×
بین الملل
شناسه خبر : 219650
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/01/19 ساعت 11:51

چین: آمریکا بر اقدامات یک‌جانبه خود پافشاری کند، تا آخر مقابله می‌کنیم

در واکنش به تهدید جدید دونالد ترامپ، مبنی بر افزایش بیشتر تعرفه‌ها در صورت عدم لغو اقدامات تلافی‌جویانه چین، وزارت بازرگانی چین اعلام کرد اگر آمریکا بر اقدامات یک‌جانبه خود پافشاری کند، پکن نیز تا پایان مقابله خواهد کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: در واکنش به تهدید جدید دونالد ترامپ مبنی بر افزایش بیشتر تعرفه‌ها در صورت عدم لغو اقدامات تلافی‌جویانه چین، وزارت بازرگانی چین اعلام کرد اگر آمریکا بر اقدامات یک‌جانبه خود پافشاری کند، پکن نیز "تا پایان" مقابله خواهد کرد.

 در تازه‌ترین تهدید ترامپ، به چین ضرب‌الاجل داده که اگر تا روز سه‌شنبه تعرفه تلافی‌جویانه 34 درصدی را لغو نکند، در این صورت آمریکا تعرفه‌ای 50 درصدی اضافه‌تر بر واردات از چین اعمال خواهد کرد. با احتساب تعرفه 20 درصدی قبلی (اعمال‌شده از 4 مارس) و تعرفه‌های جدید، مجموع تعرفه‌های آمریکا بر کالاهای وارداتی از چین به 104 درصد خواهد رسید.

در واکنش به تهدید جدید دونالد ترامپ، مبنی بر افزایش بیشتر تعرفه‌ها در صورت عدم لغو اقدامات تلافی‌جویانه چین، وزارت بازرگانی چین اعلام کرد اگر آمریکا بر اقدامات یک‌جانبه خود پافشاری کند، پکن نیز تا پایان مقابله خواهد کرد.

سخنگوی وزارت بازرگانی چین روز سه‌شنبه 8 آوریل در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد: آمریکا در تاریخ 7 آوریل، تهدید به افزایش 50 درصدی تعرفه‌ها بر واردات از چین کرده و چین قاطعانه با این اقدام مخالفت می‌کند. وی افزود که اگر این افزایش تعرفه عملی شود، چین بلافاصله اقدامات تلافی‌جویانه برای دفاع از منافع مشروع خود اتخاذ خواهد کرد.

در این بیانیه، تعرفه‌های موسوم به «متقابل» آمریکا فاقد مبنای قانونی و مصداق کامل یک‌جانبه‌گرایی و زورگویی توصیف شده است. این سخنگو در اظهارات خود تأکید کرد: اقدامات تلافی‌جویانه چین برای حفظ حاکمیت، امنیت و منافع توسعه‌ای کشور و همچنین دفاع از نظم عادلانه تجارت جهانی صورت گرفته و کاملاً موجه است.

وی افزود: تهدید جدید آمریکا نه تنها اشتباه است، بلکه خطایی اضافه بر خطاهای پیشین بوده و بار دیگر ذات باج‌گیرانه آمریکا را آشکار می‌کند. وی تأکید کرد که چین به هیچ‌وجه این تهدیدات را نخواهد پذیرفت و اگر آمریکا اصرار بر مسیر خود داشته باشد، چین قطعاً تا پایان راه مقابله خواهد کرد.

در ادامه این بیانیه همچنین آمده است: جنگ تجاری هیچ برنده‌ای ندارد و مسیر حمایت‌گرایی نیز به بن‌بست خواهد انجامید. چین از آمریکا می‌خواهد فوراً اقدامات غلط خود را اصلاح کرده، همه تعرفه‌های یک‌جانبه علیه چین را لغو کند و از فشار و سرکوب اقتصادی دست بردارد تا دو کشور بتوانند بر پایه احترام متقابل و گفت‌وگوی برابر، اختلافات خود را حل‌وفصل کنند.

علاوه بر اظهارات وزارت بازرگانی چین، سخنگوی سفارت چین در آمریکا نیز شب گذشته اعلام کرد که چین به هیچ وجه در برابر تعرفه‌های جدید آمریکا تسلیم نخواهد شد.

لیو پنگ‌یو، سخنگوی سفارت چین در آمریکا، در واکنش به تهدیدات ترامپ گفت: ما بارها تأکید کرده‌ایم که فشار و تهدید، روش درستی برای تعامل با چین نیست. چین با قاطعیت از حقوق و منافع قانونی خود دفاع خواهد کرد.

بر اساس اعلام قبلی، ترامپ هفته گذشته از اجرای تعرفه 34 درصدی بر کالاهای وارداتی از چین از روز چهارشنبه (9 آوریل) خبر داده بود. چین نیز در پاسخ، تعرفه‌ای مشابه را بر کالاهای آمریکایی وضع کرده بود


کلید واژگان
آمریکاچینتعرفه
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کشف اسرارآمیز از وسایل نقلیه ماقبل تاریخ
چند نفر در جهان دچار مارگزیدگی می‌شوند و چند مورد به مرگ منتهی می‌شود؟
آمریکا معافیت بندر چابهار را لغو می‌کند
ایران: هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است
حال و هوای فرودگاه امام خمینی(ره) هنگام ورود تیم ملی کشتی آزاد+فیلم
اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت 4 نظامی خود در غزه+تصویر
پوستر باشگاه چادرملو برای بازی فردا مقابل پرسپولیس منتشر شد
زمین‌لرزه بزرگ در روسیه+جزییات
صحبت های پیام احمدی پس از شکست قهرمان جهان
بلاتکلیفی سرویس مدارس با نزدیکی به شروع سال تحصیلی+فیلم
پایان هفته چهارم لیگ آزادگان؛ هوادار در صدر + جدول
جزییات انفجار گاز در تبریز
سیدورف به تهران می آید
نورنما | آتش‌سوزی در پایتخت فیلیپین
نخستین ضربه به طرح «استارمر» برای اخراج مهاجران از انگلیس
سیتی 2-0 ناپولی |کار سخت ناپولی بی‌ دی‌بروینه مقابل هالند+ خلاصه بازی
بارسلونا 2-1 نیوکاسل | درخشش به موقع پسر انگلیسی+خلاصه بازی
اولیانوف: حملات به ایران بزرگترین ضربه به سیستم پادمان‌های آژانس اتمی بود
حمله انتحاری در پاکستان +تعداد کشته شدگان
صعود دختران ایران به فینال کاپ آسیا 2025 مالزی
امضای قرارداد تجاری بی‌سابقه میان انگلیس و آمریکا
دستور رئیس پلیس راهور برای تسریع شماره‌گذاری خودروهای جانبازان
تجاوزات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان+فیلم
خوشحالی علیرضا دبیر پس از فینالیست شدن پیام احمدی+فیلم
ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان برخی استان‌ها چه بود؟+فیلم
بازگشت آقای خاص به فوتبال پرتغال بعد از 25 سال
پزشکیان: بزرگداشت شهریار، بزرگداشت سرآمدان فرهنگ ایرانی و ادب فارسی است
زمان رای گیری درباره فعال سازی اسنپ‌بک مشخص شد
تیم کشتی آزاد قهرمان جهان امشب به ایران می‌رسد
ترامپ: پوتین ناامیدم کرد
اجتماع بزرگ کودکان پاکستانی در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی+فیلم
بیانیه مهم شاخه نظامی حماس در خصوص اسرای صهیونیست در غزه
افزایش 2 برابری ترانزیت ریلی در 6 ماه گذشته+فیلم
دور تازه تبادل اجساد نظامیان کشته شده در جنگ روسیه و اوکراین صورت گرفت
زمان آخرین حراج تابستانه شمش طلا اعلام شد
پیام، فرخی و امین میرزازاده 3 فینالیست ایران در روز اول + فیلم
پزشکی در ایران: تناقضی میان مازاد و کمبود
احتمال توافق امنیتی میان سوریه و اسرائیل وجود دارد
رهبر انصارالله: اسرائیل با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان در غزه نسل‌کشی می‌کند
برنامه مرحله نیمه نهایی چهار وزن نخست رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی جهان
تشکیل کارگروها‌ی تخصصی با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و فعالان اقتصادی
تصمیم‌گیری درباره زباله‌سوز تهران تا 2 هفته آینده نهایی می‌شود
اسامی معرفی‌شدگان چندبرابر ظرفیت رشته‌های بورسیه و شرایط خاص کنکور اعلام شد+لینک
گزارش تصویری | بازدیدکنندگان به استقبال محصولات گروه زر آمدند+فیلم
شهادت یک بسیجی در ایرانشهر
عبدولی چهارمین فرنگی‌کار ایران در نیمه نهایی+فیلم
بن‌فرحان، عراقچی را در جریان توافق دفاعی عربستان و پاکستان قرار داد
واکنش معاون استاندار تهران به احداث آرامستان جدید تهران
پیام با آتش بازی راهی نیمه نهایی شد+فیلم
واکنش روسیه به تمایل پاکستان برای پیوستن به اتحادیه اقتصادی اوراسیا
X
آگهی تبلیغاتی