×
حوادث
شناسه خبر : 221410
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/02/03 ساعت 11:14
اعترافات تکان دهنده متهم  پرونده جنجالی کودک آزاری در تهران

اعترافات تکان دهنده متهم پرونده جنجالی کودک آزاری در تهران

در سکوت کوچه‌ها و خلوت خیابان‌ها، داستان‌هایی شکل می‌گیرد که فریاد نمی‌زنند، اما روح یک جامعه را می‌خراشند. در گفت‌وگویی بی‌پرده با یکی از متهمان پرونده کودک‌آزاری اخیر، ابعاد تلخ و پنهان چرخه‌ای بیمارگونه روشن می‌شود؛ جایی که قربانیِ دیروز، امروز به عامل تکرار همان جنایت تبدیل شده است.

نورنیوز-گروه حوادث: یکی از پرمخاطره‌ترین چالش‌های اجتماعی امروز، چرخه‌ی نگران‌کننده‌ی کودک‌آزاری و تکرار آن توسط افرادی‌ست که خود قربانی بوده‌اند. گفت‌وگویی که در ادامه می‌خوانید، روایتی تلخ از همین واقعیت است؛ فردی که در کودکی قربانی آزار جنسی بوده و امروز به‌عنوان متهم اصلی یک پرونده کودک‌آزاری گسترده، دستگیر شده است.

بنابر اعلام پلیس آگاهی تهران بزرگ، این فرد روز دوشنبه ۲ اردیبهشت‌ماه توسط مأموران اداره شانزدهم بازداشت شد. تاکنون شش خانواده با طرح شکایت رسمی علیه او، از وقوع اعمال مجرمانه علیه فرزندانشان خبر داده‌اند. بررسی‌های تخصصی نشان می‌دهد که متهم با سوءاستفاده از ظاهر فریبنده و جعل عنوان مأمور شهرداری، اقدام به ربودن کودکان در مناطق جنوبی تهران کرده و پس از بیهوش کردن آن‌ها، مرتکب جرائم جنسی می‌شده است.

در بازرسی از تلفن همراه وی، مستنداتی شامل تصاویر و ویدئوهای مجرمانه کشف شد که ادعاهای شاکیان را به‌طور کامل تأیید می‌کند. سازمان پزشکی قانونی نیز در ارزیابی‌های تخصصی، سلامت روانی کامل متهم را تأیید کرده است.

صبح سه‌شنبه ۳ اردیبهشت، تصویر این فرد به دستور مقامات قضایی، به‌صورت علنی از طریق رسانه‌ها منتشر شد تا در راستای شناسایی دیگر قربانیان احتمالی، اطلاع‌رسانی عمومی صورت گیرد.

 او نه‌تنها به جزئیات تکان‌دهنده‌ای از نحوه ارتکاب جرم اعتراف کرده، بلکه ابعاد پیچیده‌ای از روان‌زخم‌های دوران کودکی خود را نیز بازگو می‌کند. متهم که پیش‌تر در سال ۱۳۹۵ نیز به جرم مشابهی محکوم و زندانی شده بود، از ناتوانی در مهار تمایلات آسیب‌زای خود و نیز از چرخه‌ای سخن می‌گوید که قربانیان را در نقش مجرمان آینده بازتولید می‌کند.

او با بیان این‌که اغلب کودکان بین ۱۰ تا ۱۲ سال بوده‌اند و عمدتاً در مناطق خراسان و خاوران تهران مورد هدف قرار می‌گرفتند، جزئیاتی از روش فریب، بیهوش‌سازی و انتقال قربانیان به خانه‌اش در منطقه مشیریه را شرح می‌دهد.

این گفت‌وگو با هدف هشدار، آگاهی‌بخشی و تأمل در ضرورت آموزش، پیشگیری، حمایت‌های روانی و بازنگری جدی در نظام حمایتی از کودکان آسیب‌دیده منتشر شده است. رکنا تأکید می‌کند که این محتوا با رعایت اصول حرفه‌ای، حقوقی و اخلاقی، و با حفظ کامل کرامت و هویت قربانیان تهیه شده است.

در پایان، متهم از جامعه طلب بخشش می‌کند و خواستار اعمال اشد مجازات توسط قانون می‌شود؛ اعترافی که هرچند شاید زخم‌ها را التیام نبخشد، اما می‌تواند آغازی برای گفتگو درباره بازسازی ساختارهای حمایتی و آموزشی باشد که می‌توانستند شاید روزی جلوی این چرخه را بگیرند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
جزئیات دستگیری مردی که زنان را با نوشیدنی آلوده بیهوش می‌کرد
جزئیات قتل جوان 30 ساله در قرار حل اختلاف مالی
شاهکار شناگر ایرانی در آسیا
کدام استان‌ها فردا یکشنبه 4 مرداد تعطیل هستند؟ آخرین وضعیت ادارات و بانک‌ها
جاماندگان اربعین با شعار «باید برخاست»
ادای احترام شبکه نمایش به اکبر عبدی
کشف مواد مخدر و دستگیری 117 نفر در مهمانی شبانه رامسر
بی‌قراری دلار در کانال 180 هزار تومانی
شکاف عمیق میان اظهارات ریاض و مطالبات مردم یمن
بورس هفته را سبز آغاز کرد؛ بازار سرمایه جان گرفت
خبر مهم دولت درباره افزایش مبلغ کالابرگ وبنزین اعلام شد
فرصت دو هفته‌ای بانک مرکزی برای رفع سوءاثر چک‌های برگشتی
آتش زیر خاکستر
نمایشگاه کتاب تهران امسال برگزار می‌شود؟
قیمت نقره امروز شنبه 3 مرداد 1405+ جدول قیمت ها
مقاومت عراق حمله به اربیل و کویت را تکذیب کرد
گذشت از قصاص به حرمت خون امام شهید
سفیر کویت: ما به ایران حمله نکردیم!
مدافع سابق استقلال و سپاهان به تراکتور پیوست
تجاوز نظامی عربستان به یمن/ صنعا تأسیسات آرامکو را با ده‌ها موشک بالستیک هدف قرار داد
کشف جسد زن جوان در منطقه متروکه فشافویه؛ پلیس در تعقیب عاملان جنایت
اگر ایران تنهاست، این همه هراس از چیست؟
واکنش سازمان غذا و دارو به کمبود برخی داروها : نبود برند خارجی، کمبود دارو نیست
ماندگاری هوای گرم تهران تا چه روزی ادامه دارد؟
دلیل انفجارهای امروز اصفهان مشخص شد
موافقت اتحادیه اروپا با درخواست تأخیر در انتشار تصاویر ماهواره‌ای منطقه خلیج فارس
جزئیات نجات معجزه آسای 2 کودک گمشده در منطقه حیران
قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 3 مرداد 1405
ترامپ چه گفت که تاریخ جنگ‌های آمریکا دوباره زنده شد؟
از اعتمادسازی تا اثبات قدرت ؛ تاملی در سرمشق های مواجهه ایران با غرب
آیا ترکیه شرط آمریکا برای فروش F35 به این کشور را می پذیرد؟
قیمت سکه و طلا امروز 3 مرداد 1405+جدول قیمتها / زلزله بی‌سابقه در بازار طلا
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 3 مرداد 1405 / آیا سقوط قیمت‌ها در بازار ارز ادامه دارد؟
زنده یاد اکبر عبدی در قاب تصاویر
جدول وساعت قطعی برق استان ها فردا یکشنبه 4 مرداد ماه 1405
اینفوگرافی | آنچه بانوان باید درباره گواهینامه موتور بدانند
نورنما | سینمای ایران یکی از ماندگارترین لبخندهایش را از دست داد
جنگ و صلح در تراوزی منافع ملی
شب گذشته حملات دشمن متوقف شد؛ انفجارهای شدید در ناوگان پنجم آمریکا در بحرین
دبیرکل سازمان ملل پس از 17 سال وارد سوریه شد
چرا ترامپ بدنبال تغییر زمین جنگ است؟
شکستن رکورد صادرات تراکتور ایران در شرایط جنگ تحمیلی
توصیه‌های مهم وزارت خارجه به زائران اربعین
تداوم نقض آتش‌بس رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
حیرت رسانه انگلیسی از دقت و قدرت تخریبی حملات ایران
جزئیات نرخ کرایه مسیرهای اربعین از مرزهای ایران تا شهرهای عراق
آمادگی شبکه دارویی کشور برای اربعین افزایش می‌یابد
قیمت گوشت قرمز امروز 3 مرداد + جدول قیمت ها
رشد 25 درصدی تردد زائران اربعین از مرز خسروی
جنایت مسلحانه در ارومیه؛ راننده پیکان‌وانت هدف گلوله قرار گرفت