×
سیاسی
شناسه خبر : 219154
تاریخ انتشار : جمعه 1404/01/15 ساعت 15:50
محکومیت استفاده ابزاری آلمان و انگلیس از ساز و کارهای حقوق بشری علیه ایران

محکومیت استفاده ابزاری آلمان و انگلیس از ساز و کارهای حقوق بشری علیه ایران

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران از تداوم سوء استفاده انگلیس، آلمان و برخی دیگر از کشورهای غربی از ساز و کارهای حقوق بشری برای اعمال فشار سیاسی علیه کشورهای در حال توسعه، ابراز تأسف کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه در یک موضع گیری رسانه‌ای با ابراز تاسف از تداوم سوء استفاده انگلیس، آلمان و برخی دیگر از کشورهای غربی از ساز و کارهای حقوق بشری برای اعمال فشار سیاسی علیه کشورهای در حال توسعه، اقدام این دو کشور در پیشگامی برای صدور قطعنامه‌ای ضد ایرانی در شورای حقوق بشر را محکوم کرد و محتوای این قطعنامه را به دلیل سوء نیت طراحان آن، خلاف واقع‌بودن ادعاهای مورد استناد، تعمیم‌ها و نتیجه‌گیری‌های کلی بر اساس یک یا چند نقض ادعایی، تناقض‌گویی و ادعاهای غیرمستند منتسب به افراد بی‌نام و نشان، فاقد ارزش و اعتبار حقوقی دانست.

این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران با اشاره به عملکرد انگلیس، آلمان، کانادا و دیگر بانیان و حامیان این قطعنامه ضد ایرانی در دو سال اخیر در رابطه با فجایع مختلف حقوق بشری در منطقه غرب آسیا به‌ویژه نسل‌کشی در غزه و جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم لبنان و سوریه، خاطرنشان کرد: نه انگلیس که خود از بزرگترین حامیان سیاسی و مالی و تسلیحاتی رژیم صهیونیستی است و وزیر خارجه‌اش اثبات نسل‌کشی در غزه را مستلزم کشتار میلیون‌ها نفر می‌داند و نه آلمان که دومین تامین‌کننده تسلیحات مورد استفاده در نسل‌کشی اسرائیل است و وزیر خارجه‌اش صراحتا کشتار کودکان و زنان بی‌گناه فلسطینی را مجاز اعلام کرده است، از هیچ جایگاه اخلاقی برای درس‌آموزی به دیگران در مورد حقوق بشر برخوردار نیستند.

بقائی با اشاره به نگاه اصولی جمهوری اسلامی ایران در پاسداشت حقوق بشر و آزادی‌های بنیادین ملت وفق قانون اساسی و قوانین موضوعه و همچنین اسناد و معاهدات بین‌المللی مصوب دولت ایران، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران به عنوان نظام حکومتی برآمده از یک انقلاب مردمی که وجود و اقتدار خود را وابسته به پشتوانه مردمی می‌داند، از هیچ تلاشی برای حفاطت و ارتقای حقوق بشر و نیز شناسایی و رفع موارد نقض حقوق بشر - از جمله از طریق وضع قوانین و مقررات مناسب و رسیدگی‌های مقتضی قضایی- دریغ نمی‌کند.

وی همچنین با تاکید بر تعامل مستمر جمهوری اسلامی ایران با ساز و کارهای حقوق بشری شامل دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر در راستای نقش‌آفرینی فعالانه برای ارتقای هنجارهای حقوق بشری در سطح جهانی، استفاده ابزاری برخی کشورهای غربی به‌ویژه انگلیس و آلمان از شورای حقوق بشر برای تحمیل دیدگاه‌های سیاسی خود علیه ایران را موجب خدشه‌دارشدن جایگاه و اعتبار این شورا و اخلال در روندهای مبتنی بر همکاری و هم‌افزایی بین کشورها در مورد حقوق بشر دانست و به انگلیس و آلمان و دیگر بانیان غربی قطعنامه ضد ایرانی توصیه کرد برای اثبات صداقت خود در ابراز نگرانی نسبت به وضعیت حقوق بشر در ایران، تبعیت از آمریکا در اعمال تحریم‌های غیرقانونی و ضد انسانی علیه ملت ایران - که جملگی مصداق جنایت علیه بشریت است - را متوقف کنند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
خبر خوب برای والدین: راهی برای کاهش خطر اوتیسم و بیش‌فعالی پیدا شد!
4 نشانه پنهان فراموشی که از آن‌ها بی‌خبرید!
حقیقتِ پشت پرده روغن‌های سویا و آفتابگردان در ابتلا به سرطان
تولد جوجه‌ها در پوسته سه‌بعدی؛ گامی برای بازگشت پرندگان منقرض شده
ناله ارواح از دل کیهان/ چرا صدای سیاره زحل ترسناک است؟
راهکارهایی برای تعیین مرزهای منصفانه در خانه
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست
هشدار سایبری گروه «حنظله» به آمریکا و رژیم صهیونیستی
افزایش شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به 14 نفر
اردوغان در گفتگو با ترامپ: تمدید آتش‌بس تحولی مثبت است
ضربات سنگین حزب‌الله به تجهیزات و نیروهای ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
خط و نشان نخست‌وزیر جدید عراق برای برهم‌زنندگان امنیت منطقه
تنش در تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو بر سر توافق احتمالی با ایران
رونمایی از دومین حریف تدارکاتی ایران
شوک سه میلیاردی به داماش
گفت‌وگوی تلفنی رهبر شهید با همسر شهید رئیسی منتشر شد
سنتکام مدعی شد: نفتکش مرتبط با ایران را توقیف کردیم
اعتراف مقام پیشین پنتاگون: ایران دست بالا را در منطقه دارد
عکس های منتخب ایران ؛ چهاشنبه 30 اردیبهشت 1405
سینماگران جهان در سوگ فرشتگان میناب
آمریکایی‌ها متن جدیدی به ایران ارسال کرده‌اند
خداحافظ آسیا، سلام اروپا/ سامورایی‌ها از قاره کهن دل می کنند؟
جزئیات تمرین 90 دقیقه‌ای تیم امید/ از دوهای کوتاه تا اجرای مدل‌های ترکیبی
شهادت مامور پلیس در حمله مسلحانه اشرار در سراوان
برتری قاطع استقلال در دربی بسکتبالی مقابل نفت
افشای جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان از زبان بقایی
رهبر چین احتمالا هفته آینده به دیدار کیم جونگ اون می‌رود
خداحافظی وزارت کار با «ذوب‌آهن»/ مادر فولاد ایران زیر چتر یک بانک رفت
معمای خلبانان نامرئی آمریکا و سانسور سیستماتیک در رسانه‌های غربی
واردات مواد پتروشیمی به کولبران و ملوانان سپرده شد
شهیدی که متاعی بالاتر از جانش را فدای انقلاب کرد
العربیه: توافق ایران و آمریکا تا ساعاتی دیگر نهایی می‌شود؟
سقوط هواپیمای نظامی در پاکستان/علت حادثه چه بود؟
روسیه: ادعای خروج ایران از NPT بی‌اساس است
فرانسه خواستار احضار سفیر اسرائیل شد
بانکها به کمک آزادی زندانیان جرایم غیرعمد می آیند
ادعاهای عجیب ترامپ درباره ایران و ونزوئلا!
پیام بنت به نتانیاهو: کار تمام شد!
افشای رویترز از توافق هسته‌ای پنهانی واشنگتن و ریاض
واکنش وزیر خارجه عربستان به تصمیم ترامپ + جزئیات پیام بن‌فرحان
پرویز خرسند، رفیق دیرین شریعتی درگذشت + پیام تسلیت وزیر ارشاد
شوک مثبت به لاجوردی‌پوشان رشت/ داماش گیلان صاحب مالک جدید شد
زلزله در تیم امنیت ملی ترامپ/ عروس «کندی» هم استعفا داد!
علت گرانی مرغ چیست؟
انفجار خودرو در قلب مالی نیویورک/وحشت در نزدیکی مجسمه وال‌استریت
آمار فروش نمایشگاه مجازی کتاب تهران 1405 + لینک خرید