×
سیاسی
شناسه خبر : 219621
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/01/19 ساعت 09:15
عارف:  وفاق یک طرفه در نهایت به بن‌بست ختم می شود

عارف: وفاق یک طرفه در نهایت به بن‌بست ختم می شود

معاون اول رییس جمهور گفت: راهبرد درست آقای پزشکیان وفاق ملی بود البته مشخص است اگر وفاق یک طرفه باشد در نهایت به بن‌بست ختم می شود اما در مجموع احساس می‌کنیم که این رویکرد جایگاه خودش را پیدا می‌کند، همکاری‌هایی که با خارج از دولت داریم، شایسته قدردانی است.

نورنیوز-گروه سیاسی: محمد رضا عارف دو شنبه شب در نشست با نخبگان و فعالان سیاسی خراسان رضوی افزود: آنچه که در عمل دیده و به یقین رسیده‌ام، این است که نخبگان و فعالان سیاسی استان خراسان رضوی درک و تحلیل بالایی نسبت به مسائل ملی داشته و شجاعت کم‌نظیری در ارائه نظراتشان دارند.

وی با بیان این که در این جلسه، نظرات ارزشمندی در خصوص عملکرد دولت چهاردهم مطرح شده است که باید به همه آنها احترام بگذاریم ادامه داد: در عین حال ما درباره اقداماتی که باید انجام می‌شده می‌توانیم بحث کنیم و به یک وفاق برسیم و ببینیم که آیا شرایط برای آن اقدام مهیا بوده است یا خیر؟

او اضافه کرد: مصمم بودیم در خرداد ۱۴۰۴ حضوری جدی در رقابتهای انتخاباتی داشته باشیم اما اتفاقات ناگوار شهادت آقای رییسی باعث شد برنامه‌ریزی‌ای که برای بیش از یک سال بعد طراحی شده بود ظرف ۴۰ روز اجرا شود اما با این حال ما موفق شدیم.

معاون اول رییس جمهور گفت: از همان اولین روزهای تشکیل دولت با آن که کشور مشکلات جدی‌ داشت اما راهبردمان این بود که هیچ وزیری نباید نفی گذشته کند تا این سنت غلط که در گذشته حاکم بود را کنار بگذاریم و این در حالی بود که با مشکل پرداخت پول خرید گندم به کشاورزان، مشکلات پرستاران و دیگر موارد رو به رو بودیم.

عارف افزود: رهبر معظم انقلاب شرایط کشور را با دهه ۶۰ تشبیه کرده بودند البته ما برای دولت، شرایطی بدتر از دهه ۶۰ را پیش‌بینی کرده بودیم اما با آن که آمادگی داریم برای شرایط بدتر از آن دهه هم آماده شویم اما تلاشمان بر این بود که ذهنیت جنگ را از ذهن مردم بیرون کنیم.

وی ادامه داد: ما سعی کردیم تصمیمی نگیریم که به ضرر جامعه باشد و ۲ مرحله کالا برگ که در ماه‌های گذشته ارائه شد در این راستا بود.

معاون اول رییس جمهور گفت: در شرایطی هستیم که برنامه سالانه جدی‌ در چارچوب برنامه هفتم پیشرفت با اولویت دادن به شعار سال که بحث سرمایه‌گذاری و تولید است داریم.

عارف افزود: مقام معظم رهبری در اولین جلسه‌ای که خدمتشان بودیم تربیت ۱۰۰ مدیر جوان را تکلیف کردند که سازمان اداری و استخدامی طرح بزرگ تربیت هزار نیرو را در دستور کار دارد و به شیوه‌های دیگری هم کادرسازی انجام می‌شود و از جمله این که به وزارت کشور توصیه کرده‌ایم که در انتخاب بخشداران و فرمانداران شهرهای کوچک از نیروهای جوان استفاده کنند.

معاون اول رییس‌جمهور تغییر فضای امنیتی دانشگاه‌ها، موضوع بازگشت دانشجویان و اساتیدی که در گذشته با محدودیت‌هایی رو به رو بودند به دانشگاه، تغییر سیاست‌های گذشته در گزینش‌ها که تنها در یک مورد هفت هزار نفر را به آموزش و پرورش بازگرداند و اصلاحات صورت گرفته در گزینش‌های هیات علمی را از دیگر موفقیت‌های دولت چهاردهم دانست.

عارف با یادآوری فضای امنیتی حاکم بر دانشگاه‌ها در گذشته افزود: فضای حاکم بر دانشگاه‌ها در دوره گذشته به شدت امنیتی بود و دخالت‌های افرادی که هیچ ارتباطی با دانشگاه نداشتند به اوج رسیده بود ولی در دولت چهاردهم حفظ حرمت استاد و دانشجو بسیار حائز اهمیت است.

او در مورد رفع فیلتر نیز گفت: رفع فیلتر به صورت گام به گام صورت می‌گیرد و گام اول برداشته شد و انشاء الله گام‌های بعدی هم برداشته خواهد شد. ما معتقدیم سیاست منع جواب نمی‌دهد.

معاون اول رییس‌جمهور در ادامه با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای حضور زنان در کابینه و مدیریت‌های میانی گفت: در حال حاضر چهار خانم عضو کابینه هستند و زنان زیادی در رده‌های میانی به بالا به کارگیری شده‌اند که این روند ادامه پیدا می‌کند.

عارف افزود: ظرفیت‌های خوبی در استان خراسان رضوی هست و از شما می‌خواهم این ظرفیتی که در استان هست را تا آ خر دولت حفظ کنید و البته تعاملمان باید بیشتر باشد.


نظرات

آخرین اخبار
فشار نمایندگان مجلس آمریکا بر ترامپ؛ برنامه پایان جنگ چیست؟
انتقاد شدید روسیه از اقدامات رژیم صهیونیستی در سوریه
انتصاب جدید در کاخ سفید
کارگران عدم اجرای بخشنامه دستمزد را گزارش دهند
انتصاب سفیر برای آمریکا نخست وزیر بریتانیا را به دردسر انداخت
پاکستان موشک ضد کشتی دوربرد آزمایش کرد
آتش‌بس بین واشنگتن و تهران «شرم‌آورترین شکست استراتژیک» آمریکا است
دیدار رئیس جمهور عراق با المالکی درباره معرفی نامزد نخست‌وزیری
ناراحتی هگست از تماس مستقیم وزیر نیروی دریایی با ترامپ
راهکارهای کاهش تحلیل رفتن عضلات در سنین بالا
زیاده خواهی های وزارت دارایی رژیم صهیونیستی
اعتراض مکزیک به فعالیت مخفیانه دو مامور سیا
دریانوردی در تنگه هرمز باید آزاد شود
آتش‌سوزی در ناوشکن آمریکایی «زوموالت»؛ 3 ملوان زخمی شدند
اعتراض ایران درباره سوء استفاده آمریکا از خاک و آسمان 5 کشور
درخواست دوباره آلمان از ایران برای حضور در مذاکرات اسلام‌آباد
گزارش رسانه‌های آمریکایی از اختلاف آماری پنتاگون در تلفات جنگ با ایران
ایروانی: آمریکا و اسرائیل مسئول حملات به زیرساخت‌های فضایی ایران‌اند
عطسه‌های بهاری؛ آلرژی فصلی یا سرماخوردگی؟
حمله ضدانقلاب به تجمع حامیان ایران در لندن
سنای آمریکا برای پنجمین بار تلاش دموکرات ها را ناکام گذاشت
مخالفت عربستان با پروژه رژیم صهیونیستی برای مسیر جایگزین تنگه هرمز
وزیر نیروی دریایی آمریکا از دولت ترامپ استعفا داد
ادعای ترامپ درباره مذاکرات با ایران؛ هیچ جدول زمانی مشخصی وجود ندارد
آیت‌الله جوادی آملی: حضور مردم در صحنه جلوه‌ای از آیات الهی است
پیروزی بارسلونا در شبی تلخ برای یامال و پرتنش برای هواداران
دو سرباز نیروی هوایی اسرائیل به جاسوسی برای ایران متهم شدند
بایرن در فینال جام حذفی؛ شاگردان کمپانی در مسیر سه‌گانه
بازگشت مقتدرانه سیتی؛ گواردیولا صدر جدول را از آرسنال گرفت
توقف 10 دقیقه‌ای بازی بارسلونا برای نجات جان یک هوادار
شهادت خبرنگار روزنامه «الاخبار» لبنان در حمله هوایی به جنوب این کشور
رئیس فدراسیون فوتبال: هنوز درباره سهمیه‌های AFC تصمیمی نگرفته‌ایم
آمریکا از شهروندانش خواست لبنان را ترک کنند
پنجمین تلاش سنای آمریکا برای محدود کردن اختیارات جنگی ترامپ
چهار دیدار تدارکاتی تیم ملی در اردو‌ی ترکیه قطعی شد
فاصله‌گیری برخی متحدان اروپایی از واشنگتن در پرونده ایران
تیم محمد بنا قهرمان اروپا شد
احتمال افزایش 15 تا 20 درصدی نرخ بلیت هواپیما در آمریکا
چه میزان شغل در معرض خطر ورشکستگی‌ قرار دارد؟
حزب الله 4 پهپاد شناسایی رژیم اسرائیل را منهدم کرد
هت‌تریک کومان و جشن پنج‌گله النصر؛ صعود مقتدرانه به فینال آسیا
برد دراماتیک الچه مقابل اتلتیکومادرید
مهدی فرید چگونه جذب شد و چه اطلاعاتی منتقل کرد؟
لیلاز پاسخ می دهد؛ آیا ایران با محاصره دریایی متضرر می شود؟
معاون دفتر پزشکیان: اینترنت طبقاتی یا پرو با نظرات رئیس‌جمهور در تضاد است
تاکید عراقچی بر ضرورت اتخاذ موضع قاطع کشورها در محکومیت تجاوز به ایران
صدها شهرک‌نشین به مسجد الاقصی یورش بردند
دریافت عوارض از کشتی‌های عبوری از تنگه مالاکا برنامه جدید اندونزی
سرمربی چلسی برکنار شد
رژیم اسرائیل به دنبال ایجاد شهرک صهیونیست‌نشین در جنوب سوریه