×
اجتماعی
شناسه خبر : 223241
تاریخ انتشار :

جزئیات زلزله در مرز سمنان و خراسان/سمنان 10 بار لرزید

صبح امروز زمین لرزه‌ای 5 ریشتری سمنان را تکان داد که پس از آن 9 پس لرزه در زمان آباد روی داده است. بزرگترین این پس لرزه‌ها 4.8 و 4 ریشتر بوده است.آخرین انها نیز 3.1 ریشتر بوده که ساعت 15 و 52 دقیقه روی داده است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: صبح امروز (پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)، زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۵ ریشتر در حوالی روستای کلاته برق، بخش انابد شهرستان بردسکن در استان خراسان رضوی به وقوع پیوست. مرکز لرزه‌نگاری کشوری اعلام کرد این زمین‌لرزه در ساعت ۸:۵۳ دقیقه و در عمق ۹ کیلومتری زمین ثبت شده است.

طبق اعلام سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر، این زمین‌لرزه در استان سمنان نیز احساس شد و روستاهای زمان‌آباد، گرماب بالا و پایین و اسب‌کشان از جمله مناطقی بودند که لرزش‌ها را به‌وضوح حس کردند.

براساس گزارش‌های اولیه، خوشبختانه این زلزله تلفات جانی نداشته و تنها در روستای گرماب بالای استان سمنان، بخشی از دیوار یک منزل مسکونی دچار آسیب جزئی شده است. تیم‌های ارزیاب و امدادی بلافاصله به محل اعزام شده‌اند تا وضعیت را از نزدیک بررسی کرده و اقدامات لازم را انجام دهند.

مردم محلی دقایقی پس از زلزله با خروج اضطراری از منازل خود، در فضاهای باز حاضر شدند و تا زمان اطمینان از ایمنی کامل، از بازگشت به خانه خودداری کردند.

مسئولان ستاد مدیریت بحران استان‌های خراسان رضوی و سمنان اعلام کردند که در حالت آماده‌باش هستند و در صورت بروز پس‌لرزه یا آسیب‌های احتمالی دیگر، اقدامات سریع انجام خواهد شد.

در ادامه زلزله‌ای به بزرگی ۴.۸ ریشتر امروز ، حوالی ۵۴ کیلومتری زمان‌آباد استان سمنان را لرزاند. تاکنون گزارشی از خسارات جانی یا مالی اعلام نشده و تیم‌های ارزیاب به منطقه اعزام شده‌اند. مردم هوشیار و آرامش‌ خود را حفظ کنند.


 

زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۵ ریشتر ساعت ۸:۵۳ دقیقه صبح روز چهارشنبه ۱۸ اردیبهشت، منطقه انابد در مرز مشترک استان‌های سمنان و خراسان رضوی را لرزاند. این زمین‌لرزه که در عمق ۹ کیلومتری زمین به وقوع پیوست، ساکنان روستاهای اطراف را غافلگیر کرد و موجب نگرانی‌های گسترده در سطح محلی شد.
کانون زمین‌لرزه در نزدیکی روستاهای مرزی دو استان قرار داشته و شدت لرزش به حدی بوده که در برخی مناطق روستایی احساس شده است. به دنبال وقوع این حادثه، سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر اعلام کرد که ۲ تیم امداد و ارزیابی از استان سمنان و ۲ تیم دیگر از استان خراسان رضوی به منطقه اعزام شده‌اند. این تیم‌ها مأموریت دارند ضمن بررسی میدانی کانون زمین‌لرزه، وضعیت سازه‌های مسکونی، راه‌های ارتباطی و خسارات احتمالی را ارزیابی و گزارش دهند.
در همین راستا، پایگاه‌های امدادی هلال‌احمر در هر دو استان به حالت آماده‌باش کامل درآمده‌اند. به گفته سخنگوی جمعیت هلال‌احمر، با هماهنگی صورت‌گرفته میان دفاتر بحران دو استان، تیم‌های پشتیبان نیز در حالت انتظار قرار دارند تا در صورت نیاز، وارد عمل شوند.
فرآیند ارزیابی اولیه خسارات نیز از طریق تماس با دهیاری‌ها، شوراهای روستا و خانه‌های هلال در مناطق اطراف آغاز شده و تاکنون گزارشی از تلفات جانی یا تخریب گسترده اعلام نشده است. با این حال، مسئولان تأکید دارند که بررسی دقیق خسارات نیازمند زمان بیشتری است و گزارش نهایی پس از تکمیل ارزیابی‌های میدانی ارائه خواهد شد.
مدیریت بحران استان‌های سمنان و خراسان رضوی همچنین از مردم خواسته‌اند ضمن حفظ آرامش، اخبار رسمی را تنها از منابع معتبر پیگیری کنند و از مراجعه حضوری به مناطق زلزله‌زده خودداری کنند تا خللی در عملیات امداد و نجات به وجود نیاید.
با توجه به موقعیت جغرافیایی منطقه انابد و سابقه زلزله‌خیزی این ناحیه، برخی کارشناسان نسبت به احتمال وقوع پس‌لرزه‌های بعدی هشدار داده‌اند. از همین رو، تیم‌های امدادی همچنان در حالت آماده‌باش هستند و نظارت بر تحرکات زمین‌لرزه‌ای ادامه دارد.


نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هشدار ایران به ساکنین اراضی اشغالی؛ تل‌آویو را تخلیه کنید تا زنده بمانید +فیلم
حمله سایبری به رژیم صهیونیستی/ سردرگمی اسرائیلی‌ها
شکار F35 این‌بار در تبریز
برگزاری چهارمین جلسه شورای عالی امنیت ملی بعد از تجاوز دشمن
واکنش سخنگوی دولت به حمله صهیونیست‌ها به صداوسیما
هدف قرار دادن خبرنگاران نتیجه دشمنی رژیم صهیونیستی با حقیقت است
آلمان: از ایران می‌خواهیم از NPT خارج نشود
مهمترین عکس های خبری دوشنبه 26 خرداد 1404
ابراز همبستگی شبکه المیادین با کارکنان صدا و سیمای ایران
تاکید نخست وزیر عراق بر توقف حملات رژیم صهیونیستی
نتانیاهو: ایران 20 هزار موشک دارد
بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
نورنما | زندگی زیباست، اما شهادت از آن زیباتر است
تجاوز هسته‌ای اسرائیل، آزمون جدید برای آژانس
جزییات واریز مستمری خردادماه مستمری‌بگیران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر
پیام سخنگوی وزارت امورخارجه بعد از حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به ساختمان صدا و سیما
واکنش کاربران فضای مجازی به شجاعت و صلابت سحر امامی؛ مجری صداوسیما
پیام رئیس صدا و سیما در پی حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان این سازمان
بیانیه دبیرخانهٔ شورای‌عالی امنیت ملی
حمایت تاریخی اقلیت‌های دینی از ایران
حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان صدا و سیما +عکس و فیلم
صهیونیست‌ها غرق در خانه‌خرابی و سردرگمی +فیلم
هلاکت 2 صهیونیست به دلیل دسترسی نداشتن به پناهگاه
دل نوشته‌ای برای برادرم سپهبد شهید غلامعلی رشید، رشید شهر و کشور من
فعال شدن پدافند هوایی در غرب تهران
رونمایی از پهپاد انتحاری جدید ایرانی
آتش‌سوزی در فرودگاه یزد تکذیب شد
چند سناریوی احتمالی برای پایان جنگ
شناسایی 28 نفر از شبکه جاسوسی موساد در قلب تهران
سردار وحیدی: کاهش ذخایر موشکی برای ما شوخی محسوب می‌شود
هجوم صهیونیست‌ها به زندانیانی که از حملات ایران خوشحال بودند + فیلم
لیست جدید شهدای حملات ظالمانه رژیم صهیونیستی +اسامی شهیدان
اسکیت‌باز 16 ساله در حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسید
تماس تلفنی وزیر امور خارجه ژاپن با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
صدای انفجار در تبریز عملیات موفق پدافند علیه رژیم صهیونیستی بود
تغییر در روند فعالیت واحدهای قضایی تا پایان خرداد
تا رسیدن به وضعیت ثبات بورس تعطیل است
پاکستان: در صورت تشدید اوضاع حتماً پاسخ خواهیم داد
تبدیل مدارس به پناهگاه با تصمیم استاندار
هنوز برای بازگشت وطن فروشان فرصت هست +فیلم
شناسایی 60 متهم مرتبط با اقدام تروریستی اسرائیل در اصفهان
انهدام ریزپرنده‌های رژیم صهیونیستی در مشهد
هاآرتص: مهمات ایرانی توان تخریب گسترده‌ای دارند
تغییر لحن بی‌بی‌سی؛ فرصت یا دام پنهان؟
تعلیق تمام پروازهای کشور تا 2 بامداد سه‌شنبه
عرضه سوخت بدون وقفه ادامه دارد؛ کاهش صف‌ها در تهران پس از شلوغی روزهای اخیر
همصدایی 11 کشور در نشست شورای حکام؛ تجاوز اسرائیل به ایران محکوم شد
تحلیل‌گر اسرائیلی: حریف ایران نمی‌شویم؛ اغتشاش خیابانی لازم است
عارف: بزرگی و صبوری ملت ایران مسئولیت دولتمردان را مضاعف کرده است
حمله اسرائیل به کنار بیمارستان فارابی کرمانشاه
X
آگهی تبلیغاتی