×
سیاسی
شناسه خبر : 222241
تاریخ انتشار :

نورنیوز بررسی می‌کند؛

مأمور مخفی موساد در ایران به آخر خط رسید؛ از اعترافات تا اجرای حکم اعدام

محسن لنگرنشین، جاسوس حرفه‌ای موساد که در عملیات ترور شهید صیادخدایی و حمله به مراکز امنیتی نقش مؤثری داشت، پس از محاکمه و اعتراف کامل، به اعدام محکوم شد. حکم وی سحرگاه چهارشنبه اجرا شد؛ روایتی تکان‌دهنده از نفوذ، خیانت و مجازات در قلب پایتخت.

نورنیوز-گروه سیاسی: محسن لنگرنشین، نامی که تا دیروز در میان پرونده‌های طبقه‌بندی‌شده امنیتی مرور می‌شد، امروز به تیتر رسانه‌ها تبدیل شده است؛ اما نه به‌عنوان یک چهره سیاسی، فرهنگی یا اقتصادی، بلکه به‌عنوان یک جاسوس کارکشته موساد که دست‌هایش تا آرنج به خون و خیانت آغشته بود. خیانتی که از سال ۱۳۹۹ آغاز شد و امروز، با اجرای حکم اعدام، پایان یافت.

لنگرنشین در سال ۱۳۹۹ شمسی با سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی، موساد، وارد همکاری شد. او از همان ابتدا تحت آموزش‌های حرفه‌ای قرار گرفت؛ آموزش‌هایی که از او یک عامل میدانی تمام‌عیار ساخت. موساد، با سابقه‌ای طولانی در طراحی عملیات‌های تروریستی و اطلاعاتی، حالا مهره‌ای درون خاک ایران داشت که بدون جلب توجه، می‌توانست پازل‌های عملیات را در تهران، اصفهان و سایر شهرها کامل کند.

یکی از اولین وظایف حساس او، پشتیبانی لجستیکی و عملیاتی از حمله به یک مرکز صنعتی وابسته به وزارت دفاع در شهر اصفهان بود. او نه فقط ابزار و تجهیزات فنی برای این عملیات را فراهم کرد، بلکه در زمینه تهیه خودرو، تجهیزات ارتباطی امن و انتقال پول نیز نقش محوری ایفا کرد. اقدامات وی شامل خرید سیم‌کارت‌های ناشناس، تهیه مودم‌های اینترنت همراه و فراهم کردن خانه‌های امن در چندین استان بود؛ خانه‌هایی که محل استقرار و برنامه‌ریزی برای اقدامات بعدی تیم‌های عملیاتی موساد بودند.

اما اوج خیانت لنگرنشین، زمانی رقم خورد که در عملیات ترور شهید حسن صیادخدایی، از نیروهای سپاه که در پشتیبانی در حوزه مقاومت فعال بود، نقش فعالی برعهده گرفت. او یک دستگاه موتورسیکلت برای تعقیب و مراقبت تهیه کرده و با حضور در صحنه ترور، اطلاعات زنده‌ای از موقعیت شهید را به عامل ترور منتقل کرد. پس از عملیات، او بلافاصله محل را ترک کرد؛ همان‌طور که به او آموزش داده بودند.

در طول سالهای گذشته، لنگرنشین دو نوبت به کشورهای گرجستان و نپال سفر کرد تا به صورت مستقیم از افسران ارشد موساد دستورات جدید دریافت کند. ارتباط او با سرویس موساد از طریق یک سیستم رمزنگاری‌شده پیشرفته موسوم به «ویندوز قرمز» برقرار می‌شد؛ سیستمی که تحت اشراف اطلاعاتی نیروهای وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران بود و موجب شد ارتباطات وی شناسایی، رمزگشایی و کنترل شود.

پس از جمع‌آوری مستندات قوی و بی‌نقص اطلاعاتی، لنگرنشین بازداشت شد. در مراحل بازجویی، دادسرا و دادگاه، در برابر مستندات غیرقابل انکار، راهی جز اعتراف باقی نماند. او صریح و بی‌پرده به تمام اقدامات خود اعتراف کرد: از خرید ابزار و تجهیزات گرفته تا انتقال پول و اجرای عملیات‌های میدانی.دادگاه عدل اسلامی پس از اخذ اعترافات و بررسی دقیق مستندات این پرونده پیچیده ، او را مفسد فی الارض تشخیص داد و محکوم به اعدام نمود. صبح روز چهارشنبه، این حکم به مورد اجرا گذارده شد و فردی که روزی در سایه‌ها زندگی می‌کرد و با خیانت به کشور و هم‌پیمانی با رژیمی که دستش به خون هزاران ایرانی آلوده است،جنایتی غیر قابل بخشش در حق هموطنانش روا داشت با مرگی خاموش، از صحنه حذف شد.

لنگرنشین اگرچه دیگر زنده نیست، اما پرونده او، هشداری است جدی برای آنان که به خیال امن بودن در تاریکی، خیال جاسوسی در سر می‌پرورانند و در مقابل وسوسه های شیطانی دشمن به مردم و کشورشان خیانت می کنند.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
دنیرو در کن 2025؛ اوج افتخار برای استاد جاودان بازیگری
آلودگی هوا، آموزش را به خانه برد
فرصتی دوباره برای تتلو؟ ماده 477 و احتمال تغییر حکم+ آخرین اظهارات خانواده تتلو
علوی: رأی بیرانوند هنوز نیامده؛ شفاف‌سازی کامل در راه است
ترامپ وارد ریاض شد/ بن سلمان راننده ترامپ شد!+ فیلم
امتحانات عقب و سلامت جلو افتاد! تصمیم هوشمندانه در خوزستان
یمن: با موشک بالستیک هایپرسونیک فرودگاه بن گوریون را هدف قرار دادیم
پادکست |خانه داری یا شاغل بودن ؟ دغدغه زنان امروزی
قم و نجف در برابر تفرقه و تحجر
تیم ملی به مشهد می‌رود؛ دیدار با کره شمالی قطعی شد
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (31)«اندیمشک»
ترور شخصیت‌ها، نشانه بن‌بست استراتژیک اسرائیل
درخشش قائدی و مغانلو مانع شکست کلبا شد / قائدی بهترین بازیکن شد! + ویدیو گل
سردار سلامی: 600 موشک آماده‌اند، صهیونیست‌ها آماده‌اند؟ + ویدیو
ترامپ:آرزوی من پیوستن عربستان به پیمان ابراهیم است!
فروش ویژه محصولات سایپا به مناسبت سوم خرداد+جزییات و لینک ثبت نام
ورود بدون مجوز سیدورف به استقلال؟
آمریکا تحریم‌های جدید علیه نفت ایران اعمال کرد
وزیر نیرو: چرا علما برای خالی بودن سدها کاری نمی‌کنند؟
دیدار غیرمنتظره ترامپ و جولانی در ریاض؟
گزینه جذاب کارتال برای خط حمله پرسپولیس
صعود درخشان بانوان فوتسالیست ایران به نیمه‌نهایی آسیا + خلاصه بازی با چین تایپه
دیپلماسی خزر در دستان معاون بین‌الملل وزارت خارجه
گزارش تصویری | سفر دو روزه فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت به منطقه آزاد انزلی
موج گرما و گرد و غبار خوزستان را فرا می گیرد
رأی بیرانوند صادر شد؛ چرا هنوز اعلام نشده؟
طلاهای سنگین ایران در چین؛ آسیا زیر پای وزنه‌برداران+ فیلم
چگونه جنگنده‌های چینی در نبرد هند و پاکستان شگفتی آفریدند!
جزئیات دور چهارم مذاکرات از زبان غریب‌آبادی؛ تداوم آمریکا متناقض است
در هفتمین میزمشترک رسانه‌ای ایران و روسیه چه گذشت؟
11 بانک روسی در خدمت تراکنش‌های ایرانی؛ یک گام مهم در استقلال مالی + فیلم
کدام شهر میزبان فینال جام حذفی خواهد بود؟
توصیه فارن افرز به ترامپ در تور خاورمیانه ای
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ پرداخت دیه 59 جان‌ باخته
"خوش‌بین" یا "امیدوار" به گفت‌وگوهای تهران _واشنگتن؟
افشاگری جدید روحانی از پشت پرده های پرونده مذاکرت هسته ای
سخنان سخنگو و معاون اول درباره رفع فیلترینگ؛ منتظر رفع فیلتر باشیم
فرمانده نیروی زمینی ارتش: همه موشک‌ها هوشمند شدند! + فیلم
دفاع جنجالی میدری در صحن بهارستان؛ چرا نباید بازرس به فولاد خراسان بفرستم؟
پیام ملی در هفته پایانی لیگ برتر!
انفجار امید در تالار شیشه‌ای/ چرا بورس از خط قرمز تاریخی عبور کرد؟
پزشکیان: مذاکرات هماهنگ با رهبری پیش می‌رود
مجلس جلوی گرانی اینترنت ایستاد
دستگیری ستاره جنجالی کشتی آمریکا
قیمت دلار امروز سه شنبه 23 اردیبهشت
چرا کار مجلس با میرسلیم به شکایت رسید؟
تمرکز آمریکا در مذاکرات با ایران: جلوگیری از دستیابی به سلاح هسته‌ای
بازی پول و دلالی در لیگ برتر فوتبال کلید می خورد
تخت‌روانچی: هنوز وارد جزئیات درباره سطح و میزان غنی‌سازی نشده‌ایم
ویدئوی باشکوه معارفه سیدورف دل‌ها را برد + ویدیو معارفه
X
آگهی تبلیغاتی