×
اجتماعی
شناسه خبر : 223276
تاریخ انتشار :

جزییات پرداخت وام مشاغل خانگی اعلام شد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از آسان‌تر شدن روند دریافت تسهیلات برای صاحبان مشاغل خانگی خبر داد. احمد میدری گفت: با مصوبه جدید شورای اشتغال، مشکل ضمانت‌ بانکی رفع شده و نهادهایی مانند کمیته امداد و بهزیستی به‌جای افراد، ضامن وام‌ها خواهند شد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: در بازدیدی از شهرک صنعتی بهاران در استان همدان، احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از راهکارهای تازه دولت برای تسهیل روند دریافت تسهیلات مشاغل خانگی خبر داد. وی در حاشیه افتتاح یک واحد تولیدی منسوجات گفت: با توجه به اینکه یکی از موانع اصلی کسب‌وکارهای خانگی در دریافت تسهیلات بانکی، موضوع ضمانت است، دولت با همکاری نهادهایی مانند کمیته امداد، بهزیستی و سایر دستگاه‌های حمایتی، اقدام به طراحی سازوکار جدیدی کرده است.

میدری توضیح داد: طبق این سازوکار، افرادی که صاحب کسب‌وکار خانگی هستند و به بانک معرفی می‌شوند، از طریق ضمانت این نهادها می‌توانند ساده‌تر به تسهیلات دسترسی داشته باشند. این اقدام، گام مهمی برای گسترش اشتغال خانگی و رفع موانع تأمین مالی است.

وزیر کار همچنین به ظرفیت بالای تعاونی‌ها در خودکفایی و کاهش نیاز کشور به واردات اشاره کرد و گفت: اگر تولید داخلی تقویت شود و بخشی از تولیدات صنعتی پایتخت به شهرستان‌ها منتقل شود، می‌توانیم وابستگی به واردات را به‌طور محسوسی کاهش دهیم.

وی با اشاره به واردات سالانه ۷۰۰ میلیون دلار پارچه و نخ، تأکید کرد: این در حالی است که در سال‌های گذشته، این عدد حدود ۲۰۰ میلیون دلار بود. اکنون زمان آن رسیده که با گسترش کسب‌وکارهای خانگی و تعاونی‌های محلی، تولید این محصولات را در داخل کشور افزایش دهیم و از خروج ارز جلوگیری کنیم.

میدری خاطرنشان کرد که یکی از راهبردهای کلیدی برای توسعه اشتغال، تقویت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای است. او با تأکید بر نقش زنجیره تولید و آموزش‌های مهارتی، افزود: شکل دادن به زنجیره ارزش و گسترش مهارت‌آموزی، می‌تواند به توسعه پایدار در حوزه پوشاک و دیگر صنایع کوچک منجر شود.

در ادامه این سفر، وزیر تعاون از تعدادی تعاونی فعال در شهرستان‌های بهار و کبودرآهنگ بازدید کرد و ضمن آشنایی با توانمندی‌های آنان، به مشکلات و مطالبات آن‌ها نیز رسیدگی شد. وی اعلام کرد که برخی از موانع موجود بر سر راه تعاونی‌ها باید با اصلاح سازوکارهای داخلی برداشته شود. به‌عنوان مثال، در حوزه مسکن می‌توان با تشکیل تعاونی‌های سازندگان، گره‌های بزرگی را گشود و در بخش پوشاک نیز با راه‌اندازی تعاونی‌های تأمین، گام‌های موثری برداشت.

میدری با اشاره به موفقیت‌هایی که برخی از تعاونی‌ها به دست آورده‌اند، گفت: تجربه موفق تعاونی تولیدکنندگان سیب‌زمینی می‌تواند به‌عنوان الگویی موفق، در سایر بخش‌ها نیز اجرایی شود.

او در پایان بر لزوم حمایت مداوم از تولیدکنندگان داخلی و پیوند ساختاری میان تعاونی‌ها، نهادهای حمایتی و شبکه بانکی تأکید کرد و افزود: مشاغل خانگی، رکن مهمی از اقتصاد مقاومتی هستند و باید به‌طور ویژه مورد توجه قرار گیرند.


ایرنا
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
معوقات واریزی به بازنشستگان مسدود شد!
لحظه بالا بردن جام فینال لیگ اروپا توسط سون هیونگ مین، کاپیتان تاتنهام
شکر ارزان شد
بسته خبری شبانگاهی نور نیوز
تاتنهام 1-0 یونایتد | تاتنهام و پایان شیرین یک فصل تلخ با حضور در لیگ قهرمانان اروپا
گلزنی کریستیانو رونالدو برای النصر و امید به آسیایی شدن
عراقچی: مقصر وضع کنونی آمریکا و ‌اروپا هستند
زلزله در سپاهان؛ چهار بازیکن خارجی در فهرست خروجی قرار گرفتند
جدول جزییات افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران در سال 1404
پادکست | چرا 20 تا 30 سالگی مهم ترین دهه ی زندگیست!
عراقچی برای شرکت در نشست دیپلماسی استانی وارد شیراز شد
نورنما | شکار در ارتفاع 35 هزار پایی،ثبت تصویر B747 با لنز فوق زوم
70 نفر از مرتبطین انفجار بندر شهید رجایی احضار شدند
اعلام زمان و مکان برگزاری دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا
گازوئیل 3 نرخی به تعویق افتاد!
اسناد عادی املاک دیگر اعتبار ندارند!
سفیر ایران در سازمان ملل: حملات مکرر اسرائیل به سوریه باید محکوم شود
نورنما | یکم خرداد روز بزرگداشت ملاصدرا(صدرالمتالهین)
یارانه نقدی اردیبهشت واریز شد
سالیوان: فرصت توافق با ایران نباید از دست برود
اروپا از اسرائیل توضیح خواست: چرا به دیپلمات‌ها شلیک شد؟
علت تأخیر در اعلام نتایج آزمون دانشجو معلم
سلمان فارسی چه زمانی پخش می شود؟/ حضور هادی حجازی فر تایید نشد
بریتانیا مذاکرات تجاری با اسرائیل را تعلیق کرد
حرم حضرت معصومه (س) پیشگام در کاهش مصرف برق تابستانی
فرصت دوباره برای بیمه‌نشده‌ها؛ کارت سوخت فعلاً فعال می‌ماند
انصراف رسمی بانک شهر از مدیریت پرسپولیس
پخش زنده قتل با چاقو!+ فیلم
مسکو: ایران حق استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای را دارد
ایلان ماسک: این ربات، بزرگ‌ترین محصول تاریخ است+ فیلم
واریز کالابرگ سوم تکذیب شد!
فهرست اولیه تیم ملی فوتبال ایران : کدام بازیکنان خط خوردند؟
ساعات فعالیت ساتنا در پنجشنبه‌ها تغییر می کند
اصغر فرهادی با مسترکلاس در دوبی
اظهارات جنجالی مدیرعامل استقلال درباره قرارداد 150 میلیاردی دانشگر با سپاهان
ترور دستیار رئیس جمهور روس گرای اوکراین
بزرگراه ستاری از فردا شب بسته می‌شود
ربایش مسلحانه یک روحانی در ایرانشهر+فیلم
جزئیات تحویل سکه‌های پیش‌فروش شده
واکنش روسیه به تلاش آمریکا برای محدود سازی حقوق هسته‌ای ایران
نرخ جدید شیر خام اعلام شد؛ دامداران نفس تازه کشیدند!
دختری که نابینایی را شکست داد؛ سنگ‌نوردی الهام‌بخش مریم + فیلم
رویترز: تهران آماده رونمایی از «پلن B» در صورت شکست مذاکرات هسته‌ای
خط قرمز پلیس برای پارک اشتباهی؛ آماده توقیف باشید
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 31 اردیبهشت 1404 + جدول
قیمت خودرو امروز 31 اردیبهشت 1404 + جدول
سقوط 58 هزار واحدی بورس؛ اصلاح یا آغاز فرصت؟
مجلس: عقب‌نشینی از حقوق هسته‌ای ایران محال است
بازگشت طهماسب و مدیری به تلویزیون؛ روزهای طلایی در راه است!
ترور در مسیر مدرسه
X
آگهی تبلیغاتی