×
بین الملل
شناسه خبر : 219529
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/01/18 ساعت 12:21
بیکاری 26 هزار صهیونیست با اجرای جنگ تعرفه‌ای ترامپ

بیکاری 26 هزار صهیونیست با اجرای جنگ تعرفه‌ای ترامپ

به گزارش روزنامه صهیونیستی «تایمز اسرائیل»، اتحادیه تولیدکنندگان رژیم صهیونیستی اعلام کرد که درصورت عدم تغییر تعرفه های گمرکی آمریکا، 26 هزار صهیونیست شغل خود را از دست خواهند داد.

نورنیوز-گروه بین الملل: منابع خبری رژیم صهیونیستی گزارش دادند که تعرفه‌های «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا به اقتصاد این رژیم آسیب می‌زند و حدود ۲۶ هزار صهیونیست را بیکار می‌کند.

به گزارش روزنامه صهیونیستی «تایمز اسرائیل»، اتحادیه تولیدکنندگان رژیم صهیونیستی اعلام کرد که درصورت  تغییر تعرفه های گمرکی آمریکا، ۲۶ هزار صهیونیست شغل خود را از دست خواهند داد.

برپایه این گزارش، این تعرفه ها خسارت ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار به صادرات رژیم صهیونیستی به آمریکا وارد خواهد کرد.

همچنین تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی که مسئولان دولتی آن را تدوین کرده اند اعلام کرد که ۸ هزار و ۳۰۰ صهیونیست که در زمینه فناوری پیشرفته فعالیت دارند، بعد از عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) سرزمین های اشغالی را ترک کرده اند.

روز گذشته کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که بورس تل آویو تحت تاثیر تعرفه های گمرکی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا قرار گرفت و روند کاهشی ۳.۵درصدی داشت.

در همین راستا، مرکز مطالعات امنیت داخلی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که رژیم صهیونیستی همچنان در معرض خطر تاثیرات تعرفه های گمرکی ترامپ قرار دارد.

این مرکز افزود: تلاش (رژیم) اسرائیل برای جلب رضایت آمریکایی ها و کاهش تعرفه های گمرکی با شکست مواجه شده است.

بنا بر اعلام رسانه های رژیم صهیونیستی، بحث و گفت وگو با ترامپ درباره تعرفه های گمرکی یکی از اهداف سفر نتانیاهو به واشنگتن است.

رئیس جمهوری آمریکا دوم آوریل ۲۰۲۵ برابر با ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ در یک سخنرانی ۴۸ دقیقه ای، بودجه هر آمریکایی، ترازنامه هر شرکت آمریکایی و هر اتحاد جهانی را به هم زد.

ترامپ یک روز پس از اجرای تعرفه ها ادعا کرد "عمل به پایان رسیده است و بیمار زنده ماند و در حال بهبودی است. " رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد: "خبر اولیه این است که بیمار بسیار قوی‌تر، بزرگ‌تر، بهتر و انعطاف‌پذیرتر از همیشه خواهد بود. آمریکا دوباره بزرگ خواهد شد! "

بازارهای سهام جهانی از زمانی که ترامپ در دوم آوریل، تعرفه‌های جدید گسترده‌ای را اعلام کرد، به دلیل هشدارها درباره رکود اقتصادی، در سقوط آزاد بوده اند. اما ترامپ مدعی است: "این یک انقلاب اقتصادی است و ما پیروز خواهیم شد. محکم بنشینید زیرا مسیر آسان نخواهد بود، اما نتیجه نهایی تاریخی خواهد بود. 


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بیانیه حماس در نخستین سالگرد شهادت یحیی السنوار
خطر بزر گی که آوارگان بازگشته به غزه را تهدید می‌کند
شهرآورد تهران به شیراز منتقل شد
عراقچی: کشورهای جنبش عدم تعهد اسنپ‌بک را غیرقانونی می‌دانند
ثبت‌نام آزمون دکتری 1405 از 4 آبان
ایران و راهبرد هوشمندانه
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(101) « بوئین‌میاندشت»
تجهیز مأموران پلیس تهران به فناوری جدید
حماس دو جسد دیگر نظامیان اسرائیلی را تحویل داد
پزشکیان: از وضعیت آموزشی کشور انتقاد دارم
مسکو: ناتو و انگلیس پشت حملات پهپادی اخیر هستند
دستگیری سارق طلای بانوی سالخورده در اسدآباد
اسقاط کامیون‌های فرسوده با هدف کاهش مصرف سوخت و آلودگی هوا
آغاز بازگشت نیروهای روسیه به سوریه
گاف جدید ترامپ درباره ایران
دیدار با ترامپ نقطه‌ عطفی در پایان جنگ با روسیه است
حمایت جنبش عدم تعهد از ونزوئلا در برابر تهدیدات خارجی
شهادت مدافع امنیت در درگیری با قاچاقچیان
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 24 مهر1404+ جدول
فشار آمریکا به ژاپن برای توقف خرید نفت روسیه
رؤیافروشان علیه عزت ایران
شرم‌الشیخ ایستگاه آخر
اجساد اسرا، بهانه تازه اسرائیل برای نقض توافق غزه
علت مرگ ستاره هالیوود و برنده اسکار مشخص شد
پرواز بمب افکن‌های آمریکا در نزدیکی ونزوئلا
ویتامین‌هایی که از مغز شما در برابر آلزایمر محافظت می‌کنند
بورس آینه اقتصاد است؟
اجرای طرح 24 ماده ای مقابله با قاچاق سوخت
تبدیل طلای کارتل‌ها به دارو برای کودکان غزه
سردار علیرضا افشار درگذشت
پزشکیان: اگر به مردم تکیه کنیم هر کاری شدنی است/ از اختلافات داخلی می‌ترسم نه از آمریکا
به جای قاتل، کینه و انتقام را دار زدم
جاسوسی مرموز چین از اسرار محرمانه انگلیس
حمله زمینی قریب الوقوع آمریکا به ونزوئلا
وقتی لایک‌ها می‌میرند و گفت‌وگو زنده می‌شود
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 24 مهر
وضعیت آب و هوا امروز پنج شنبه 24 مهر+ وضعیت استان ها
سعید آقاخانی سریال طنز رمضانی می‌سازد
توصیه‌ های جدید علمی برای رفع یبوست
ربات های کوچک و انعطاف پذیر به کمک امدادرسانی و درمان می آیند
چند راهکار ساده برای عادت‌دادن کودک به مسواک‌زدن
5 کار ممنوع در استفاده از هوش مصنوعی
نوراینفو | 6 اشتباه بلافاصله بعد از خوردن غذا
80 درصد ایرانیان درگیر مشکلات استخوانی هستند
دیوان عالی قضایی خطاب به نتانیاهو: کمیته تحقیق طوفان الاقصی تشکیل شود
لاوروف: انتقال تاماهاوک به اوکراین اقدامی خطرناک است
آماده‌باش ارتش رژیم صهیونیستی در مرز لبنان
وزیر میراث خبر داد؛ ایجاد تأسیسات گردشگری در سواحل بلامانع است
نبی: به دنبال بازی با تیم‌های اروپایی هستیم
رضا توکلی در بیمارستان بستری و جراحی شد
X
آگهی تبلیغاتی