×
بین الملل
شناسه خبر : 219650
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/01/19 ساعت 11:51
چین: آمریکا بر اقدامات یک‌جانبه خود پافشاری کند، تا آخر مقابله می‌کنیم

چین: آمریکا بر اقدامات یک‌جانبه خود پافشاری کند، تا آخر مقابله می‌کنیم

در واکنش به تهدید جدید دونالد ترامپ، مبنی بر افزایش بیشتر تعرفه‌ها در صورت عدم لغو اقدامات تلافی‌جویانه چین، وزارت بازرگانی چین اعلام کرد اگر آمریکا بر اقدامات یک‌جانبه خود پافشاری کند، پکن نیز تا پایان مقابله خواهد کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: در واکنش به تهدید جدید دونالد ترامپ مبنی بر افزایش بیشتر تعرفه‌ها در صورت عدم لغو اقدامات تلافی‌جویانه چین، وزارت بازرگانی چین اعلام کرد اگر آمریکا بر اقدامات یک‌جانبه خود پافشاری کند، پکن نیز "تا پایان" مقابله خواهد کرد.

 در تازه‌ترین تهدید ترامپ، به چین ضرب‌الاجل داده که اگر تا روز سه‌شنبه تعرفه تلافی‌جویانه 34 درصدی را لغو نکند، در این صورت آمریکا تعرفه‌ای 50 درصدی اضافه‌تر بر واردات از چین اعمال خواهد کرد. با احتساب تعرفه 20 درصدی قبلی (اعمال‌شده از 4 مارس) و تعرفه‌های جدید، مجموع تعرفه‌های آمریکا بر کالاهای وارداتی از چین به 104 درصد خواهد رسید.

در واکنش به تهدید جدید دونالد ترامپ، مبنی بر افزایش بیشتر تعرفه‌ها در صورت عدم لغو اقدامات تلافی‌جویانه چین، وزارت بازرگانی چین اعلام کرد اگر آمریکا بر اقدامات یک‌جانبه خود پافشاری کند، پکن نیز تا پایان مقابله خواهد کرد.

سخنگوی وزارت بازرگانی چین روز سه‌شنبه 8 آوریل در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد: آمریکا در تاریخ 7 آوریل، تهدید به افزایش 50 درصدی تعرفه‌ها بر واردات از چین کرده و چین قاطعانه با این اقدام مخالفت می‌کند. وی افزود که اگر این افزایش تعرفه عملی شود، چین بلافاصله اقدامات تلافی‌جویانه برای دفاع از منافع مشروع خود اتخاذ خواهد کرد.

در این بیانیه، تعرفه‌های موسوم به «متقابل» آمریکا فاقد مبنای قانونی و مصداق کامل یک‌جانبه‌گرایی و زورگویی توصیف شده است. این سخنگو در اظهارات خود تأکید کرد: اقدامات تلافی‌جویانه چین برای حفظ حاکمیت، امنیت و منافع توسعه‌ای کشور و همچنین دفاع از نظم عادلانه تجارت جهانی صورت گرفته و کاملاً موجه است.

وی افزود: تهدید جدید آمریکا نه تنها اشتباه است، بلکه خطایی اضافه بر خطاهای پیشین بوده و بار دیگر ذات باج‌گیرانه آمریکا را آشکار می‌کند. وی تأکید کرد که چین به هیچ‌وجه این تهدیدات را نخواهد پذیرفت و اگر آمریکا اصرار بر مسیر خود داشته باشد، چین قطعاً تا پایان راه مقابله خواهد کرد.

در ادامه این بیانیه همچنین آمده است: جنگ تجاری هیچ برنده‌ای ندارد و مسیر حمایت‌گرایی نیز به بن‌بست خواهد انجامید. چین از آمریکا می‌خواهد فوراً اقدامات غلط خود را اصلاح کرده، همه تعرفه‌های یک‌جانبه علیه چین را لغو کند و از فشار و سرکوب اقتصادی دست بردارد تا دو کشور بتوانند بر پایه احترام متقابل و گفت‌وگوی برابر، اختلافات خود را حل‌وفصل کنند.

علاوه بر اظهارات وزارت بازرگانی چین، سخنگوی سفارت چین در آمریکا نیز شب گذشته اعلام کرد که چین به هیچ وجه در برابر تعرفه‌های جدید آمریکا تسلیم نخواهد شد.

لیو پنگ‌یو، سخنگوی سفارت چین در آمریکا، در واکنش به تهدیدات ترامپ گفت: ما بارها تأکید کرده‌ایم که فشار و تهدید، روش درستی برای تعامل با چین نیست. چین با قاطعیت از حقوق و منافع قانونی خود دفاع خواهد کرد.

بر اساس اعلام قبلی، ترامپ هفته گذشته از اجرای تعرفه 34 درصدی بر کالاهای وارداتی از چین از روز چهارشنبه (9 آوریل) خبر داده بود. چین نیز در پاسخ، تعرفه‌ای مشابه را بر کالاهای آمریکایی وضع کرده بود


کلید واژگان
آمریکاچینتعرفه
نظرات

آخرین اخبار
نیاز مبرم کشورهای عربی خلیج فارس به موشک های رهگیر
تجارت خارجی از 103 میلیارد دلار گذشت
شارژ 800 هزار تومانی کالابرگ ویژه کودکان دارای سوءتغذیه
پنتاگون: 140 آمریکایی در جنگ با ایران مجروح شدند
قیمت محصولات سایپا امروز چهارشنبه 20 اسفند 1404 + جدول
امروز کالابرگ کد ملی‌های 3، 4، 5 و 6 شارژ شد
پزشکیان: ایران هیچ قصدی برای درگیری با کشورهای منطقه ندارد
قیمت محصولات ایران خودرو امروز چهارشنبه 20 اسفند 1404 + جدول
رسانه‌های عبری: میلیون‌ها اسرائیلی در برابر موشک‌های ایران رها شده‌اند
سرلشکر حاتمی: تا آخرین قطره خون از عزت و شرف ایران اسلامی پاسداری می‌کنیم
قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه 20 اسفند 1404
فراوانی کالا‌های اساسی در فروشگاه‌ها
ورود سامانه بارشی به کشور از فردا
قیمت نفت اوپک 115 دلار شد
برنامه بازی‌های امشب لیگ قهرمانان اروپا
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران: روند بازار طلا و سکه نزولی است
تفاوت نیازهای حمایتی روانی و اجتماعی زنان در دوران جنگ
جزییات پرداخت خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ
11 کشته و زخمی در آتش‌ گرفتن اتوبوسی در سوئیس
مترو تهران در روز تشییع شهدای رمضان رایگان شد
حمله پهپادی به تاسیسات دیپلماتیک آمریکا در بغداد
چرا واشنگتن از ادعاهای اولیه در  مورد تنگه هرمز عقب نشست؟
التهاب بازارهای انرژی و ریزش بورس در جهان
زنان باردار از اخبار منفی دوری کنند
روال عادی تجارت و واردات کالای اساسی
یک کشتی کانتینری در سواحل امارات مورد اصابت قرار گرفت
ارزیابی انطباق کالاهای وارداتی و صادراتی به صورت شبانه روزی
دختر تکواندوکار 9‌ ساله، اولین شهیده ورزشکار زنجان شد
اقتصادنگار | جنگ شد، قحطی نیامد
انهدام پهپاد متجاوز در آسمان کرمان توسط پدافند هوایی ارتش
ادامه موج 37 عملیات وعده صادق4/ اصابت مکرر موشک های ایرانی به نقاط مختلف در سرزمین اشغالی
هرتزوگ: جنگ با ایران نیاز به نتیجه نهایی دارد
افزایش آلودگی‌های زیست‌محیطی ایران نسبت به جنگ 12 روزه
آلمان در جنگ ایران؛ بی‌طرفی یا همراهی پنهان؟
13 نظامی آمریکایی در 291 عملیات مقاومت اسلامی عراق کشته شدند
فریادهای نماینده کنست رژیم صهیونیستی بر سر نتانیاهو و دولتش: این جنگ را پایان دهید
جفری ساکس: حملات اسرائیل و آمریکا به تهران هدفمند نیست، بلکه یک بمباران کامل است
منابع آمریکایی: دولت ترامپ در برآورد واکنش ایران دچار اشتباه شد
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه با دبیرکل سازمان ملل متحد
گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و روسیه
اسپانیا، صدراعظم آلمان را به نوکری ترامپ متهم کرد
آلمانی‌ها برای هر باک بنزین 9 یورو بیشتر پرداخت می‌کنند
سناتور آمریکایی اعتراف کرد: به هیچ یک از اهدافمان علیه ایران نخواهیم رسید!
حضور عارف در ایست‌های بازرسی بسیج
مرد دوم کاخ سفید، معاون اول ترامپ کجاست؟
ورود اعضای تیم فوتبال بانوان به مالزی با استقبال سفیر
اطلاعیه سازمان تأمین اجتماعی درباره زمان‌ پرداخت حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران
شبکه خبر: شهادت کارمندان یک بانک در تهران در حمله شبانه آمریکایی صهیونی
مارک کارنی: کانادا در تهاجم به ایران مشارکت نخواهیم کرد
یحیی سریع: ملت ایران به رهبری مومن، حکیم و شجاع اقتدا کردند