×
اقتصادی
شناسه خبر : 219417
تاریخ انتشار :

ادامه ریزش در بورس امروز 17 فروردین

روز 17 فروردین 1404 شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران 21 هزار و 505 واحد کاهش یافت و به رقم دو میلیون و 773 هزار و 820 واحد رسید. دیروز هم این بازار 15 هزار واحد افت کرد. این در حالی است که از روز بازگشایی در پنجم فروردین تا 10 فروردین بازار سهام افزایشی بود.

نورنیوز-گروه اقتصادی: امروز تالار شیشه‌ای همچون دیروز قرمزپوش شد؛ به طوری که شاخص کل با کاهش بیش از ۲۱ هزار واحد به رقم دو میلیون و ۷۷۳ هزار واحد رسید.

روز ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران ۲۱ هزار و ۵۰۵ واحد کاهش یافت و به رقم دو میلیون و ۷۷۳ هزار و ۸۲۰ واحد رسید. دیروز هم این بازار ۱۵ هزار واحد افت کرد. این در حالی است که از روز بازگشایی در پنجم فروردین تا ۱۰ فروردین بازار سهام افزایشی بود.

امروز شاخص هم‌وزن هم ۱۱۲۶ واحد کاهش داشت و در عدد ۸۱۰ هزار و ۳۸۹ واحد ایستاد.

در دومین روز هفته تعداد سهام مثبت بورس ۱۲۴ عدد و سهام منفی ۲۰۳ عدد بود. تعداد خریداران به ۷۴ هزار نفر رسید. به طور کلی بازار ۰.۷۷ درصد کاهش داشت.

امروز حدود ۴۳۶ هزار فقره معامله به ارزش حدود ۸۵۷۶ میلیارد تومان در بازار سهام انجام شد.

فملی و فولاد بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص بورس داشتند اما فارس اثر مثبت ایجاد کرد. از نمادهای پرتراکنش نیز می‌توان به وتجارت، وبملت و آلومینیا اشاره کرد.

روز ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ شاخص فرابورس ایران اما برخلاف بورس ۳۳ واحد افزایش یافت و به ۲۴ هزار و ۸۴۱ واحد رسید. تعداد معاملات امروز فرابورس ۳۲۳ هزار فقره و ارزش آن ۴۸ هزار میلیارد تومان بود.

آریا بیشترین بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص فرابورس داشت اما فزر و زاگرس اثر منفی ایجاد کرد. مهرمام، کانسار و فزر نیز از نمادهای پرتراکنش فرابورس بودند.

بازار سهام از روز دوم آبان ۱۴۰۳ روند صعودی به خود گرفت و در ادامه، رکوردهای جدیدی را به ثبت رساند. اما از ۲۲ دی‌ماه به بعد دچار نوسان کاهشی شد. در هفته‌های پایانی سال گذشته این بازار بین کانال ۲.۷ تا ۲.۸ میلیون واحد در نوسان بود و چهار مرتبه کانال ۲.۸ میلیون را از دست داد. ۲۱ اسفند نیز به پایین کانال ۲.۷ میلیون سقوط کرد، اما ۲۵ اسفند مجددا آن را تصاحب کرد.

به نظر می‌رسد متغیرهای سیاسی اثر مثبتی بر بازار سهام و رشد شاخص کل در اولین روز کاری ۱۴۰۴ داشته است. در روزهای پایانی سال گذشته نیز سید محمد صدر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خبر داد: کمیسیون مشترک از کمیسیون‌های سیاسی، امنیتی، اقتصادی و قضائی، لوایح سی‌اف‌تی و پالرمو را تصویب کرد و امیدوارم در صحن مجمع هم تصویب شود.

عبور سی‌اف‌تی و پالرمو از این مرحله و امیدواری به خروج ایران از لیست سیاه FATF ظاهرا اثر مثبتی بر بازار سهام ایجاد کرده است؛ چرا که به گفته کارشناسان، این لوایح، از یک‌سو با کاهش ریسک‌های سیستماتیک و ایجاد شفافیت، فضای امن‌تری برای فعالیت‌های اقتصادی ایجاد می‌کنند و از سوی دیگر، مسیر تعاملات ایران با نظام مالی جهانی را هموار می‌سازند.

برخی کارشناسان معتقدند بازار سرمایه به لحاظ بنیادی شرایط مطلوبی دارد، اما متغیرهای سیاسی، کمبود نقدینگی، عدم اعتماد سهامداران و فعالیت نوسان‌گیری تاکنون باعث شده تا بازار نتواند آن‌طور که باید و شاید رشد کند. با این حال بورس تا قبل از ریزش‌های اخیر رکوردشکنی کرده و برای اولین بار وارد کانال ۲.۹ میلیون واحد شده بود.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 5 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
سرژ اوریه در آستانه پیوستن به پرسپولیس+ عکس
تکذیب شایعات پرآبی سدهای تهران:/وضعیت منابع آبی بحرانی است
رژیم صهیونیستی تهدید کرد؛ کشتی «حنظله» را توقیف می کنیم
کریستیانو رونالدو همچنان در رتبه اول پردرآمدترین فوتبالیست‌ های جهان
احداث سازه مجاور برج آزادی بدون تایید میراث فرهنگی!
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
ورود 117 کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه
X
آگهی تبلیغاتی