×
اقتصادی
شناسه خبر : 219312
تاریخ انتشار : شنبه 1404/01/16 ساعت 15:27
بحران آب در تهران؛ امسال سخت‌تر از  پارسال

بحران آب در تهران؛ امسال سخت‌تر از پارسال

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: هرچه خشکسالی استمرار می‌یابد، حلقه تامین آب نیز تنگ‌تر می‌شود اما تجربه دو سال گذشته نشان داده است که با برنامه‌ریزی و عزم جمعی برای تبدیل تهدیدها به فرصت می‌توانیم از این شرایط سخت نیز گذر کنیم.

نورنیوز-گروه اقتصادی: محسن اردکانی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران در دیدار نوروزی مدیران و کارکنان این شرکت، با بیان اینکه آغاز سال 1404 با استمرار خشکسالی‌ها برای پنجمین سال پیاپی همراه شده است، اظهار داشت: اگرچه پیوستگی خشکسالی‌ها در تهران از دوره‌های دوساله امسال برای نخستین بار به پنج سال رسیده است، اما خوشبختانه در سال گذشته به فضل خداوند و با همت و مجاهدت همکاران و برنامه‌ریزی مناسب دستاوردهای خوبی در حوزه تامین، توزیع و مدیریت مصرف آب و حوزه فاضلاب حاصل شد.

وی بهره‌برداری از 17 هزار میلیارد تومان پروژه در فروردین‌ماه سال گذشته با حضور رئیس‌جمهوری شهید، اجرای 9 کیلومتر از ابرپروژه رینگ آبرسانی تهران موسوم به حضرت قمر بنی هاشم (ع)، رکوردزنی در نصب انشعاب‌های فاضلاب، اجرای حدود 200 هزار مترمکعب مخازن ذخیره آب و رشد 130 درصدی عملکرد را بخشی از دستاوردهای کمی و جهادگونه شرکت آبفای استان تهران در سال گذشته برشمرد و افزود: با وجود تشدید شرایط خشکسالی در سال گذشته، توانستیم انتظار تمامی ذی‌نفعان شرکت را برای تامین کمی و کیفی آب برآورده کنیم.

وی با اشاره به تداوم روند کاهشی ذخایر آب سدهای چهارگانه تهران (امیرکبیر، لار، لتیان و ماملو) در سال گذشته، افزود: اگرچه ذخایر آب سدهای یادشده 35 میلیون مترمکعب کاهش یافت و آب موجود در سد امیرکبیر در روزهای پایانی اسفندماه به رقم نازل حدود 10 میلیون مترمکعب رسید، با این حال برنامه‌ها و فعالیت‌های مدیریت تنش آبی موجب غفلت از پروژه‌های بلندمدت نشد به‌گونه‌ای که پیش‌بینی می‌شود تا شهریورماه امسال 25 هزار میلیارد تومان پروژه مهم در بخش‌های آب و فاضلاب آماده بهره‌برداری شود.

اردکانی فاز مایع واحدهای 7 و 8 تصفیه‌خانه فاضلاب جنوب تهران، تصفیه‌خانه‌های فاضلاب رباط‌کریم، بومهن و رودهن و آغاز عملیات اجرایی تصفیه‌خانه فاضلاب، قرچک، پاکدشت، خرگوش‌دره، افزایش ظرفیت تصفیه‌خانه پنجم آب تهران و ... را ازجمله این پروژه‌ها نام برد و تصریح کرد: این دستاوردها با وجود تهدید خشکسالی‌ها، نشان می‌دهد که هزاران فرصت در حوزه آب و فاضلاب تهران نهفته است.

وی تبدیل این تهدیدها به فرصت را مرهون مجاهدت یکایک کارکنان شرکت آب و فاضلاب استان تهران دانست و گفت: از کارگر بهره‌برداری تا کارشناسان و مدیران حوزه‌های مختلف به صورت تیمی، پیوسته و زنجیروار و با اخلاص نقش خود را به خوبی ایفا کردند و خداوند نیز به کار همکاران برکت داد تا شرمنده ذی‌نفعان و مشترکان نباشیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران سپس شرایط آبی سال 1404 را سخت‌تر از سال گذشته خواند و افزود: هرچه خشکسالی استمرار می‌یابد، حلقه تامین آب نیز تنگ‌تر می‌شود اما تجربه دو سال گذشته نشان داده است که با برنامه‌ریزی و عزم جمعی برای تبدیل تهدیدها به فرصت می‌توانیم از این شرایط سخت نیز گذر کنیم.

وی با اشاره به نام‌گذاری سال 1404 به عنوان سال سرمایه‌گذاری برای تولید از سوی مقام معظم رهبری، یکی از زمینه‌های تبدیل تهدید به فرصت در شرکت آبفای استان تهران را عزم جدی مدیران برای جلب و جذب سرمایه‌گذاری‌های بخش خصوصی و استفاده از سایر فرصت‌های سرمایه‌گذاری دانست و گفت: خوشبختانه امکانات و زیرساخت‌های سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در آبفای استان تهران فراهم است و باید نهایت بهره‌برداری از این ظرفیت‌ها انجام شود.

اردکانی با تاکید دوباره بر لزوم اجرای فعالیت‌ها براساس برنامه‌ریزی مدون و مشخص در تمامی حوزه‌های فعالیتی شرکت، تصریح کرد: سقایی به عنوان بهترین و مقدس‌ترین شغل در دین و فرهنگ ملی ایرانیان، نعمت و فرصتی است که نصیب ما شده و شکر عملی این نعمت، آن است که از لحظه لحظه سقایی برای تامین آب مردم استفاده کنیم و شرمنده آنان نباشیم.


اخبار مرتبط
بحران آب در کشور  باران‌های سیل‌آسا
یکشنبه 1404/05/26 ساعت 22:27
بحران آب در کشور باران‌های سیل‌آسا
در حالی که انگلستان به باران‌های سیل‌آسا مشهور است، بحران آب و هوایی، رشد جمعیت و مصرف بی‌رویه آب موجب شده تا آنچه که زمانی غیرقابل تصور بود، ممکن شود.
تاکید رییس‌جمهور بر صرفه‌جویی در مصرف آب
جمعه 1404/05/03 ساعت 00:00
تاکید رییس‌جمهور بر صرفه‌جویی در مصرف آب
« مسعود پزشکیان» در جریان بازدید سرزده از پروژه‌های عمرانی استان البرز در نشست با مدیران استان البرز با اشاره به کاهش چشمگیر بارندگی‌ها نسبت به میانگین بلندمدت کشور، نسبت به وضعیت منابع آبی در استان‌های تهران و البرز هشدار داد.
مشارکت ملی در روزهای سخت آبی
چهارشنبه 1404/05/01 ساعت 09:52
هاشم امینی:
مشارکت ملی در روزهای سخت آبی
مدیریت منابع آب در ایران دیگر تنها بر دوش وزارت نیرو نیست. این مسئله، امروز به یک دغدغه‌ ملی بدل شده که همه ارکان حاکمیت، دستگاه‌های اجرایی، نهادهای اقتصادی، بخش خصوصی و عموم مردم باید در آن نقش‌آفرینی کنند.
آب کدام گروه از مشترکان قطع خواهد شد؟
سه‌شنبه 1404/01/12 ساعت 11:50
آب کدام گروه از مشترکان قطع خواهد شد؟
در سال جاری، برای اولین بار برای مشترکان بدمصرف آب تهران که به اخطارهای صادر شده و پیامکی توجه نکنند، قطعی آب 12 ساعته در دستور کار قرار گرفته است.
نظرات

آخرین اخبار
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 20 خرداد 1405+ جدول قیمت ها
روایت پزشکیان از پاسخ رهبر شهید درباره مذاکرات و «نه جنگ نه صلح»
اعلام جزئیات سهمیه ویژه مناطق بحران‌زده و آسیب‌دیدگان جنگ در کنکور
ادامه رکورد شکنی بورس ؛ صعود 52 هزار واحدی شاخص
انتصاب اعضای جدید هیأت مدیره مرکز خدمات حوزه‌های علمیه با حکم رهبر انقلاب
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 20خرداد ؛ تداوم نوسان دلار در کریدور 170 هزار تومانی
انفجار خاموشی که همه چیز را آنلاین می بلعد
برنامه تیم ملی والیبال ایران در لیگ ملت‌های 2026 مشخص شد + جدول زمان ومکان مسابقات
تصمیمات جدید در مورد هزینه های مکالمه تلفن ثابت ؛ تماس های رایگان می‌شوند
سخنگوی دولت: لایحه منع خشونت علیه زنان در حال استرداد است
نوراینفو | مکمل‌ها را چه زمانی مصرف کنیم؟
تهدید ترامپ، پاسخ ایران؛ مسئول خون‌های بیشتر کیست؟
شناسایی و توقیف اموال 47 نفر از شبکه‌های معاند در خراسان شمالی
پایان فرار قاتل یک بانوی باردار در پلدختر
سهمیه ایران در آسیا مشخص شد؛ سه تیم در رقابت‌های AFC
زاخارووا : روسیه آماده کمک به حل تنش ایران و آمریکا است
چرا فرزندانمان به قد ژنتیکی خود نمی‌رسند؟
چرامتناسب‌سازی برای همه بازنشستگان یکسان نیست؟ + جزئیات افزایش حقوق 1405
جزئیات محدودیت جدید آمریکا برای تیم ملی ایران
بحران سیاسی در اکوادور
کمبود 85 قلم داروی ضروری در کشور
تورم آمریکا به بالاترین سطح 3 سال اخیر رسید
قیمت دلار توافقی امروز چهارشنبه 20 خرداد 1405
بازگشت اولین بازیکن خارجی پرسپولیس به تهران
وقوع حادثه دریایی در نزدیکی یمن
صبح خونین دانشکده دندانپزشکی؛ جزئیات تازه از پرونده قتل دانشجوی قزوینی
مبارزه همراه با مذاکره؟ مسئله این است
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 20 خرداد 1405 + رگبار و رعدوبرق در 7 استان کشور
سرلشکر عبداللهی: اقتدار ایران بر ایمان مردم استوار است
اعلام تصمیمات وزارت علوم در خصوص نحوه برگزاری امتحانات مقطع کارشناسی دانشگاه ها
برنی سندرز: مردم آمریکا مخالف افزایش کمک نظامی به اسرائیل هستند
شرط عجیب ترامپ برای مشارکت در بازسازی ایران
قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه 20 خرداد؛ریزش قیمت طلا شدت گرفت
6 کشته در حمله هوایی پاکستان به جنوب افغانستان
لیست 14 نفره تیم ملی والیبال ایران مقابل برزیل اعلام شد
پیش بینی مقام اطلاعاتی سابق اسرائیل در مورد چگونگی شکل گیری توافق میان ایران و آمریکا
قیمت جهانی نفت صعود کرد؛ بازگشت برنت و WTI به مدار رشد
جریمه 363 هزار راننده و موتورسوار متخلف در تهران
آتش‌سوزی در مراکز نفتی روسیه پس از حملات اوکراین
مسئولان در صف اول شهادت یا فساد؟
رد پیشنهاد 150 میلیونی رئال برای آلوارس
مسی بازهم تاریخ ساز شد
حمله آمریکا به هرمزگان و پاسخ قاطع ایران؛ ناوگان پنجم آمریکا و پایگاه الازرق هدف قرار گرفت
گران‌فروشی یا تورم
آخرین وضعیت جاده‌های کشور اعلام شد ؛ ترافیک سنگین در چالوس و هراز
رسانه ملی چگونه مرجعیت خود را از دست می‌دهد؟
قیمت گوشت قرمز امروز 20 خرداد 1405 + جدول
عراقچی: ایران حق پاسخ به تجاوز آمریکا را محفوظ می‌دارد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 20 خرداد 1405+ جدول
اقتصادنگار | بلایی که تورم اردیبهشت بر سر سفره ها آورد