×
اجتماعی
شناسه خبر : 219467
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/01/17 ساعت 22:43
روایت سردار رادان از دستگیری یک ساعت پیش اراذلی که مردم را فریب می دادند

روایت سردار رادان از دستگیری یک ساعت پیش اراذلی که مردم را فریب می دادند

فرمانده کل نیروی انتظامی گفت:امسال مردم خدمات هوشمند پلیس را در مورد گواهینامه و گذرنامه مشاهده میکنند. پلیس در مورد امنیت مردم شوخی ندارد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: فرمانده کل انتظامی کشور گفت: افرادی که به خود اجازه تعرض به پلیس را می‌دهند یا جزو اراذل هستند یا قاچاقچیان و این افراد باید بدانند که سال ۱۴۰۴ سال سختی برای آن‌ها خواهد بود.

 سردار احمدرضا رادان، فرمانده کل انتظامی کشور گفت‌وگوی ویژه خبری با اشاره به فعالیت‌های پلیس در ایام نوروز گفت: مأموران پلیس نه تنها در تعطیلات نوروز بلکه در بسیاری از مناسبت‌ها نظیر شب‌های قدر، اربعین و دیگر ایام خاص، مسئولیت تأمین امنیت مردم را برعهده دارند و شغل آن‌ها تعطیلی‌پذیر نیست.

وی با بیان اینکه مأموریت‌های پلیس در نوروز چندوجهی است، یکی از مهم‌ترین وظایف را در حوزه راهنمایی و رانندگی دانست و افزود: تأمین امنیت شهرها، به‌ویژه مناطق مسافرپذیر، کنترل مرزها و رصد مجرمین از جمله مأموریت‌های اصلی پلیس در این ایام بوده است.

به گفته رادان، امسال نسبت به نوروز سال گذشته، حدود ۵۵۸ میلیون تردد ثبت شده که رشد ۳.۵ درصدی را نشان می‌دهد. همچنین میزان مصرف سوخت توسط مسافران نوروزی به ۱۳۵ میلیون لیتر رسیده که نسبت به سال گذشته، افزایشی ۶ درصدی داشته است.

وی از اجرای طرح امنیت محله‌محور درون شهرها خبر داد و توضیح داد: در قالب این طرح برای هر محله مسئولی مشخص شده تا بتواند در مقابله با جرایمی چون سرقت، تصمیم‌گیری و اقدام مناسب داشته باشد.

سردار رادان در ادامه اظهار امیدواری کرد که در سال ۱۴۰۴، کنترل شهرها با بهره‌گیری از دوربین‌های بیشتر انجام شود تا هیچ خلائی در این زمینه وجود نداشته باشد و خاطرنشان کرد: رئیس‌جمهور نیز در این رابطه دستوراتی مؤثر صادر کرده است.

فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به آمارها، اعلام کرد: در تعطیلات نوروزی امسال، میزان سرقت در سطح شهرهای کشور ۱۸ درصد کاهش یافته و امیدواریم این روند کاهشی در طول سال نیز ادامه پیدا کند.

فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به برنامه‌های پلیس در حوزه هوشمندسازی، از راه‌اندازی مرکز تحلیل داده فراجا همراه با پنج مرکز آزمایشگاهی خبر داد و گفت: با بهره‌گیری از آمارهای این مرکز، امکان تحلیل دقیق‌تر اطلاعات و ارائه خدمات هوشمند به مردم فراهم شده است.

وی یکی از مصادیق هوشمندسازی را فعالیت اپلیکیشن «پلیس من» در ایام اربعین دانست و افزود: در بازه زمانی اربعین ۱۴۰۳، حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از طریق این اپلیکیشن درخواست صدور گذرنامه داشتند.

سردار رادان با تأکید بر اینکه پلیس در حوزه تأمین امنیت مردم اهل مماشات نیست، اظهار داشت: اراذل و اوباش از عوامل مهم کاهش احساس امنیت در جامعه هستند و نیروی انتظامی بدون اغماض و طبق قانون با آن‌ها برخورد خواهد کرد.

وی در ادامه به یک عملیات تازه در پایتخت اشاره کرد و گفت: تنها یک ساعت پیش، شش نفر از اراذل که با ایجاد رعب و وحشت موجب آزار مردم شده بودند، در یکی از محله‌های تهران توسط نیروهای پلیس شناسایی، زمین‌گیر و بازداشت شدند. یکی از این افراد نیز احتمالاً در جریان درگیری به هلاکت رسیده است.

به گفته رادان، این افراد با اقدامات عجیب و تهدیدآمیز، ساکنان محله را تحت فشار قرار داده بودند؛ به‌گونه‌ای که با ادعای مالکیت بخشی از منازل مردم، قصد ورود به خانه‌ها را داشتند و در صورت مخالفت، تهدید می‌کردند با خودرو از روی ساکنان عبور کرده و دیه را از بیمه بگیرند.

فرمانده انتظامی کشور با اشاره به جان‌فشانی‌های مأموران پلیس در سال گذشته گفت: در سال ۱۴۰۳، ۷۶ نفر از نیروهای انتظامی به شهادت رسیدند. افرادی که به خود اجازه تعرض به پلیس را می‌دهند، یا جزو اراذل هستند یا قاچاقچیان؛ و این افراد باید بدانند که سال ۱۴۰۴، سال سختی برای آن‌ها خواهد بود.

او در ادامه افزود: پلیس حامی تولیدکننده است. وقتی کشوری امنیت نداشته باشد، سرمایه‌گذاری هم معنا ندارد. با توجه به نام‌گذاری امسال به‌عنوان سال «رشد تولید و سرمایه‌گذاری»، حفظ و ارتقای امنیت برای پلیس در اولویت قرار دارد.

سردار رادان همچنین درباره برنامه‌های انتظامی کشور در سال جدید گفت: مقابله با سارقان، ردیابی و کنترل مجرمان، استفاده گسترده‌تر از پابندهای الکترونیکی و برخورد با مال‌خرها از مهم‌ترین محورهای کاری پلیس در سال ۱۴۰۴ است و نیروی انتظامی هیچ‌گاه از این مسیر عقب‌نشینی نخواهد کرد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
فرصت‌های فراموش‌شده حکمرانی آب؛ راه نجات کلان‌شهرها از بحران آب
حمله توپخانه‌ای ارتش اسرائیل به جنوب سوریه
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در رسانه‌های انگلیسی‌زبان
جنایت جدید رژیم صهیونیستی در کرانه باختری
سنایی‌راد: دشمن در محاسبات خود نقش ویژه رهبری را در نظر نگرفته بود
انهدام باند قاچاق سوخت در شهرستان نور
پرسپولیس از استقلال به کنفدراسیون فوتبال آسیا شکایت کرد
هشدار شدید روسیه درباره استقرار موشک‌های ژاپنی در نزدیکی تایوان
توافق تازه صنعت کشاورزی ایران و روسیه در مسکو
وزیر دفاع: تهدیدها را رصد می‌کنیم و آماده پاسخگویی هستیم +فیلم
مدارس کدام استان شنبه و یکشنبه غیر حضوری می‌شود؟
الجولانی: بحث نظام فدرالی در سوریه ناشی از جهل سیاسی باعث تضعیف وحدت ملی می‌شود
مسمومیت با گاز مونواکسیدکربن جان سه قربانی را در تربت گرفت
شکست تیم ملی هندبال زنان ایران در گام نخست قهرمانی جهان
یونیفل: اسرائیل بیش از 10 هزار بار آتش‌بس لبنان را نقض کرده است
گسترش ویروس آنفولانزا با سرعت بالا
معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهوری: پزشکیان خود را نماینده همه ملت ایران می‌داند
زمین‌لرزه 3.7 ریشتری حوالی حسینیه خوزستان را لرزاند
لغو مجوز 6 شرکت بزرگ هواپیمایی توسط ونزوئلا
نورنما | نماد قدرت امپراطوری روم
پرونده معوقات سایپا همچنان باز است؛ موج نارضایتی مشتریان سایپا +فیلم
روس‌اتم در حال آماده‌سازی یادداشت تفاهم با ایران درباره نیروگاه‌های هسته‌ای کوچک است
وزیر جنگ سابق اسرائیل: قانون معافیت سربازی، سیلی بر صورت نظامیان است
افشاگری اکسیوس درباره نشست محرمانه کاخ سفید؛ مذاکرات جدید صلح در اوکراین
سردار رادان: هدف دشمن در جنگ 12روزه ایجاد اغتشاش بود که به آن نرسید
محکومیت رژیم صهیونیستی در کرانه باختری توسط 4 کشور اروپایی
گزارش تصویری| سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب خطاب به مردم ایران
دستور روبیو برای محدود کردن مهاجرت مسلمانان به آمریکا
‌رهبر معظم انقلاب: در جنگ 12 روزه برنامه‌ریزی 20 ساله دشمن شکست خورد
قائم‌پناه: قیمت بنزین ابتدا از خودروهای دولتی افزایش می‌یابد
الیاس حضرتی درگذشت ناصر مسعودی را تسلیت گفت
چین، روسیه، ایران و کره‌شمالی در حال گسترش همکاری‌های راهبردی هستند
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: 300 طرح فرهنگی نیمه تمام در کشور وجود دارد
درخشش ایرانی‌ها در جام فجر؛ قهرمانی دو وزنه‌بردار در روز نخست رقابت‌ها
تاکید ایران و ترکیه بر افزایش مبادلات تجاری بین دو کشور همسایه
عراقچی:ما هیچ‌گاه صحنه دیپلماسی را خالی نکردیم ولی مذاکره قواعد خود را دارد
ابلاغ امیدنامه و اساسنامه فعالیت صندوق‌های ارزی در هفته آینده
گروسی نامزد دبیرکلی سازمان ملل شد
پیروزی قاطع ایران برابر عراق در آغاز انتخابی جام جهانی 2027
نورنما | 7 آذر روز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و سالروز عملیات مروارید گرامی‌باد
معاون وزیر بهداشت: وضعیت آلودگی هوا دیگر نیاز به اندازه‌گیری و محاسبه ندارد
شمار شهدای جنگ علیه غزه به 69799 نفر رسید
جدیدترین جزئیات از تیراندازی در نزدیکی کاخ سفید
لاریجانی: توسعه برنامه هسته‌ای مسالمت آمیز خود را به صورت جدی ادامه خواهیم داد
ترکیه: پیش از بحث درباره اعزام نیرو، باید آتش‌بس بین روسیه و اوکراین برقرار شود
ناکامی تلخ ستارگان پاس ساری در رویارویی با خیبر خرم‌آباد در لیگ برتر کشتی
ایران از شرکت‌های روس برای مشارکت در هاب غذایی دعوت کرد
معاون رئیس‌جمهور: کنسرسیوم‌های تبلیغاتی گردشگری باید در سطح جهانی شکل بگیرد
نمایندگان اقوام و مذاهب ایران در ژنو: تنوع فرهنگی کشور سرمایه وحدت ملی است
حماس رژیم صهیونیستی را به نقض توافق آتش‌بس متهم کرد
X
آگهی تبلیغاتی