×
اجتماعی
شناسه خبر : 219870
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/01/21 ساعت 10:46
امروز آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت دوم آزمون سراسری 1404 است

امروز آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت دوم آزمون سراسری 1404 است

مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه تا کنون بیش از 800 هزار نفر برای نوبت دوم آزمون سراسری سال 1404 نام‌نویسی کرده‌اند، گفت: امروز - پنجشنبه 21 فروردین‌ماه - آخرین روز ثبت‌نام است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: علیرضا کریمیان اظهار داشت: بازه دوم ثبت نام نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز شده و امروز پایان می یابد.

وی با تاکید بر اینکه مهلت ثبت نام تمدید نمی‌شود، اضافه کرد: متقاضیان ثبت نام خود را به ساعات پایانی موکول نکنند.

مدیر کل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور یادآورشد: داوطلبانی که در آزمون سراسری ۱۴۰۳ شرکت کرده و متقاضی انتخاب رشته و پذیرش بر اساس نمرات اختصاصی هستند، لازم است در یکی از نوبت های اول یا دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ ثبت نام کنند.

وی یادآور شد: آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ در دو نوبت برگزار می‌شود که تاریخ برگزاری نوبت اول، روزهای ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت‌ماه و نوبت دوم، روزهای ۵ و ۶ تیرماه در نظر گرفته شده است، ثبت‌نام متقاضیان شرکت در دومین نوبت آزمون سراسری امسال نیز در دو بازه زمانی پیش‌بینی شده است که در بازه نخست؛ از ۲۲ تا ۲۸ اسفندماه ۱۴۰۳، بیش از ۵۷۸ هزار نفر با مراجعه به درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش، ثبت‌نام خود را انجام دادند.

کریمیان افزود: این ثبت‌نام‌ها برای پذیرش دانشجو در رشته‌های با آزمون در دوره‌های‌ روزانه، نوبت دوم (شبانه)، نیمه‌حضوری، مجازی، پردیس خودگردان دانشگاه‌ها و مؤسسات‌ آموزش‌ عالی، دانشگاه‌ پیام‌نور، مؤسسات‌ آموزش‌ عالی‌ غیرانتفاعی‌ و غیردولتی و رشته‌های تحصیلی با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی سال ۱۴۰۴ صورت می‌گیرد.

مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش بیان داشت: موشن‌گرافی و اینفوگرافی‌های ویژه راهنمای ثبت‌نام نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ برای استفاده متقاضیان در درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی sanjesh.org منتشر شده است و ثبت نام داوطلبان نیز از طریق مراجعه به این درگاه، امکان‌پذیر است.

وی ادامه داد: دفترچه راهنمای ثبت‌نام نیز از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش در دسترس قرار گرفته و متقاضیان لازم است برای اطلاع از شرایط عمومی و اختصاصی، ضوابط مربوط به استفاده از سهمیه ایثارگران، مقررات وظیفه عمومی، مقررات مربوط به ضوابط ثبت‌نام اتباع غیر ایرانی و سایر موارد، دفترچه راهنمای ثبت‌نام در این آزمون را مطالعه کرده و در صورتی که شرایط و ضوابط مندرج در دفترچه راهنمای موردِ نظر را دارند، به عنوان متقاضی در این آزمون ثبت‌نام کنند.

کریمیان درباره سوابق تحصیلی داوطلبان نیز توضیح داد: سوابق تحصیلی به صورت سیستمی توسط سازمان سنجش آموزش کشور از وزارت آموزش و پرورش اخذ می‌شود، بنابراین لازم است داوطلبان، پس از اتمام مراحل ثبت‌نام و دریافت پرینت تأییدیه حتما از طریق لینک نمایش داده شده در کارپوشه ثبت‌نام نسبت به مشاهده سوابق تحصیلی در سامانه برخط وزارت آموزش و پرورش اقدام کنند، آن دسته از متقاضیانی که در زمان ثبت‌نام آزمون سراسری هنوز فارغ‌التحصیل نشده‌اند، پس از ورود به سامانه وزارت آموزش و پرورش صرفاً مشخصات فردی آنها نمایش داده می‌شود و نمرات آنها پس از شرکت در امتحانات نهایی خرداد (۱۴۰۴) بارگذاری خواهد شد.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه آزمون گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی در یک نیم‌روز و به طور هم‌زمان برگزار می‌شود؛ لذا متقاضیان نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ امکان شرکت هم‌زمان در هر دو گروه آزمایشی ذکر شده را ندارند و متقاضیان آزمون سراسری در صورت تمایل می‌توانند در نوبت دوم، در یکی از این دو گروه آزمایشی هنر یا زبان‌های خارجی ثبت‌نام کنند.

مدیر کل روابط عمومی سازمان سنجش تاکید کرد: طبق ضوابط، پذیرفته‌شدگان رشته‌های با آزمون تمام دوره‌های آموزش رایگان و همچنین پذیرفته‌شدگان چهار رشته پزشکی، دندان‌پزشکی، داروسازی و دامپزشکی تمامی دوره‌ها اعم از رایگان و غیر رایگان روزانه و غیر روزانه) آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ چه در دانشگاه یا مؤسسه قبولی ثبت‌نام کرده و چه ثبت‌نام نکرده باشند، اجازه شرکت مجدد در آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ را ندارند.

وی ادامه داد: در ضمن تمامی پذیرفته‌شدگان رشته‌های با آزمون دوره‌های آموزش رایگان و همچنین پذیرفته‌شدگان چهار رشته پزشکی، دندان‌پزشکی، داروسازی و دامپزشکی تمامی دوره‌ها اعم از رایگان و غیر رایگان روزانه و غیر روزانه در سال ۱۴۰۲ و قبل از آن که در حال تحصیل هستند برای شرکت مجدد در آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ باید تا قبل از پایان زمان ثبت‌نام آزمون سراسری سال ۱۴۰۴، از دانشگاه یا مؤسسه محل قبولی خود انصراف قطعی دهند.

به گفته کریمیان، متقاضیان پذیرش در رشته‌های صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی نیز می‌توانند مانند سایر متقاضیان، ثبت‌نام کرده و بدون شرکت در جلسه آزمون‌های مذکور، در نیمه دوم مرداد ماه ۱۴۰۴، نسبت به انتخاب رشته‌های پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی اقدام کنند.

وی افزود: اعلام علاقه‌مندی به رشته‌های دانشگاه‌های پیام نور و موسسات غیرانتفاعی نیز در مرحله انتخاب‌رشته و نیمه دوم مردادماه سال ۱۴۰۴ انجام خواهد شد.

کریمیان درباره متقاضیان مجاز به شرکت در آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ که تمایل به انتخاب رشته بر اساس نتایج علمی دارای اعتبار آزمون اختصاصی سال ۱۴۰۳ دارند، گفت: این دسته از متقاضیان باید حداقل در یک نوبت آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ ثبت‌نام کنند و البته نیازی به شرکت در جلسه آزمون و پاسخ‌گویی به سؤالات آزمون ندارند.


نظرات

آخرین اخبار
تعطیلی مدارس و دور کاری اجباری؛ نتیجه افزایش شدید قیمت نفت
پیش‌بینی بارش باران در 28 استان کشور
ساعت کاری مراکز معاینه فنی شهر تهران اعلام شد
تولید روغن نباتی فله ممنوع شد
محسنی اژه‌ای: از هر نقطه‌ای به کشورمان تجاوز شود پاسخ درخور می‌دهیم
حملات جدید آمریکایی- صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/انهدام پهپاد هرون TP اسرائیلی
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
پزشکیان: ‏ویرانگران آمده‌اند و رفته‌اند، ایران مانده است
بازدید رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه از دادسرا و دادگاه انقلاب
بلومبرگ: تولید نفت اعراب خلیج فارس کاهش یافته است
ترامپ در حال تکرار اشتباه کارتر درباره ایران و نفت است
چین خطاب به آمریکا: در امور داخلی ایران دخالت نکنید
کنعانی‌زادگان: حمله متجاوزان به مدرسه میناب جهان را در شوک فرو برد
حردانی: حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی نامش جنایت است
میزان موفقیت حملات موشکی و پهپادی ایران بیش از 90 درصد است
بارزانی: اربیل هرگز عامل خطر علیه ایران و منطقه نخواهد بود
شرایط محورهای کوهستانی زمستانی شد؛ مسافران مراقب باشند/چالوس و کندوان یکطرفه شد
شناسایی و بازداشت 30 جاسوس دشمن صهیونی - آمریکایی
عارف: کالاهای اساسی به‌اندازه کافی موجود است
پیکر شهدای ناو دنا به زودی به کشور منتقل می شوند
آغاز سی وچهارمین موج عملیات وعده صادق4 باموشک‌های نقطه‌زن و سرجنگی‌های بالای یک تن+ جزئیات
استان‌های مسافرپذیر در اولویت تامین کالا
بیانیه سپاه درباره مراسم تشییع پیکر مطهر فرماندهان شهید
کارلسون: این کشور دیگر ارزش جنگیدن ندارد
نویسنده ایتالیایی: جنایات هولناک علیه غیرنظامیان، کودکان ومراکز پزشکی را محکوم می کنم+فیلم
هدف قرار دادن عمدی غیرنظامیان و زیرساخت‌های حیاتی جنایت علیه بشریت است
مقامات رژیم صهیونیستی با افزایش بودجه جنگ موافقت کردند
سردبیر مارکس: حمله پست به ایران وجدان همه ملت‌های جهان را جریحه‌دار کرد
حقوق اسفندماه مستمری‌بگیران صندوق روستائیان واریز شد
برای کاهش اثر آلاینده‌های سمی ناشی از آتش‌سوزی و انفجار چه کنیم؟
وزیر ورزش از بازگشت تیم فوتبال بانوان به ایران خبر داد
جنگ با ایران پایان امپراتوری آمریکا را به‌دنبال دارد
نورنما | مگه نگفته بودن که فقط...!
بحران انرژی به فیلیپین رسید
وقوع انفجار جدید در تل‌آویو با موشک های ایرانی
گفتگوی تلفنی عراقچی و لاوروف
هیئت پاکستانی به کابل سفر کرد
30 نفر از اساتید دانشگاه‌های مکزیک در حمایت از مردم ایران نامه نوشتند
تبریک مقامات خارجی در پی انتخاب رهبر جدید انقلاب
تلاش تل آویو برای محرمانه نگه داشتن موعد و جلسات کابینه
محمدتقی رحمتی درگذشت
پیام لاریجانی درباره وضعیت تنگه هرمز
اسامی شهدایی که فردا تشییع می‌شوند، اعلام شد
راه‌اندازی سایت اسکان اضطراری در دهلران
دکتر سروش: باید عقلای قوم به میدان بیایند تا گره‌ها باز شود
بیعت مردم ایران با رهبر منتخب خبرگان ملت
درصد موفقیت حملات موشکی و پهپادی ایران
سخنگوی وزارت خارجه خطاب به اعضای تیم فوتبال بانوان ایران: به خانه برگردید
پیام تبریک رئیس‌جمهور عراق به آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای
نیویورک تایمز ادعای جدید ترامپ را تکذیب کرد