×
اجتماعی
شناسه خبر : 219870
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/01/21 ساعت 10:46
امروز آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت دوم آزمون سراسری 1404 است

امروز آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت دوم آزمون سراسری 1404 است

مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه تا کنون بیش از 800 هزار نفر برای نوبت دوم آزمون سراسری سال 1404 نام‌نویسی کرده‌اند، گفت: امروز - پنجشنبه 21 فروردین‌ماه - آخرین روز ثبت‌نام است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: علیرضا کریمیان اظهار داشت: بازه دوم ثبت نام نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز شده و امروز پایان می یابد.

وی با تاکید بر اینکه مهلت ثبت نام تمدید نمی‌شود، اضافه کرد: متقاضیان ثبت نام خود را به ساعات پایانی موکول نکنند.

مدیر کل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور یادآورشد: داوطلبانی که در آزمون سراسری ۱۴۰۳ شرکت کرده و متقاضی انتخاب رشته و پذیرش بر اساس نمرات اختصاصی هستند، لازم است در یکی از نوبت های اول یا دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ ثبت نام کنند.

وی یادآور شد: آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ در دو نوبت برگزار می‌شود که تاریخ برگزاری نوبت اول، روزهای ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت‌ماه و نوبت دوم، روزهای ۵ و ۶ تیرماه در نظر گرفته شده است، ثبت‌نام متقاضیان شرکت در دومین نوبت آزمون سراسری امسال نیز در دو بازه زمانی پیش‌بینی شده است که در بازه نخست؛ از ۲۲ تا ۲۸ اسفندماه ۱۴۰۳، بیش از ۵۷۸ هزار نفر با مراجعه به درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش، ثبت‌نام خود را انجام دادند.

کریمیان افزود: این ثبت‌نام‌ها برای پذیرش دانشجو در رشته‌های با آزمون در دوره‌های‌ روزانه، نوبت دوم (شبانه)، نیمه‌حضوری، مجازی، پردیس خودگردان دانشگاه‌ها و مؤسسات‌ آموزش‌ عالی، دانشگاه‌ پیام‌نور، مؤسسات‌ آموزش‌ عالی‌ غیرانتفاعی‌ و غیردولتی و رشته‌های تحصیلی با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی سال ۱۴۰۴ صورت می‌گیرد.

مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش بیان داشت: موشن‌گرافی و اینفوگرافی‌های ویژه راهنمای ثبت‌نام نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ برای استفاده متقاضیان در درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی sanjesh.org منتشر شده است و ثبت نام داوطلبان نیز از طریق مراجعه به این درگاه، امکان‌پذیر است.

وی ادامه داد: دفترچه راهنمای ثبت‌نام نیز از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش در دسترس قرار گرفته و متقاضیان لازم است برای اطلاع از شرایط عمومی و اختصاصی، ضوابط مربوط به استفاده از سهمیه ایثارگران، مقررات وظیفه عمومی، مقررات مربوط به ضوابط ثبت‌نام اتباع غیر ایرانی و سایر موارد، دفترچه راهنمای ثبت‌نام در این آزمون را مطالعه کرده و در صورتی که شرایط و ضوابط مندرج در دفترچه راهنمای موردِ نظر را دارند، به عنوان متقاضی در این آزمون ثبت‌نام کنند.

کریمیان درباره سوابق تحصیلی داوطلبان نیز توضیح داد: سوابق تحصیلی به صورت سیستمی توسط سازمان سنجش آموزش کشور از وزارت آموزش و پرورش اخذ می‌شود، بنابراین لازم است داوطلبان، پس از اتمام مراحل ثبت‌نام و دریافت پرینت تأییدیه حتما از طریق لینک نمایش داده شده در کارپوشه ثبت‌نام نسبت به مشاهده سوابق تحصیلی در سامانه برخط وزارت آموزش و پرورش اقدام کنند، آن دسته از متقاضیانی که در زمان ثبت‌نام آزمون سراسری هنوز فارغ‌التحصیل نشده‌اند، پس از ورود به سامانه وزارت آموزش و پرورش صرفاً مشخصات فردی آنها نمایش داده می‌شود و نمرات آنها پس از شرکت در امتحانات نهایی خرداد (۱۴۰۴) بارگذاری خواهد شد.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه آزمون گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی در یک نیم‌روز و به طور هم‌زمان برگزار می‌شود؛ لذا متقاضیان نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ امکان شرکت هم‌زمان در هر دو گروه آزمایشی ذکر شده را ندارند و متقاضیان آزمون سراسری در صورت تمایل می‌توانند در نوبت دوم، در یکی از این دو گروه آزمایشی هنر یا زبان‌های خارجی ثبت‌نام کنند.

مدیر کل روابط عمومی سازمان سنجش تاکید کرد: طبق ضوابط، پذیرفته‌شدگان رشته‌های با آزمون تمام دوره‌های آموزش رایگان و همچنین پذیرفته‌شدگان چهار رشته پزشکی، دندان‌پزشکی، داروسازی و دامپزشکی تمامی دوره‌ها اعم از رایگان و غیر رایگان روزانه و غیر روزانه) آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ چه در دانشگاه یا مؤسسه قبولی ثبت‌نام کرده و چه ثبت‌نام نکرده باشند، اجازه شرکت مجدد در آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ را ندارند.

وی ادامه داد: در ضمن تمامی پذیرفته‌شدگان رشته‌های با آزمون دوره‌های آموزش رایگان و همچنین پذیرفته‌شدگان چهار رشته پزشکی، دندان‌پزشکی، داروسازی و دامپزشکی تمامی دوره‌ها اعم از رایگان و غیر رایگان روزانه و غیر روزانه در سال ۱۴۰۲ و قبل از آن که در حال تحصیل هستند برای شرکت مجدد در آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ باید تا قبل از پایان زمان ثبت‌نام آزمون سراسری سال ۱۴۰۴، از دانشگاه یا مؤسسه محل قبولی خود انصراف قطعی دهند.

به گفته کریمیان، متقاضیان پذیرش در رشته‌های صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی نیز می‌توانند مانند سایر متقاضیان، ثبت‌نام کرده و بدون شرکت در جلسه آزمون‌های مذکور، در نیمه دوم مرداد ماه ۱۴۰۴، نسبت به انتخاب رشته‌های پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی اقدام کنند.

وی افزود: اعلام علاقه‌مندی به رشته‌های دانشگاه‌های پیام نور و موسسات غیرانتفاعی نیز در مرحله انتخاب‌رشته و نیمه دوم مردادماه سال ۱۴۰۴ انجام خواهد شد.

کریمیان درباره متقاضیان مجاز به شرکت در آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ که تمایل به انتخاب رشته بر اساس نتایج علمی دارای اعتبار آزمون اختصاصی سال ۱۴۰۳ دارند، گفت: این دسته از متقاضیان باید حداقل در یک نوبت آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ ثبت‌نام کنند و البته نیازی به شرکت در جلسه آزمون و پاسخ‌گویی به سؤالات آزمون ندارند.


نظرات

آخرین اخبار
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه انگلیس درباره تحولات منطقه
تهران؛ رکورددار قصور پزشکی
کاخ سفید: ترامپ خواهان توافق با ایران است، اما پاسخ به حملات ادامه دارد
هشدار مقام ارشد امنیتی درباره هرگونه حمله احتمالی آمریکا و اسرائیل
الزامات خاطره‌سازی برای مغز
هشدار دبیر شورای امنیت ملی درباره پیامدهای ادامه محاصره دریایی آمریکا
هلاکت و دستگیری عاملان شهادت سه مأمور فراجا در شادگان
علائم افشای سرّ درون
الجزیره؛ تنگه هرمز مهم‌ترین اهرم راهبردی ایران
کنفدراسیون فوتبال آسیا در کنار یوفا و کونکاکاف مقابل طرح فیفا ایستاد
تشییع باشکوه شهدای فراجا در شادگان؛ شهیدان مهدوی‌کیا و سیاه‌نژاد
نشست تخصصی ایران و چین؛ تأکید بر اجرای سند 25 ساله و تقویت همکاری‌های اقتصادی
زمان پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران خودرو اعلام شد+جدول
کامالا هریس؛ جنگ ترامپ با ایران بدون چشم‌انداز پایانی
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا شنبه 10 مرداد+ جدول
قطر از پذیرش نقشه راه توسط حماس استقبال کرد
گوترش: چنگ باید در تمامی جبهه‌‎ها متوقف شود
واکنش جوزف عون به تجاوزات رژیم صهیونیستی
دستور آماده‌باش کامل به حشد الشعبی
فولاد، استقلال را در دیدار دوستانه شکست داد
هشدار زلنسکی درباره تشدید حملات روسیه در دریای سیاه
برنامه قطعی برق تهران فردا شنبه 10 مرداد
جزئیات برنامه راه‌آهن برای اربعین؛ افزایش ظرفیت، امنیت و خدمات به زائران
لینک ساعت قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا شنبه 10 مرداد
اظهارات جدید نخست وزیر پاکستان درباره صلح غزه
چرا حقوق بازنشستگان دولت کاهش یافت؟
مرگ تلخ بازیکن مراکشی در مسیر مهاجرت به اسپانیا؛ فاطن العزیزی جان باخت
یمن، چگونه عربستان را در بن‌بست تاریخی قرار داد؟
کایا کالاس: راستی‌آزمایی پایبندی حماس به توافق غزه چالش اصلی است
استراتژی تعلیق اسپانیا از سوی ایتالیا کلید خورد
قتل هولناک مرد 70 ساله تهرانی به دست همسر دوم و پسرش
خشم ترامپ از روش مذاکره ایرانی‌ها
تشییع باشکوه پیکر شهید مدافع امنیت در زابل
برخورد جدی با آفرودسواری غیرمجاز در عرصه‌های طبیعی کردستان
هشدار صریح العامری به عربستان
اظهارات تازه وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره تحریم‌ها و دارایی‌های ایران
بیانیه ارتش کویت درباره حمله پهپادی به زیرساخت‌های حیاتی
تسهیل واردات خودرو در قشم
ترامپ ادعای نقش ایران در حمله سایبری آمریکا را زیر سؤال برد
سریال دیده‌نشده «ماه عسل» با بازی زنده‌یاد اکبر عبدی
تهدید به تعلیق اسپانیا از منطقه شنگن
محور کندوان یک‌طرفه شد+جزئیات
گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و هند چه نکاتی داشت؟
انفجارهای مهیب در کویت
آمار جدید تردد زائران اربعین از مرز باشماق
اذعان «مارین ترافیک» به تغییر الگوی تردد از تنگه هرمز
تغییر موازنه حمله و دفاع به نفع توان موشکی ایران
افزایش آمار قربانیان مهاجرت غیرقانونی به اسپانیا
اظهارات تازه ترامپ درباره ایران همزمان با تنش‌های منطقه‌ای
عاقبت ناگوار بی‌توجهی به تابلوی «شنا ممنوع»