×
بین الملل
شناسه خبر : 221024
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/01/31 ساعت 16:20
لبنان و غزه در آستانه انفجار بزرگ؛ اسرائیل بازی را باخته است

نور نیوز آخرین تحولات سیاسی غزه و لبنان را بررسی می کند؛

لبنان و غزه در آستانه انفجار بزرگ؛ اسرائیل بازی را باخته است

مقاومت در غزه و لبنان با رد صریح خلع سلاح، اعلام کرده‌اند که هیچ مذاکره‌ای درباره تسلیحات انجام نخواهد شد. در برابر فشارهای غرب و تهدیدات رژیم صهیونیستی، گروه‌های مقاومت بر حفظ قدرت بازدارندگی تأکید کرده و از آمادگی برای پاسخ قاطع خبر داده‌اند. این مواضع، واکنشی استراتژیک به نقض مکرر آتش‌بس‌ها و سیاست‌های اشغالگرانه است.

نورنیوز _گروه بین الملل: در روزهای اخیر، تحولات مهمی در غزه و لبنان در ارتباط با مواضع گروه‌های مقاومت، از حماس در غزه تا حزب‌الله در لبنان، رخ داده است. این تحولات، نه تنها تغییراتی در گفتار و رفتار آنها ایجاد کرده، بلکه نشان‌دهنده نوعی واکنش استراتژیک به فشارهای خارجی و نقض مکرر آتش‌بس‌ها از سوی رژیم صهیونیستی است.
یکی از جدیدترین مواضع حماس، اعلام مخالفت قاطع این جنبش با هرگونه طرحی مبنی بر خلع سلاح گروه‌های فلسطینی است. «محمود مرداوی»، یکی از رهبران حماس، در گفتگو با شبکه «الاقصی»، تأکید کرد که سلاح مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر هویت فلسطین است و هیچ شرایطی برای رها کردن آن وجود ندارد. مرداوی همچنین به صراحت اعلام کرد که هیچ‌گونه مذاکره‌ای در خصوص تسلیحات گروه‌های مقاومت فلسطینی انجام نخواهد شد. این موضعگیری‌ها، به‌ویژه در پس زمینه حملات مکرر رژیم صهیونیستی به غزه و تلاش‌هایش برای تحقق طرح کوچ اجباری فلسطینی‌ها، حائز اهمیت است.

در لبنان نیز «شیخ نعیم قاسم»، دبیرکل حزب‌الله، با رد ادعای ضعیف بودن مقاومت، اعلام کرد که هرگونه تلاشی برای خلع سلاح حزب‌الله نه‌تنها غیرممکن است، بلکه به معنای خدمت به رژیم صهیونیستی است. او تأکید کرد که مقاومت تا زمانی که دولت لبنان قادر به محافظت از سرزمین و مردم خود نباشد، به وظیفه‌اش ادامه خواهد داد و هیچ‌کس اجازه ندارد به سلاح حزب‌الله دست بزند. سخنان قاسم که به‌ویژه در پی شهادت سید حسن نصرالله ابعاد جدی‌تری پیدا کرده، بیانگر ادامه مسیر مقاومت و پافشاری بر حفظ قدرت بازدارندگی این جنبش است.

رژیم صهیونیستی؛ نقض آتش‌بس و تداوم اشغالگری

تحولات اخیر در غزه و لبنان در حالی رخ داده است که رژیم صهیونیستی همچنان به نقض آتش‌بس‌ها و افزایش حملات خود ادامه می‌دهد. در غزه، علاوه بر جنایات نظامی، این رژیم از فشارهای انسانی نیز برای کشتار جمعی فلسطینی‌ها بهره می‌برد. استفاده از گرسنگی و بیماری به عنوان ابزار جنگی و تلاش برای کوچ اجباری فلسطینی‌ها به دیگر کشورهای منطقه و فرامنطقه، نشان‌دهنده شدت سیاست‌های اشغالگرانه اسرائیل است. در لبنان نیز، رژیم صهیونیستی با اشغال مناطق استراتژیک و بمباران‌های مستمر، به کشتار غیرنظامیان ادامه می‌دهد. این اقدامات، علاوه بر نقض قوانین بین‌المللی، نشان‌دهنده عزم رژیم صهیونیستی برای تثبیت اشغالگری‌های خود در منطقه است.

در شرایطی که رژیم صهیونیستی به تهدیدات خود علیه گروه‌های مقاومت ادامه می‌دهد، هراس از واکنش‌های فزاینده از سوی غزه و لبنان نیز در حال افزایش است. روند اقدامات نظامی این رژیم، تنها به افزایش تنش‌ها و گسترش رنج‌های انسانی منجر شده و نشان‌دهنده ناتوانی رژیم صهیونیستی در دستیابی به اهدافش از طریق دیپلماسی است.

واکنش کشورهای غربی؛ دیپلماسی نمایشی و حمایت از اسرائیل

در حالی که کشورهای غربی به ظاهر به مخالفت با اشغالگری رژیم صهیونیستی می‌پردازند و تلاش‌هایی برای برقراری آتش‌بس در غزه و لبنان به‌طور رسمی انجام می‌دهند، اما اقدامات عملی این کشورها نشان‌دهنده حمایت پنهان از اسرائیل است. این کشورها با برجسته‌سازی مسائل دیگری همچون مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا و جنگ اوکراین، سعی دارند تا افکار عمومی را از تحولات فلسطین و لبنان منحرف کنند و در عین حال از ابزارهای نظامی و اقتصادی برای فشار بر مقاومت استفاده کنند.

در لبنان، برخی جریان‌های داخلی با ادعای لزوم محدود کردن سلاح‌های مقاومت و اعطای انحصار سلاح به ارتش، در حال تلاش برای کاهش قدرت حزب‌الله هستند. در فلسطین نیز، کشورهای غربی رفع موانع ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه و پایان جنگ را به خلع سلاح مقاومت مشروط کرده‌اند. این فشارها به وضوح نشان‌دهنده تلاش غرب برای تضعیف قدرت بازدارندگی مقاومت و تسهیل دستیابی به اهداف اشغالگرانه اسرائیل است.

چشم‌انداز آینده: آمادگی برای واکنش قاطع

با توجه به فشارهای خارجی و نقض‌های مکرر آتش‌بس‌ها از سوی رژیم صهیونیستی، به‌نظر می‌رسد که صبر استراتژیک گروه‌های مقاومت، به‌ویژه حماس و حزب‌الله، به انتها رسیده است. رهبران این گروه‌ها به‌صراحت اعلام کرده‌اند که سلاح مقاومت هرگز قابل مذاکره نخواهد بود و هر گونه تلاشی برای خلع سلاح این گروه‌ها با واکنش سختی روبه‌رو خواهد شد.

در روزهای اخیر، منابع خبری گزارش داده‌اند که گردان‌های القسام، شاخه نظامی حماس، در عملیاتی علیه ارتش رژیم صهیونیستی، یک نظامی اسرائیلی را کشته و پنج نفر دیگر را زخمی کرده‌اند. این حملات، به‌ویژه پس از تهدیدات اسرائیل مبنی بر خلع سلاح مقاومت، نشان‌دهنده آماده‌باش مقاومت برای مقابله با هرگونه اقدام اشغالگرانه است.

در لبنان نیز حزب‌الله با حفظ سیاست صبر استراتژیک، هرگونه تلاشی برای تضعیف موقعیت خود را با واکنش‌های قاطع مواجه خواهد کرد. طبق اظهارات شیخ نعیم قاسم، «ما به هیچ‌کس اجازه خلع سلاح حزب‌الله یا مقاومت را نمی‌دهیم»، تأکیدی بر عزم راسخ حزب‌الله برای حفظ سلاح‌های خود و مقابله با هرگونه تهدید از سوی رژیم صهیونیستی و حامیان غربی آن است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
دانشمندان ایرانی، انستیتو پاستوری مجهزتر خواهند ساخت
بیانیه مشترک فرانسه و کره جنوبی برای کاهش تنش‌ها و بازگشایی تنگه هرمز
تمدید مهلت صدور برگ تشخیص اظهارنامه‌های میان‌سالی
واکنش صریح ایران به سکوت آژانس بین المللی انرژی اتمی مقابل حملات آمریکا
آسیب خانه مارال فرجاد در حملات آمریکا
دستگیری جاسوس مرتبط با شبکه‌های معاند در تهران
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله به دانشگاه شهیدبهشتی تهران، قم و بندرچارک
رسانه آمریکایی سقوط اف35 در ایران را تایید کرد
اهداف جدید ترامپ علیه ایران از زبان لوکاشنکو
آخرین آمار شهدای کودک و نوجوان در حملات آمریکا
واکنش مسعود پزشکیان به ادعاهای اخیر ترامپ
اختصاصی/آخرین جزییات مربوط به وضعیت خلبان جنگنده ساقط شده در ایران
5 عامل مرتبط با موساد در آذربایجان غربی به دام افتادند
واکنش مشاور سابق اوباما به ادعای آکسیوس برای توجیه حمله به پل کرج
تجهیزات و اردوگاه نظامیان دشمن در اردن، کویت و بحرین هدف قرار گرفت
آغاز موج 92 عملیات وعده صادق 4/ سیستم‌های راداری و تجهیزات شناوری آمریکا هدف قرار گرفت
یک سوخت‌رسان آمریکایی دیگر دچار حادثه شد
نورویدیو | چرایی ایراد یک سخنرانی با حاصل جمع صفر
مدیرعامل بنادر: عملیات خروج کالاها به‌صورت شبانه‌روزی و بی‌وقفه در حال انجام است
تماس 138 هزار نفر با سامانه 4030 در شرایط جنگ
اعلام آخرین وضعیت ادارات تهران از فردا؛ پرداختی دورکاران تغییر می‌کند؟
وداع اروند با فرزند خروشانش؛ حماسه‌ای از جنس دریا و غیرت آبادان
جزییات اجرای طرح ترافیک تهران در روزهای 15 و 16 فروردین اعلام شد
قدرت بالنده ایران ماشین جنگی آمریکا را متوقف کرد
صنعت پتروشیمی در یکی از درخشان‌ترین دوره‌های خود
بقائی: خراب‌کردن پل‌های بزرگ، خرابکاران را بزرگ نمی‌کند
وزارت اقتصاد: تسهیلات ویژه گمرکی در شرایط اضطرار ادامه دارد
اسکان بیش از 5 هزار آسیب دیده از جنگ در 32 هتل تهران
موج 92 عملیات وعده صادق 4 /سیستم‌های راداری و تجهیزات شناوری دشمن هدف قرار گرفت
عصبانیت ترامپ از عملکرد وزیران کار و بازرگانی خود
بازداشت 28 تروریست تکفیری در جنوب شرق ایران
مشاور و دستیار رهبری به پویش جانفدا پیوست
تلاش شخصیت‌های اپوزیسیون رژیم صهیونیستی برای ممانعت از مداخله ترامپ در انتخابات این رژیم
آموزش‌های غیرحضوری تمامی دانش‌آموزان تا 31 فروردین
فرمانده نزاجا: سربازان شما را به ماقبل حجر می‌فرستیم
رئیس انستیتو پاستور: باوجود آسیب‌های جدی، تولید متوقف نشده است
انفجار در حیفا به دنبال حمله موشکی ایران
انهدام یک موشک کروز پیشرفته پنهان کار سرجنگی 1000 پوندی در آسمان زنجان
زلزله بی‌سابقه در پنتاگون؛ پشت پرده اخراجهای زنجیره ای ژنرالهای 4 ستاره
شاخص‌های ارزیابی عملکرد مدیران دستگاه‌ها در ایام جنگ ابلاغ شد
اخلال در زنجیره تامین آلومینیوم آمریکا با حمله ایران تایید شد
هشدار ایران به آمریکا درباره زیرساخت‌ها
در 24 ساعت گذشته کدام مناطق غیرنظامی هدف حملات دشمن قرار گرفت؟
مرحله جدید توزیع کالابرگ از فردا آغاز می‌شود
فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا از خانواده کارکنان نیروهای مسلح تقدیر کرد
واشنگتن در حال اخراج ژانرال‌های آمریکایی
مدودف: کارزار آمریکا علیه ایران اختلافات عمیق درون ناتو را تشدید کرده است
اعلام تقویم آزمون‌های سال جدید
انتشار تصاویر هواپیمای منهدم شده آمریکا در عربستان
مشاور پیشین پنتاگون: آمریکا برای عملیات زمینی در ایران آماده نیست