×
اقتصادی
شناسه خبر : 220235
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/01/24 ساعت 16:25
کاهش 10 میلیون تومانی قیمت سکه؛ آرامش پس از طوفان هیجانات

کاهش 10 میلیون تومانی قیمت سکه؛ آرامش پس از طوفان هیجانات

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران از کاهش چشمگیر قیمت طلا و سکه در بازار خبر داد و گفت: علی‌رغم افزایش 200 دلاری قیمت جهانی طلا طی 10 روز اخیر، بازار داخلی روندی معکوس داشته و قیمت‌ها به واقعیت نزدیک شده‌اند. حباب سکه از بین رفته و اکنون زمان مناسبی برای معاملات مردم است.

نورنیوز-گروه اقتصادی: بازار ارز امروز (یکشنبه ۲۴ فروردین ماه)، شاهد کاهش چمشگیر قیمت‌ها بود؛ پس از آنکه روز گذشته مذاکرات غیر مستقیم میان ایران و آمریکا در عمان برگزار شد، بازار آزاد ارز از صبح امروز، روندی کاهشی در پیش گرفت؛ بر اساس بررسی‌های میدانی از بازار ارز امروز، از آخرین معاملات در شب گذشته تاکنون (لحظه تنظیم گزارش) دلار در بازار آزاد بیش از ۷۰۰۰ تومان کاهش را تجربه کرده است.

این درحالیست که بازار جهانی همچنان پیشتازانه جلو می‌رود و روندی صعودی دارد، اما کاهش قیمت‌ها در بازار ارز، به‌تبع بازار سکه و طلا را تحت تاثیر قرار داد و همپای کاهش نرخ ارز در بازار، سکه و طلا نیز در بازار داخلی، ارزان شد.

نادر بذرافشان- رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران- در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت بازار طلا و انواع قطعات سکه در بازار (تا لحظه انتشار این گزارش)، اظهار کرد: در حالیکه طی ۱۰ روز گذشته قیمت جهانی طلا حدود ۲۰۰ دلار افزایش داشته، در بازار داخلی ما نه‌تنها افزایشی رخ نداده، بلکه با کاهش قابل‌توجه قیمت‌ها مواجه بودیم. امروز هر گرم طلای ۱۸ عیار حدود ۶۷۰ هزار تومان کاهش قیمت داشته و به شش میلیون و ۸۰۰ هزار تومان رسیده است.

سکه به کانال ۷۰ میلیون تومان بازگشت

وی ادامه داد: سکه تمام طرح جدید ۱۰ میلیون تومان کاهش داشته و در محدوده ۷۷ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان معامله می‌شود. سکه تمام طرح قدیم هم با کاهش هشت میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی به ۷۱ میلیون تومان رسیده است. همچنین نیم‌سکه با پنج میلیون تومان کاهش به ۵۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و ربع سکه با دو میلیون و ۴۰۰ هزار تومان کاهش به ۲۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسید. سکه‌های یک گرمی بانک مرکزی نیز با افت ۷۰۰ هزار تومانی ۱۴ میلیون تومان معامله می‌شود.

بذرافشان درباره وضعیت حباب سکه گفت: حباب سکه که پیش‌تر تا محدوده ۱۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسیده بود، امروز به ۱۰ میلیون تومان کاهش پیدا کرده است؛ یعنی حدود پنج میلیون و ۵۰۰ هزار تومان کاهش فقط در حباب اتفاق افتاده است. در حال حاضر می‌توان گفت که هیچ حبابی نسبت به قیمت جهانی وجود ندارد و قیمت‌ها به واقعیت نزدیک شده‌اند.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران ضمن اشاره به تأثیر فضای سیاسی و اقتصادی کشور بر بازار طلا و سکه، تصریح کرد: این کاهش قیمت ناشی از خبرهای مثبت در حوزه سیاست و اقتصاد داخلی است که باعث شده بازار ارز و طلا در بازارهای داخلی در مسیر نزولی حرکت کند. خوشبختانه آرامش نسبی به بازار برگشته و از فضای هیجانی گذشته فاصله گرفته‌ایم.

این مقام صنفی در پایان خاطرنشان کرد: اکنون زمان خوبی است که مردم می‌توانند با اطمینان بیشتری نسبت به خرید و فروش طلا و سکه اقدام کنند. قیمت‌ها به واقعیت نزدیک شده و شرایط برای انجام مبادلات شفاف و روان‌تر شده است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مصر خواستار انتقال به مرحله دوم توافق غزه و اجرای آتش‌بس در سودان شد
تاج: آمریکا به افسر امنیتی ایران ویزا نمی‌دهد؛ ولی تمام افراد باید حاضر باشند
نورنما | اسرار‌آمیز‌ترین افعی جهان
آبفا: سرانه مصرف آب در شمال تهران،860 لیتر برای هر نفر است!
بزرگترین کشف ماریجوانا سال جاری توسط پلیس ری
دمای 7 استان به صفر می‌رسد
خیبر (2)- تراکتور (1) | جدال برای صدر جدول لیگ برتر + گل دوم خیبر
قالیباف: هدف ما افزایش مبادلات ایران و پاکستان از 3 به 10 میلیارد دلار است
وزیر ارشاد: قصد مچ‌گیری از مدیران را نداریم
بیانیه وزارت کشور یمن در خصوص کشف یک شبکه جاسوسی+ فیلم
کشف شی تاریخی عصر آهن در اسلامشهر
رهگیری و انهدام 8 پهپاد اوکراینی از سوی روسیه
زمین‌گیر شدن بوئینگ‌های ام‌دی 2 شرکت معروف آمریکایی
دنیامالی: پاداش قهرمانان بازنگری می‌شود
کاخ سفید: بی‌بی‌سی ماشین تبلیغاتی است!
غزه تحویل گرفتن 15 پیکر شهید از رژیم صهیونیستی را تأیید کرد
کاهش 50 درصدی سقط جنین در کشور
امشب هر دو مسیر تونل رسالت مسدود است
پیروزی و صعود فوتسال ایران مقابل تاجیکستان + گل ها
محکومیت شرکت «بادران گستران» به دو سال ممنوعیت از فعالیت در حوزه رمزارز
آغاز تولید فصل سوم «کارآگاه علوی» با حضور وحید رهبانی
افزایش فشار ترامپ بر مخالفان سیاسی
دوگانگی غرب؛ از تطهیر جولانی تا تحریم غزه
دیدار تراکتور و پرسپولیس با تماشاگر برگزار می‌شود
مذاکرات کابل-اسلام‌آباد در نشست «استانبول» بی‌نتیجه ماند
300 پرونده قتل در 6 ماه اول سال منجر به سازش شد
احضار مدیرعامل و سرپرست رسانه‌ای استقلال به کمیته اخلاق
علوی: شایعه برگزاری شهرآورد بدون تماشاگر صحت ندارد
شش کشته در آتش‌سوزی کارخانه لوازم آرایشی در ترکیه+ فیلم
افشای دخمه‌های مرگ
رشد قیمت املاک نداریم
هشدار جدی درباره بحران آب در تهران؛ محدودیت‌ها آغاز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 17 آبان 1404 + جدول
هیچ تصمیمی برای حذف ارز ترجیحی کالاهای اساسی و دارو اتخاذ نشده است
جنگ 12 روزه آزمایشگاه واقعی برای تست گزاره‌های معیوب علیه ایران بود
آمار تکان‌دهنده سازمان ملل از حملات ژیم صهیونیستی به کرانه باختری
نخستین قطار باری روسیه به بندر خشک آپرین رسید + فیلم
عارف: دولت حق ندارد خلاف منویات مردم کاری کند
زندی در صدر رنکینگ جهانی تکواندو
واردات خودرو امسال به 50 هزار دستگاه هم نمی‌رسد
نبیه بری: عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مطرح نیست
حذف 4 صفر از پول ملی کلید خورد/رفع فیلتر تلگرام منوط به جزئیات توافق است
رشد بورس در نخستین روز هفته
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 17 آبان 1404
استراتژی بقا در عصر هوش مصنوعی
جزئیات تغییر در پرداخت کالابرگ الکترونیک
آزادی 14 زندانی جرائم غیر عمد در ایام فاطمیه با کمک خیران
4 شهر خوزستان در وضعیت بنفش
آخرین جزئیات از آزمون استخدامی قوه قضاییه
قاتل فراری کرمانشاه در تهران دستگیر شد
X
آگهی تبلیغاتی