×
اقتصادی
شناسه خبر : 219312
تاریخ انتشار : شنبه 1404/01/16 ساعت 15:27

بحران آب در تهران؛ امسال سخت‌تر از پارسال

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: هرچه خشکسالی استمرار می‌یابد، حلقه تامین آب نیز تنگ‌تر می‌شود اما تجربه دو سال گذشته نشان داده است که با برنامه‌ریزی و عزم جمعی برای تبدیل تهدیدها به فرصت می‌توانیم از این شرایط سخت نیز گذر کنیم.

نورنیوز-گروه اقتصادی: محسن اردکانی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران در دیدار نوروزی مدیران و کارکنان این شرکت، با بیان اینکه آغاز سال 1404 با استمرار خشکسالی‌ها برای پنجمین سال پیاپی همراه شده است، اظهار داشت: اگرچه پیوستگی خشکسالی‌ها در تهران از دوره‌های دوساله امسال برای نخستین بار به پنج سال رسیده است، اما خوشبختانه در سال گذشته به فضل خداوند و با همت و مجاهدت همکاران و برنامه‌ریزی مناسب دستاوردهای خوبی در حوزه تامین، توزیع و مدیریت مصرف آب و حوزه فاضلاب حاصل شد.

وی بهره‌برداری از 17 هزار میلیارد تومان پروژه در فروردین‌ماه سال گذشته با حضور رئیس‌جمهوری شهید، اجرای 9 کیلومتر از ابرپروژه رینگ آبرسانی تهران موسوم به حضرت قمر بنی هاشم (ع)، رکوردزنی در نصب انشعاب‌های فاضلاب، اجرای حدود 200 هزار مترمکعب مخازن ذخیره آب و رشد 130 درصدی عملکرد را بخشی از دستاوردهای کمی و جهادگونه شرکت آبفای استان تهران در سال گذشته برشمرد و افزود: با وجود تشدید شرایط خشکسالی در سال گذشته، توانستیم انتظار تمامی ذی‌نفعان شرکت را برای تامین کمی و کیفی آب برآورده کنیم.

وی با اشاره به تداوم روند کاهشی ذخایر آب سدهای چهارگانه تهران (امیرکبیر، لار، لتیان و ماملو) در سال گذشته، افزود: اگرچه ذخایر آب سدهای یادشده 35 میلیون مترمکعب کاهش یافت و آب موجود در سد امیرکبیر در روزهای پایانی اسفندماه به رقم نازل حدود 10 میلیون مترمکعب رسید، با این حال برنامه‌ها و فعالیت‌های مدیریت تنش آبی موجب غفلت از پروژه‌های بلندمدت نشد به‌گونه‌ای که پیش‌بینی می‌شود تا شهریورماه امسال 25 هزار میلیارد تومان پروژه مهم در بخش‌های آب و فاضلاب آماده بهره‌برداری شود.

اردکانی فاز مایع واحدهای 7 و 8 تصفیه‌خانه فاضلاب جنوب تهران، تصفیه‌خانه‌های فاضلاب رباط‌کریم، بومهن و رودهن و آغاز عملیات اجرایی تصفیه‌خانه فاضلاب، قرچک، پاکدشت، خرگوش‌دره، افزایش ظرفیت تصفیه‌خانه پنجم آب تهران و ... را ازجمله این پروژه‌ها نام برد و تصریح کرد: این دستاوردها با وجود تهدید خشکسالی‌ها، نشان می‌دهد که هزاران فرصت در حوزه آب و فاضلاب تهران نهفته است.

وی تبدیل این تهدیدها به فرصت را مرهون مجاهدت یکایک کارکنان شرکت آب و فاضلاب استان تهران دانست و گفت: از کارگر بهره‌برداری تا کارشناسان و مدیران حوزه‌های مختلف به صورت تیمی، پیوسته و زنجیروار و با اخلاص نقش خود را به خوبی ایفا کردند و خداوند نیز به کار همکاران برکت داد تا شرمنده ذی‌نفعان و مشترکان نباشیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران سپس شرایط آبی سال 1404 را سخت‌تر از سال گذشته خواند و افزود: هرچه خشکسالی استمرار می‌یابد، حلقه تامین آب نیز تنگ‌تر می‌شود اما تجربه دو سال گذشته نشان داده است که با برنامه‌ریزی و عزم جمعی برای تبدیل تهدیدها به فرصت می‌توانیم از این شرایط سخت نیز گذر کنیم.

وی با اشاره به نام‌گذاری سال 1404 به عنوان سال سرمایه‌گذاری برای تولید از سوی مقام معظم رهبری، یکی از زمینه‌های تبدیل تهدید به فرصت در شرکت آبفای استان تهران را عزم جدی مدیران برای جلب و جذب سرمایه‌گذاری‌های بخش خصوصی و استفاده از سایر فرصت‌های سرمایه‌گذاری دانست و گفت: خوشبختانه امکانات و زیرساخت‌های سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در آبفای استان تهران فراهم است و باید نهایت بهره‌برداری از این ظرفیت‌ها انجام شود.

اردکانی با تاکید دوباره بر لزوم اجرای فعالیت‌ها براساس برنامه‌ریزی مدون و مشخص در تمامی حوزه‌های فعالیتی شرکت، تصریح کرد: سقایی به عنوان بهترین و مقدس‌ترین شغل در دین و فرهنگ ملی ایرانیان، نعمت و فرصتی است که نصیب ما شده و شکر عملی این نعمت، آن است که از لحظه لحظه سقایی برای تامین آب مردم استفاده کنیم و شرمنده آنان نباشیم.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نواف سلام: هیچ‌کس خواهان جنگ داخلی در لبنان نیست
قاتل راننده تاکسی اینترنتی دستگیر شد/دلیل قتل از زبان قاتل
شکایت دادستان کل واشنگتن از ترامپ
2 زخمی در تیراندازی در نزدیکی مسجدی در سوئد
رکوردشکنی بیت‌کوین کوتاه بود
اتمام زرادخانه تسلیحات ارتش اوکراین
عکس های منتخب حیات وحش هفته
وزیر دفاع انگلیس: آماده اعزام نیرو به اوکراین هستیم
ترامپ و پوتین وارد آلاسکا شدند؛ پرونده جنگ اوکراین روی میز مذاکرات
رشد سه‌برابری واردات مسافری گوشی
وحید هاشمیان: آماده لیگ هستیم/به حاشیه ها اهمیت نمی دهیم
چرا مکرون و زلنسکی خصوصی دیدار می‌کنند؟
ضرر هنگفت صنعت نفت آمریکا در جنگ قیمت اوپک
اسرائیل نگران اعمال تحریم‌ها از سوی کشورهای جهان است
رئیس طالبان شکست آمریکا را «فتح عظیم مجاهدین» خواند/فلسطین هم پیروز می شود
دبیرکل گردان‌های حزب‌الله عراق: سلاح مردم سپر دفاعی برای ناموس و سرزمین است
نوردیدیو | میدان نبرد، این‌بار در ذهن‌هاست
هشدار هواشناسی به کشاورزان نوار شمالی کشور
هیلاری کلینتون: اگر ترامپ جنگ اوکراین را پایان دهد او را نامزد جایزه نوبل می کنم
ترامپ در آلاسکا/ او برای پوتین رجز خوانی کرد
یمنی ها در راهپیمایی میلیونی اقدامات صهیونیستی مصر و عربستان را تقبیح کردند
سقف اعتباری ثبت سفارش اتوبوس‌های مسافری حذف شد
عارف: همبستگی کشورهای منطقه ضریب امنیت را در مقابل تهدیدات خارجی بالا می برد
اتحادیه اقتصادی اوراسیا تجارت با ایران را توسعه می دهد
توافق 10 سند برای ایجاد بازار دارویی مشترک در اورا آسیا
خطیب‌زاده: گفتگو با اروپا ادامه می یابد/ ایران از حقوق هسته‌ای صلح‌آمیز خود دفاع می کند
ورود 500 هزار تن برنج وارداتی تا نیمه مردادماه به کشور
عراقچی:همگرایی اربعین به دیپلماسی ما در سطح بین‌الملل کمک خواهد کرد
واکنش تند ایران‌خودرو به ادعای تعزیرات حکومتی درباره گران‌فروشی
فوتبالیست ایرانی آکادمی بارنت درگذشت+علت فوت
روایت مسئول دفتر پزشکیان از روز بمباران جلسه «شعام»+ فیلم
مرز مهران پرترددترین مسیر خروج زائران اربعین شد
نتایج اولیه نوبت دوم کنکور اعلام شد
پخش مستند «آقای فرمانده» از تلویزیون
مخالفت چین با بازگرداندن مکانیسم اسنپ بک علیه تهران
بازسازی صدای بیمار با کمک ایمپلنت مغزی
جاده کندوان یک طرفه شد؛ ترافیک سنگین در هراز
یک میلیون و 300 هزار زائر اربعین از مرز مهران وارد کشور شدند
هشدار وزیر امور خارجه پاکستان نسبت به نقض قوانین بین‌المللی از سوی رژیم اسرائیل
سیل جان 50 پاکستانی را گرفت +فیلم
شکست بازدارندگی اسرائیل / ارزیابى جنگ دوازده‌ روزه
زلزله 6 ریشتری شرق روسیه را لرزاند
عرضه بنزین سوپر وارداتی به زودی آغاز می شود
زمان برگزاری حراج بعدی شمش طلا مشخص شد
سلام نظامی، پیام بی‌کلام ورزشکاران به نمایندگی از استقامت یک ملت
ابوترابی‌فرد: دیپلماسی نباید عرصه اختلافات کم‌مایه سیاسی شود
قالیباف: غزه آخرین خاکریز مقاومت در برابر صهیونیست‌هاست
قرعه‌کشی لیگ نخبگان آسیا؛ حریفان تراکتور مشخص شدند
پایان حضور نیروهای آمریکا در پایگاه عین‌الاسد
کرملین: در نشست آلاسکا هیچ سندی میان پوتین و ترامپ امضا نخواهد شد
X
آگهی تبلیغاتی