×
اقتصادی
شناسه خبر : 223710
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/02/22 ساعت 11:57
قیمت خودرو امروز 22 اردیبهشت 1404+ جدول

قیمت خودرو امروز 22 اردیبهشت 1404+ جدول

قیمت خودرو امروز 22 اردیبهشت 1404 اعلام شد. در حالی که قیمت دلار امروز روند صعودی را تجربه کرد، قیمت‌ها در بازار خودرو برخلاف مسیر ارز با افت‌وخیز در عمده محصولات همراه شد. این ناهماهنگی میان بازار ارز و خودرو نشان از سردرگمی معامله‌گران و خریداران دارد.

نورنیوز _ گروه اقتصادی: قیمت خودرو امروز 22 اردیبهشت 1404 دستخوش نوساناتی شده که بیش از هر زمان دیگری می‌تواند توجه خریداران و کارشناسان را به خود جلب کند. این تغییر که در قیمت محصولات به صورت ناگهانی همراه بوده، نشان‌دهنده عوامل پیچیده و درهم‌تنیده‌ای است که بر این صنعت تأثیر می‌گذارد.

برخلاف تصور رایج، نرخ ارز تنها عامل تعیین‌کننده در قیمت خودرو نیست. کاهش ناگهانی ۲۳ میلیون تومانی قیمت شاهین G (سانروف)، در حالی که نرخ دلار با افزایش محسوس روبه‌رو بوده، نشان‌دهنده تأثیر دیگر فاکتورهای اقتصادی، سیاست‌های عرضه و تقاضا و انتظارات روانی بازار است.

اکنون این پرسش مطرح می‌شود که آیا روند افزایشی نرخ دلار می‌تواند مجدداً قیمت خودرو را به سوی جهش هدایت کند یا اینکه بازار همچنان در فاز نوسانی باقی خواهد ماند؟

با توجه به تجربه سال‌های اخیر، بازار خودرو تحت تأثیر عوامل متعدد از جمله سیاست‌های کلان اقتصادی، میزان واردات و حتی جو روانی حاکم بر بازار قرار دارد. بنابراین به نظر می‌رسد رفتار دقیق آینده این بازار نیازمند تحلیل جامع‌تر و رصد مستمر شاخص‌های اقتصادی است. در این میان، خریداران و فروشندگان باید با دقت بیشتری تصمیم‌گیری کنند تا از ضررهای احتمالی در این فضای بی‌ثبات دور بمانند.

قیمت خودروهای داخلی

سورن پلاس (XU7P) همانند سایر اعضای خانواده سمند، بر پایه پلتفرم پژو ۴۰۵ توسعه یافته است. امروز با افت سه میلیون تومانی به قیمت 704 میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

پژو 207 دنده‌ای پانوراما (رینگ فولادی) امروز با رشد سه میلیون تومانی، با قیمت 891 میلیون تومان در بازار معامله می‌شود. این خودرو در کارخانه با قیمت 663 میلیون و 500 هزار تومان عرضه می‌شود که نشان‌دهنده اختلاف 227 میلیون و 500 هزار تومانی بین قیمت کارخانه و بازار است.

شاهین G (سانروف) مدل 1404 که با افت 23 میلیون تومانی رکورددار کاهش قیمت در بین محصولات داخلی شده و هم‌اکنون با قیمت 890 میلیون تومان به متقاضی تحویل داده می‌شود.

ساینا اتوماتیک همگام با نرخ دلار هشت میلیون تومان گران شده و به مبلغ 633 میلیون تومان به بازار عرضه می‌شود.

ث

قیمت خودروهای مونتاژی

X22 پرو دستی که رقابت تنگاتنگی با جک S3 کرمان موتور دارد، هم‌‍اکنون با ریزش 40 میلیون تومانی در محدوده یک میلیارد و 20 میلیون تومان رقم خورده است.

تیگو7 پرمیوم از محبوب های بازار مونتاژی همسو با نرخ دلار 50 میلیون تومان افزایش یافته و به قیمت دو میلیارد و 350 میلیون تومان به بازار عرضه می‌شود.

کی‌ام‌سی X5 که براساس کراس‌اوور جک یعنی S5 ساخته شده است، امروز با افت 25 میلیون تومانی در کانال یک میلیارد و 920 میلیون تومان جا خوش کرده است.

هاوال H6 از محصولات تازه‌وارد شرکت بهمن موتور، هم‌اکنون با ریزش 52 میلیون تومانی در محدوده دو میلیارد و 653 میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

ی
 


نظرات

آخرین اخبار
بانوان ژیمناست به مدال تاریخی رسیدند
محکومیت حمله تروریستی در شهر کویته پاکستان
جزئیات تفاهم احتمالی ایران وآمریکا؛ حفظ حق حاکمیت درتنگه هرمز و آزادی دارایی‌های بلوکه‌شده
شرط دریافت اضافه‌کاری چیست؟
خیانت برادرزن؛ سرقت میلیاردها تومان طلا در سفر ترکیه
زمان بازگشایی زاینده‌رود اعلام شد/ دعوت از گردشگران
نورنما | 4 خرداد؛ روز دزفول، روز مقاومت و پایداری گرامی باد
بقائی: آزادسازی خرمشهر، تجلی شکست‌ناپذیری ملت ایران است
نگرانی‌ها از ایران قدرتمند بعد از جنگ
بقاع لبنان هدف حمله هوایی رژیم صهیونیستی قرار گرفت
ادعای نماینده حزب‌الله درباره شرط ایران برای توافق با آمریکا
امیر سیاری: برای هر سناریویی آماده‌ایم
بازداشت 13 متهم پرونده‌های تراستی توسط دادسرای تهران
نتانیاهو: پاسخ به تهدیدات لبنان بدون محدودیت خواهد بود!
ترامپ: اگر درباره توافق با ایران خبری باشد، فقط خبر خوب است
غریب آبادی: غزه آزمون پایبندی دولت‌ها به حقوق بین‌الملل و انسانی است
اعتراض مستقیم مسی به اسکولاری؛ «چرا همیشه رونالدو؟»
وضعیت بلیت‌ پروازهای لغو شده دوران جنگ/ بازگشت وجه بلیت‌ها یا شکایت قضایی؟
نمره پزشکیان به کارنامه رسانه ملی در روزهای جنگ
درگیری شدید در ترکیه؛ احضار پلیس به دفتر حزب اپوزیسیون و پرتاب اشیاء
سرلشکر رضایی: ما افول آمریکا را در خاورمیانه رقم زدیم
هفت قهرمان برای دفاع از پرچم ایران؛ لیست تیم ملی کاراته نهایی شد
بلیت رایگان دیدار تیم ملی مصر و روسیه/جشن هواداری پیش از جام جهانی
دیپلماسی پیروز شد؛ آتش‌بس منطقه‌ای و بازگشت کشتی‌ها به تنگه هرمز
کشف لاشه پهپاد جاسوسی دشمن در هرمزگان
چرا مدام احساس خستگی می‌کنید؟
تأیید حکم قصاص در دیوان عالی؛ پرونده قتل خبرنگار ایرنا به اجرای احکام رسید
پیش‌بینی متلاطم شدن دریای خزر/ ممنوعیت فعالیت‌های دریایی در مازندران
واکنش 15 کشور به افتتاح سفارت سومالی‌لند در قدس
چند کشتی‌ با حفاظت نیروی دریایی سپاه از تنگه هرمز عبور کردند؟
امیر جهانشاهی: اقتدار نیروهای مسلح و پشتیبانی ملت، دشمن را به زانو درآورد
آمار هشداردهنده آنفلوانزا؛ 46 درصد مبتلایان کودک هستند
فناوری جدید شناسایی افراد با امواج وای‌فای
واکنش نماینده گواردیولا به شایعات حضور در النصر
بهره‌وری نیروگاه‌های حرارتی 4 درصد افزایش می‌یابد
قیمت نقره امروز یکشنبه 3 خرداد 1405 + جدول
جان‌باختن سرکنسولگری جمهوری آذربایجان در تبریز
واکنش نخست‌وزیر انگلیس به مذاکرات ایران و آمریکا
پیامدهای ژئوپلیتیکی تنش‌های منطقه بر اقتصاد اروپا
قیمت گوشی امروز یکشنبه 3 خرداد 1405 + جدول
پرونده کمبود دارو و تجهیزات پزشکی روی میز مجلس
نیاز گندم کشور امسال با تولید داخلی تأمین می‌شود
سرلشکر عبدالهی: اجازه تکرار تجربه‌های تلخ تاریخی را نمی‌دهیم
عارف:‌هیچ مسئولی حق اظهارنظر شخصی درباره بنزین ندارد
بازگشت شاخص بورس به قله 3.9 میلیون واحد
هیئت مشترک بغداد-اربیل برای بررسی حملات ایران به تهران می‌رود
رایزنی امیر قطر با ترامپ درباره تحولات منطقه
حمایت مالزی از مذاکرات ایران و آمریکا
پزشکیان: مردم احساس مشارکت کنند هیچ قدرتی نمی‌تواند به ایران آسیب بزند
قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 3 خرداد 1405+جدول