×
ورزشی
شناسه خبر : 223720
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/02/22 ساعت 11:55
آیا بیرانوند به استقلال می‌رود؟ مذاکرات جدید برای بازگشت به تهران

آیا بیرانوند به استقلال می‌رود؟ مذاکرات جدید برای بازگشت به تهران

دروازه‌بان ملی‌پوش و پرحاشیه تراکتور، علیرضا بیرانوند، این روزها در کانون توجهات رسانه‌ای قرار دارد. پس از انتشار یک استوری معنادار همراه با تصویری از مرحوم ناصر حجازی، گمانه‌زنی‌ها درباره پیوستن او به استقلال بالا گرفته است.

نورنیوز - گروه ورزشی : 

علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان تیم تراکتور، پس از مشکلات متعددی که در دوران حضورش در پرسپولیس داشت و جدایی جنجالی از این باشگاه، به نظر می‌رسد حالا در آستانه یک تغییر بزرگ قرار دارد. طبق گزارشات جدید، بیرانوند مذاکرات خود را با باشگاه استقلال آغاز کرده است تا به پایتخت بازگردد.

این روزها علیرضا بیرانوند با یک استوری معنادار در صفحه شخصی‌اش، بار دیگر نام خود را در تیتر اخبار ورزشی قرار داده است. در استوری مورد نظر، بیرانوند عکسی از مرحوم ناصر حجازی، اسطوره استقلال، منتشر کرده که گمانه‌زنی‌ها درباره پیوستن او به استقلال را به اوج رسانده است. این در حالی است که هنوز پرونده شکایت پرسپولیس از بیرانوند به نتیجه نرسیده و حتی گفته می‌شود که او با خطر محرومیت چهار ماهه مواجه است.

بیرانوند که قرارداد خود را با باشگاه تراکتور دارد و دو سال دیگر از این قرارداد باقی مانده، طبق اعلام منابع آگاه، به‌دلیل مسائل خانوادگی و به‌خصوص تحصیل فرزندانش، تمایلی به ماندن در تبریز ندارد. او هدف‌گذاری کرده است که به تهران بازگردد و در حال حاضر مذاکرات خود را با استقلال آغاز کرده است. این در حالی است که تراکتور به راحتی نمی‌تواند یکی از ستاره‌های اصلی خود را از دست بدهد و هنوز موضع روشنی در قبال جدایی بیرانوند اتخاذ نکرده است.

دلایل تمایل بیرانوند به استقلال

علیرضا بیرانوند پس از جدایی از پرسپولیس، به‌ویژه در فضای مجازی و استادیوم‌ها با واکنش‌های تند و توهین‌هایی از سوی هواداران مواجه شده است. این شرایط ممکن است برای او فرصتی فراهم کند تا با پیوستن به استقلال، چهره فوتبالی خود را بازسازی کرده و دوباره در سطح ملی و باشگاهی مورد توجه قرار گیرد. به‌ویژه اگر بتواند در ترکیب استقلال بدرخشد، می‌تواند وجهه‌اش را در بین هواداران فوتبال ایران تقویت کند.

این نخستین بار نیست که نام بیرانوند به استقلال می‌رسد. در فصل‌های گذشته نیز او مذاکراتی جدی با آبی‌ها داشته اما در نهایت ترجیح داده بود که در پرسپولیس بماند. با این حال، گفته می‌شود که بیرانوند از دوران نوجوانی به استقلال علاقه‌مند بوده و حتی در مقطعی خود را هوادار این تیم معرفی کرده بود.

چالش‌ها و موانع احتمالی

البته، انتقال بیرانوند به استقلال با چالش‌هایی روبه‌رو است. یکی از موانع جدی، احتمال محرومیت او از سوی کمیته انضباطی به دلیل شکایت پرسپولیس است که ممکن است این انتقال را پیچیده کند. از سوی دیگر، استقلال نیز با مسائل مالی روبه‌رو است و باید دید که آیا این باشگاه قادر به تامین شرایط مالی برای جذب یک دروازه‌بان بزرگ همچون بیرانوند خواهد بود یا خیر.

آینده دروازه‌بان ملی‌پوش تراکتور

با توجه به شرایط مالی استقلال و ترافیک دروازه‌بان‌ها در این تیم، باید دید که آیا این انتقال در نهایت به واقعیت می‌پیوندد یا نه. اگر بیرانوند به استقلال بپیوندد، احتمالاً رقابتی جدی با سیدحسین حسینی، دروازه‌بان کنونی آبی‌ها، برای جایگاه اصلی در دروازه ایجاد خواهد شد. این رقابت می‌تواند به تقویت تیم استقلال کمک کند و همچنین باعث بهبود عملکرد بیرانوند در سطح باشگاهی و ملی شود.

علی
 


نظرات

آخرین اخبار
چه کسانی بیشترین بیت‌کوین جهان را دارند؟
برخورد قاطع با گران‌فروشی و تخلفات بلیت اربعین
خسارت 7 میلیاردی دانشگاه هرمزگان در جنگ
پرونده پل آق‌ قلا پیگیری قضایی می شود
فیفا: فوتبال، فروشی نیست
طلسم چهار ماهه قیمت طلا شکست
جزییات پیش‌نویس خلع سلاح حماس در غزه
تردد بیش از 2.9 میلیون زائر اربعین در مرزهای کشور
4 کشته در واژگونی پژوپارس در جاده دهلران
محرومیت نوه دیکتاتور خونین اوگاندا در مسابقات بوکس
کامبک تیم ساپینتو در مقدماتی لیگ اروپا
تعداد قربانیان زلزله ژاپن به 34 نفر رسید
ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور
توسعه زنجیره صنعت مس شتاب می گیرد
ابداع پانسمان گیاهی هوشمند برای مقابله با عفونت زخم
پاکستان: مذاکرات میان تهران و واشنگتن ادامه دارد
چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟
فرانکو بارزی زنده است؛ میلان به شایعات درباره اسطوره فوتبال ایتالیا پایان داد
زنجان، پیشگام طرح نهضت ملی مسکن
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 9 مرداد 1405+ وضعیت استانها
گسترش همکاری، محور رایزنی ولیعهد عربستان و الجولانی
تردد روان در محورهای شمالی کشور
دلایل افزایش تلفات نظامیان آمریکا
انفجارهای مهیب در جنوب لبنان
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 9 مرداد +پخش زنده
پیش‌بینی بورس هفته دوم مرداد 1405؛ بازار سرمایه همچنان صعودی می‌ماند؟
مسیر مریوان تا سلیمانیه برای زائران اربعین رایگان است
بازهم نسل زِد و آلفا؛ بازهم غافلگیری
تردد زائران از مرز مهران به اوج رسید
اعطای مجوز تولید موشک‌های پاتریوت به اوکراین در هاله ابهام
تلویزیون امروز چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟ معرفی کامل فیلم‌های جمعه
انفجار در اقلیم کردستان عراق؛ بمباران مقر گروه‌های تجزیه‌طلب
پاسخ قاطع نیروهای مسلح به جنایت امریکادر قشم؛ آشیانه جنگنده های دشمن در کویت هدف قرارگرفت
هجوم هزاران مهاجر از مرز مراکش؛ اسپانیا وضعیت اضطراری اعلام کرد
شورای صلح: حماس با خلع سلاح موافقت کرد
حمله دموکرات‌ها به هگست؛ترامپ آماده جنگ با ایران نبود
اسرائیل به دنبال تشدید اختلافات داخلی لبنان
آخرین آمار از تلفات آمریکا در جنگ با ایران منتشر شد
تشییع باشکوه شهدای حشدالشعبی؛ پیام نجف به منطقه چه بود؟
انفجارهای مهیب در جنوب لبنان؛ عملیات اسرائیل با 700 تن مواد منفجره
هشدار عراقچی نسبت به عملیات های پرچم دروغین اسرائیل در منطقه
ترامپ: هیأت صلح غزه به توافقی تاریخی دست یافت
انفجار مهیب در باب‌المندب
خدمات درمانی ارتش تا پایان بازگشت زائران در مرزها ادامه دارد
قالیباف: آمریکایی‌ها تاوان خواهند داد
اوضاع بنزین در روسیه وخیم شد
عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد
ناسزاگویی ترامپ به مشاورانش در پی ناامیدی از جنگ علیه ایران
سنای آمریکا به طرح توقف جنگ علیه ایران رأی منفی داد
وزیر خزانه داری مامور شد؛ فراهم کردن مقدمات سفر شی جین‌پینگ به آمریکا