×
بین الملل
شناسه خبر : 219661
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/01/19 ساعت 14:34
دلیل احضار شتابزده نتانیاهو به کاخ سفید فاش شد/تحقیر علنی در کاخ‌سفید

دلیل احضار شتابزده نتانیاهو به کاخ سفید فاش شد/تحقیر علنی در کاخ‌سفید

در ادامه تحولات مربوط به سفر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به آمریکا، شبکه 12 این رژیم امروز (سه‌شنبه) فاش کرد که دلیل اصلی دعوت شتاب‌زده نخست‌وزیر این رژیم به واشنگتن، تصمیم «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا برای آغاز مذاکرات مستقیم با جمهوری اسلامی ایران بوده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: یک رسانه عبری از دلیل احضار نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به کاخ سفید برای دیدار با رئیس جمهور آمریکا پرده برداشت.

در ادامه تحولات مربوط به سفر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به آمریکا، شبکه ۱۲ این رژیم امروز (سه‌شنبه) فاش کرد که دلیل اصلی دعوت شتاب‌زده نخست‌وزیر این رژیم به واشنگتن، تصمیم «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا برای آغاز مذاکرات مستقیم با جمهوری اسلامی ایران بوده است.

همزمان، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز از بی‌نتیجه بودن دیدار نتانیاهو با ترامپ خبر داد.

بر اساس این گزارش، سفر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به واشنگتن نه در حوزه کاهش تعرفه‌های گمرکی و نه در زمینه پیشبرد مذاکرات دوجانبه، به دستاورد ملموسی منجر نشد.

این سازمان همچنین اضافه کرد: «این سفر به شکلی ناگهانی و با سرعتی غیرعادی به پایان رسید که برخی تحلیلگران آن را نشانه‌ای از وجود اختلافات پنهان یا تحولات پیش‌بینی‌نشده در پشت صحنه روابط تل‌آویو و واشنگتن می‌دانند.»

بنیامین نتانیاهو روز دوشنبه در سفری رسمی به آمریکا سفر کرد. وی در جریان این سفر با دونالد ترامپ دیدار و گفت‌وگو کرد و به سفر خود خاتمه داد.

در همین راستا، روزنامه عبری «تایمز اسرائیل» نوشت: سفر نخست‌وزیر به کاخ سفید ناامیدکننده بود زیرا ترامپ از مذاکره با ایران خبر داد.

روزنامه الاخبار نیز در یادداشتی در این باره نوشت در حالی‌که رژیم صهیونیستی با بحران‌های بی‌سابقه‌ای در داخل و خارج روبه‌روست، سفر اخیر نخست‌وزیر آن به آمریکا نه‌تنها گشایشی در روابط با واشنگتن ایجاد نکرده است، بلکه نشانه‌هایی از تشدید اختلافات با دولت آمریکا در مسائل کلیدی از جمله جنگ غزه، روابط با ایران و تعرفه‌های تجاری دیده می‌شود.

تحقیر علنی در کاخ‌سفید

 خبرنگار یک شبکه تلویزیونی انگلیس با انتشار یادداشتی تحلیلی پیرامون دیدار اخیر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با رئیس‌جمهوری آمریکا در کاخ سفید، نوشت که هدف اصلی دعوت شتاب‌زده از بنیامین نتانیاهو، اعلام مذاکرات واشنگتن با تهران بوده است؛ اقدامی که به‌گفته این خبرنگار، نخست‌وزیر اسرائیل را در موقعیتی تحقیرآمیز قرار داد.

«الیستر بانکال» خبرنگار ارشد اسکای‌نیوز در حوزه خاورمیانه نوشت: «اکنون مشخص شده که چرا اسرائیلی‌ها با این سرعت به کاخ سفید احضار شدند؛ آمریکا و ایران در آستانه انجام مذاکرات هسته‌ای هستند و ترامپ اعلام کرده که این گفت‌وگوها “تقریباً در بالاترین سطح” انجام خواهد شد.»

وی با اشاره به اینکه ترامپ در برابر چشمان نتانیاهو این موضوع را علنی کرده، افزود: «نخست‌وزیر اسرائیل مجبور شد در آن‌جا بنشیند، گوش دهد و آن را بپذیرد. ترامپ با انجام این اقدام در دفتر بیضی‌شکل کاخ سفید، قدرت خود را به رخ کشید و عملاً نتانیاهو را وادار به پذیرش نتیجه کرد.»

این تحلیلگر انگلیسی در ادامه نوشت: «ترامپ می‌گوید که در صورت شکست مذاکرات، ایران در “خطر بزرگ” قرار دارد اما مستقیماً تهدید به اقدام نظامی نکرد. ترامپ خواهان توافق است، اسرائیل در مذاکرات حضور ندارد و توانایی نتانیاهو برای اثرگذاری بر این گفت‌وگوها – اگر روند آن باب میلش نباشد – بسیار محدود خواهد بود.»

بانکال با اشاره به بازتاب این دیدار در رسانه‌های صهیونیستی افزود: «برخی رسانه‌های اسرائیلی این جلسه را نوعی تحقیر برای نتانیاهو توصیف کرده‌اند. گمان می‌کنم او کاخ سفید را با نگرانی و شاید خشم ترک کرده باشد.»


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
جزئیات طرح جدید بهزیستی برای کمک به خانواده‌های دارای چندقلو
عراقچی در تماس وزیرخارجه اوکراین: باید خسارات به‌ منافع ما جبران شود
عربستان مدعی رهگیری پهپادهای مهاجم به تأسیسات نفتی شد
آژانس بین‌المللی انرژی: بحران خاورمیانه امنیت انرژی جهان را تهدید می‌کند
حملات پهپادی به اربیل و سلیمانیه
آتش‌بس ایران و آمریکا؛ موضوع گفت‌وگوی وزیران خارجه اردن و پاکستان
پهپادهای ناشناس؛ چالش امنیتی جدید برای اسرائیل
تاکید نوری قزلجه بر یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی
اولین واکنش وزیر خارجه اوکراین پس از حمله به شناور ایرانی؛ پیام مهم به عراقچی چه بود؟
نیمی از ناوگان حمل‌ونقل عمومی راهی مرز مهران شد
پشت‌پرده دیدار ترامپ و زلنسکی؛ آمریکا و اوکراین به‌دنبال تولید مشترک پاتریوت
مذاکره چین با یمن برای عبور از دریای سرخ
نشست محرمانه تل‌آویو و ابوظبی درباره ایران
پوتین: تحریم‌های غرب علیه روسیه شکست خورده است
ادعای ارتش تروریستی آمریکا درباره محاصره دریایی و تداوم رویکرد خصمانه علیه ایران
امضای اسناد همکاری میان عراق و ترکیه
هشدار سازمان ملل درباره بحران کرانه باختری و غزه
جدیدترین اخبار استقلال؛ بررسی مسائل مالی و نقل‌وانتقالات در نشست هیأت‌مدیره
گزارش هلال‌احمر از اربعین 1405؛ ارائه بیش از 360 هزار خدمت به زائران
غریب‌آبادی: هر ناو اروپا که بخواهد نزدیک تنگه هرمز بیاید هدف مشروع است
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و وزیر امور خارجه اوکراین
واکنش دولت عربستان به هدف قرار گرفتن تاسیسات نفتی این کشور
کرملین: اوکراین به آلمان، قزاقستان و ایران حمله کرده است
یمن از هدف قرار دادن نفتکش عربستان با موشک بالستیک خبر داد
معاون فروش سایپا: پرداخت جریمۀ دیرکرد در اولویت ما نیست
عارف: به 2 سال آینده خوش‌بینم اما خود را برای بدترین شرایط آماده کرده‌ایم
انصارالله: تا رفع محاصره یمن به عملیات علیه عربستان ادامه می‌دهیم
وزیر جهاد کشاورزی: خرید گندم از مرز 7 میلیون تن عبور کرد
حریق دوباره در میانکاله؛ مهار کامل آتش در بهشت پرندگان
قهرمانی دختران قشم در انتخابی تیم ملی کاراته؛ سه نماینده ایران در آسیا
ایران محور رایزنی وزرای خارجه قطر و اردن
افت بی‌سابقه سفر کانادایی‌ها به آمریکا؛ سیاست‌های ترامپ عامل کاهش گردشگری
قیمت نقره امروز سه شنبه 6 مرداد 1405+ جدول قیمت
وقوع حادثه نشت فسفر سفید در پایگاه هوایی آمریکایی کره جنوبی
سردار ابن الرضا: باید یک گام جلوتر از دشمن حرکت کنیم
دیدار ترامپ و زلنسکی در کاخ سفید
آزادی محموله تجهیزات دیالیز ایران پس از سه ماه توقیف توسط آمریکا
سفر محرمانه مقام‌های امنیتی مصر به عربستان برای مهار بحران دریای سرخ
قیمت دینار عراق امروز سه شنبه 6 مرداد 1405
کشتی فرنگی نوجوانان جهان؛ امیررضا طهماسب‌پور فینالیست شد
اقتصاد آفریقا تحت تأثیر جنگ آمریکا علیه ایران
انتقام مرگبار در لندکروز؛ قتل شاگرد نمایشگاه خودرو به خاطر کینه قدیمی
قیمت خودروهای ایران‌خودرو امروز 6 مرداد 1405/ دنا،207 و تارا چند شدند؟/جدول قیمت ها
شهادت مأمور پلیس آبادان در درگیری مسلحانه
قیمت سکه پارسیان امروز سه شنبه 6 مرداد 1405
دادستان کل کشور: یارانه 300 معاند مقیم خارج از کشور قطع شد
قتل هولناک زن و شوهر جوان مقابل چشمان کودک 3 ساله؛دادگاه حکم نهایی را صادر کرد
تهدید جدید ترامپ علیه ایران؛ « توافق نشود، کوه کلنگ را از بین می‌بریم»
پایان تلخ حادثه رودخانه هراز؛ پیکر پدر فداکار نیز پیدا شد
واکنش رسمی فدراسیون فوتبال به سهمیه سوم ایران در لیگ قهرمانان آسیا