×
ورزشی
شناسه خبر : 223720
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/02/22 ساعت 11:55
آیا بیرانوند به استقلال می‌رود؟ مذاکرات جدید برای بازگشت به تهران

آیا بیرانوند به استقلال می‌رود؟ مذاکرات جدید برای بازگشت به تهران

دروازه‌بان ملی‌پوش و پرحاشیه تراکتور، علیرضا بیرانوند، این روزها در کانون توجهات رسانه‌ای قرار دارد. پس از انتشار یک استوری معنادار همراه با تصویری از مرحوم ناصر حجازی، گمانه‌زنی‌ها درباره پیوستن او به استقلال بالا گرفته است.

نورنیوز - گروه ورزشی : 

علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان تیم تراکتور، پس از مشکلات متعددی که در دوران حضورش در پرسپولیس داشت و جدایی جنجالی از این باشگاه، به نظر می‌رسد حالا در آستانه یک تغییر بزرگ قرار دارد. طبق گزارشات جدید، بیرانوند مذاکرات خود را با باشگاه استقلال آغاز کرده است تا به پایتخت بازگردد.

این روزها علیرضا بیرانوند با یک استوری معنادار در صفحه شخصی‌اش، بار دیگر نام خود را در تیتر اخبار ورزشی قرار داده است. در استوری مورد نظر، بیرانوند عکسی از مرحوم ناصر حجازی، اسطوره استقلال، منتشر کرده که گمانه‌زنی‌ها درباره پیوستن او به استقلال را به اوج رسانده است. این در حالی است که هنوز پرونده شکایت پرسپولیس از بیرانوند به نتیجه نرسیده و حتی گفته می‌شود که او با خطر محرومیت چهار ماهه مواجه است.

بیرانوند که قرارداد خود را با باشگاه تراکتور دارد و دو سال دیگر از این قرارداد باقی مانده، طبق اعلام منابع آگاه، به‌دلیل مسائل خانوادگی و به‌خصوص تحصیل فرزندانش، تمایلی به ماندن در تبریز ندارد. او هدف‌گذاری کرده است که به تهران بازگردد و در حال حاضر مذاکرات خود را با استقلال آغاز کرده است. این در حالی است که تراکتور به راحتی نمی‌تواند یکی از ستاره‌های اصلی خود را از دست بدهد و هنوز موضع روشنی در قبال جدایی بیرانوند اتخاذ نکرده است.

دلایل تمایل بیرانوند به استقلال

علیرضا بیرانوند پس از جدایی از پرسپولیس، به‌ویژه در فضای مجازی و استادیوم‌ها با واکنش‌های تند و توهین‌هایی از سوی هواداران مواجه شده است. این شرایط ممکن است برای او فرصتی فراهم کند تا با پیوستن به استقلال، چهره فوتبالی خود را بازسازی کرده و دوباره در سطح ملی و باشگاهی مورد توجه قرار گیرد. به‌ویژه اگر بتواند در ترکیب استقلال بدرخشد، می‌تواند وجهه‌اش را در بین هواداران فوتبال ایران تقویت کند.

این نخستین بار نیست که نام بیرانوند به استقلال می‌رسد. در فصل‌های گذشته نیز او مذاکراتی جدی با آبی‌ها داشته اما در نهایت ترجیح داده بود که در پرسپولیس بماند. با این حال، گفته می‌شود که بیرانوند از دوران نوجوانی به استقلال علاقه‌مند بوده و حتی در مقطعی خود را هوادار این تیم معرفی کرده بود.

چالش‌ها و موانع احتمالی

البته، انتقال بیرانوند به استقلال با چالش‌هایی روبه‌رو است. یکی از موانع جدی، احتمال محرومیت او از سوی کمیته انضباطی به دلیل شکایت پرسپولیس است که ممکن است این انتقال را پیچیده کند. از سوی دیگر، استقلال نیز با مسائل مالی روبه‌رو است و باید دید که آیا این باشگاه قادر به تامین شرایط مالی برای جذب یک دروازه‌بان بزرگ همچون بیرانوند خواهد بود یا خیر.

آینده دروازه‌بان ملی‌پوش تراکتور

با توجه به شرایط مالی استقلال و ترافیک دروازه‌بان‌ها در این تیم، باید دید که آیا این انتقال در نهایت به واقعیت می‌پیوندد یا نه. اگر بیرانوند به استقلال بپیوندد، احتمالاً رقابتی جدی با سیدحسین حسینی، دروازه‌بان کنونی آبی‌ها، برای جایگاه اصلی در دروازه ایجاد خواهد شد. این رقابت می‌تواند به تقویت تیم استقلال کمک کند و همچنین باعث بهبود عملکرد بیرانوند در سطح باشگاهی و ملی شود.

علی
 


نظرات

آخرین اخبار
یک خودروسازی در قم بزودی فعالیت خود را آغاز می کند
صهیونیست‌ها از فسفر سفید در جنوب لبنان استفاده کردند
ناصر ممدوح نسبت به جنگ واکنش نشان داد
مخالفت 60 درصد آمریکایی‌ها با حملات به ایران
اعلام آخرین مهلت ثبت نام تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی برای دانشگاه‌های علوم پزشکی
رئیس سابق ام.آی6: ایران در جنگ دست بالا را دارد
پیام معاونت امور هنری وزارت فرهنگ برای روز جهانی تئاتر
عموپورنگ با کودکان بیمار و مجروح در جنگ دیدار کرد
بقائی: تا هر زمانی که لازم باشد به دفاع از کشور ادامه می‌دهیم
بیش از 87 هزار واحد غیرنظامی‌ آسیب جدی دیدند
هشدار وزیر خارجه چین نسبت به حملات به تاسیسات هسته‌ای در خاورمیانه
واکنش آشا محرابی در فضای مجازی در پی حمله دشمنان به خاک ایران
ظفرقندی: همه اعضای تیم ملی سلامت در همه بخش‌ها بدون وقفه ارائه خدمات می دهند
بیش از 8400 داوطلب شوراهای شهرهای استان تهران تأیید صلاحیت شدند
آخرین جزییات حمله دشمن آمریکایی-صهیونی / دانشگاه صنعتی اصفهان مورد حمله قرار گرفت
رونالدو به عربستان برگشت
اختلال اینترنت در فروش بلیت قطار بی تاثیر است
نوهد و صابرین آماده مقابله با آمریکایی‌ها
قطعی جهانی شبکه اجتماعی «ایکس»
جنگ زمینی برای دشمن خطرناک‌تر و پرهزینه‌تر خواهد بود
یک خانه تاریخی و دو موزه دیگر در حمله هوایی به تهران آسیب دیدند
ملیکا زارعی: یک بار دیگر وطن را برای فرزندانمان تعریف کنیم
وال استریت ژورنال: ترامپ خواهان پایان سریع جنگ با ایران است
دستگیری 14 نفر از مزدوران دشمن آمریکایی-صهیونیستی در چهار استان کشور
ابزار ایران برای کاهش تاب‌آوری اجتماعی در اسرائیل
صلیب‌سرخ : حمله به زیرساخت‌های حیاتی، جنگ علیه غیرنظامیان است
فهرست مناطق مورد حمله ایران در اراضی اشغالی در عملیات وعده صادق 4 تا موج 76
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون پنجشنبه 6 فروردین+جدول پخش
رئیس کمیسیون امنیت ملی به دشمنان درباره تجاوز به خاک ایران هشدار داد
تماس تلفنی وزیر امور خارجه چین و همتای ترکیه ای خود با محوریت ایران
تعویق قرعه‌کشی جام ملت‌های آسیا
شناسایی اموال 16 مزدور همکار دشمن آمریکایی-صهیونی در گلستان
اجرای موج 82 وعده صادق 4/ انهدام مرکز نظامی کنترل فرماندهی سرزمین های اشغالی+فیلم
دستور وزیر کشور به استانداران
روند تولید کشور بدون اختلال ادامه دارد
درخواست ایران از رییس کمیته بین‌المللی المپیک
ترمز شتاب صعودی قیمت طلای جهانی
حزب الله به مقر وزارت جنگ رژیم صهیونیستی حمله کرد
در شرایط ویژه و جنگی خدمات‌رسانی به واحدهای تولیدی ادامه دارد
وضعیت آب و هوا امروز 6 فروردین 1405+ وضعیت استانها
صعودی شدن قیمت جهانی نفت
امکان انتخاب واحد دانشجویان تربیت مدرس در فروردین ماه
عارف:در تأمین اقلام اساسی جای نگرانی نیست
حمله موشکی جدید ایران به سرزمین‌های اشغالی+ فیلم
بازیکنان نیوزیلند: آماده‌ایم برابر ایران در هر جایی بازی کنیم
خرید یک محموله گاز مایع از ایران توسط هند
5473 مجروح اسرائیلی از ابتدای جنگ علیه ایران
هاآرتص: ما قربانی دروغ‌های نتانیاهوی خودبزرگ بین شدیم
برای توقف جنگ چه باید کرد؟
رئیس اقلیت دموکراتها از ترامپ به دلیل آثار مخرب جنگ انتقاد کرد