×
اقتصادی
شناسه خبر : 219312
تاریخ انتشار : شنبه 1404/01/16 ساعت 15:27
بحران آب در تهران؛ امسال سخت‌تر از  پارسال

بحران آب در تهران؛ امسال سخت‌تر از پارسال

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: هرچه خشکسالی استمرار می‌یابد، حلقه تامین آب نیز تنگ‌تر می‌شود اما تجربه دو سال گذشته نشان داده است که با برنامه‌ریزی و عزم جمعی برای تبدیل تهدیدها به فرصت می‌توانیم از این شرایط سخت نیز گذر کنیم.

نورنیوز-گروه اقتصادی: محسن اردکانی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران در دیدار نوروزی مدیران و کارکنان این شرکت، با بیان اینکه آغاز سال 1404 با استمرار خشکسالی‌ها برای پنجمین سال پیاپی همراه شده است، اظهار داشت: اگرچه پیوستگی خشکسالی‌ها در تهران از دوره‌های دوساله امسال برای نخستین بار به پنج سال رسیده است، اما خوشبختانه در سال گذشته به فضل خداوند و با همت و مجاهدت همکاران و برنامه‌ریزی مناسب دستاوردهای خوبی در حوزه تامین، توزیع و مدیریت مصرف آب و حوزه فاضلاب حاصل شد.

وی بهره‌برداری از 17 هزار میلیارد تومان پروژه در فروردین‌ماه سال گذشته با حضور رئیس‌جمهوری شهید، اجرای 9 کیلومتر از ابرپروژه رینگ آبرسانی تهران موسوم به حضرت قمر بنی هاشم (ع)، رکوردزنی در نصب انشعاب‌های فاضلاب، اجرای حدود 200 هزار مترمکعب مخازن ذخیره آب و رشد 130 درصدی عملکرد را بخشی از دستاوردهای کمی و جهادگونه شرکت آبفای استان تهران در سال گذشته برشمرد و افزود: با وجود تشدید شرایط خشکسالی در سال گذشته، توانستیم انتظار تمامی ذی‌نفعان شرکت را برای تامین کمی و کیفی آب برآورده کنیم.

وی با اشاره به تداوم روند کاهشی ذخایر آب سدهای چهارگانه تهران (امیرکبیر، لار، لتیان و ماملو) در سال گذشته، افزود: اگرچه ذخایر آب سدهای یادشده 35 میلیون مترمکعب کاهش یافت و آب موجود در سد امیرکبیر در روزهای پایانی اسفندماه به رقم نازل حدود 10 میلیون مترمکعب رسید، با این حال برنامه‌ها و فعالیت‌های مدیریت تنش آبی موجب غفلت از پروژه‌های بلندمدت نشد به‌گونه‌ای که پیش‌بینی می‌شود تا شهریورماه امسال 25 هزار میلیارد تومان پروژه مهم در بخش‌های آب و فاضلاب آماده بهره‌برداری شود.

اردکانی فاز مایع واحدهای 7 و 8 تصفیه‌خانه فاضلاب جنوب تهران، تصفیه‌خانه‌های فاضلاب رباط‌کریم، بومهن و رودهن و آغاز عملیات اجرایی تصفیه‌خانه فاضلاب، قرچک، پاکدشت، خرگوش‌دره، افزایش ظرفیت تصفیه‌خانه پنجم آب تهران و ... را ازجمله این پروژه‌ها نام برد و تصریح کرد: این دستاوردها با وجود تهدید خشکسالی‌ها، نشان می‌دهد که هزاران فرصت در حوزه آب و فاضلاب تهران نهفته است.

وی تبدیل این تهدیدها به فرصت را مرهون مجاهدت یکایک کارکنان شرکت آب و فاضلاب استان تهران دانست و گفت: از کارگر بهره‌برداری تا کارشناسان و مدیران حوزه‌های مختلف به صورت تیمی، پیوسته و زنجیروار و با اخلاص نقش خود را به خوبی ایفا کردند و خداوند نیز به کار همکاران برکت داد تا شرمنده ذی‌نفعان و مشترکان نباشیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران سپس شرایط آبی سال 1404 را سخت‌تر از سال گذشته خواند و افزود: هرچه خشکسالی استمرار می‌یابد، حلقه تامین آب نیز تنگ‌تر می‌شود اما تجربه دو سال گذشته نشان داده است که با برنامه‌ریزی و عزم جمعی برای تبدیل تهدیدها به فرصت می‌توانیم از این شرایط سخت نیز گذر کنیم.

وی با اشاره به نام‌گذاری سال 1404 به عنوان سال سرمایه‌گذاری برای تولید از سوی مقام معظم رهبری، یکی از زمینه‌های تبدیل تهدید به فرصت در شرکت آبفای استان تهران را عزم جدی مدیران برای جلب و جذب سرمایه‌گذاری‌های بخش خصوصی و استفاده از سایر فرصت‌های سرمایه‌گذاری دانست و گفت: خوشبختانه امکانات و زیرساخت‌های سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در آبفای استان تهران فراهم است و باید نهایت بهره‌برداری از این ظرفیت‌ها انجام شود.

اردکانی با تاکید دوباره بر لزوم اجرای فعالیت‌ها براساس برنامه‌ریزی مدون و مشخص در تمامی حوزه‌های فعالیتی شرکت، تصریح کرد: سقایی به عنوان بهترین و مقدس‌ترین شغل در دین و فرهنگ ملی ایرانیان، نعمت و فرصتی است که نصیب ما شده و شکر عملی این نعمت، آن است که از لحظه لحظه سقایی برای تامین آب مردم استفاده کنیم و شرمنده آنان نباشیم.


اخبار مرتبط
بحران آب در کشور  باران‌های سیل‌آسا
یکشنبه 1404/05/26 ساعت 22:27
بحران آب در کشور باران‌های سیل‌آسا
در حالی که انگلستان به باران‌های سیل‌آسا مشهور است، بحران آب و هوایی، رشد جمعیت و مصرف بی‌رویه آب موجب شده تا آنچه که زمانی غیرقابل تصور بود، ممکن شود.
تاکید رییس‌جمهور بر صرفه‌جویی در مصرف آب
جمعه 1404/05/03 ساعت 00:00
تاکید رییس‌جمهور بر صرفه‌جویی در مصرف آب
« مسعود پزشکیان» در جریان بازدید سرزده از پروژه‌های عمرانی استان البرز در نشست با مدیران استان البرز با اشاره به کاهش چشمگیر بارندگی‌ها نسبت به میانگین بلندمدت کشور، نسبت به وضعیت منابع آبی در استان‌های تهران و البرز هشدار داد.
مشارکت ملی در روزهای سخت آبی
چهارشنبه 1404/05/01 ساعت 09:52
هاشم امینی:
مشارکت ملی در روزهای سخت آبی
مدیریت منابع آب در ایران دیگر تنها بر دوش وزارت نیرو نیست. این مسئله، امروز به یک دغدغه‌ ملی بدل شده که همه ارکان حاکمیت، دستگاه‌های اجرایی، نهادهای اقتصادی، بخش خصوصی و عموم مردم باید در آن نقش‌آفرینی کنند.
آب کدام گروه از مشترکان قطع خواهد شد؟
سه‌شنبه 1404/01/12 ساعت 11:50
آب کدام گروه از مشترکان قطع خواهد شد؟
در سال جاری، برای اولین بار برای مشترکان بدمصرف آب تهران که به اخطارهای صادر شده و پیامکی توجه نکنند، قطعی آب 12 ساعته در دستور کار قرار گرفته است.
نظرات

آخرین اخبار
دفاع علمای ترکمن‌صحرا از ایستادگی ایران علیه کفر
طرح تازه مجلس برای اخذ عوارض از کشتی‌های عبوری از تنگه هرمز
سامانه‌های پیامکی رژیم صهیونیستی هک شد
وزارت دفاع: به طور قطع دشمنان تقاص این جنایات تروریستی را پس خواهند داد
ساعات کاری میادین میوه و تره‌بار در نوروز
عراقچی: آمریکایی ها اسرائیل و همراهانش را مسئول وضع اقتصادی خود بدانند
نخست وزیر هلند : هرگونه مأموریت احتمالی در تنگه هرمز ناممکن است
جزئیات آتش‌سوزی گسترده در پالایشگاه کویت
دروغ ترامپ درباره حمله به تأسیسات گازی ایران لو رفت
پوتین: یاد و خاطره لاریجانی در دل‌های ما باقی خواهد ماند
نرخ حق بیمه شخص ثالث برای سال 1405 چقدر است؟
تداوم حملات موشکی به اسرائیل / انتقال صدها صهیونیست مجروح به بیمارستان
ترافیک سنگین در آزادراه تهران-شمال؛ هشدارهای پلیس راه البرز به رانندگان
چرا گلوگاه استراتژیک هرمز تعیین‌کننده نتیجه جنگ است؟
اولین شکاف میان کنگره و ترامپ بر سر بودجه جنگ با ایران
فیلم واقعی یا هوش مصنوعی ؟
انتقاد عراقچی از سکوت و انفعال ماکرون
عراقچی : شهروندان آمریکایی نتانیاهو را مسئول مالیات هنگفت خود بدانند
واریز حقوق اسفند برای همه بازنشستگان
جزئیات انهدام 2 پهپاد پیشرفته در آسمان تهران و کرج
دستگیری 41 جاسوس در البرز
تحلیل نخبگانی از فرسایش حقوق بین‌الملل توسط آمریکا
دردسرهای گران شدن سوخت برای مردم بلژیک و هلند
ساختمان گمرک بندر انزلی در حمله آمریکا چقدر آسیب دید؟
پیام تسلیت رئیس‌جمهور پاکستان بمناسبت شهادت دکتر لاریجانی
چراغ سبز گمرک به بازرگانان در نوروز / ترخیص 100 درصدی کالاهای اساسی
اعتراف تازه مدیر مستعفی مبارزه با تروریسم آمریکا درباره ایران
زلزله در آنفیلد و جشنواره گل باواریا؛ پازل هشت تیم نهایی اروپا تکمیل شد
سکوتی که هزینه‌اش از جنگ بیشتر است
ترافیک سنگین در چالوس؛ برف و باران در کمین مسافران شمال
چند واحد غیرنظامی کشور در حملات آمریکا آسیب دیدند؟
موج‌ 63 عملیات وعده صادق 4 ادامه دارد/حمله موشکی ایران برای سومین بار به شمال اراضی اشغالی
بیماران خاص در سفر نگران تامین دارو نباشند
زلزله در قاره سبز؛ نبرد غول‌ها در یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا
هشدار درباره احتمال پیک بیماری‌های تنفسی در تعطیلات نوروز
جهش قیمت جهانی نفت همزمان با تجاوز به پارس جنوبی
بارش برف و باران از امروز در کشور
اولتیماتوم دیپلماتیک ایران در سازمان ملل به همسایگان جنوبی
پیشنهاد انصارالله به عربستان و امارات در قبال ایران
چرایی تمرد متحدان آمریکا از ورود به معرکه تنگه هرمز
آسیب به 600 خانه در شهرری در حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
جزئیاتی تازه حملات موشکی همزمان ایران و حزب‌الله به مواضع اسرائیل
پاسخ محکم ایران، کشورهای عربی را مجبور به بستن آسمان خود به روی آمریکا می‌کند
گاردین: حزب الله با وجود فشارها وارد درگیری شدید مرزی با اسرائیل شده است
بدهی آمریکا از 39 تریلیون دلار گذشت؛ رشد انفجاری در یک دهه
واکنش مجری بی‌بی‌سی به عقب‌نشینی ترامپ
اجرای حکم قصاص 3 محکوم اغتشاشات به‌دلیل قتل و شهادت عوامل فراجا
ترامپ مدعی شد که اسرائیل دیگر هیچ حمله‌ای به تأسیسات پارس جنوبی ایران نخواهد کرد
هشدار رئیس بانک مرکزی آمریکا درباره آثار تورمی جنگ با ایران
پرواز پهپادهای ناشناس بر فراز محل زندگی وزیر جنگ و وزیر خارجهٔ آمریکا