×
بین الملل
شناسه خبر : 219182
تاریخ انتشار : جمعه 1404/01/15 ساعت 20:35
آغاز وضع تعرفه‌های تلافی جویانه علیه آمریکا از سوی چین/ترامپ:چین اشتباه کرد

آغاز وضع تعرفه‌های تلافی جویانه علیه آمریکا از سوی چین/ترامپ:چین اشتباه کرد

روزنامه گلوبال تایمز، کمیسیون تعرفه گمرکی شورای دولتی چین روز جمعه در واکنش به «تعرفه‌های متقابل» آمریکا علیه واردات محصولات چینی اعلام کرد که پکن از هفته آینده بر اساس نرخ‌های تعرفه فعلی بر همه کالاهای وارداتی از آمریکا، 34 درصد تعرفه اضافی اعمال خواهد کرد.

 نورنیوز-گروه بین الملل:  چین در پاسخ به اعمال تعرفه‌های آمریکا علیه این کشور، اقدام مشابه تلافی جویانه‌ای را برای تمام کالاهای وارداتی از ایالات متحده که از هفته آینده آغاز می‌شود، اعمال کرد.

 روزنامه گلوبال تایمز، کمیسیون تعرفه گمرکی شورای دولتی چین روز جمعه در واکنش به «تعرفه‌های متقابل» آمریکا علیه واردات محصولات چینی اعلام کرد که پکن از هفته آینده بر اساس نرخ‌های تعرفه فعلی بر همه کالاهای وارداتی از آمریکا، ۳۴ درصد تعرفه اضافی اعمال خواهد کرد.

بر اساس این گزارش، تعرفه های اضافی از روز ۱۰ آوریل (۲۱ فروردین) اعمال می‌شود. سیاست های اوراق قرضه و کاهش مالیات فعلی بدون تغییر باقی می‌ماند و تعرفه‌های جدید مشمول معافیت نمی‌شوند.

کالاهایی که قبل از ۱۰ آوریل از مبدأ حمل و بین ۱۰ آوریل تا ۱۳ مه (۲۳ اردیبهشت) وارد شده باشند، مشمول تعرفه اضافی مندرج در اطلاعیه نخواهند بود.

روز چهارشنبه دولت آمریکا از اعمال به اصطلاح «تعرفه‌های متقابل» از جمله بر کالاهای چینی خبر داد. کمیسیون تعرفه گمرکی اعلام کرد که این اقدام قوانین تجارت بین‌المللی را نقض می‌کند، به حقوق و منافع مشروع چین آسیب می‌رساند و مصداق قلدری یک‌جانبه است.

پکن همچنین اعلام کرد که شکایتی رسمی علیه تعرفه‌های جدید آمریکا در سازمان تجارت جهانی مطرح کرد و اقدامات واشنگتن را ناقض قوانین این سازمان بین‌المللی خواند. نماینده دائم چین در سازمان تجارت جهانی در بیانیه‌ای گفت: چین شکایت در سازمان تجارت جهانی در رابطه با اقدامات ایالات متحده را ارائه کرده است.

از سوی دیگر در راستای تنش‌های تجاری بین پکن و واشنگتن، وزارت بازرگانی چین ۱۱ شرکت آمریکایی از جمله شرکت سازنده پهپاد «اسکای‌دیو» (Skydio) را به فهرست نهادهای غیرقابل اعتماد اضافه کرد.

به نوشته روزنامه گلوبال تایمز، در سال‌های اخیر، شرکت‌هایی از جمله اسکای‌دیو و «برینک» (BRINC) مخالفت شدید چین را نادیده گرفته‌اند و در همکاری‌های فناوری نظامی با جزیره تایوان مشارکت داشتند که به‌طور جدی حاکمیت ملی، امنیت و منافع توسعه چین را تضعیف کرده‌اند.

گلوبال تایمز نوشت: بر اساس قوانین مربوطه، چین این شرکت‌ها را به طور قانونی در قبال اقدامات غیرقانونی خود مسئول دانسته است. این شرکت‌ها از انجام فعالیت‌های وارداتی و صادراتی مرتبط با چین و از سرمایه‌گذاری جدید در داخل این کشور منع شده‌اند.

ترامپ: چین در واکنش به تعرفه‌های آمریکا اشتباه کرد

 دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا گفت که چین پس از تلافی  علیه تعرفه‌های جدید واشنگتن و اقدامات متقابل که شامل تعرفه‌های اضافی ۳۴ درصدی بر واردات کالاهای آمریکایی است، کار اشتباهی انجام داد.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز جمعه به وقت محلی در پیامی که در شبکه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشال منتشر کرد، با حروف بزرگ نوشت: چین اشتباه بازی کرد، آنها دچار وحشت شدند. این تنها کاری است که نمی‌توانند از عهده آن برآیند!

چین در پاسخ به اعمال تعرفه‌های آمریکا علیه این کشور، اقدام مشابه تلافی جویانه‌ای را برای تمام کالاهای وارداتی از ایالات متحده که از هفته آینده آغاز می‌شود، اعمال کرد.

به گزارش گلوبال تایمز، کمیسیون تعرفه گمرکی شورای دولتی چین روز جمعه در واکنش به «تعرفه‌های متقابل» آمریکا علیه واردات محصولات چینی اعلام کرد که پکن از هفته آینده بر اساس نرخ‌های تعرفه فعلی بر همه کالاهای وارداتی از آمریکا، ۳۴ درصد تعرفه اضافی اعمال خواهد کرد.

بر اساس این گزارش، تعرفه های اضافی از روز ۱۰ آوریل (۲۱ فروردین) اعمال می‌شود. سیاست های اوراق قرضه و کاهش مالیات فعلی بدون تغییر باقی می‌ماند و تعرفه‌های جدید مشمول معافیت نمی‌شوند.

کالاهایی که قبل از ۱۰ آوریل از مبدأ حمل و بین ۱۰ آوریل تا ۱۳ مه (۲۳ اردیبهشت) وارد شده باشند، مشمول تعرفه اضافی مندرج در اطلاعیه نخواهند بود.

پکن همچنین اعلام کرد که شکایتی رسمی علیه تعرفه‌های جدید آمریکا در سازمان تجارت جهانی مطرح کرد و اقدامات واشنگتن را ناقض قوانین این سازمان بین‌المللی خواند. نماینده دائم چین در سازمان تجارت جهانی در بیانیه‌ای گفت: چین شکایت در سازمان تجارت جهانی در رابطه با اقدامات ایالات متحده را ارائه کرده است.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، تعرفه جهانی ۱۰ درصدی «پایه» را بر تمامی کالاهای وارداتی به ایالات متحده، در روزی که «روز آزادی» (دوم آوریل ۲۰۲۵ برابر با ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ ) نامیده می‌شود، اعلام کرد.

ترامپ همچنین از تعرفه ۱۰ درصدی بر کالاهای انگلیسی و ۲۰ درصدی بر کالاهای اتحادیه اروپا در یک برهه‌ خاص تاریخی برای تجارت جهانی رونمایی کرد. ایالات متحده آمریکا برخی از کشورها را با تعرفه‌های بسیار شدیدتری تا ۵۰ درصد، هدف قرار خواهد داد.

ترامپ یک روز پس از اجرای تعرفه ها ادعا کرد "عمل به پایان رسیده است و بیمار زنده ماند و در حال بهبودی است."رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد: "خبر اولیه این است که بیمار بسیار قوی‌تر، بزرگ‌تر، بهتر و انعطاف‌پذیرتر از همیشه خواهد بود. آمریکا دوباره بزرگ خواهد شد!!!"


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ماجرای عجیب مردی که با خوردن یک همبرگر ساده مُرد!
5 تکنیک کاربردی برای مقابله با استرس در زندگی روزمره
حماس بدون اکسیژن هم زنده می ماند
تانک‌های آبرامز استرالیا در راه اوکراین
اعتراف ترامپ به نارضایتی‌های اقتصادی مردم آمریکا
حماس: طرح ساخت شهرک‌ جدید در شرق قدس، در چارچوب پروژه الحاق است
حضور مقامات اروپایی در گفت‌وگوهای نمایندگان آمریکا و اوکراین
بیانیه دفتر نتانیاهو درباره نشست الناقوره
دیدار نفت و گاز گچساران - پیکان به تعویق افتاد
رکورد تقاضای ثبت نام در ایران خودرو شکست!/فردا آخرین مهلت ثبت نام
هشدار درباره یخ‌زدگی کنتورهای آب
هشدار بغداد و رم درباره تبعات هرگونه تنش جدید علیه ایران
سفیر آمریکا: درباره غزه و ایران اختلافی با اسرائیل نداریم
کاهش بیش از 50 درصدی ابتلا به آنفلوانزا در کرمانشاه
نخست‌وزیر مصر: اسرائیل باید فوری و بدون قیدوشرط از خاک لبنان خارج شود
فرد توهین‌کننده به رئیس‌جمهور شهید احضار شد
حمله توپخانه‌ای به مدرسه محل اسکان آوارگان فلسطینی
کدام مدارس شنبه 29 آذرماه تعطیل هستند؟/نام استانهایی که کار ادارات با تاخیر آغاز می شود
بیانیه سفارت آمریکا در لبنان درباره نشست کمیته ناظر بر آتش‌بس
عکس های منتخب ایران، جمعه 28 آذر 1404
مدودف: اجلاس اتحادیه اروپا «نشست دزدها» است
ربیعی: 37 درصد جوانان در سن کار، نه شاغلند و نه محصل
رشد بیت‌کوین و اتریوم در معاملات امروز
حماس: نشست میامی باید به اجرای کامل آتش بس منجر شود
تکرار ادعاهای بی‌اساس آمریکا علیه ونزوئلا
اوکراین: به نفت‌کش روسیه در آب‌های مدیترانه حمله کردیم
بارش‌های گسترده و کاهش دما؛ موج بعدی بارش‌ها از راه می‌رسد/افزایش شمار جانباختگان به 7 نفر
واکنش چین به فروش تسلیحات آمریکا به تایوان
بهانه جدید تل‌آویو برای اعزام نیرو به کرانه باختری
طالبان: هرگونه تجاوز به افغانستان با پاسخ قاطع روبه‌رو می‌شود
عضو دفتر پزشکیان: نقد گذشته لازم است اما به شرط ادب
دستگیری مرد متجاوز به 35 زن در لباس تعمیرکار
تحریم‌های جدید لندن در پرونده خشونت‌های سوریه
جان‌ باختن کودک 6 ساله در سیلاب روستای مهرگی سیریک
الحکیم: عراق نه میدان جنگ دیگران خواهد بود و نه خط تماس به نیابت از دیگران
روایت‌هایی از دیدار سیاسیون با رئیس‌جمهوری
آغاز پرداخت حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی+جزییات
بیانیه تند باشگاه پرسپولیس/ آنچه در تبریز رخ داد، عبور از مرز انسانیت و عقده‌گشایی بود
تجمع میلیونی در صنعا در حمایت از قرآن کریم و فلسطین
پیروزی چهارگله پرسپولیس در بازی تدارکاتی مقابل عقاب
روسیه بشار اسد را به سوریه تحویل نمی‌دهد
«بهار شیراز» اول زمستان به تلویزیون می‌آید
بازدهی هفتگی؛ چرخش سرمایه ها به کدام سمت؟
یورش اشغالگران به نمازگزاران در مسجد الاقصی
افتتاح نخستین فروشگاه مشترک همراه اول و دیجی‌کالا در قلب بازار دیجیتال تهران
بازی لیگ برتر فوتسال برای دومین بار لغو شد
آغاز پرداخت حقوق آذر ماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی
واکنش مخبر به حواشی نشست فعالان سیاسی خراسان‌جنوبی با پزشکیان
تماس تلفنی وزیر خارجه قبرس با عراقچی
اقتصاد جهانی به سود چه کسانی می‌چرخد؟
X
آگهی تبلیغاتی