×
بین الملل
شناسه خبر : 219650
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/01/19 ساعت 11:51
چین: آمریکا بر اقدامات یک‌جانبه خود پافشاری کند، تا آخر مقابله می‌کنیم

چین: آمریکا بر اقدامات یک‌جانبه خود پافشاری کند، تا آخر مقابله می‌کنیم

در واکنش به تهدید جدید دونالد ترامپ، مبنی بر افزایش بیشتر تعرفه‌ها در صورت عدم لغو اقدامات تلافی‌جویانه چین، وزارت بازرگانی چین اعلام کرد اگر آمریکا بر اقدامات یک‌جانبه خود پافشاری کند، پکن نیز تا پایان مقابله خواهد کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: در واکنش به تهدید جدید دونالد ترامپ مبنی بر افزایش بیشتر تعرفه‌ها در صورت عدم لغو اقدامات تلافی‌جویانه چین، وزارت بازرگانی چین اعلام کرد اگر آمریکا بر اقدامات یک‌جانبه خود پافشاری کند، پکن نیز "تا پایان" مقابله خواهد کرد.

 در تازه‌ترین تهدید ترامپ، به چین ضرب‌الاجل داده که اگر تا روز سه‌شنبه تعرفه تلافی‌جویانه 34 درصدی را لغو نکند، در این صورت آمریکا تعرفه‌ای 50 درصدی اضافه‌تر بر واردات از چین اعمال خواهد کرد. با احتساب تعرفه 20 درصدی قبلی (اعمال‌شده از 4 مارس) و تعرفه‌های جدید، مجموع تعرفه‌های آمریکا بر کالاهای وارداتی از چین به 104 درصد خواهد رسید.

در واکنش به تهدید جدید دونالد ترامپ، مبنی بر افزایش بیشتر تعرفه‌ها در صورت عدم لغو اقدامات تلافی‌جویانه چین، وزارت بازرگانی چین اعلام کرد اگر آمریکا بر اقدامات یک‌جانبه خود پافشاری کند، پکن نیز تا پایان مقابله خواهد کرد.

سخنگوی وزارت بازرگانی چین روز سه‌شنبه 8 آوریل در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد: آمریکا در تاریخ 7 آوریل، تهدید به افزایش 50 درصدی تعرفه‌ها بر واردات از چین کرده و چین قاطعانه با این اقدام مخالفت می‌کند. وی افزود که اگر این افزایش تعرفه عملی شود، چین بلافاصله اقدامات تلافی‌جویانه برای دفاع از منافع مشروع خود اتخاذ خواهد کرد.

در این بیانیه، تعرفه‌های موسوم به «متقابل» آمریکا فاقد مبنای قانونی و مصداق کامل یک‌جانبه‌گرایی و زورگویی توصیف شده است. این سخنگو در اظهارات خود تأکید کرد: اقدامات تلافی‌جویانه چین برای حفظ حاکمیت، امنیت و منافع توسعه‌ای کشور و همچنین دفاع از نظم عادلانه تجارت جهانی صورت گرفته و کاملاً موجه است.

وی افزود: تهدید جدید آمریکا نه تنها اشتباه است، بلکه خطایی اضافه بر خطاهای پیشین بوده و بار دیگر ذات باج‌گیرانه آمریکا را آشکار می‌کند. وی تأکید کرد که چین به هیچ‌وجه این تهدیدات را نخواهد پذیرفت و اگر آمریکا اصرار بر مسیر خود داشته باشد، چین قطعاً تا پایان راه مقابله خواهد کرد.

در ادامه این بیانیه همچنین آمده است: جنگ تجاری هیچ برنده‌ای ندارد و مسیر حمایت‌گرایی نیز به بن‌بست خواهد انجامید. چین از آمریکا می‌خواهد فوراً اقدامات غلط خود را اصلاح کرده، همه تعرفه‌های یک‌جانبه علیه چین را لغو کند و از فشار و سرکوب اقتصادی دست بردارد تا دو کشور بتوانند بر پایه احترام متقابل و گفت‌وگوی برابر، اختلافات خود را حل‌وفصل کنند.

علاوه بر اظهارات وزارت بازرگانی چین، سخنگوی سفارت چین در آمریکا نیز شب گذشته اعلام کرد که چین به هیچ وجه در برابر تعرفه‌های جدید آمریکا تسلیم نخواهد شد.

لیو پنگ‌یو، سخنگوی سفارت چین در آمریکا، در واکنش به تهدیدات ترامپ گفت: ما بارها تأکید کرده‌ایم که فشار و تهدید، روش درستی برای تعامل با چین نیست. چین با قاطعیت از حقوق و منافع قانونی خود دفاع خواهد کرد.

بر اساس اعلام قبلی، ترامپ هفته گذشته از اجرای تعرفه 34 درصدی بر کالاهای وارداتی از چین از روز چهارشنبه (9 آوریل) خبر داده بود. چین نیز در پاسخ، تعرفه‌ای مشابه را بر کالاهای آمریکایی وضع کرده بود


کلید واژگان
آمریکاچینتعرفه
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ماجرای عجیب مردی که با خوردن یک همبرگر ساده مُرد!
5 تکنیک کاربردی برای مقابله با استرس در زندگی روزمره
حماس بدون اکسیژن هم زنده می ماند
تانک‌های آبرامز استرالیا در راه اوکراین
اعتراف ترامپ به نارضایتی‌های اقتصادی مردم آمریکا
حماس: طرح ساخت شهرک‌ جدید در شرق قدس، در چارچوب پروژه الحاق است
حضور مقامات اروپایی در گفت‌وگوهای نمایندگان آمریکا و اوکراین
بیانیه دفتر نتانیاهو درباره نشست الناقوره
دیدار نفت و گاز گچساران - پیکان به تعویق افتاد
رکورد تقاضای ثبت نام در ایران خودرو شکست!/فردا آخرین مهلت ثبت نام
هشدار درباره یخ‌زدگی کنتورهای آب
هشدار بغداد و رم درباره تبعات هرگونه تنش جدید علیه ایران
سفیر آمریکا: درباره غزه و ایران اختلافی با اسرائیل نداریم
کاهش بیش از 50 درصدی ابتلا به آنفلوانزا در کرمانشاه
نخست‌وزیر مصر: اسرائیل باید فوری و بدون قیدوشرط از خاک لبنان خارج شود
فرد توهین‌کننده به رئیس‌جمهور شهید احضار شد
حمله توپخانه‌ای به مدرسه محل اسکان آوارگان فلسطینی
کدام مدارس شنبه 29 آذرماه تعطیل هستند؟/نام استانهایی که کار ادارات با تاخیر آغاز می شود
بیانیه سفارت آمریکا در لبنان درباره نشست کمیته ناظر بر آتش‌بس
عکس های منتخب ایران، جمعه 28 آذر 1404
مدودف: اجلاس اتحادیه اروپا «نشست دزدها» است
ربیعی: 37 درصد جوانان در سن کار، نه شاغلند و نه محصل
رشد بیت‌کوین و اتریوم در معاملات امروز
حماس: نشست میامی باید به اجرای کامل آتش بس منجر شود
تکرار ادعاهای بی‌اساس آمریکا علیه ونزوئلا
اوکراین: به نفت‌کش روسیه در آب‌های مدیترانه حمله کردیم
بارش‌های گسترده و کاهش دما؛ موج بعدی بارش‌ها از راه می‌رسد/افزایش شمار جانباختگان به 7 نفر
واکنش چین به فروش تسلیحات آمریکا به تایوان
بهانه جدید تل‌آویو برای اعزام نیرو به کرانه باختری
طالبان: هرگونه تجاوز به افغانستان با پاسخ قاطع روبه‌رو می‌شود
عضو دفتر پزشکیان: نقد گذشته لازم است اما به شرط ادب
دستگیری مرد متجاوز به 35 زن در لباس تعمیرکار
تحریم‌های جدید لندن در پرونده خشونت‌های سوریه
جان‌ باختن کودک 6 ساله در سیلاب روستای مهرگی سیریک
الحکیم: عراق نه میدان جنگ دیگران خواهد بود و نه خط تماس به نیابت از دیگران
روایت‌هایی از دیدار سیاسیون با رئیس‌جمهوری
آغاز پرداخت حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی+جزییات
بیانیه تند باشگاه پرسپولیس/ آنچه در تبریز رخ داد، عبور از مرز انسانیت و عقده‌گشایی بود
تجمع میلیونی در صنعا در حمایت از قرآن کریم و فلسطین
پیروزی چهارگله پرسپولیس در بازی تدارکاتی مقابل عقاب
روسیه بشار اسد را به سوریه تحویل نمی‌دهد
«بهار شیراز» اول زمستان به تلویزیون می‌آید
بازدهی هفتگی؛ چرخش سرمایه ها به کدام سمت؟
یورش اشغالگران به نمازگزاران در مسجد الاقصی
افتتاح نخستین فروشگاه مشترک همراه اول و دیجی‌کالا در قلب بازار دیجیتال تهران
بازی لیگ برتر فوتسال برای دومین بار لغو شد
آغاز پرداخت حقوق آذر ماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی
واکنش مخبر به حواشی نشست فعالان سیاسی خراسان‌جنوبی با پزشکیان
تماس تلفنی وزیر خارجه قبرس با عراقچی
اقتصاد جهانی به سود چه کسانی می‌چرخد؟
X
آگهی تبلیغاتی