×
ورزشی
شناسه خبر : 221998
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/02/08 ساعت 13:03
مجتبی جباری مأمور احیای استقلال؛ از مستطیل سبز تا نیمکت آبی

مجتبی جباری مأمور احیای استقلال؛ از مستطیل سبز تا نیمکت آبی

بوژوویچ پس از نتایج ضعیف و عملکرد ناموفق از هدایت استقلال کنار رفت و مجتبی جباری، ستاره خوشفکر و محبوب سال‌های گذشته، سکان نیمکت آبی‌ها را در دست گرفت. شروع دوران جباری، امید تازه‌ای در دل هواداران برای بازگشت به روزهای پرافتخار زنده کرده است.

نورنیوز-گروه ورزشی: 

استقلال این فصل دارای ضعف مدیریتی بزرگی بوده است، به طوری که دو مدیر و 7 سرمربی عوض کرده و تنها 6 برد کسب کرده است .
آخرین سرمربی استقلال بوژوویچ بود، میودراگ بوژوویچ در ۵۸ روز حضور روی نیمکت استقلال، در ۹ مسابقه رسمی نتوانست انتظارات را برآورده کند و با نتایج ضعیف و عملکردی ناامیدکننده، از رسیدن به اهداف تعیین‌شده بازماند. ناکامی‌های پیاپی، سرانجام به پایان کار او در جمع آبی‌ها ختم شد!

تقویم
 

مدیریت استقلال که قبل از پایان کار با بوژوویچ ، مجتبی جباری را به کادر خود اضافه کرده بود، به صورت موقت او را سرمربی تیم قرار داد .
مجتبی جباری، ستاره سابق استقلال که با ۱۷۷ بازی و ۲۶ گل به «زیدان آسیا» شهرت یافته بود، نخستین بار هدایت آبی‌ها را بر عهده گرفت.

او موفق شد پس از ۹ دیدار بدون برد، نخستین پیروزی استقلال را به دست آورد و روند ناکامی را بشکند.

این پیروزی علاوه بر اینکه باعث صعود استقلال به مرحله نیمه نهایی جام حذفی شد، از لحاظ روحی نیز شرایط بهتری برای بازیکنان و هواداران ایجاد کرده و امیدها برای بازگشت به روزهای موفقیت‌آمیز را افزایش داده است.

تقویم
 

اولین مصاحبه پس از اولین برد!

وی در پاسخ به سوالات خبرنگاران افزود: موفقیت استقلال تنها با یک پیروزی معنا پیدا نمی‌کند و کار ویژه‌ای انجام نشده است، چرا که استقلال همواره باید در قامت یک تیم مدعی برای برد بجنگد.

او دستیابی به قهرمانی را موفقیت واقعی دانست و هدف اصلی را بازگشت استقلال به جایگاه مورد انتظار هواداران و پیشکسوتان عنوان کرد.

در ادامه نشست، جباری در پاسخ به پرسش خبرنگاری درباره امید به قهرمانی، بر لزوم اتحاد و همدلی پیشکسوتان، بازیکنان و مجموعه استقلال تأکید کرد و یادآور شد که استقلال حاصل تلاش همه بزرگان باشگاه است و باید با حمایت و همراهی به موفقیت‌های آینده رسید.

تقویم


واکنش پیشکسوتان استقلال نسبت به حضور جباری!

شاهین بیاتی پیشکسوت استقلال: شانس سرمربیگری به مجتبی جباری رسیده و او می‌تواند از این فرصت استفاده کند. پیش از این تأکید شده بود که از میودراگ بوژوویچ برای استقلال سرمربی در نمی‌آید و جدایی او به صلاح تیم بود، زیرا حتی با قهرمانی در جام حذفی نیز شانسی برای فصل بعد نداشت.

جباری که چند هفته کنار تیم بوده، بهترین گزینه برای هدایت استقلال در جام حذفی است. همچنین ابراز امیدواری شده که در صورت انتخاب مربی خارجی برای فصل آینده، جباری به دلیل تعلق به خانواده استقلال، سابقه قهرمانی و ویژگی‌های اخلاقی و فنی در کادر فنی باقی بماند.


تقویم
 

در ادامه با سخنان محسن گروسی همراه می شویم:

پیشکسوت استقلال با اشاره به عملکرد ضعیف بوژوویچ عنوان کرد که او هیچ کار مثبتی برای استقلال انجام نداد و آوردنش تصمیم اضافه‌ای بود. وی تأکید کرد که مجتبی جباری به دلیل توانایی در برقراری ارتباط با بازیکنان و تأثیر مثبت روحی و روانی، می‌تواند شرایط تیم را تغییر دهد و استقلال را از بحران خارج کند. همچنین بیان شد که مشکل اصلی استقلال روحی و روانی است و در صورت رفع این مسئله، تیم از نظر فنی مشکلی نخواهد داشت.

تقویم
 

حسن روشن هم مطالب جالبی را بیان کرد

حسن روشن با حمایت از مجتبی جباری، او را از مفاخر فوتبال ایران دانست و تأکید کرد باید به او احترام گذاشت. وی با اشاره به چالش سخت پیش روی جباری، خواستار فرصت دادن به او و دوری از فشار شد.

روشن همچنین با یادآوری هوش جباری در دوران بازیگری، ابراز امیدواری کرد که او در عرصه مربیگری نیز موفق باشد و با فراهم کردن ابزار لازم، بتواند اتفاقات خوبی برای استقلال رقم بزند.

تقویم
 

 


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مصر خواستار انتقال به مرحله دوم توافق غزه و اجرای آتش‌بس در سودان شد
تاج: آمریکا به افسر امنیتی ایران ویزا نمی‌دهد؛ ولی تمام افراد باید حاضر باشند
نورنما | اسرار‌آمیز‌ترین افعی جهان
آبفا: سرانه مصرف آب در شمال تهران،860 لیتر برای هر نفر است!
بزرگترین کشف ماریجوانا سال جاری توسط پلیس ری
دمای 7 استان به صفر می‌رسد
خیبر (2)- تراکتور (1) | جدال برای صدر جدول لیگ برتر + گل دوم خیبر
قالیباف: هدف ما افزایش مبادلات ایران و پاکستان از 3 به 10 میلیارد دلار است
وزیر ارشاد: قصد مچ‌گیری از مدیران را نداریم
بیانیه وزارت کشور یمن در خصوص کشف یک شبکه جاسوسی+ فیلم
کشف شی تاریخی عصر آهن در اسلامشهر
رهگیری و انهدام 8 پهپاد اوکراینی از سوی روسیه
زمین‌گیر شدن بوئینگ‌های ام‌دی 2 شرکت معروف آمریکایی
دنیامالی: پاداش قهرمانان بازنگری می‌شود
کاخ سفید: بی‌بی‌سی ماشین تبلیغاتی است!
غزه تحویل گرفتن 15 پیکر شهید از رژیم صهیونیستی را تأیید کرد
کاهش 50 درصدی سقط جنین در کشور
امشب هر دو مسیر تونل رسالت مسدود است
پیروزی و صعود فوتسال ایران مقابل تاجیکستان + گل ها
محکومیت شرکت «بادران گستران» به دو سال ممنوعیت از فعالیت در حوزه رمزارز
آغاز تولید فصل سوم «کارآگاه علوی» با حضور وحید رهبانی
افزایش فشار ترامپ بر مخالفان سیاسی
دوگانگی غرب؛ از تطهیر جولانی تا تحریم غزه
دیدار تراکتور و پرسپولیس با تماشاگر برگزار می‌شود
مذاکرات کابل-اسلام‌آباد در نشست «استانبول» بی‌نتیجه ماند
300 پرونده قتل در 6 ماه اول سال منجر به سازش شد
احضار مدیرعامل و سرپرست رسانه‌ای استقلال به کمیته اخلاق
علوی: شایعه برگزاری شهرآورد بدون تماشاگر صحت ندارد
شش کشته در آتش‌سوزی کارخانه لوازم آرایشی در ترکیه+ فیلم
افشای دخمه‌های مرگ
رشد قیمت املاک نداریم
هشدار جدی درباره بحران آب در تهران؛ محدودیت‌ها آغاز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 17 آبان 1404 + جدول
هیچ تصمیمی برای حذف ارز ترجیحی کالاهای اساسی و دارو اتخاذ نشده است
جنگ 12 روزه آزمایشگاه واقعی برای تست گزاره‌های معیوب علیه ایران بود
آمار تکان‌دهنده سازمان ملل از حملات ژیم صهیونیستی به کرانه باختری
نخستین قطار باری روسیه به بندر خشک آپرین رسید + فیلم
عارف: دولت حق ندارد خلاف منویات مردم کاری کند
زندی در صدر رنکینگ جهانی تکواندو
واردات خودرو امسال به 50 هزار دستگاه هم نمی‌رسد
نبیه بری: عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مطرح نیست
حذف 4 صفر از پول ملی کلید خورد/رفع فیلتر تلگرام منوط به جزئیات توافق است
رشد بورس در نخستین روز هفته
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 17 آبان 1404
استراتژی بقا در عصر هوش مصنوعی
جزئیات تغییر در پرداخت کالابرگ الکترونیک
آزادی 14 زندانی جرائم غیر عمد در ایام فاطمیه با کمک خیران
4 شهر خوزستان در وضعیت بنفش
آخرین جزئیات از آزمون استخدامی قوه قضاییه
قاتل فراری کرمانشاه در تهران دستگیر شد
X
آگهی تبلیغاتی