×
سیاسی
شناسه خبر : 220053
تاریخ انتشار :

آخرین اخبار مذاکرات ایران و آمریکا؛

واکنش‌های گسترده داخلی و خارجی به مذاکرات ایران و آمریکا؛ اولین واکنش ترامپ

مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان باواکنش گسترده داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی همراه بوده است؛ گفت‌وگوهایی که بسیاری کشورها،شخصیت‌های داخلی و خارجی، تحلیلگران سیاسی و رسانه ها از آن به عنوان مسیری امیدوار کننده برای کاهش تنشها و گشایشهای سیاسی و اقتصادی یاد کرده‌اند.

نورنیوز-گروه سیاسی:در سطح منطقه و همچنین در عرصه بین المللی کشورهای زیادی به اولین دور از مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا واکنش نشان داده اند:

عمان
فضای دوستانه و مثبت در مذاکرات ایران و آمریکا. عمان به‌عنوان میانجی‌گر تلاش می‌کند تا توافقی عادلانه و الزام‌آور میان دو کشور حاصل شود. وزیر امور خارجه عمان به نقش تسهیل‌گری خود در این مذاکرات اشاره کرده است.

کاخ سفید
مذاکرات با ایران بی‌نهایت مثبت و سازنده بود

عربستان سعودی
از مذاکرات ایران و آمریکا استقبال کرد و از تلاش‌های عمان قدردانی نمود. عربستان تأکید بر گفت‌وگو به عنوان راه‌حلی برای مناقشات منطقه‌ای و بین‌المللی داشت.

قطر
از روحیه مثبت حاکم بر مذاکرات و نقش سازنده عمان قدردانی کرد.

کویت
از مذاکرات ایران و آمریکا استقبال کرد و بر راه‌حل‌های دیپلماتیک برای حل اختلافات تأکید نمود.

شورای همکاری خلیج فارس
امیدوار به نتایج مثبت مذاکرات و گشایش افق‌های جدید برای همکاری‌های ایران و آمریکا هستیم

عراق:
از نتایج مثبت مذاکرات استقبال کرده و بر حمایت از دیپلماسی تأکید می کنیم.

شخصیت‌های سیاسی متعددی از جمله مذاکره کنندگان ارشد ایران و آمریکا در خصوص شرایط حاکم بر مذاکرات و چشم انداز آینده اظهار نظر کرده اند؛

سید عباس عراقچی (وزیر امور خارجه ایران):
مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا در فضای احترام و بدون زبان غیرمناسب انجام شد. قرار بر ادامه مذاکرات در هفته آینده است.

استیو ویتکاف (فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا):
مذاکرات را مثبت و سازنده توصیف کرد و تأکید کرد که این مذاکرات می‌تواند به نتیجه‌ای دوجانبه و سودمند برسد.

بدر البوسعیدی (وزیر امور خارجه عمان):
به عنوان میانجی در مذاکرات میان ایران و آمریکا نقش داشت.

ترامپ رئیس جمهور آمریکا
گفت‌وگوهای ایران و آمریکا در مسقط خوب پیش می‌رود.

میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی 

در مورد نتایج دیدار امروز در عمان، هم ایرانی‌ها و هم آمریکایی‌ها مذاکرات را مثبت و سازنده توصیف کردند و این اطمینان‌بخش است.

محمد باقر قالیباف رئیس مجلس:
مجلس در جریان مذاکرات بوده است و هیچ کار و اقدامی خارج‌ازمسیر قانونی انجام نمی‌شود.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور ایران:
روند مذاکرات را رضایت‌بخش و در راستای منافع مردم ایران توصیف کرد.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ایران:
تأکید بر بررسی و ارزیابی مذاکرات پس از بازگشت هیئت مذاکره‌کننده.

علاوه بر کشورها و شخصیتهای سیاسی ، رسانه‌ها  داخلی و خارجی نیز  متناسب با رویکرد سیاسی خود در خصوص این رخداد اعلام نظر کرده اند:

رسانه های داخلی؛

اعتماد:
تأکید بر فضای مثبت مذاکرات و احتمال گشایش در روابط.

جوان:
نقد و بررسی مذاکرات از زاویه تلاش آمریکا برای تماس مستقیم.

کیهان:
با لحن تند، مذاکرات را نشانه برتری مواضع ایران دانسته است.

هم‌میهن:
از «حرکت به‌سوی تفاهم» سخن گفته است.

همشهری:
اراده ایران در مذاکرات به دنیا نشان داد
پیام اقتدار از مسقط

فرهیختگان:
دو طرف برای ادامه مذاکرات به توافق رسیدند؛شنبه ها در مسقط

وطن امروز:
شروع حساب شده

ایران:
مذاکرات سازنده و محترمانه

صبح نو:
رضایت عراقچی و ویتکاف

جام جم:
گفتگوی دوساعته و نیمه در مسقط
دست بالای ایران

شرق:
امید به گفتگوهای واقعی

آرمان ملی:
گام بلند دیپلماتیک برای حذف تحریم ها

رسانه های خارجی؛

نیویورک تایمز (ایالات متحده):
گزارشی درباره مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان، تمرکز بر توقف حملات به کشتی‌ها و پایگاه‌های آمریکایی.

رویترز (بریتانیا):
مذاکره برای کاهش تنش‌ها و بررسی موضوعاتی مانند تبادل زندانیان و کاهش تحریم‌ها.

اکسیوس (ایالات متحده):
مذاکرات برای دستیابی به تفاهم در خصوص برنامه هسته‌ای ایران و رفتار منطقه‌ای.

بی‌بی‌سی (بریتانیا):
گزارشی درباره مذاکرات با هدف کاهش تنش‌ها و موضوعات اختلافی مانند تبادل زندانیان و کاهش تحریم‌ها.

فایننشال تایمز (بریتانیا):
مذاکرات در ژانویه ۲۰۲۵ در عمان با هدف متقاعد کردن ایران برای استفاده از نفوذ خود بر حوثی‌ها.

دویچه‌وله (آلمان):
گزارش از مذاکرات با تمرکز بر توقف حملات حوثی‌ها به کشتی‌ها و بررسی برنامه هسته‌ای ایران.

لوموند (فرانسه):
نقش عمان به عنوان میانجی در مذاکرات ایران و آمریکا و تلاش برای کاهش تنش‌ها.

ان‌اچ‌کی (ژاپن):
تأکید بر هدف کاهش تنش‌ها و بررسی موضوعات مورد اختلاف.

العربیه (عربستان سعودی):
مذاکرات ایران و آمریکا با تمرکز بر مسائل هسته‌ای و منطقه‌ای.

راشاتودی (روسیه):
اشاره به نقش عمان در تسهیل مذاکرات و تأکید بر کاهش تنش‌ها.

سی‌جی‌تی‌ان (چین):
عمان به عنوان میانجی در تلاش برای کاهش تنش‌ها میان ایران و آمریکا.

لو نووِلیست (سوئیس):
مذاکرات سازنده ایران و آمریکا درباره موضوع هسته‌ای و احتمال توافق.

خبرگزاری فرانسه:
کاخ سفید مذاکرات را گامی مثبت و سازنده توصیف کرد.

جمع‌بندی بازتاب‌ها:
مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان به‌طور گسترده‌ای با استقبال از فضای مثبت و سازنده آن همراه بوده است. کشورهای منطقه‌ای مانند عربستان، قطر، و عراق این گفت‌وگوها را اقدامی برای تقویت امنیت و صلح در منطقه دانسته‌اند.

در اولین دور مذاکرات غیر مستقیم میان ایران و آمریکا در عمان چه گذشت؟

 پایان اولین دور ازگفتگوهای غیرمستقیم میان ایران و آمریکا بر سر تحریم‌ها و مسئله هسته‌ای، نقطه‌عطفی در روند مذاکرات بین دو کشور رقم زد.

در پی انتشار اخباری به نقل از رسانه‌های عمانی درباره برگزاری مذاکرات مستقیم میان ایران و آمریکا، منابع آگاه این گزارش‌ها را بی‌اساس دانسته و تأکید کردند که هیچ‌گونه گفت‌وگوی مستقیمی در جریان نیست و خبر حضور هیأت‌ها در ضیافت شام سلطان عمان نیز صحت ندارد.

سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد که گفتگوهای غیرمستقیم میان جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا با وساطت وزیر خارجه عمان از ساعت 15:20 امروز آغاز شده است. پیش از آغاز مذاکرات، نشست هماهنگی میان هیئت ایرانی و وزیر خارجه عمان برگزار شد تا جزئیات روند گفتگوها بررسی شود.

هیئت مذاکره کننده ایران صبح امروز در حالی عازم مسقط شد که در مقابلش  استیو ویتکاف، تاجر املاک و نه یک دیپلمات به عنوان نماینده ترامپ در گفت‌وگوهای غیرمستقیم با ایران حاضر خواهد شد. دیپلمات‌های کهنه‌کار ایرانی با ترکیبی حساب‌شده در مسقط حاضر شده‌اند تا دیپلماسی را نه برای امتیاز، بلکه برای راستی‌آزمایی نیات آمریکا به کار گیرند.

صبح امروز، شنبه ۲۳ فروردین، هیأتی عالی‌رتبه از جمهوری اسلامی ایران به ریاست سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه ، عازم مسقط پایتخت عمان شد تا مذاکرات غیرمستقیم با ایالات متحده آمریکا را آغاز کند؛ مذاکراتی که با میانجی‌گری رسمی عمان و به‌صورت تبادل مکتوب انجام می‌شود.
بقایی سخنگوی وزارت خارجه بامداد امروز با نقل آیه شریفه «فَإِذَا عَزَمْتَ فَتَوَکَّلْ عَلَى اللَّهِ» ضمن آن که از عزیمت هیئت ایرانی به عمان خبر داد، حال و هوای دیپلمات های ارشد ایرانی را با استناد به این آیه شریفه توأم با اعتماد به‌نفس و تکلیف‌گرایی ترسیم نمود. ترکیب تیم مذاکره‌کننده، اهداف مذاکرات و ساختار غیرمستقیم آن، حاکی از رویکردی محاسبه‌شده، برنامه مند و با اراده از سوی تهران است.

مذاکرات غیرمستقیم، ابزار تاکتیکی‌ای‌ست که از دل منازعه و بی‌اعتمادی سر برمی‌آورد. همان‌گونه که در بحران اوکراین نیز به‌کار گرفته شد، امروز در مواجهه ایران و آمریکا نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد تا از یک‌سو، امکان راستی‌آزمایی نیات طرف مقابل فراهم شود و از سوی دیگر، فضای داخلی دو کشور از فشار تصمیمات مستقیم مصون بماند. اما آنچه این روند را متمایز می‌سازد، عدم تعادل در تجربه دیپلماتیک میان دو طرف است: از سویی، عراقچی به عنوان دیپلماتیک کهنه کار و زیرک با سابقه مشارکت کلیدی در توافق ۲۰۱۵ و آشنایی عمیق با پرونده و ساختار مذاکرات؛ و از سوی دیگر، استیو ویتکاف، تاجر نزدیک به ترامپ، فاقد پیشینه رسمی در عرصه دیپلماسی، که گماشتنش بیش از هر چیز نشانه ترجیح شخص‌محوری بر نهادگرایی در دولت دوم ترامپ است.

این ناهم‌وزنی شاید مزیتی روانی برای تهران محسوب شود، اما هم‌زمان خطر سوءتفاهم‌های ارتباطی، فقدان هماهنگی در تصمیم‌سازی، و سرعت پایین در دریافت پاسخ‌های مکتوب را نیز افزایش می‌دهد. به همین دلیل، نوع مذاکره انتخاب‌شده—مکتوب و غیرمستقیم—بیش از آن‌که نشانه ضعف یا انفعال باشد، نوعی سپر استراتژیک برای مهار آثار جانبی تماس مستقیم با نماینده‌ای غیرحرفه‌ای در حوزه‌ای فوق‌العاده حساس تلقی می‌شود.

از بُعد راهبردی، تهران با پذیرش اصل گفتگو—ولو به‌صورت غیرمستقیم—در پی ایجاد نوعی «موازنه در تعامل» است. از یک‌سو، هیچ تعهدی به نتیجه مشخصی نداده، و از سوی دیگر، مسیر دیپلماسی را نبسته است. این ساختار گفت‌وگویی، فضای بین‌المللی را وادار به تعامل با واقعیت‌های میدانی ایران می‌کند و هم‌زمان مسئولیت ادامه تنش‌ها را به دوش طرف آمریکایی می‌گذارد؛ طرفی که طی سال‌های اخیر، با نقض تعهدات و فشار حداکثری، اعتماد را به حداقل رسانده است.

نکته قابل توجه، استقبال اولیه کشورهای مختلف و نهادهای بین‌المللی همچون سازمان ملل از این گفتگوهاست؛ موضعی که نشان از درک جهانی از اهمیت تنش‌زدایی در منطقه دارد. در واقع، مسقط نه محل توافق نهایی بلکه «میدان راستی‌آزمایی» طرف آمریکایی است؛ جایی که ایران نه برای امتیاز، بلکه برای آزمودن اراده سیاسی واشنگتن وارد گفتگو شده است.

 اگرچه مذاکره در مسقط را نمی‌توان نقطه عطف یا برگشت سریع در مسیر بحران دانست، اما از منظر راهبردی می‌توان آن را بخشی از «نقشه مهار تقابل» تلقی کرد؛ نقشه‌ای که تهران با احتیاط، عزم و تمرکز بر منافع ملی ترسیم کرده و از دیپلماسی به‌عنوان ابزار دفاع از اقتدار بهره می‌گیرد، نه به‌عنوان نشانه‌ای از عقب‌نشینی. آینده این گفتگوها، نه در کلمات مکتوب، بلکه در رفتار طرف آمریکایی تعیین خواهد شد.

دیدار وزرای خارجه ایران و عمان؛ نخستین برنامه عراقچی در مسقط

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در راس هیاتی جهت شرکت در گفتگوهای غیرمستقیم با آمریکا در موضوع هسته ای و رفع تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی به مسقط سفر کرده است، در بدو ورود به مسقط با سید بدر البوسعیدی وزیر امور خارجه سلطنت عمان دیدار کرد.

 در این دیدار، وزیر امور خارجه کشورمان با ابراز مسرت از روابط مستحکم و دیرپای دو کشور در همه زمینه‌ها، از رویکرد مسئولانه عمان در رابطه با مسائل و تحولات منطقه‌ای قدردانی کرد و میزبانی گفتگوهای غیرمستقیم ایران-آمریکا را نشانه‌ای از همین رویکرد دانست و از وزیر امور خارجه عمان به‌خاطر اهتمام آنها نسبت به این موضوع تشکر کرد.

 وزیر امور خارجه سلطنت عمان نیز ضمن خوشامدگویی به وزیر امور خارجه کشورمان و هیات همراه، رابطه دوجانبه عمان-ایران را رابطه‌ای ممتاز توصیف کرد و از جمهوری اسلامی ایران به خاطر انتخاب مسقط برای انجام این گفتگوهای مهم تشکر نمود.

در این دیدار، سید بدر البوسعیدی وزبر امور خارجه کشورمان را در جریان ترتیبات و تمهیدات پیش‌بینی‌شده برای انجام گفتگوهای غیرمستقیم امروز قرار داد.

همچنین در راستای گفتگوهای غیرمستقیم ایران-آمریکا، وزیر امور خارجه کشورمان محورها و مواضع جمهوری اسلامی ایران را برای انتقال به طرف مقابل، در اختیار وزیر امور خارجه عمان قرار داد.

عراقچی
 

عمان اعلام کرد که عباس عراقچی، محورها و مواضع جمهوری اسلامی درباره مذاکرات را برای انتقال به طرف آمریکایی، به همتای عمانی خود تحویل داده است.

گروسی: بهترین‌ها را برای مذاکرات ایران و آمریکا آرزو می‌کنیم

رافائل گروسی در گفتگو با گروه رسانه‌ای چین (CMG) اعلام کرد: ما به یک توافق نیاز داریم و آن را زود نیاز داریم. ما این کار (طرح این درخواست) را قبل از نشست مهم بین آمریکا و ایران در عمان انجام می‌دهیم که چند ساعت دیگر برگزار می‌شود.

وی در این گفت‌وگو که در جریان سفرش به پکن انجام شد، گفت: بنابراین، رقم خوردن بهترین‌ها را در آنجا آرزو می‌کنیم. تبادل پیام‌ها بین رئیس جمهوری آمریکا و دولت ایران صورت گرفته است.

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان هفته گذشته در یادداشتی در واشنگتن پست نوشت: در هفته‌های اخیر، مجموعه‌ای از نامه‌ها و پیام‌ها میان جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا رد و بدل شده است. این ارتباطات دست‌کم از سوی ما نه نمادین بوده‌اند و نه تشریفاتی. ما آن‌ها را تلاشی واقعی برای شفاف‌سازی مواضع و گشودن پنجره‌ای به‌سوی دیپلماسی تلقی می‌کنیم.

مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ادامه اظهارات خود افزود: ما می‌دانیم که هنوز اختلاف‌های زیادی وجود دارد اما یک مساله وجود دارد که باید منبع امید باشد، به این معنا که نیاز به توافق به رسمیت شناخته می‌شود. سپس مفاد توافق، محدوده توافق و شرایط توافق، چیزی است که باید مورد مذاکره قرار گیرد.

استیو ویتکاف نماینده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه قرار است رهبری تیم مذاکره‌کننده آمریکا با ایران را در دیدار روز شنبه ۲۳ فروردین در عمان برعهده داشته باشد. وی در اظهاراتی با بیان اینکه این دیدار درباره این است که چرا رسیدن به یک توافق، حیاتی است و درباره شرایط دقیق این توافق گفت‌وگو نخواهد شد، تاکید کرد: مذاکره امروز با ایران درباره اعتمادسازی است.

ویتکاف در گفت‌وگو با روزنامه وال استریت ژورنال، با مطرح کردن این ادعا که موضع فعلی آمریکا با متوقف کردن کامل برنامه هسته‌ای ایران آغاز می‌شود، اذعان کرد: البته این به معنای آن نیست که راه‌های دیگری برای سازش بین دو کشور وجود ندارد.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا ۷ آوریل ۲۰۲۵ برابر با ۱۸ فروردین ماه ۱۴۰۴ در دیدار با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل در کاخ سفید در جمع خبرنگاران مدعی شد: «ما در حال گفت وگوهای مستقیم با ایران هستیم. ما روز شنبه نشست بسیار بزرگی خواهیم داشت. همه موافق هستند که انجام یک توافق بر انجام امور بدیهی ارجحیت دارد و بدیهی است.»

وزیر امور خارجه ایران هم در شبکه ایکس اعلام کرد: گفت وگوی غیر مستقیم ایران و آمریکا روز شنبه ( ۲۳ فروردین) در عمان آغاز می شود.

عراقچی در شبکه ایکس نوشت: ایران و ایالات متحده روز شنبه در عمان برای گفت وگوهای غیرمستقیم در سطح مقامات عالی ملاقات خواهند کرد. این یک فرصت و نیز یک آزمون است. توپ در زمین آمریکاست.

آغاز نخستین دور گفت و گوهای غیرمستقیم ایران و ایالات متحده تا دقایقی دیگر

گفت‌وگوهای غیرمستقیم «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران و «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور خاورمیانه تا دقایقی دیگر در مسقط پایتخت عمان آغاز خواهد شد.

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: گفتگوهای غیرمستقیم دکتر عراقچی وزیر امور خارجه و استیو ویتکوف نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور خاورمیانه با وساطت بدر البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان آغاز شد.

بقایی افزود: این گفتگوها در محل پیش‌بینی‌شده توسط میزبان عمانی، با استقرار نمایندگان جمهوری اسلامی ایران و آمریکا در سالن‌های مجزا و با وساطت وزیر خارجه عمان انجام می‌شود و طرفین نقطه‌نظرات و مواضع خود را از طریق وزیر امور خارجه عمان به یکدیگر منتقل می‌کنند.

بقایی

توضیحات سخنگوی وزارت خارجه درباره جزئیات شروع مذاکرات ایران و آمریکا+ فیلم

 سخنگوی وزارت خارجه گفت :گفتگوهای غیرمستقیم بین جمهوری اسلامی و آمریکا حدود ساعت 15:20 دقیقه شروع شده است با وساطت وزیر خارجه عمان

بقایی در ادامه گفت: قبل از اینکه این گفتگوها شروع شود در بدو ورود نشستی را با وزیر خارجه عمان آقای عراقچی داشتند و در آن جلسه درباره نحوه انجام کار و پیش بینی‌هایی که میزبان عمانی برای انجام این مذاکرات انجام دادند تبادل نظر کردند.


 

پایان اولین دور از گفتگوهای غیرمستقیم ایران-آمریکا

گفتگوهای غیرمستقیم بین جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا راجع به موضوع رفع تحریم‌ها و بحث هسته‌ای، دقایقی پیش پایان یافت.

در این‌ گفتگوها که با وساطت عمان انجام شد، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و استیو ویتکوف نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور خاورمیانه، در فضایی سازنده و مبتنی بر احترام متقابل مواضع دولت‌های متبوع خود راجع به موضوعات مرتبط با برنامه هسته‌ای صلح‌‌آمیز ایران و رفع تحریم‌های غیرقانونی علیه ایران را از طریق وزیر امور خارجه عمان تبادل کردند.

طرفین موافقت کردند که این گفتگوها در هفته آینده ادامه یابد.

شایان ذکر است پس از پایان بیش از دو ساعت و نیم مذاکرات غیر مستقیم، روسای هیئت‌های نمایندگی ایران و آمریکا در هنگام ترک محل گفتگوها با حضور وزیر امور خارجه عمان دقایقی گفتگو کردند.

عراقچی: امروز به مبنای مذاکراتی نزدیک شدیم

دور دوم مذاکرات هم در عمان برگزار می‌شود. امروز فضای جلسه طوری بود که ادامه و استمرار را تضمین می‌کرد.
اگر در جلسۀ آینده بتوانیم مبنا را قطعی کنیم فکر می‌کنم که بخش زیادی را رفتیم و می‌توانیم براساس گفت‌وگوهای واقعی را شروع کنیم

 


نورنیوز
اخبار مرتبط
وندی شرمن: ویتکاف مذاکرات دشواری پیش دارد/ عراقچی رقیب سرسخت و باهوشی است
شنبه 1404/01/23 ساعت 11:25
وندی شرمن: ویتکاف مذاکرات دشواری پیش دارد/ عراقچی رقیب سرسخت و باهوشی است
وندی شرمن - معاون سابق وزارت خارجه و مذاکره کننده ارشد آمریکا در برجام به شبکه ای‌بی‌سی نیوز گفت که ویتکاف کار دشواری در پیش دارد چراکه عراقچی رقیب سرسخت و باهوش است.
مشاور عراقچی: مردم و نظام جمهوری اسلامی پیروز مذاکرات مسقط خواهند بود
شنبه 1404/01/23 ساعت 09:58
مشاور عراقچی: مردم و نظام جمهوری اسلامی پیروز مذاکرات مسقط خواهند بود
رنجبران، مشاور وزیر امور خارجه گفت: شنبه در مسقط چه مذاکرات شکست بخورد و چه ادامه یابد یا حتی به نتیجه برسد ( که در این مقطع بعید است ) پیروز آن مردم و نظام جمهوری اسلامی خواهد بود.
نبرد در اتاق بیضی: افراطی‌ها می‌خواهند ترامپ را به جنگ بکشانند
شنبه 1404/01/23 ساعت 09:31
نورنیوز بررسی می کند؛
نبرد در اتاق بیضی: افراطی‌ها می‌خواهند ترامپ را به جنگ بکشانند
در آستانه مذاکرات عمان، شکاف عمیق در تیم امنیت ملی ترامپ بر سر نحوه برخورد با ایران، صحنه سیاست آمریکا را به دو جبهه جنگ‌طلب و معامله‌محور تقسیم کرده است. لابی اسرائیل با فشارهای خود سعی دارد کفه ترازو را به سود افراطی‌ها سنگین کند.
جنگ اراده‌ها در عمان: مذاکره با رئیس‌جمهوری که اهل قاعده نیست!
شنبه 1404/01/23 ساعت 09:26
نور نیوز بررسی می کند؛
جنگ اراده‌ها در عمان: مذاکره با رئیس‌جمهوری که اهل قاعده نیست!
در آستانه مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، ترامپ به‌عنوان یک سیاستمدار پیچیده، با رویکرد معامله‌محور و خودشیفته‌ای که منافع کوتاه‌مدت را بر اصول ارزشی ترجیح می‌دهد، وارد عرصه شده است. ایران باید در برابر فشارهای غیرمنطقی او ایستادگی کند تا توافقی پایدار به دست آورد.
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کارت سوخت تا کی حذف می شود؟
نورنما | لحظه برخورد صاعقه به یک نفر حین دوش گرفتن زیر باران
جزییات صدور احکام همسان‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری/ آغاز پرداخت‌ها
عکس های منتخب جهان، 24 آوریل 2024
ماجرای بازداشت عوامل اصلی شبکه یک سیما چه بود+ فیلم
واژگونی پژو حامل مهاجران افغان در جاده بردسیر کرمان
قانون آمره خلیج فارس؛ امنیت پیوسته، سرنوشت مشترک
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (15)«آوج»
پیام پاریس برای گفتگو با تهران چه بود؟
ترمیم نمرات نهایی رسمی شد؛ فرصتی تازه برای کنکوری‌ها
ترامپ، رییس تیم فنی آمریکا در مذاکرات هسته‌ای با ایران را تعیین کرد
تبریز میزبان شیرین‌ترین رویداد سال شد+فیلم
درگیری مسلحانه درفرودگاه بین المللی پیرسون تورنتو + فیلم
پیام صریح عراقچی به اروپا؛ از وضعیت باخت-باخت خارج شوید!
یامین پور هم وارد غائله اخیر صداوسیما شد!
توضیحات و عذرخواهی مجری سیمای خانواده + فیلم
استقلال- پیکان؛ آزمون زود هنگام جباری!
وقوع زمین لرزه در آذربایجان شرقی
شگفتی ببینید؛ گلچین گل‌های استثنایی فدریکو والورده هافبک جنجالی رئال مادرید
رکورد شکنی افزایش قیمت‌ها در فروردین + رتبه بندی گرانی
زمان دریافت کارت ورود به جلسه کنکور نوبت اول 1404
سیگنال غیر سازنده وزیر خارجه آمریکا به مذاکرات مسقط
دیده شدن پلنگ ایرانی در ارتفاعات طالقان + فیلم
«راز مرگ خاموش در باغ‌ویلا؛ شایعات فضای مجازی صحیح نیست»
فروش دنا پلاس با شرایط ویژه از سوی ایران خودرو
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون 4 اردیبهشت
نورنما | کشف موجودات شگفت انگیز از ژرفای تاریک و سرد اقیانوس
رمز گشایی از کشف جسد زن ایرانی ساکن ولز در باغچه خانه
جلال چراغپور به آبی های پایتخت ملحق شد
آب و هوای امروز 4 اردیبهشت + وضعیت استان ها
وضعیت ترافیک در محورهای شمالی
مدیوم شات | معرفی فیلم《صیاد》به کارگردانی جواد افشار
جهش قیمت محصولات گروه سایپا + جدول قیمتهای جدید
واکنش رئیس صدا و سیما به حواشی «سیمای خانواده»
ادامه اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی درهاله ابهام
عزل سریع مدیر حاشیه ساز سیما؛ جبلی:خطا مشکوک و نابخشودنی بود!
آینده روند مسقط: اصل عدم قطعیت هایزنبرگ، سوپرپک ها و اونجلیک ها
از پدیده مدرک فروشی در ایران چه می دانید؟
قیمت خودرو امروز 4 اردیبهشت 1404
مهلت بسته حمایت معیشتی از مادران باردار (طرح یسنا) فقط یک هفته باقی مانده +مشمولین و مبلغ
آغاز افزایش حقوق بازنشستگان از اردیبهشت 1404
دهک‌بندی جدید یارانه‌ها با شاخص‌های دقیق‌تر؛ جزئیات آئین‌نامه تازه دولت اعلام شد
برنامه مسابقات امروز 4 اردیبهشت + پخش زنده
پایتخت یمن زیر بمباران سنگین جنگنده‌ها های آمریکایی + فیلم
شگفتی در میانه مذاکرات؛اسرائیل میز ایران را در کاخ سفید تصاحب کرد!
درخشش دوباره سردار آزمون؛ گل و پاس گل تنها در سه دقیقه برای شباب الاهلی
خلاصه بازی آرسنال (2) - کریستال پالاس (2) + فیلم
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (14)«آمل»
صحبت های مجتبی جباری - هدایت تیم تا آخر فصل
فیلم روستایی با «زن و بچه» به کن بازگشت!
X
آگهی تبلیغاتی