×
اجتماعی
شناسه خبر : 223276
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/02/18 ساعت 12:47
جزییات پرداخت وام مشاغل خانگی اعلام شد

جزییات پرداخت وام مشاغل خانگی اعلام شد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از آسان‌تر شدن روند دریافت تسهیلات برای صاحبان مشاغل خانگی خبر داد. احمد میدری گفت: با مصوبه جدید شورای اشتغال، مشکل ضمانت‌ بانکی رفع شده و نهادهایی مانند کمیته امداد و بهزیستی به‌جای افراد، ضامن وام‌ها خواهند شد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: در بازدیدی از شهرک صنعتی بهاران در استان همدان، احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از راهکارهای تازه دولت برای تسهیل روند دریافت تسهیلات مشاغل خانگی خبر داد. وی در حاشیه افتتاح یک واحد تولیدی منسوجات گفت: با توجه به اینکه یکی از موانع اصلی کسب‌وکارهای خانگی در دریافت تسهیلات بانکی، موضوع ضمانت است، دولت با همکاری نهادهایی مانند کمیته امداد، بهزیستی و سایر دستگاه‌های حمایتی، اقدام به طراحی سازوکار جدیدی کرده است.

میدری توضیح داد: طبق این سازوکار، افرادی که صاحب کسب‌وکار خانگی هستند و به بانک معرفی می‌شوند، از طریق ضمانت این نهادها می‌توانند ساده‌تر به تسهیلات دسترسی داشته باشند. این اقدام، گام مهمی برای گسترش اشتغال خانگی و رفع موانع تأمین مالی است.

وزیر کار همچنین به ظرفیت بالای تعاونی‌ها در خودکفایی و کاهش نیاز کشور به واردات اشاره کرد و گفت: اگر تولید داخلی تقویت شود و بخشی از تولیدات صنعتی پایتخت به شهرستان‌ها منتقل شود، می‌توانیم وابستگی به واردات را به‌طور محسوسی کاهش دهیم.

وی با اشاره به واردات سالانه ۷۰۰ میلیون دلار پارچه و نخ، تأکید کرد: این در حالی است که در سال‌های گذشته، این عدد حدود ۲۰۰ میلیون دلار بود. اکنون زمان آن رسیده که با گسترش کسب‌وکارهای خانگی و تعاونی‌های محلی، تولید این محصولات را در داخل کشور افزایش دهیم و از خروج ارز جلوگیری کنیم.

میدری خاطرنشان کرد که یکی از راهبردهای کلیدی برای توسعه اشتغال، تقویت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای است. او با تأکید بر نقش زنجیره تولید و آموزش‌های مهارتی، افزود: شکل دادن به زنجیره ارزش و گسترش مهارت‌آموزی، می‌تواند به توسعه پایدار در حوزه پوشاک و دیگر صنایع کوچک منجر شود.

در ادامه این سفر، وزیر تعاون از تعدادی تعاونی فعال در شهرستان‌های بهار و کبودرآهنگ بازدید کرد و ضمن آشنایی با توانمندی‌های آنان، به مشکلات و مطالبات آن‌ها نیز رسیدگی شد. وی اعلام کرد که برخی از موانع موجود بر سر راه تعاونی‌ها باید با اصلاح سازوکارهای داخلی برداشته شود. به‌عنوان مثال، در حوزه مسکن می‌توان با تشکیل تعاونی‌های سازندگان، گره‌های بزرگی را گشود و در بخش پوشاک نیز با راه‌اندازی تعاونی‌های تأمین، گام‌های موثری برداشت.

میدری با اشاره به موفقیت‌هایی که برخی از تعاونی‌ها به دست آورده‌اند، گفت: تجربه موفق تعاونی تولیدکنندگان سیب‌زمینی می‌تواند به‌عنوان الگویی موفق، در سایر بخش‌ها نیز اجرایی شود.

او در پایان بر لزوم حمایت مداوم از تولیدکنندگان داخلی و پیوند ساختاری میان تعاونی‌ها، نهادهای حمایتی و شبکه بانکی تأکید کرد و افزود: مشاغل خانگی، رکن مهمی از اقتصاد مقاومتی هستند و باید به‌طور ویژه مورد توجه قرار گیرند.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
وقوع انفجارهای متوالی در ابوظبی، بغداد، اربیل، کویت و عمان
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/آسیب به مراکز غیرنظامی
تحولات منطقه؛ موضوع گفت‌وگوی تلفنی سلطان عمان و پزشکیان
تشییع باشکوه پیکر دریاسالار شهید شمخانی همزمان در اهواز
گفت‌وگوی وزرای خارجی هند و روسیه درخصوص ایران
اسرائیل دست به دامن ویدئوهای قدیمی شد
واکنش رئیس فیفا به حضور تیم ملی فوتبال ایران در جام‌جهانی
آمریکا: آژانس بین‌المللی انرژی باید ذخایر نفت خود را آزاد کند
جاسوسان سایبری اسرائیل به گوگل منتقل شدند
دنیامالی: شرایط حضور تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی فراهم نیست
تایید حضور نمایندگان ایرانی در مسابقات والیبال آسیایی 2026
قالیباف: «گنبد آهنین» به یک طنز تبدیل شده است
سخنگوی ارشد نیروهای مسلح به آمریکا هشدار داد
آمریکا خطاب به‌شهروندان خود در منطقه: از دید عموم پنهان بمانید
اصابت موشک به یک مرکز حیاتی در اسرائیل
ادعای گروسی: باید به میز مذاکره بازگردیم
شهادت 468 نفر از شهروندان تهرانی در حملات صهیونی - آمریکایی
مقامات اسرائیلی اذعان کردند: رهگیری موشک‌های خوشه‌ای ایران بسیار دشوار است
وقوع حادثه امنیتی در نزدیکی کاخ سفید
بقائی: تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه ایران غیراخلاقی و غیرقانونی است
ترامپ: جنگ با ایران به زودی پایان می‌یابد
پزشکیان: غیورمردان نیروهای مسلح، پیرو علی(ع) هستند/خدا پیروزی‌تان را استوار کند
انتقاد دموکرات‌های سنا از ترامپ؛ دلیل جنگ با ایران را توضیح بده
گزارش تصویری اختصاصی نورنیوز ازتشییع پیکر 35 شهید جنگ رمضان در تهران
حنظله شرکت صهیونیستی «استرایکر» هک کرد
آیا تهران توانایی غرق کردن ناو آبراهام لینکلن را دارد؟
آماده‌باش کارخانه‌های نان صنعتی برای تأمین نیاز شهرهای مسافرپذیر
خبر تخلیه منازل اطراف مساجد در اسلام‌آبادغرب تکذیب شد
خروج آمریکایی‌ها از منطقه نشانه تاثیر ضربات موفق ایران است
2 بانک بزرگ دنیا در قطر و دبی تخلیه شدند
پیام‌های تبریک مقامات خارجی در پی انتخاب رهبر جدید انقلاب
عارف: تأمین پایدار معیشت مردم اولویت مدیریت استان‌ها است
سردار فدوی: ترامپ آتش‌بس می خواهد
نیویورک تایمز: آسیب به پایگاه‌های آمریکا جدی است
جهاد کشاورزی: توزیع کالاهای اساسی در کشور روال عادی دارد/کمبودی نداریم
وزرای خارجه روسیه و مصر توقف فوری درگیری‌ها را خواستار شدند
واکنش استارمر به بمباران میناب: از دیدن آن تصاویر نگران هستیم
ممنوعیت راهپیمایی روز جهانی قدس در انگلیس!
باوجود خبر احتمال آزادسازی ذخایر؛ نفت همچنان در مسیر صعود
شل و توتال خطاب به مشتریان: گاز نداریم
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
اردوغان: رژیم صهیونیستی عامل جنگ منطقه است
ناکامی موساد و سیا با حضور گسترده مردم ایران در خیابان ها
حملات امروز اسرائیل به لبنان ده‌ها شهید و زخمی به‌جا گذاشت
هشدار یک موسسه اعتبارسنجی نسبت به بسته ماندن تنگه هرمز
تمدید مهلت حذف و اضافه دانشگاه الزهرا (س)
انهدام یک باند مرتبط با دشمن آمریکایی-صهیونی در خوزستان
رویین تن: کادر درمان همواره در شرایط جنگی رشادت می‌کنند
بقایی: بانک اهداف ایران هر روز بروزرسانی می‌شود
تحلیلگر چینی: آمریکا و اسرائیل در جنگ علیه ایران شکست خورده‌اند