×
حوادث
شناسه خبر : 219279
تاریخ انتشار : شنبه 1404/01/16 ساعت 11:50
سکوت درباره کلثوم اکبری؛ قاتل زنجیره‌ای شوهران صیغه‌ای کجاست؟ + فیلم

نورنیوز گزارش می دهد؛

سکوت درباره کلثوم اکبری؛ قاتل زنجیره‌ای شوهران صیغه‌ای کجاست؟ + فیلم

کلثوم اکبری، قاتل زنجیره‌ای مازندران که دوباره خبرساز شد. این بار نه با جنایتی تازه بلکه با دیالوگی در سریال «پایتخت 7» که ناگهان نامش را از دل پرونده‌های جنایی به دنیای سرگرمی پرتاب کرد.

نور نیوز-گروه حوادث- کمتر کسی فکر میکرد زنی که با لهجه‌ای شیرین و چهره‌ای آرام، از خانه‌ای به خانه‌ی دیگر می‌رفت، یکی از مرموزترین قاتلان زنجیره‌ای ایران باشد. کلثوم اکبری، حالا دوباره بر سر زبان‌ها افتاده؛ اما نه به خاطر قتل تازه‌ای، بلکه چون در یکی از قسمت‌های سریال پایتخت ۷، زنی که برای خرید شهاب‌سنگ به سراغ ارسطو و شری رفت، خودش را «کلثوم اکبری» معرفی کرد. همین جمله‌ی کوتاه کافی بود تا خاطره‌ی آن زن مرموز و پرونده‌ی نیمه‌بازش دوباره در ذهن مخاطبان زنده شود.

چند ماهی از بازداشت این زن ۵۶ ساله می‌گذرد. متهم به قتل ۱۱ شوهر صیغه‌ای در شهرهای مختلف مازندران؛ روستا به روستا، خانه به خانه، از ولاشید ساری تا نکا و قائم‌شهر.

شیوه قتل ساده ولی مرگبار بود: نزدیک شدن با وعده پرستاری، مهربانی، و بعد هم آرام‌بخش‌ها و سم. مرگ همیشه بی‌سروصدا از راه می‌رسید و او با چادر گل‌دارش بی‌صدا دور می‌شد.
ماجرا وقتی لو رفت که خانواده‌ی پیرمردی ۸۲ ساله به پلیس مراجعه کردند. پدرشان، که مدتی بود با زنی به نام کلثوم ازدواج موقت کرده بود، ناگهان مُرد. آنها گفتند پیرمرد، با وجود سن بالا، بیمار نبوده و همیشه سرحال به نظر می‌رسید. اما پس از ازدواج با این زن، به سرعت از پا افتاد. دلشان آرام نگرفت. شک کردند. جسد به پزشکی قانونی فرستاده شد و نتیجه‌ای که آمد، نشان داد مرگ، آن‌قدرها هم طبیعی نبوده.

پلیس سراغ زن رفت. زنی ۵۶ ساله، با ظاهری آرام و متین. اما چیزی در نگاهش، آرام نبود. در بازجویی‌ها ابتدا انکار کرد. گفت فقط پرستاری می‌کرده، فقط غذا می‌پخته و دل پیرمردها را شاد می‌کرده. اما کم‌کم بند دلش پاره شد. اعتراف کرد. نه فقط به یک قتل، بلکه به یازده قتل. یازده شوهر صیغه‌ای در شهرهای مختلف مازندران. هر کدام با وعده محبت و پرستاری جذب شده بودند. اما پایان همه‌شان یکی بود: مرگی خاموش در سکوت خانه‌ای روستایی.

او توضیح داد که با وعده دلسوزی و مراقبت، وارد زندگی پیرمردها می‌شده، دارایی‌شان را زیر نظر می‌گرفته، و بعد با دوزهای آرام‌بخش و سم، جانشان را می‌گرفته. بعد از مرگ هم، یا ادعای پرستاری می‌کرد یا اینکه شوهرش به مرگ طبیعی مرده. مدارک هم همیشه به نفعش بود. چه کسی به زنی تنها که ادعا می‌کند "همسر قانونی" بوده، شک می‌کرد؟

سکوت رسانه‌ای و آینده‌ای مبهم

پس از اعترافات، نام کلثوم اکبری بر سر زبان‌ها افتاد. رسانه‌ها درباره‌اش نوشتند. کاربران در شبکه‌های اجتماعی او را با لقب "قاتل سریالی پیرمردها" صدا زدند. با وجود گستردگی و ابعاد سنگین این پرونده جنایی، مدتی است که دیگر خبری از وضعیت پرونده یا مجازات نهایی او منتشر نشده است و  مقامات قضایی و انتظامی سکوت کرده‌اند. برخی شنیده‌اند که او در زندان ساری است. گفته می‌شود تعدادی ملک به نامش ثبت شده که هنوز تکلیفشان مشخص نیست.

یکی از اعضای خانواده‌ی نخستین مقتول، مردی که در روستای ولاشید ساری به قتل رسید، می‌گوید:

«ما رضایت نمی‌دیم. این زن با آرامش پدرم رو کشت و هیچ نشانی از پشیمونی ندیدیم. فقط دنبال اموال بود. باید تا آخرش جواب پس بده.»

اما چرا پرونده‌ای با این ابعاد، ناگهان در سکوت فرو رفت؟ آیا کلثوم اکبری اعدام شده؟ آیا در انتظار حکم نهایی است؟ کسی پاسخ روشنی ندارد. فقط زمزمه‌هایی از پشت دیوارهای زندان شنیده می‌شود؛ صدایی گنگ از زنی با گذشته‌ای تاریک و رازهایی که شاید هرگز به‌طور کامل فاش نشوند.

مصاحبه کلثوم اکبری 


 


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده از آسمان تهران
کالابرگ برای سه دهک اول از هفته آینده اجرا می‌شود
سبزیجاتی که سلامت مغز شما را تضمین می‌کنند
پکن: اجازه احیای نظامی‌گری ژاپن را نخواهیم داد
دیوان عالی برزیل 27 سال زندان برای بولسونارو را تأیید کرد
صندوق ملی هوش مصنوعی تأسیس می‌شود
انتقاد اژه‌ای از رواج واژگان «تندرو» و «کندرو» در ادبیات سیاسی
توقیف ساعتی 40 هزار دستگاه خودرو متخلف
لاریجانی : توطئه آمریکایی-صهیونیستی پشت جنگ اخیر بود
بسته شدن 3 پنجره نقل‌وانتقالاتی مس رفسنجان با اعلام رسمی فیفا
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در آستانه برکناری
رقابت 14 فیلم در بخش مسابقه بین‌الملل جشنواره جهانی فیلم فجر
بازتاب عملکرد درخشان کشتی ایران در سایت اتحادیه جهانی
مجلس با یک فوریت لایحه «جنایات بین‌المللی» موافقت کرد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 5 آذر 1404+ جدول
هوای تهران همچنان در وضعیت قرمز
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (133) « تاکستان»
ترامپ: طرح صلح اوکراین به 22 بند کاهش یافت
پاکستان ادعای افغانستان مبنی بر حمله به این کشور را رد کرد
ترامپ: چین با تسریع خرید کالاهای آمریکایی موافقت کرد
سقف تازه بلیت هواپیما 6.9 میلیون
حماس: ساکنان غزه بر اثر بارش باران در چادرها گرفتار شده‌اند
ترافیک سنگین در مسیرهای منتهی به محورهای شمالی کشور
ویتکاف در مسیر دیدار با پوتین؛ جزئیات تازه از طرح صلح 28 ماده‌ای
شرایط لبنان و سیاست حزب‌الله
گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر امور‌خارجه ونزوئلا
ایران تهدید هسته‌ای نیست؛ اقدامات آمریکا سیاسی است
انتخابی اخلاقی در برابر اقتصاد رانتی
نقشه جدید رژیم صهیونیستی برای کرانه باختری
بسیج؛ کنشگری مردمی در عصر شبکه‌ای
ترامپ: به پیشرفت‌هایی درباره اوکراین دست یافتیم
اوکراین در مسیر پذیرش اجتناب‌ناپذیر طرح صلح ترامپ
راز ریزش ده‌میلیونی یارانه‌بگیران ایران
اقتصادنگار | اوضاع شیر تو شیر محصولات لبنی!
نشست سه جانبه در قاهره برای اجرای مرحله دوم آتش بس غزه
مبلغ عائله‌مندی و حق اولاد کارکنان دولت در سال 1405اعلام شد+میزان افزایش
جزئیات قرعه‌کشی جام جهانی 2026‌؛ شانس خوب به تیم ملی ایران چشمک زد
ائتلاف حامیان کی‌یف: مرزهای اوکراین خط قرمز است
آغاز بررسی لایحه اصلاح قانون مهریه در جلسه علنی امروز مجلس
استقلال در مسیر صعود؛ آزمون بزرگ ساپینتو مقابل الوصل
عقب‌نشینی ترامپ از تعیین ضرب‌الاجل صلح اوکراین و روسیه
مادورو: در دفاع از ونزوئلا پیروز میدان خواهیم بود
شمخانی: بسیج یعنی همین صدای لرزان و پر امید؛ عشق بدون دستور
برنامه مسابقات ورزشی امروزچهارشنبه 5 آذر1404
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 5 آذر + وضعیت استان ها
براساس شواهد جدید دریاچه های آب مایع در مریخ وجود ندارد
غذا خوردن در تنهایی سلامت سالمندان را به خطر می‌اندازد
سیاه دانه و نقش آن در کاهش چربی خون
واکسن زونا ممکن است خطر زوال عقل را کاهش دهد
شایعه یا واقعیت؟ سیر خام ناشتا لاغر نمی‌کند
X
آگهی تبلیغاتی