×
اجتماعی
شناسه خبر : 223498
تاریخ انتشار : شنبه 1404/02/20 ساعت 16:00
تهران در انتظار وزش باد شدید؛ هشدار هواشناسی برای چهار روز

تهران در انتظار وزش باد شدید؛ هشدار هواشناسی برای چهار روز

اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار سطح زرد از خطر وزش باد شدید به‌ویژه طی ساعات بعد از ظهر و شب در مناطق جنوبی و غربی این استان خبر داد.

نورنیوز _ گروه اجتماعی: اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به وزش باد شدید و امکان وقوع طوفان گرد و خاک در استان هشدار داد و با صدور هشدار سطح زرد، از خطر وزش باد شدید به‌ویژه طی ساعات بعد از ظهر و شب در مناطق جنوبی و غربی این استان خبر داد. 
 
از عصر امروز (۲۰ اردیبهشت‌ماه) تا سه‌شنبه (۲۳ اردیبهشت‌ماه) در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید گاهی خیلی شدید به‌ویژه بعد از ظهر و شب و امکان رخداد طوفان و گرد و خاک به‌ویژه سه شنبه تا پنجشنبه (۲۳ تا ۲۵ اردیبهشت‌ماه) مورد انتظار است. 
 
این سامانه جوی امروز نیمه جنوبی استان تهران، یک شنبه و دوشنبه (۲۱ و ۲۲ اردیبهشت‌ماه) نیمه جنوبی و غربی استان تهران و سه شنبه همه مناطق استان تهران به‌ویژه نیمه غربی و جنوبی را تحت تاثیر قرار می‌دهد. 

احتمال سقوط اجسام؛ کاهش کیفیت هوا و کاهش شعاع دید به ویژه در مناطق جنوبی

اداره کل هواشناسی استان تهران اثر این مخاطره را امکان سقوط بعضی اجسام از ارتفاع و خسارت به سازه‌های موقت مانند داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و تجهیزات موجود در نقاط مرتفع مانند برج‌ها و دکل‌ها، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک، امکان گسترش گرد و خاک از استان‌های همجوار و کاهش کیفیت هوا و شعاع دید به ویژه در مناطق جنوبی، خطر شکستن درختان کهنسال و نهال‌ها، امکان صدمه به پوشش گلخانه ها، رشد ابر در ارتفاعات و دامنه‌ها و گاهی رگبار باران و رعد و برق اعلام کرده است. 

توصیه برای جلوگیری از آسیب ناشی از وزش باد شدید 

در این شرایط، اداره کل هواشناسی استان تهران احتیاط در عبور و مرور جاده‌ای، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت و سست مانند داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی، عدم استقرار در تاسیسات و مکان‌های مرتفع مانند برج‌ها، دکل‌ها و داربست‌ها، اجتناب از پرواز گلایدر و هواپیماهای سبک و بالگرد، عدم تردد و توقف کنار درختان و سازه‌های ناتمام، مستحکم سازی پوشش گلخانه‌ها، احتیاط کامل در انجام امور عمرانی و محافظت از تاسیسات حساس به گرد و خاک را توصیه کرده است.

هشدار زرد رنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

پیش‌بینی هواشناسی استان تهران از شرایط آسمان طی ۵ روز آینده

اداره کل هواشناسی استان تهران، بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی طی پنج روز آینده آسمان استان تهران را از امروز تا چهارشنبه، صاف تا قسمتی ابری در ساعات بعد از ظهر همراه با افزایش ابر و وزش باد پیش‌بینی کرده است.

افزایش دما طی سه روز آینده

امروز و فردا (۲۰ و ۲۱  اردیبهشت‌ماه) در ارتفاعات و روز چهارشنبه در بخش‌های شمالی استان گاهی رگبار و رعد و برق پراکنده مورد انتظار است و طی سه روز آینده نیز روند افزایش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

بیشینه دمای تهران طی روز گذشته

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ورامین با بیشینه دمای ۳۳ درجه سانتیگراد سردترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.
 
آسمان تهران فردا (۲۱ اردیبهشت‌ماه) صاف از بعد از ظهر افزایش باد با حداقل دمای ۲۱ و حداکثر دمای ۳۱ درجه سانتیگراد و طی ‌(۲۲ اردیبهشت‌ماه) صاف از بعد از ظهر افزایش باد گاهی وزش باد شدید و احتمال گرد و خاک  با حداقل دمای ۲۳ و حداکثر دمای ۳۲ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اتهام زنی وزیر خارجه آلمان به ایران و یمن
206 میلیون مترمکعب میانگین مصرف گاز بخش خانگی تا اول پاییز
گوترش: زنان و دختران در فلسطین و سودان با خطرات جدی مواجهند
نورنما | برگزاری آیین جشن مهرگان در کرمان
کاخ سفید: مذاکرات فنی درباره غزه بسیار حساس است
فرانسه از پیشرفت در توافق تبادل زندانیان با ایران خبر داد
تماس تلفنی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران
حماس: شهادت‌های فعالان صمود سند جدیدی از وحشیگری اشغالگران است
اولین اظهارنظر گرتا تونبرگ پس از بازگشت از اسرائیل
حمله خمپاره‌ای القسام به محل تجمع نظامیان اسرائیلی در شهر غزه
آمریکا میزبان گران‎‌ترین جام‌جهانی تاریخ
عکس های منتخب ایران، دوشنبه 14 مهر 1404
لوپن خواستار انحلال پارلمان فرانسه شد
3 حمله هوایی رژیم صهیونیستی به شرق لبنان
بیرانوند رکورد ایران را شکست
بیانیه مشترک شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه اروپا درباره ایران
قالیباف: نبرد جهان اسلام با رژیم صهیونی ایدئولوژیکی است
پزشکیان: از کمک بخش خصوصی برای اصلاحات اقتصادی حمایت می‌کنیم
فرزین: عرضه ارز با نرخ توافقی افزایش می یابد
گفت‌وگوهای غیرمستقیم حماس و رژیم اسرائیل در مصر آغاز شد
دیدار سفیر و نماینده دائم ایران نزد سازمان همکاری اسلامی با عراقچی
نبی : تیم ملی با خیال راحت در جام جهانی شرکت می‌کند
کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد
کشت خشخاش طبق قانون مطلقاً ممنوع است
عراقچی: پیگیر صدور روادید نمایندگان ایران برای قرعه‌کشی جام جهانی هستیم
وقوع زلزله 5 ریشتری در قرقیزستان و روسیه
لغو پروازهای هواپیمایی ایتالیا به تل‌آویو تا ابتدای 2026
پزشکیان: اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر در دستور کار قرار گیرد
ایران به رأی دادگاه انگلیس در پرونده کرسنت اعتراض کرد
واکنش عراقچی به پول پاشی رژیم صهیونیستی در فضای مجازی
محل بازی سپاهان و آخال مشخص شد
افشاگری بزرگ؛ استرالیا در زنجیره تسلیحاتی تل‌آویو
پیام پزشکیان به کاروان ورزشی ایران در رقابت‌های همبستگی کشورهای اسلامی
ریچارد نفیو: مکانیسم ماشه روی کاغذ است/چین و روسیه اسنپ بک را بی اثر میکنند
سریال «خانه عروسک‌ها» با 22 گوینده دوبله شد
بارش و دمای کشور تا پایان آبان چگونه خواهد بود؟
ابقای شهردار اهواز
ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد
چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی مشروع است
پرونده دختر گمشده در شیراز منجر به صدور قرار نهایی شد
عارف: استفاده از فناوری‌های نوین برای حل ناترازی‌ها ضرورت دارد
«مارین لوپن» انحلال مجلس ملی فرانسه را خواستار شد
مادران دارای 3 فرزند، با 20 سال سابقه بازنشست می‌شوند
پیش‌ثبت‌نام حج تمتع 1405 از هفته دیگر آغاز می‌شود
برندگان نوبل پزشکی 2025 معرفی شدند + جزییات
یک تبعه فرانسوی-آلمانی از اتهام جاسوسی در جنگ 12 روزه، تبرئه شد
هیات منصفه دادگاه مطبوعات بار دیگر «مصطفی کواکبیان» را مجرم شناخت
کالاس بار دیگر بر تداوم دیپلماسی هسته‌ای با ایران تاکید کرد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی معرفی شد
کشف ذخایر جدید گاز و نفت در کشور
X
آگهی تبلیغاتی