×
اجتماعی
شناسه خبر : 223241
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/02/18 ساعت 11:53
جزئیات زلزله در مرز سمنان و خراسان/سمنان 10 بار لرزید

جزئیات زلزله در مرز سمنان و خراسان/سمنان 10 بار لرزید

صبح امروز زمین لرزه‌ای 5 ریشتری سمنان را تکان داد که پس از آن 9 پس لرزه در زمان آباد روی داده است. بزرگترین این پس لرزه‌ها 4.8 و 4 ریشتر بوده است.آخرین انها نیز 3.1 ریشتر بوده که ساعت 15 و 52 دقیقه روی داده است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: صبح امروز (پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)، زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۵ ریشتر در حوالی روستای کلاته برق، بخش انابد شهرستان بردسکن در استان خراسان رضوی به وقوع پیوست. مرکز لرزه‌نگاری کشوری اعلام کرد این زمین‌لرزه در ساعت ۸:۵۳ دقیقه و در عمق ۹ کیلومتری زمین ثبت شده است.

طبق اعلام سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر، این زمین‌لرزه در استان سمنان نیز احساس شد و روستاهای زمان‌آباد، گرماب بالا و پایین و اسب‌کشان از جمله مناطقی بودند که لرزش‌ها را به‌وضوح حس کردند.

براساس گزارش‌های اولیه، خوشبختانه این زلزله تلفات جانی نداشته و تنها در روستای گرماب بالای استان سمنان، بخشی از دیوار یک منزل مسکونی دچار آسیب جزئی شده است. تیم‌های ارزیاب و امدادی بلافاصله به محل اعزام شده‌اند تا وضعیت را از نزدیک بررسی کرده و اقدامات لازم را انجام دهند.

مردم محلی دقایقی پس از زلزله با خروج اضطراری از منازل خود، در فضاهای باز حاضر شدند و تا زمان اطمینان از ایمنی کامل، از بازگشت به خانه خودداری کردند.

مسئولان ستاد مدیریت بحران استان‌های خراسان رضوی و سمنان اعلام کردند که در حالت آماده‌باش هستند و در صورت بروز پس‌لرزه یا آسیب‌های احتمالی دیگر، اقدامات سریع انجام خواهد شد.

در ادامه زلزله‌ای به بزرگی ۴.۸ ریشتر امروز ، حوالی ۵۴ کیلومتری زمان‌آباد استان سمنان را لرزاند. تاکنون گزارشی از خسارات جانی یا مالی اعلام نشده و تیم‌های ارزیاب به منطقه اعزام شده‌اند. مردم هوشیار و آرامش‌ خود را حفظ کنند.


 

زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۵ ریشتر ساعت ۸:۵۳ دقیقه صبح روز چهارشنبه ۱۸ اردیبهشت، منطقه انابد در مرز مشترک استان‌های سمنان و خراسان رضوی را لرزاند. این زمین‌لرزه که در عمق ۹ کیلومتری زمین به وقوع پیوست، ساکنان روستاهای اطراف را غافلگیر کرد و موجب نگرانی‌های گسترده در سطح محلی شد.
کانون زمین‌لرزه در نزدیکی روستاهای مرزی دو استان قرار داشته و شدت لرزش به حدی بوده که در برخی مناطق روستایی احساس شده است. به دنبال وقوع این حادثه، سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر اعلام کرد که ۲ تیم امداد و ارزیابی از استان سمنان و ۲ تیم دیگر از استان خراسان رضوی به منطقه اعزام شده‌اند. این تیم‌ها مأموریت دارند ضمن بررسی میدانی کانون زمین‌لرزه، وضعیت سازه‌های مسکونی، راه‌های ارتباطی و خسارات احتمالی را ارزیابی و گزارش دهند.
در همین راستا، پایگاه‌های امدادی هلال‌احمر در هر دو استان به حالت آماده‌باش کامل درآمده‌اند. به گفته سخنگوی جمعیت هلال‌احمر، با هماهنگی صورت‌گرفته میان دفاتر بحران دو استان، تیم‌های پشتیبان نیز در حالت انتظار قرار دارند تا در صورت نیاز، وارد عمل شوند.
فرآیند ارزیابی اولیه خسارات نیز از طریق تماس با دهیاری‌ها، شوراهای روستا و خانه‌های هلال در مناطق اطراف آغاز شده و تاکنون گزارشی از تلفات جانی یا تخریب گسترده اعلام نشده است. با این حال، مسئولان تأکید دارند که بررسی دقیق خسارات نیازمند زمان بیشتری است و گزارش نهایی پس از تکمیل ارزیابی‌های میدانی ارائه خواهد شد.
مدیریت بحران استان‌های سمنان و خراسان رضوی همچنین از مردم خواسته‌اند ضمن حفظ آرامش، اخبار رسمی را تنها از منابع معتبر پیگیری کنند و از مراجعه حضوری به مناطق زلزله‌زده خودداری کنند تا خللی در عملیات امداد و نجات به وجود نیاید.
با توجه به موقعیت جغرافیایی منطقه انابد و سابقه زلزله‌خیزی این ناحیه، برخی کارشناسان نسبت به احتمال وقوع پس‌لرزه‌های بعدی هشدار داده‌اند. از همین رو، تیم‌های امدادی همچنان در حالت آماده‌باش هستند و نظارت بر تحرکات زمین‌لرزه‌ای ادامه دارد.


نظرات

آخرین اخبار
آخرین قیمت خودروهای سایپا امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405؛ شاهین، اطلس و کوییک چند شدند؟
هوا در ایران گرم‌تر شد؛ افزایش 1.8 درجه‌ای دمای کشور
جزئیات انفجار در ایستگاه قطار آگسبورگ آلمان
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز چهارشنبه 11 شهریور؛ پژو 207 و دنا چند میلیارد شدند؟
قالیباف در واکنش به حملات آمریکا: اگر مثل شیطان بکشی، شیطانی
قبض یک‌ میلیارد تومانی گاز در تهران؛ ماجرای میز آتش چه بود؟!
آخرین قیمت دلار توافقی امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405؛ دلار توافقی گران شد
حادثه دریایی در استانبول؛ 10 خدمه یک کشتی ناپدید شدند
افزایش قیمت نفت در سایه تنش ایران و آمریکا؛ سقوط طلا ادامه دارد
رعب و وحشت در اتوبان ارتش؛ عامل درگیری و تخریب خودرو دستگیر شد
خبر مهم برای سهامداران عدالت؛ مجلس به دنبال اصلاح مسیر اجرای سهام عدالت
قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405؛ طلا 6 درصد ریخت
پاسخ موشکی و پهپادی ایران به حملات آمریکا؛علی‌السالم، کمپ تیتین و شیخ عیسی هدف قرار گرفتند
14 کشته و زخمی در برخورد خودرو با تجمع مردمی در مشهد/ علت حادثه مشخص شد+ فیلم حادثه
استقرار گسترده حشد شعبی در غرب الانبار برای مقابله با داعش
دربی 107 استقلال و پرسپولیس؛ نبرد سرخابی‌ها در نقش جهان در سایه تحولات منطقه
کارشناس دادگستری در حین دریافت رشوه دستگیر شد
خبر تازه آموزش‌وپرورش برای ثبت‌نام دانش‌آموزان؛ شکایت‌ها با یک QR کد ثبت می‌شود
جولان اوباش مسلح در تالار عروسی با برخورد قاطع پلیس مواجه شد
تصمیم جنجالی یک کشور برای قطع رابطه با ایران؛ علت ماجرا چیست؟
زمان جدید شارژ کالابرگ اعلام شد؛ تغییر تاریخ واریز اعتبار کالابرگ
آن سوی نیل چه می‌گذرد؛ چین به دنبال چیست
احتمال افزایش دوباره حقوق کارگران در 1405؛جزئیات جلسه شورای‌عالی کار
دولت؛ رهبر ارکستر سیاست مسکن
در 4 موج حملات ایران کدام پایگاه‌های آمریکا در منطقه هدف قرار گرفتند؟
چین چگونه پای ایران می‌ایستد؟
ایران هرچه قوی‌تر چگونه ساخته می‌شود؟
مدیریت ارز در بحران؛ مُسکن یا درمان؟
توافق نفتی بی‌سابقه ونزوئلا و آمریکا؛ بهره‌برداری از 17 میدان نفتی در راه است
رئیس دانشکده پزشکی تهران: از دریافتی پایین دستیاران شرمنده‌ایم
صدای انفجار در اصفهان؛ سپاه درباره علت ماجرا اطلاعیه داد
اقتصادنگار | خانه‌به‌دوشی مستأجرها و هزینه‌های نجومی اسباب‌کشی
آخرین وضعیت ترافیک جاده‌ها؛ چالوس و هراز همچنان سنگین هستند
ترامپ بازهم فراخوان اغتشاش برای مردم ایران صادر کرد!
برنامه کامل بازی‌های امروز لیگ برتر چهارشنبه11 شهریور؛ ساعت بازی استقلال و پرسپولیس
جدول پخش زنده بازی‌های امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405 + ساعت مسابقات فوتبال
شورای امنیت در آستانه نشست درباره ایران؛ روسیه و چین مخالفت می‌کنند
شایعه بزرگ درباره مسابقه استقلال و پرسپولیس تکذیب شد
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405+ وضعیت استانها
جنگ شب گذشته به قلب آمریکا رسید؛ «سپتامبر سیاه» ترامپ کلید خورد
روبیو: وزیر انرژی آمریکا به ونزوئلا سفر می کند
پایان موقت بن‌بست بودجه؛ چالش‌های پیش‌روی کنگره برای لایحه سالانه
زلزله پارس آباد اردبیل را لرزاند
غافلگیری بسیار مهم آمریکا در کمپ تیتین/ سپاه چرا این مقر را هدف قرار داد؟
جهش قیمت نفت و گاز در پی تنش‌های نظامی در تنگه هرمز
پیام سخنگوی وزارت خارجه درباره جنایت جنگی آمریکا در حمله به جشن عروسی
چرا تامین واکسن آنفلوآنزا سخت شده است؟ / توضیح وزیر بهداشت درباره موانع تحریمی
نورنما | تصاویر هوایی از قبل و بعد سیل نپال
پایان هژمونی آمریکا؛ چرا جهان آرزوی شکست واشنگتن در برابر ایران را دارد؟
مخالفت قاطع مجلس با افزایش 100 درصدی تعرفه واردات خودرو