بر همین اساس نیز فرایند انتخاب این رئیس را توضیح می‌دهم؛ ما برای انتخاب رئیس سازمان بهزیستی مانند شیوه رئیس جمهور محترم فراخوان گذاشتیم که کسانی که سابقه مدیریت‌های کلان دارند و در حوزه بهزیستی فعالیت می‌کنند، رزومه خود را ارسال کنند. حدود ۲۹۰ نفر به کمیته مربوطه معرفی شدند و این کمیته پس از بررسی‌ها به ۲۵ نفر از این افراد رسید و از این افراد مصاحبه کرد و در نهایت ۵ نفر انتخاب شدند که دکتر حسینی رئیس فعلی سازمان بهزیستی در بین این افراد حضور داشتند.

دکتر حسینی دارای سوابق مدیریتی متعددی است

ایشان دارای سوابق مدیریتی متعددی از جمله حوزه آموزش و پرورش کودکان بهزیستی و فعالیتهای داوطلبانه مرتبط با حوزه فعالیت‌های سازمان بهزیستی بودند و تا جایی که بررسی کردیم، ندیدم که ایشان یک مقاله سیاسی داشته باشد یا در یک حزب سیاسی عضویت داشته باشد که هیچ کدام نیز جرم نیست،

بنابراین این فرد بر اساس معیارهای مشخصی انتخاب شده است و حالا حدود ۸ ماه است که در حال فعالیت هستند؛ آیا در این مدت اقدام سیاسی از ایشان دیده شده است؟ وی با بیان اینکه «ما در حال تصمیم گیری در خصوص سرنوشت سیاسی کشور هستیم»، اظهار کرد: اینکه گفته شود افراد معلوم الحال در وزارتخانه هستند، موجب بی‌اعتمادی مردم به قوه مجریه می‌شود؛ افراد معلوم الحال یعنی چه؟ ما برای هر کدام از انتصابات سوابق افراد و بررسی و تائیدیه‌های آن‌ها را از ۳ دستگاه نظارتی اخذ می‌کنیم.

وزیر کار در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: از حالا به نمایندگان مجلس می‌گویم که چون کسانی که در شرکت‌ها هستند در حال جابجایی‌اند و افرادی هستند که برخی از آنها فقط ماهانه یک میلیارد تومان هزینه می‌کنند، جابجا کردن‌شان به زودی مورد حمله قرار خواهد گرفت؛ این‌ها کسانی هستند که از اموال عمومی می‌برند.

اگر اجازه اعزام بازرس نداشته باشم بهتر است وزارت پابرجا نباشد

من فقط یک نفر بازرس را به یک شرکت فولادی فرستادم، اما امروز به من گفته می‌شود افشا می‌کنیم؛ اگر قرار است من به عنوان یک وزیر اجازه نداشته باشم در شرکت فولاد خراسان بازرس بفرستم بهتر است که این وزارت پابرجا نباشد؛ حق من نظارت است و بسیاری از اتهامات به دلیل ورود به جابجایی افرادی است که فارغ از انتصابات سیاسی، افرادی هستند که حتی یک روز نیز سابقه نداشتند، اما از وقتی شهید رئیسی به شهادت رسید تا استقرار دولت جدید در هیئت مدیره شرکت‌ها منصوب شده‌اند.

میدری ادامه‌داد: اینکه من بخواهم در شرکت‌ها بازرس بفرستم به خاطر فرستادن بازرس در شرکت مورد اتهام قرار بگیرم، رویه‌ای نیست که بتواند منافع مردم را تامین کند.


نظرات

آخرین اخبار
مدیوم شات | جشنواره فیلم فجر، راوی امید و رؤیای ملی
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 9 بهمن
جزئیات اقدامات حمایتی دولت برای جبران خسارت مشاغل دیجیتال
جزئیات نامه ایران به سازمان ملل در واکنش به جنگ‌طلبی ترامپ
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 9 بهمن+ وضعیت استان ها
رمزگشایی از هشدار کم سابقه شمخانی؛ آن‌چه گفته نشد، مهم‌تر از آن‌چه نوشته شد!
این خرچنگ دریایی یک دستیار شخصی هوش مصنوعی است!
آماده‌سازی نهایی فضانوردان آرتمیس2 برای سفر تاریخی به ماه
رونمایی از هدفون‌های پیشرفته با مواد نانویی در نمایشگاه CES 2026
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی
انتصاب «حمیدرضا بخشی» به عنوان رئیس دانشگاه شاهد
دادستان کل ونزوئلا: بازداشت مادورو نقض بی‌سابقه حقوق بین‌الملل است
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
ابلاغیه کمیته انضباطی برای سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
واکنش تازه اوباما به سرکوب مردم آمریکا در مینه‌سوتا
مردم عراق در حمایت از حاکمیت کشورشان تظاهرات کردند
جنگ بین‌قاره‌ای شاگردان پیاتز
اسامی و مشخصات تمام جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد
معرفی نامزدهای جشنواره شعر فجر
سفر رئیس امارات به روسیه با محوریت تحولات منطقه
امیدیان سرمربی ذوب آهن شد
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟
26 کشور به «شورای صلح» پیوستند
هشدار چین به آمریکا: ماجراجویی نکن!/حمله به ایران منطقه را جهنم خواهد کرد
روبیو: 40 هزار سرباز آمریکایی در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران‌اند
صدور 210 هزار دادخواست علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا
آیا طارمی به لیگ برتر انگلیس می‌رود؟
آتش سوزی مرگبار در مشیریه تهران
تلفن و اینترنت در مازندران قطع شد؛ علت چیست؟
دستگیری 16 لیدر اغتشاشات در نکا
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همۀ سناریوهایتان برنامه داریم
آنکارا: صلح و ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
هشدار زرد بارش و افت دما در سمنان تا پایان هفته
واکنش عراقچی به تهدید ترامپ: نیروهای مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند
تسهیلات دولت برای دانش بنیان های متضرر از قطعی اینترنت
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد