×
اجتماعی
شناسه خبر : 222335
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/02/11 ساعت 09:19
کالابرگ 1404؛ تداوم یا توقف؛اعتبار جدید چه زمانی شارژ می شود؟

نورنیوز گزارش می دهد؛

کالابرگ 1404؛ تداوم یا توقف؛اعتبار جدید چه زمانی شارژ می شود؟

پس از 11 ماه وقفه، طرح کالابرگ الکترونیک از سوی دولت چهاردهم احیا شد. اگرچه دو نوبت شارژ در اسفند و فروردین انجام شده، اما هنوز درباره اردیبهشت‌ماه اطلاع‌رسانی رسمی نشده و خانوارها نگران توقف یا تأخیر در واریز هستند. تأمین منابع مالی همچنان چالشی جدی است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: در حالی که اردیبهشت‌ماه سال گذشته، آخرین مرحله از شارژ اعتبار کالابرگ الکترونیک در دولت سیزدهم به اجرا درآمد، این طرح پس از وقفه‌ای طولانی و ۱۱ ماهه، بار دیگر در اسفند ۱۴۰۳ توسط دولت چهاردهم احیا شد. اولین نوبت شارژ مجدد کالابرگ در تاریخ ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ برای دهک‌های اول تا سوم انجام شد و سپس در مرحله دوم، در ۲۷ فروردین ۱۴۰۴، دهک‌های چهارم تا هفتم نیز مشمول دریافت اعتبار شدند. با ورود به اردیبهشت‌ماه، اکنون سوال جدی بسیاری از خانوارهای مشمول این طرح آن است که آیا شارژ بعدی نیز به موقع انجام خواهد شد یا خیر؟

در این‌باره، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اخیراً تأکید کرده است که طرح کالابرگ الکترونیک در سال ۱۴۰۴ برای سه دهک درآمدی پایین (دهک‌های اول تا سوم) ادامه خواهد داشت. همچنین فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت نیز در تاریخ دوم اردیبهشت در نشست خبری خود با اشاره به سخنان میدری، معاون رفاه وزارت کار، اعلام کرد که طرح در سال جاری نیز پیگیری می‌شود. با این حال، تاکنون اطلاعیه رسمی از سوی وزارت رفاه یا سازمان هدفمندی یارانه‌ها درباره تاریخ دقیق واریز اردیبهشت‌ماه منتشر نشده است.

در نبود اعلام رسمی، برخی گمانه‌زنی‌ها بر اساس الگوی پرداخت قبلی مطرح شده است. در اسفندماه، اعتبار برای دهک‌های اول تا سوم پنج روز مانده به پایان سال شارژ شد، در حالی که برای دهک‌های چهارم تا هفتم با حدود یک ماه فاصله واریز انجام شد. با توجه به این روند، احتمال دارد دهک‌های پایین‌تر تا بیستم اردیبهشت اعتبار خود را دریافت کنند و دهک‌های دیگر نیز در هفته پایانی ماه مشمول شوند.

با این حال، چالش تأمین منابع مالی همچنان یکی از موانع اساسی در اجرای مداوم طرح به شمار می‌رود. وزیر کار در جدیدترین سخنان خود اعلام کرد که برای اجرای کامل این طرح در کل سال، رقمی معادل ۲ میلیارد دلار نیاز است و فعلاً منابع جدید برای پوشش دائمی این طرح تعریف نشده است. او همچنین افزود: «برای توزیع کالابرگ در تمام سال نیاز به تأمین منابع پایدار داریم.»

با توجه به وضعیت اقتصادی فعلی و فشار تورمی بر خانوارها، اجرای منظم و قابل پیش‌بینی طرح کالابرگ می‌تواند نقشی اساسی در حفظ امنیت غذایی اقشار کم‌درآمد ایفا کند. هرچند دولت پزشکیان بر تداوم این طرح تأکید دارد، اما تا زمان انتشار اطلاعیه رسمی درباره پرداخت اردیبهشت‌ماه، نگرانی‌ها همچنان پابرجاست.


نورنیوز
اخبار مرتبط
وزیر کار تکلیف کالابرگ را مشخص کرد
پنج‌شنبه 1404/02/11 ساعت 00:06
وزیر کار تکلیف کالابرگ را مشخص کرد
وزیر کار طی مصاحبه ای توضیحاتی را مبنی بر طرح کالابرگ و دهک بندی یارانه بگیران ارائه کرد
کالابرگ الکترونیکی به میادین  میوه و تره بار رسید
چهارشنبه 1404/02/10 ساعت 13:29
کالابرگ الکترونیکی به میادین میوه و تره بار رسید
خرید با کالابرگ الکترونیکی از امروز در میادین میوه و تره‌بار تهران ممکن شد. شهروندان می‌توانند با استفاده از این طرح، اقلام اساسی مانند گوشت، برنج و لبنیات را با قیمت مناسب از بازارهای سطح شهر تهیه کنند؛ گامی مؤثر در حمایت از معیشت خانوار.
آینده مبهم طرح کالابرگ الکترونیکی؛ بازهم چالش تأمین اعتبار
جمعه 1404/02/05 ساعت 09:49
آینده مبهم طرح کالابرگ الکترونیکی؛ بازهم چالش تأمین اعتبار
با پایان یافتن مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی تا پایان خردادماه، ادامه اجرای این طرح حمایتی دولت در هاله‌ای از ابهام قرار دارد. در حالی که بیش از 42 میلیون نفر از مزایای آن بهره‌مند شده‌اند، اجرای مرحله سوم منوط به تأمین منابع مالی لازم است.
تداوم حمایت معیشتی؛ کالابرگ الکترونیک امسال هم برقرار می‌ماند؟
یکشنبه 1404/01/31 ساعت 07:18
تداوم حمایت معیشتی؛ کالابرگ الکترونیک امسال هم برقرار می‌ماند؟
دولت با هدف پشتیبانی از اقشار کم‌درآمد، به‌ویژه دهک‌های پایین جامعه، در حال بررسی مصوبه‌ای جدید برای ادامه اجرای طرح کالابرگ الکترونیک در سال 1404 است؛ طرحی که در سال‌های گذشته به عنوان یکی از ابزارهای حمایت معیشتی به‌کار گرفته شده است.
استعلام فوری کالابرگ با یک کد دستوری +جزییات
پنج‌شنبه 1404/01/28 ساعت 12:10
استعلام فوری کالابرگ با یک کد دستوری +جزییات
مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی برای خانوارهای دهک‌های 4 تا 7 روز چهارشنبه 27 فروردین‌ماه 1404 به حساب سرپرستان خانوار واریز شد.سرپرستان خانوار می توانند بدون نیاز به مراجعه حضوری از طریق کد دستوری #1463500 و یا تماس با مرکز پاسخ‌گویی 0216369 به اطلاعات حساب خود دسترسی پیدا کنند.
وزیر تعاون ،جزییات و شرایط اختصاص کالا برگ الکترونیکی به خانوارها را تشریح کرد +فیلم
یکشنبه 1404/01/24 ساعت 11:05
نورنیوز گزارش می‌دهد؛
وزیر تعاون ،جزییات و شرایط اختصاص کالا برگ الکترونیکی به خانوارها را تشریح کرد +فیلم
وزیر تعاون از تداوم اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های اول تا سوم خبر داد؛ طرحی که منابع آن از محل حذف یارانه‌ها و مالیات بر ارزش افزوده تأمین خواهد شد و هدف آن کنترل تورم و حمایت هدفمند از اقشار کم‌درآمد جامعه است.
افزایش قیمت کالاهای اساسی در فروردین 1404؛ روغن کمیاب و گوشت گران‌تر شد
جمعه 1404/01/22 ساعت 09:55
افزایش قیمت کالاهای اساسی در فروردین 1404؛ روغن کمیاب و گوشت گران‌تر شد
در سومین هفته فروردین 1404، بررسی‌های هفتگی از بازار کالاهای اساسی نشان می‌دهد قیمت اقلامی چون گوشت، مرغ، برنج و روغن با افزایش همراه بوده و عرضه محدود روغن خوراکی نیز نیاز دهک‌های پایین را بی‌پاسخ گذاشته است.
نظرات

آخرین اخبار
کلاه کاهش ریزش مو ابداع شد
تاکید مسعود بارزانی بر لزوم استقلال عراق در تصمیماتش
سپاهان ایران(0) - الاهلی قطر (1) /بازی به وقت اضافه کشیده شد+ فیلم گل مردود
گفت‌وگوهای غیررسمی واشنگتن با نوه رائول کاسترو
زلنسکی رئیس جمهوری بلاروس را تحریم کرد
درخواست عضو کنست برای برکناری نتانیاهو
محکومیت اقدام اخیر اسرائیل در غصب اراضی کرانه باختری
تاکید وزیر راه بر تطابق قیمت بلیت با خدمات ایرلاین‌ها
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران
گزافه‌گویی جدید ترامپ علیه ایران
طرح صلح با «پ.ک.ک» روی میز پارلمان ترکیه!
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در اقلیم کردستان عراق
ادامه یورش به مسجد الاقصی حتی در ماه مبارک رمضان
نامه مشترک نمایندگان ایران، چین و روسیه به گروسی
رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است
در ادامه بازی‌های لیگ نخبگان آسیا؛ اولسان از صعود بازماند
رکورد حداکثر دما در آذربایجان‌شرقی شکسته شد
انتشار سومین بیانیه مرکز اطلاعات مالی در پاسخ به شایعات مرتبط با FATF
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواهان دستیابی به توافق با ایران است
زیرساخت‌های راه‌آهن آلمان مورد حمله سایبری قرار گرفت
گزارش تصویری | آماده شدن کشورهای اسلامی برای ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دما در مازندران/ هشدار درباره وقوع آتش‌سوزی
هلال ماه رویت شد
پاداش میلیون یورویی در انتظار طارمی
آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری می‌کند
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند
آیت‌الله سیستانی نخستین روز ماه رمضان را اعلام کرد
جریمه سنگین برای دلال فوتبال
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: حداقل 10 سرویس خارجی در اغتشاشات دی‌ماه نقش داشتند
رهبر معظم انقلاب: به راویان پیشرفت، افتخار و آن‌ها را دعا می‌کنم
تنش‌ها بین مصر و اسرائیل بر سر «سومالی‌لند» بالا گرفت
سپاهان قهرمان لیگ وزنه‌برداری شد
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
پیام پزشکیان به جشنواره ملی کتاب رشد
وزیر انرژی آمریکا: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهیم!
میمند فارس لرزید
آغاز ثبت‌نام نخبگان برای عضویت در هیئت علمی از جمعه + لینک سامانه
توضیحات وکیل تاجزاده درباره حکم جدید موکلش
غیبت مهره‌های کلیدی پرسپولیس در بازی با خیبر
اختصاص 252 هزار میلیارد تومان برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
نورنما | حلول ماه پر برکت رمضان مبارک باد
نتایج قرعه‌کشی محصولات ایران‌خودرو اعلام شد + لینک