×
اقتصادی
شناسه خبر : 219989
تاریخ انتشار : جمعه 1404/01/22 ساعت 15:55
کاهش قیمت طلا در نخستین هفته کاری امسال

کاهش قیمت طلا در نخستین هفته کاری امسال

باوجود سیر صعودی طلا در بازار جهانی،‌ بازار سکه و طلا در نخستین هفته کاری امسال، فعالیت خود را با ریزش قیمت آغاز کرد اما به گفته رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران، باوجود کاهش‌ قیمت‌ها هنوز هر قطعه سکه 15 میلیون و 500 هزار تومان حباب دارد و این صنعت در رکود به سر می‌برد و بازار پرشور پر معامله‌ای شکل نگرفته است.

نورنیوز-گروه اقتصادی: نادر بذرافشان در رابطه با وضعیت بازار سکه و طلا در هفته اخیر اظهار کرد: طی این هفته نوسانات در بازار جهانی بسیار بود و از بعدازظهر روز گذشته (پنجشنبه) افزایش قابل توجهی را در بازار شاهد بودیم اما در کل از ابتدای هفته که اونس جهانی طلا ٣٠٣٨ دلار بود، در طول هفته، نوسانات افزایشی و کاهشی بسیاری داشت و در مجموع ۱۸۱ دلار افزایش هر اونس جهانی طلا را داشتیم و آخرین قیمت به ٣٢١٧ دلار رسید.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران ادامه داد: در بازار داخلی هم به صورت کلی نوسانات افزایشی و کاهشی داشتیم اما در مجموع علیرغم افزایش ۱۸۱ دلاری اونس جهانی، بازارهای داخلی روند کاهشی قیمت را داشتند و هر گرم طلای ۱۸ عیار با ۸۸ هزار تومان کاهش، هفت میلیون و ۷۴۰ هزار تومان معامله شد.

وی خاطرنشان کرد: در بازار سکه هم روند کاهشی دیده شد؛ سکه تمام طرح جدید با دو میلیون و ٨٠٠ هزار تومان کاهش در طول هفته به ۹۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و سکه طرح قدیم با شش میلیون و ۳۰۰ هزار تومان کاهش، ۸۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان فروخته شد. نیم سکه با دو میلیون تومان کاهش در آخرین قیمت ۵۹ میلیون و ٣٠٠ هزار تومان معامله شد و ربع سکه هم با ۳۰۰ هزار تومان کاهش، ۳۱ میلیون تومان قیمت خورد. سکه یک گرمی بانک مرکزی نیز با ۵۰۰ هزار تومان کاهش، آخرین قیمت آن ۱۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان ثبت شد.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران در رابطه با آخرین وضعیت حباب سکه نیز گفت: حباب سکه هم در این هفته حدود دو میلیون و ۶۰۰ هزار تومان کاهش داشت اما هنوز هر قطعه سکه ۱۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان حباب دارد.

بذرافشان تصریح کرد: با این وجود، طبق بررسی که در طول هفته اخیر صورت گرفته، در مجموع قیمت طلا و سکه بسته به نوسانات افزایشی و کاهشی (اونس جهانی طلا و ارز در داخل) روند کاهشی داشت اما همکاران ما با رکورد بسیار روبرو هستند که این شرایط متاسفانه از سال گذشته برقرار بوده و تا روزهای پایانی سال هم ادامه داشت؛ کاهش تقاضا داشتیم و با کاهش‌ها و نوسانات امسال هم از ابتدای سال هنوز رونق در صنعت ما شکل نگرفته و هنوز مبادلات و فروش مصنوعات طلا و سکه خیلی جدی و پرشور آغاز نشده است.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
تاج: ایران از جام جهانی حذف شدنی نیست
اسرائیل برای اولین بار آمار شهدای غزه در جنگ را پذیرفت
ادعاهای تکراری استارمر علیه ایران
وزیر فرهنگ: بپذیریم که میزان مصرف فرهنگی در کشور بالا نیست
تقویت عرضه اسکناس ارزی
دستور پزشکیان برای رفع مشکل نقدینگی صنایع و تولیدی‌ها
تشکیل ارتش مستقل اروپایی: آرزو یا واقعیت؟
درخواست ویژه استقلال درباره برگزاری بازی‌های خانگی
اروپا تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد
دیدار وزیرخارجه ترکیه با سفیر آمریکا
الحاق 1000 فروند پهپاد به ارتش برای پاسخگویی به تهدیدها
کرملین: هنوز پتانسیل مذاکره با ایران وجود دارد
عراقچی فردا به ترکیه می رود
معاون ارزی بانک مرکزی منصوب شد
سن ورود به پیش‌دبستانی کاهش یافت ؟
میزان قدرت موشکی ایران برای پاسخ به آمریکا چقدر است؟
توضیحات شهردار درباره پناهگاه‌های جنگی در صورت درگیری احتمالی
بسته پیشنهادی پزشکیان برای مدیریت پسابحران
رژیم صهیونیستی همچنان آتش بس غزه را نقض می‌کند
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 9 بهمن + جدول
نقشه جدید آمریکا برای غیرنظامی‌سازی کردن غزه
جان باختن 4 نفر در تصادف جاده خوی ـ چالدران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404
بازگشت آلودگی هوا به تهران از فردا
افزایش نسبی دمای هوای تهران از فردا
وضعیت جاده‌های 16 استان پس بارش برف و باران
ماجرای بدهی 70 همتی سازمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت چیست؟
انتقاد کره از جایگزینی شورای صلح ترامپ با سازمان ملل
تمدید لغو پروازهای لوفت‌هانزا به تل آویو
واکنش فرانسه علیه حمله روسیه به قطار مسافربری در اوکراین
سایت خودروساز متخلف با دستور دادستانی تهران بسته شد
رایزنی تلفنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی
ناو هواپیمابر آمریکا، اهرم فشار ترامپ برای تهران
قیمت گوشت قرمز امروز 9 بهمن 1404 + جدول
برف محورهای اصلی کدام جاده‌ها و شهرها را بست؟
پیشنهاد اردوغان برای نشست سه‌جانبه ایران، آمریکا و ترکیه
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای مصر و فرانسه درباره ایران
گاف عجیب مقام آمریکایی سوژه خنده رسانه‌ها شد
این فناوری کارکنان انگلیسی را اخراج کرد
فشار به ونزوئلا برای محدودکردن حضور چین، روسیه و ایران
جنگ و صلح
واکنش پاکستان به تهدیدهای ترامپ علیه ایران
ناترازی
چرا تئاتر «یک خودآگاه مسحور» از جشنواره فجر حذف شد؟
اتحادیه اروپا: کانال‌های دیپلماتیک با ایران باز می‌ماند
استقلال به پرداخت 5 میلیارد تومان به گل‌گهر محکوم شد
ابراز نگرانی شی جین‌پینگ از شرایط پیچیده و آشفته بین‌المللی
نگرانی یونیسف درباره یک میلیون کودک غزه
آیا تحریم‌ها بخشی از جنگ جهانی سوم هستند؟
قاتل مسلح 5 نفر در بندرعباس به دام افتاد