×
اقتصادی
شناسه خبر : 219312
تاریخ انتشار : شنبه 1404/01/16 ساعت 15:27

بحران آب در تهران؛ امسال سخت‌تر از پارسال

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: هرچه خشکسالی استمرار می‌یابد، حلقه تامین آب نیز تنگ‌تر می‌شود اما تجربه دو سال گذشته نشان داده است که با برنامه‌ریزی و عزم جمعی برای تبدیل تهدیدها به فرصت می‌توانیم از این شرایط سخت نیز گذر کنیم.

نورنیوز-گروه اقتصادی: محسن اردکانی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران در دیدار نوروزی مدیران و کارکنان این شرکت، با بیان اینکه آغاز سال 1404 با استمرار خشکسالی‌ها برای پنجمین سال پیاپی همراه شده است، اظهار داشت: اگرچه پیوستگی خشکسالی‌ها در تهران از دوره‌های دوساله امسال برای نخستین بار به پنج سال رسیده است، اما خوشبختانه در سال گذشته به فضل خداوند و با همت و مجاهدت همکاران و برنامه‌ریزی مناسب دستاوردهای خوبی در حوزه تامین، توزیع و مدیریت مصرف آب و حوزه فاضلاب حاصل شد.

وی بهره‌برداری از 17 هزار میلیارد تومان پروژه در فروردین‌ماه سال گذشته با حضور رئیس‌جمهوری شهید، اجرای 9 کیلومتر از ابرپروژه رینگ آبرسانی تهران موسوم به حضرت قمر بنی هاشم (ع)، رکوردزنی در نصب انشعاب‌های فاضلاب، اجرای حدود 200 هزار مترمکعب مخازن ذخیره آب و رشد 130 درصدی عملکرد را بخشی از دستاوردهای کمی و جهادگونه شرکت آبفای استان تهران در سال گذشته برشمرد و افزود: با وجود تشدید شرایط خشکسالی در سال گذشته، توانستیم انتظار تمامی ذی‌نفعان شرکت را برای تامین کمی و کیفی آب برآورده کنیم.

وی با اشاره به تداوم روند کاهشی ذخایر آب سدهای چهارگانه تهران (امیرکبیر، لار، لتیان و ماملو) در سال گذشته، افزود: اگرچه ذخایر آب سدهای یادشده 35 میلیون مترمکعب کاهش یافت و آب موجود در سد امیرکبیر در روزهای پایانی اسفندماه به رقم نازل حدود 10 میلیون مترمکعب رسید، با این حال برنامه‌ها و فعالیت‌های مدیریت تنش آبی موجب غفلت از پروژه‌های بلندمدت نشد به‌گونه‌ای که پیش‌بینی می‌شود تا شهریورماه امسال 25 هزار میلیارد تومان پروژه مهم در بخش‌های آب و فاضلاب آماده بهره‌برداری شود.

اردکانی فاز مایع واحدهای 7 و 8 تصفیه‌خانه فاضلاب جنوب تهران، تصفیه‌خانه‌های فاضلاب رباط‌کریم، بومهن و رودهن و آغاز عملیات اجرایی تصفیه‌خانه فاضلاب، قرچک، پاکدشت، خرگوش‌دره، افزایش ظرفیت تصفیه‌خانه پنجم آب تهران و ... را ازجمله این پروژه‌ها نام برد و تصریح کرد: این دستاوردها با وجود تهدید خشکسالی‌ها، نشان می‌دهد که هزاران فرصت در حوزه آب و فاضلاب تهران نهفته است.

وی تبدیل این تهدیدها به فرصت را مرهون مجاهدت یکایک کارکنان شرکت آب و فاضلاب استان تهران دانست و گفت: از کارگر بهره‌برداری تا کارشناسان و مدیران حوزه‌های مختلف به صورت تیمی، پیوسته و زنجیروار و با اخلاص نقش خود را به خوبی ایفا کردند و خداوند نیز به کار همکاران برکت داد تا شرمنده ذی‌نفعان و مشترکان نباشیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران سپس شرایط آبی سال 1404 را سخت‌تر از سال گذشته خواند و افزود: هرچه خشکسالی استمرار می‌یابد، حلقه تامین آب نیز تنگ‌تر می‌شود اما تجربه دو سال گذشته نشان داده است که با برنامه‌ریزی و عزم جمعی برای تبدیل تهدیدها به فرصت می‌توانیم از این شرایط سخت نیز گذر کنیم.

وی با اشاره به نام‌گذاری سال 1404 به عنوان سال سرمایه‌گذاری برای تولید از سوی مقام معظم رهبری، یکی از زمینه‌های تبدیل تهدید به فرصت در شرکت آبفای استان تهران را عزم جدی مدیران برای جلب و جذب سرمایه‌گذاری‌های بخش خصوصی و استفاده از سایر فرصت‌های سرمایه‌گذاری دانست و گفت: خوشبختانه امکانات و زیرساخت‌های سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در آبفای استان تهران فراهم است و باید نهایت بهره‌برداری از این ظرفیت‌ها انجام شود.

اردکانی با تاکید دوباره بر لزوم اجرای فعالیت‌ها براساس برنامه‌ریزی مدون و مشخص در تمامی حوزه‌های فعالیتی شرکت، تصریح کرد: سقایی به عنوان بهترین و مقدس‌ترین شغل در دین و فرهنگ ملی ایرانیان، نعمت و فرصتی است که نصیب ما شده و شکر عملی این نعمت، آن است که از لحظه لحظه سقایی برای تامین آب مردم استفاده کنیم و شرمنده آنان نباشیم.


اخبار مرتبط
بحران آب در کشور  باران‌های سیل‌آسا
یکشنبه 1404/05/26 ساعت 22:27
بحران آب در کشور باران‌های سیل‌آسا
در حالی که انگلستان به باران‌های سیل‌آسا مشهور است، بحران آب و هوایی، رشد جمعیت و مصرف بی‌رویه آب موجب شده تا آنچه که زمانی غیرقابل تصور بود، ممکن شود.
تاکید رییس‌جمهور بر صرفه‌جویی در مصرف آب
جمعه 1404/05/03 ساعت 00:00
تاکید رییس‌جمهور بر صرفه‌جویی در مصرف آب
« مسعود پزشکیان» در جریان بازدید سرزده از پروژه‌های عمرانی استان البرز در نشست با مدیران استان البرز با اشاره به کاهش چشمگیر بارندگی‌ها نسبت به میانگین بلندمدت کشور، نسبت به وضعیت منابع آبی در استان‌های تهران و البرز هشدار داد.
مشارکت ملی در روزهای سخت آبی
چهارشنبه 1404/05/01 ساعت 09:52
هاشم امینی:
مشارکت ملی در روزهای سخت آبی
مدیریت منابع آب در ایران دیگر تنها بر دوش وزارت نیرو نیست. این مسئله، امروز به یک دغدغه‌ ملی بدل شده که همه ارکان حاکمیت، دستگاه‌های اجرایی، نهادهای اقتصادی، بخش خصوصی و عموم مردم باید در آن نقش‌آفرینی کنند.
آب کدام گروه از مشترکان قطع خواهد شد؟
سه‌شنبه 1404/01/12 ساعت 11:50
آب کدام گروه از مشترکان قطع خواهد شد؟
در سال جاری، برای اولین بار برای مشترکان بدمصرف آب تهران که به اخطارهای صادر شده و پیامکی توجه نکنند، قطعی آب 12 ساعته در دستور کار قرار گرفته است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
صادرات 12 میلیون دلاری نانوکاتالیست‌های ایرانی
نوراینفو | بهترین منابع ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن
رونمایی گوگل از «خانه هوشمند جمینای»
شناسایی بیش از 1000 نوع مواد مخدر نوظهور
ابداع روش نوین بازیافت پلاستیک‌
نتایج و جدول لیگ آزادگان در پایان هفته دوم
نشست جنجالی کنگره آمریکا و وزیر بهداشت دولت ترامپ
خبر «بی‌اطلاعی وزیر از پایان خاموشی‌ها» جعلی است
قیمت برنج ایرانی و وارداتی چگونه کنترل می‌شود؟
قلعه‌نویی: داور جریان مسابقه را عوض کرد!
نماینده ولی‌فقیه در کرمانشاه: وحدت اسلامی، خار چشم دشمنان اسلام است
طارمی: تمرکز نداشتن دلیل اصلی از دست دادن بازی مقابل تاجیکستان بود +فیلم
صدراعظم آلمان: هنوز تصمیمی درباره اعزام نیرو به اوکراین نگرفته‌ایم
اتهام‌ دوباره دولت انگلیس درباره ایران
نتایج دکتری بدون آزمون دانشگاه آزاد 1404 اعلام شد + لینک مشاهده نتایج
افزایش بی‌سابقه واردات گاز از روسیه به مجارستان
کشف و انهدام شبکه بزرگ لوله‌گذاری قاچاق سوخت در میناب
ادعای شبکه 14 اسرائیل در مورد جزئیات و زمان عملیات نظامی جدید اسرائیل در غزه
رییس آنروا از کشورهای عربی خواستار پایان رنج بی رحمانه غزه شد
عذرخواهی معاون هنری وزارت ارشاد بابت لغو کنسرت همایون شجریان
مکرون: ترامپ به زودی شرح اقدامات امنیتی درباره اوکراین را ارائه می‌دهد
ادعای ارتش رژیم صهیونیستی درباره اشغال شهر غزه
عراقچی: هیچ ترسی از مذاکره و حتی جنگ نداریم
هشدار جدی پلیس فتا درباره کلاهبرداری در پلتفرم‌های جعلی رمزارز
نورنما | دعوای دو موش در متروی نیویورک
شکایت دادستان واشنگتن علیه ترامپ به دلیل استقرار غیرقانونی گارد ملی
آخرین وضعیت دریای خزر به چه صورت است؟
نگرانی اروپا از کاهش کمک‌های امنیتی آمریکا به ارتش‌ کشورهای اروپایی هم‌مرز با روسیه
پاپ خواستار آتش‌بس دائمی و راه‌حل دوکشوری در نوار غزه شد
ایران (2) - تاجیکستان (2) | شاگردان قلعه‌نویی با تساوی به مرحله حذفی رفتند + خلاصه بازی
جدول گروه B تورنمنت کافا پس از بازی امروز با صدر نشینی ایران
حمایت وزیر ورزش از ورزشکاران ناشنوا برای حضور در المپیک توکیو
زلزله شدید شرق افغانستان به لرزه درآورد
واکنش زلنسکی به دعوت پوتین برای دیدار در مسکو
سفیر ایران در مراسم بزرگداشت تاسیس ارتش نیکاراگوا حاضر شد
فرصت شرکت در حراج شمش طلا تا شنبه تمدید شد
تخریب ساختار سالم خانواده، آینده بشریت را با عواقب فاجعه‌باری تهدید می‌کند
صالحی‌امیری: تکمیل فرودگاه قم مسیر توسعه گردشگری را هموار می‌کند
سردار نائینی: مردم نگران جنگ نباشند، ایران دست برتر و قدرت پاسخ پشیمان‌کننده دارد
ارتش اسرائیل مدعی رهگیری دو پهپاد یمنی شد
هشدار اردن درباره تجاوزات رژیم صهیونیستی به سوریه
یک خودرو در حلب سوریه مورد هدف حمله پهپادی قرار گرفت
کسب نخستین مدال ایران در ووشو جهانی
اختلال فیبر نوری در برخی کشورها برطرف شد
بازداشت نظامیان صهیونیست توسط ارتش اردن
هشدار پزشکان بدون مرز درباره استفاده رژیم اسرائیل از غذا به‌عنوان سلاح جنگی
رئیس سازمان بهزیستی: ساخت 140 هزار واحد مسکونی برای معلولان آغاز شد
آخرین آمار از افزایش شمار شهدای حملات رژیم صهیونیستی در نوار غزه
انتقال پیام شفاهی رئیس‌جمهور ایران به امیر قطر توسط وزیر امور خارجه
گوشت کنیایی جایگزین گوشت تنظیم بازار در میادین تهران می‌شود
X
آگهی تبلیغاتی