×
بین الملل
شناسه خبر : 219526
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/01/18 ساعت 11:50
طرح سازماندهی شده دولت ترامپ برای سرکوب حامیان فلسطین در آمریکا

پولیتیکو؛

طرح سازماندهی شده دولت ترامپ برای سرکوب حامیان فلسطین در آمریکا

تارنمای پولیتیکو نوشت: این اندیشکده محافظه‌کار آمریکایی پاییز گذشته قبل از انتخابات آمریکا راهبردهایی را به بهانه مقابله با عناصر ضدآمریکایی و ضدیهودی در جنبش طرفدار فلسطین ارائه داد. اکنون به نظر می رسد که کاخ سفید از این دستورات برای لغو بودجه دانشگاه ها و سرکوب شدید مهاجران استفاده می‌کند.

نورنیوز-گروه بین الملل: تارنمای پولیتیکو طی گزارشی نوشت: در حالی دونالد ترامپ تلاش می کند ارتباط خود را با «پروژه ۲۰۲۵» رد کند اما بسیاری از توصیه‌های ارائه شده در این پروژه به ویژه در زمینه سرکوب حامیان فلسطین، اکنون به سیاست‌های آمریکا راه یافته است.

پولیتیکو افزود: سرکوب شدید دانشگاه ها و حامیان فلسطین در آمریکا از سوی دولت ترامپ با «پروژه۲۰۲۵» که اندیشکده هریتج آن را تحت عنوان پروژه «استر» پیشنهاد ارائه داد، مقایسه می شود.

این اندیشکده محافظه‌کار آمریکایی پاییز گذشته قبل از انتخابات آمریکا راهبردهایی را به بهانه مقابله با عناصر ضدآمریکایی و ضدیهودی در جنبش طرفدار فلسطین ارائه داد. اکنون به نظر می رسد که کاخ سفید از این دستورات برای لغو بودجه دانشگاه ها و سرکوب شدید مهاجران استفاده می‌کند.

افراد دخیل در پروژه «استر» بنیاد هریتج از متحدان نزدیک ترامپ هستند و برخی از آنها اکنون در دولت نقش دارند. بر اساس تجزیه و تحلیل پولیتیکو از این سند ۳۳ صفحه ای، از ۴۷ نکته ای که در آن توصیه شده است، دولت ترامپ و متحدانش در کنگره در لفاظی ها یا سیاست خود تلاش کرده اند که دستکم به ۲۷ مورد از آن ها جامعه عمل بپوشانند.

این موارد شامل درخواست اخراج فعالان حامی فلسطین، لغو روادید دانشجویان بین المللی و هیات علمی دانشگاه های طرفدار حقوق فلسطینی ها، قطع بودجه سازمان های کمک رسان به آنها و سرکوب جنبش های گسترده تر با متهم کردن آنها به حمایت از حماس است.

پروژه استر که اهداف بیان شده آن در لفاظی های اکثر جمهوریخواهان و برخی از دموکرات ها بازتاب یافته است، مدعی است جنبش طرفدار فلسطین «بخشی از شبکه جهانی حمایت از حماس» است. طراحان این پروژه، فعالان دانشجویی معترض به بمباران غزه توسط رژیم اسرائیل را به حمایت یا همدردی با حماس متهم می‌کنند.

مارکو روبیو وزیر امور خارجه آمریکا هفته گذشته گفت که دولت این کشور حدود ۳۰۰ روادید را برای دانشجویان و حامیان فلسطین را لغو کرده است.

آمریکا همچنین گرین کارت دو دانشجوی دیگر را که در تظاهرات حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا شرکت داشتند، باطل کرد: محمود خلیل، متولد سوریه، که در بازداشتگاهی در لوئیزیانا به سر می برد و یونسو چونگ، متولد کره جنوبی، که اداره مهاجرت و گمرک آمریکا تلاش کرده است وی را دستگیر کند.

دولت ترامپ نشان داده که سرکوب های بیشتری در راه است؛ در این راستا وزارت آموزش آمریکا به ۶۰ مؤسسه آموزش عالی هشدار داده که اگر اقدام بیشتری برای محافظت از دانشجویان یهودی انجام ندهند، تحقیقات احتمالی از آنها را آغاز خواهد کرد.

پولیتیکو نوشت: هدف نهایی پروژه استر جلوگیری از برگزاری اعتراضات و ایجاد محدودیت برای آنها در جامعه ای (به اصطلاح) باز است.

رویکرد ترامپ در سرکوب دانشجویان و قطع بودجه دانشگا های حامی فلسطین، ضمن این که رئیس جمهوری آمریکا را با چالش های قانونی فراوانی مواجه کرده، انتقاد شدید حامیان آزادی بیان را برانگیخته است.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
تقدیر نخست‌وزیر عراق از نیروهای امنیتی مراسم اربعین
نوراینفو | ورم معده چیست؟علائم، دلایل و راه‌های پیشگیری از التهاب معده
تهران میزبان میلیون‌ها عاشق حسینی
پیش بینی وضعیت آب و هوا هرمزگان فردا چهارشنبه 14 مرداد 1405
آمادگی مرز تمرچین برای بازگشت زائران اربعین
قیمت سکه پارسیان امروز سه‌شنبه 13 مرداد 1405 + جدول قیمت ها
مرگ ناگهانی فایتر UFC در 34 سالگی؛ آلن ناسیمنتو در خواب درگذشت
آزادراه تهران - شمال یک‌طرفه شد؛ ترافیک سنگین در محدوده تونل‌های 17 و 18
آخرین قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه 13 مرداد 1405 + جدول قیمت ها
اتفاق عجیب در اسرائیل؛ برکناری فرمانده ارتش در برنامه زنده تلویزیونی
ترامپ به داد اینفانتینو می‌رسد
برکناری دادستان منطقه کلمبیا در پی اختلاف با ترامپ
طرح نابودی مقاومت شکست خورد؛ تفاهم ایران و آمریکا، اسرائیل را مهار کرد
سازمان ملل: جولای خونین‌ترین ماه 2026 برای غزه بود
خبر خوش برای تولیدکنندگان؛ قطعی برق صنایع تهران کاهش یافت
جزییات نحوه پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی؛ اعلام زمان بندی از سوی وزیر کار
سقوط ذخایر انرژی آمریکا؛ آیا نفت به 150 دلار می‌رسد؟
اصلاحات اقتصادی را از کجا باید آغاز کرد؟
زمان شارژ کالابرگ مرداد 1405 اعلام شد؛ جدول زمان واریز
ادعای نیویورک‌تایمز دربارۀ جزئیات مذاکرۀ ایران و عمان برای تنگۀ هرمز
بازار کار در پی جنگ چهل‌روزه
وداع باشکوه مردم قشم با شهدای چاه‌تنگو
بازگشت محدودیت‌های ترافیکی در محورهای اصلی مازندران
حزب‌الله: ترامپ ناخواسته نقش مهم ایران را در عرصه جهانی پذیرفت
حمله وحشیانه قاچاقچی چوب به جنگلبان در چالوس
تا پایان می‌ایستم؛ استعفا در کار نیست
استیضاح سرمربی کره جنوبی در پارلمان؛ بازخواست درباره حذف از جام جهانی
وضعیت آب و هوای چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته
سیل مرگبار در افغانستان؛ 29 نفر جان باختند و 129 تن زخمی شدند
واکنش تند البرادعی به نتانیاهو: غزه را ویران کردید و حالا از «آزادی» می‌گویید!
پزشکیان: به دنبال گسترش جنگ نیستیم اما از ایران با تمام توان دفاع می‌کنیم
قیمت دلار امروز سه شنبه 13 مرداد 1405 + جدول قیمت ارز در بازار آزاد
بحران امنیتی در انگلیس؛ افشای اطلاعات شخصی 114 هزار نیروی پلیس
قیمت جدید گوشت گوسفندی و گوساله امروز 13 مرداد اعلام شد
آخرین وضعیت سدهای تهران؛ فقط یک سد بیش از 90 درصد آب دارد
پشت پرده غائله سازی جدید در خصوص استعفای پزشکیان
جدیدترین قیمت خودرو‌های سایپا امروز سه شنبه 13 مرداد 1405 + جدول
آخرین قیمت محصولات ایران خودرو امروز سه شنبه 13 مرداد 1405 + جدول جدید
حادثه دریایی در نزدیکی عمان ؛ یک کشتی هدف قرار گرفت
سنای آمریکا طرح موقت تأمین بودجه دولت را تصویب کرد
آخرین وضعیت تردد در جاده های شمالی و مرزهای اربعینی
آخرین خبر از نقل و انتقالات پرسپولیس امروز سه شنبه 13 مرداد 1405/ بمب از راه رسید؟
آخرین اخبار و گزارش‌ها از جنگ ایران و آمریکا امروز سه شنبه 13 مرداد ماه
تردد زائران از مرز مهران از مرز 2.4 میلیون نفر عبور کرد
سازمان ملل: از میانجیگری پاکستان و قطر استقبال می‌کنیم
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه13 مرداد+ وضعیت استان ها
کاهش خطر زوال عقل با یک تغییر ساده؛ غذا را فقط در 8 ساعت بخورید
عقب افتادن تکامل مغز انسان از سرعت توسعه هوش مصنوعی
دگرگونی ساختار مغز با آلزایمر
کمین 170 میلیون سیاه‌چاله در گورستان راه شیری!