×
اجتماعی
شناسه خبر : 219136
تاریخ انتشار : جمعه 1404/01/15 ساعت 12:01
ادامه بارندگی در 19 استان/ تداوم کاهش دما در تهران تا فردا

ادامه بارندگی در 19 استان/ تداوم کاهش دما در تهران تا فردا

کارشناس سازمان هواشناسی از بارش باران در 19 استان کشور خبر داد و شدت بارش‌های روزهای آینده را برای استان‌های کردستان، کرمانشاه، لرستان، زنجان و... پیش‌بینی کرد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: امین حسین نقشینه، کارشناس سازمان هواشناسی وضعیت جوی کشور را تشریح کرد و گفت: روز گذشته در برخی نقاط از استان‌های زنجان، کردستان، کرمانشاه، لرستان، ایلام، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان، مرکزی، همدان، قزوین، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، ارتفاعات استان‌های البرز، تهران، سمنان و کرمان همچنین امروز برای استان‌های واقع در غرب، جنوب‌غرب، مرکز، شمال‌شرق، شرق، دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی، و فردا شنبه در استان‌های واقع در شمال‌غرب، غرب، جنوب‌غرب، مرکز، استان‌های ساحلی خزر، اردبیل، البرز، قزوین، قم، تهران، خراسان شمالی و خراسان رضوی در برخی از ساعت‌ها افزایش ابر، رگبار، رعدوبرق، باد شدید موقت، در برخی مناطق گردوخاک و در نقاط مستعد، تگرگ پیش‌بینی شده است.

 کارشناس سازمان هواشناسی با بیان اینکه یکشنبه و دوشنبه بارش‌ها تداوم دارد، افزود: امروز و فردا شدت بارش مربوط به استان‌های کردستان، کرمانشاه، لرستان، زنجان، جنوب آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، شمال همدان، دامنه و ارتفاعات زاگرس مرکزی و البرز غربی است.

نقشینه توضیح داد: از امروز تا فردا شنبه ۱۶ فروردین در نوار شمالی کشور کاهش دمای ۵ تا ۱۰ درجه رخ می‌دهد. از روز گذشته تا یکشنبه در بیشتر مناطق کشور به ویژه مناطق مرکزی، شمال غرب، غرب، جنوب غرب، دامنه‌های جنوبی البرز و شمال شرق کشور وزش باد شدید مورد انتظار است.

به گفته این کارشناس سازمان هواشناسی، از بعدازظهر روز پنجشنبه ۱۴ فروردین تا شنبه ۱۶ فروردین احتمال وقوع گردوخاک در کشور عراق و انتقال آن به مناطق غربی ایران وجود دارد.

نقشینه ادامه داد: امروز و فردا خلیج فارس، شنبه دریای خزر، دوشنبه خلیج فارس، دریای عمان و تنگه هرمز مواج و متلاطم است.

رگبار باران و باد در تهران/ تداوم کاهش دما تا فردا

اداره کل هواشناسی استان تهران از وقوع رگبار و رعد و برق تا فردا (16 فروردین) و وزش باد شدید خبر داد.

بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی طی دو روز آینده آسمان استان تهران نیمه ابری گاهی همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس داده‌های هواشناسی استان تهران طی این مدت به‌ویژه شنبه (۱۶ فروردین‌ماه) با بروز ناپایداری جوی در بعضی ساعت‌ها افزایش ابر، گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید در گستره استان تهران به‌ویژه نیمه غربی و شمالی و احتمال خیزش موقتی گردوخاک در مناطق جنوبی مورد انتظار است.

سپس از روز یکشنبه (۱۷ فروردین‌ماه) تا سه شنبه (۱۹ فروردین‌ماه) آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری، گاهی همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود که در روزهای یکشنبه و دوشنبه (۱۸ فروردین‌ماه) در پاره‌ای نقاط با وزش باد شدید همراه خواهد بود.

امروز و فردا کاهش دما و یکشنبه افزایش دما پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، توچال با کمینه دمای ۲- درجه سانتیگراد سردترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران فردا (۱۶ فروردین‌ماه) ابری و مه رقیق در بعضی ساعت‌ها رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۵ و حداکثر دمای ۲۲ درجه سانتیگراد و طی ‌(۱۷ فروردین‌ماه) صاف تا قسمتی ابری گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۶ و حداکثر دمای ۲۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
غذا خوردن در تنهایی سلامت سالمندان را به خطر می‌اندازد
سیاه دانه و نقش آن در کاهش چربی خون
واکسن زونا ممکن است خطر زوال عقل را کاهش دهد
شایعه یا واقعیت؟ سیر خام ناشتا لاغر نمی‌کند
یک مربی تناسب اندام همیشه همراه شما!
سرماخوردگی را با آنتی‌بیوتیک درمان نکنید
استرس روزانه شما شبیه جنگیدن با شیر است!
نتانیاهو در حال بررسی برکناری یسرائیل کاتس از وزارت جنگ
جزئیات دیدار شهباز شریف با علی لاریجانی / تأکید بر همکاری‌های دوجانبه
سرنوشت جنگل‌های هیرکانی در دست باران / آتش‌ فرو می‌نشیند؟
پیام تسلیت الحوثی به شیخ نعیم قاسم / لزوم همبستگی در برابر اسرائیل
شناسایی مظنونان جدید سرقت از لوور
واکنش تند مسکو علیه ماکرون درباره دارایی‌های روسیه
زلنسکی برای توافق صلح به دیدار ترامپ می‌رود
سازمان ملل: 127 غیرنظامی از زمان آتش‌بس در لبنان کشته شده‌اند
بیانیه سرایا القدس درباره شهادت دو رزمنده جهاد اسلامی
150 پروژه در اولویت وزارت اقتصاد / آغاز طرح «اقتصاد برای همه»
پیشرفت‌های جدید در مذاکرات صلح روسیه به روایت کاخ سفید
موزه های تهران هم تعطیل شدند
سپاهان به مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا صعود کرد+ فیلم گلها
نورنما | بزرگ‌ترین مجسمه مذهبی جهان در برزیل
حضور دوباره رونالدو در جام جهانی
کدام استان‌ها چهارشنبه تعطیل شدند
مقاومت یک جسد اسرائیلی دیگر را تحویل می‌دهد
یمن رسماً اعلام کرد: در کنار حزب‌الله هستیم
اعلام سیدبندی جام جهانی 2026 + تاریخ قرعه کشی
اوکراین با طرح صلح پیشنهادی آمریکا موافقت کرد
اعلام زمان و جزئیات ثبت‌نام حج عمره رجب و شعبان
مهاجرانی: نرخ بنزین بدون اطلاع قبلی به مردم تغییر نخواهد کرد
رئیس جمهور: بدون ثبت اموال، خدمات دولتی قابل دریافت نیست
نخست‌وزیر لبنان: کشور ما در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد
انفجار در دادگاه ترکیه
تهران 3 درجه سردتر می‌شود / تداوم آلودگی هوا
اردن: اسرائیل بیش از 500 بار آتش‌بس را در غزه نقض کرده است
توافق نهایی بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی با آتیه سازان حافظ+اعلام جزییات بزودی
سهمیه بنزین خودروهای وارداتی و صفر تولید داخل حذف می‌شود+توضیحات وزیر نفت
جزئیات پرتاب ماهواره‌های سنجشی ایران / 3 ماهواره در یک روز
درخواست سوئد برای موشک‌هایی با برد هدف‌گیری خاک روسیه
موج اعتراض علویان به کشتارها و بازداشت های فرقه ای در سوریه
شرایط فروش وانت نیسان ارتقاء یافته اعلام شد+جدول فروش
اوکراین با مفاد توافق صلح موافقت کرده/زلنسکی برای مذاکره به آمریکا می رود
نظامی‌گری ژاپن و بازی دوگانه آمریکا
رئیس مجلس پاکستان: روابط دوجانبه با ایران به مرحله‌ای مهم رسیده است
سخنگوی فدراسیون فوتبال: بی‌اخلاقی کنند، نمی‌رویم
کدام سینماگران ایرانی داور جشنواره جهانی فجر شدند؟
دیدار و گفت‌وگوی وزیر امور خارجه با همتای هلندی
نورنما | هفته مقدس بسیج گرامی‌باد
چشم‌انداز اقتصاد اسرائیل پس از دو سال جنگ
هوای ناسالم و وظایف نظام حکمرانی در کیفیت زندگی
آلمان ادعا کرد: روسیه احتمالا تا سال 2029 به ناتو حمله کند
X
آگهی تبلیغاتی