×
ورزشی
شناسه خبر : 219083
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/01/14 ساعت 23:06
واکنش سپاهان به حواشی جذب ویسام بن یدر

واکنش سپاهان به حواشی جذب ویسام بن یدر

باشگاه فولاد مبارکه سپاهان درپاسخ به حواشی ایجاد شده راجع به جذب ویسام بن یدر مهاجم 34 ساله فوتبال فرانسه اطلاعیه صادر کرد.

نورنیوز-گروه ورزشی: در اطلاعیه باشگاه فولاد مبارکه سپاهان آمده است: این باشگاه لازم می‌داند توضیحاتی در خصوص جذب ویسام بن یدر به فوتبال دوستان و مردم شریف ایران ارائه نماید. اولاً ضمن استقبال از ابلاغیه کمیته محترم اخلاق، باشگاه سپاهان آمادگی کامل خود را جهت ارائه توضیحات مستدل و مستند به نهاد مربوطه اعلام می‌دارد.

در ادامه آمده است: باشگاه سپاهان کلیه مجوزات لازم ملی و بین المللی را جهت حضور ویسام بن یدر اخذ نموده و صدور ITC این بازیکن از سوی فیفا و با تاییدیه فدراسیون فرانسه، نشان دهنده این است که این بازیکن هیچ گونه محرومیت و محکومیتی جهت حضور در زمین فوتبال و عقد قرارداد ندارد. بازیکنانی در سطح و تراز بن یدر با سابقه سال‌ها حضور در سطح اول فوتبال اروپا که چهره جهانی به شمار می‌روند، گاه و بی گاه در معرض حاشیه‌های مختلفی قرار می‌گیرند که ممکن است برای مدتی آن‌ها را درگیر نماید. این چهره سرشناس نیز در ماه‌های گذشته، درگیر پرونده‌ای شده که به همین منظور در دادگاه فرانسه جهت ارائه توضیحات حاضر گردیده و پرونده مذکور به حالت تعلیقی در جریان قرار گرفته‌است. اما این مسئله هیچ گونه محرومیت و محکومیتی برای وی ایجاد نکرده و کلیه استعلامات و مجوزات در این زمینه اخذ شده‌است.

ویسام بن یدر یک بازیکن معتقد مسلمان است که با التزام به مبانی اسلامی در ایام ماه رمضان با زبان روزه در تمرینات حاضر بود و برخی حواشی و شایعه‌سازی‌هایی که پیرامون وی به وجود آمده، با رویکرد اسلام هراسی رایج در اروپا بوده‌است.

در ادامه آمده است: در روزهای گذشته، شبه‌رسانه‌های فارسی زبان ضد ایرانی، تلاش زیادی نمودند تا رخنه‌ای که بر دیوار ایران هراسی با حضور ستاره‌هایی چون بن یدر در کشور عزیزمان ایجاد می‌شود را لاپوشانی کرده و جریان افکار عمومی را به سمت دلخواه ضد هویتی خود منحرف کنند. همین رسانه‌ها در سال‌های اخیر، سرمایه‌گذاری کشورهای عربی همسایه برای جذب ستارگان فوتبال جهان را پتکی بر سر هویت ملی ایرانیان کرده بودند و حالا که باشگاه سپاهان در این زمینه خط شکنی کرده، به مقابله برخاسته‌اند. در این میان، به نظر می‌رسد رسالت دلسوزان و دغدغه مندان علاوه بر صیانت از هویت ایرانی-اسلامی، این است که نسبت به مقاومت در برابر روایت‌سازی‌های دروغین بنگاه‌های تبلیغاتی بیگانه اهتمام بورزند و عرصه را برای تأثیرگذاری این شبه‌رسانه‌ها روز به روز تنگ‌تر نمایند.

در پایان کلیه رسانه‌ها، موثرین، مسئولین امر و فوتبال دوستان را به نگاه ملی و نه سلیقه‌ای و رنگی در این مسئله و مسائلی از این دست فرا می‌خوانیم.

 ویسام بن یدر مهاجم سرشناس فرانسوی در سال‌های اخیر عملکرد درخشانی در تیم‌های مختلف داشته و در آخرین باشگاه خود یعنی موناکو فرانسه با ثبت ۱۱۸ گل و ۳۱ پاس گل در ۲۰۱ بازی، به دومین گلزن برتر تاریخ این باشگاه تبدیل شد. وی همچنین در سویا در ۱۳۸ بازی، ۷۰ گل و ۲۲ پاس گل و در تولوز در ۱۷۴ بازی، ۷۱ گل و ۲۱ پاس گل به ثبت رسانده است.

این آمار چشمگیر باعث شد بن‌یدر در فصل ۲۰۱۹-۲۰۲۰ با ۱۸ گل به آقای گلی لیگ لوشامپیونا وان فرانسه تبدیل شود و در فصول ۲۰۱۷-۲۰۱۶ و ۲۰۲۲-۲۰۲۱ نیز در کوپادل‌ری اسپانیا و جام‌حذفی فرانسه نیز این عنوان را کسب کند.

علاوه بر عملکرد درخشان بن‌یدر در سطح باشگاهی، وی ۱۹ بار برای تیم ملی فرانسه به میدان رفته و سه گل ملی به ثمر رسانده و در لیگ ملت‌های اروپا ۲۰۲۱ هم با خروس‌ها به مقام قهرمانی رسیده است. پشت این کارنامه درخشان، چهره بحث‌برانگیز و جنجالی هم دیده می‌شود که انتقال وی به سپاهان را تحت‌تأثیر قرار داده بود.

ویسام بن‌یدر با آمار جذاب ۵۱۳ بازی، ۲۵۹ گل، ۷۴ پاس‌گل و عناوین تیمی و انفرادی از جمله قهرمانی در لیگ ملت‌های اروپا در سال ۲۰۲۱، آقای گلی جام حذفی فرانسه در سال ۲۰۲۱_۲۰۲۲، آقای گلی لیگ لوشامپیونا فرانسه در سال ۲۰۱۹_۲۰۲۰ و آقای گلی کوپادل‌ری در سال ۲۰۱۶_۲۰۱۷ را نیز در دوران حرفه‌ای خود در اروپا به‌دست آورده است.

ویسام بن‌یدر در هفته اخیر در اصفهان اقامت داشت و در اماکن دیدنی نصف‌جهان از جمله گذر چهارباغ دیده شد. پس از چند روز بالاخره این مهاجم در تمرینات سپاهان به‌صورت رسمی حاضر شد و در نخستین جلسه تمرینی این تیم در سال ۱۴۰۴، لباس سپاهان را برتن کرد و همراه سایر بازیکنان به تمرین پرداخت.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی بار دیگر قطر را دشمنی خطرناک توصیف کرد
دستگیری عامل انتشار تصاویر پرتاب موشک‌های ایرانی
کشف انبار نان خشک در اراک
فرمان آماده‌باش در یمن؛ صنعا از مرحله جدید تقابل با عربستان خبر داد
یمن خط قرمز دریایی کشید؛ هشدار صنعا به کشتی‌های سعودی
رهبر انقلاب: صیانت از وحدت و پرهیز از تفرقه وظیفه همگانی است
پزشکیان: تداوم اقتدار ایران مدیون نجابت مردم است
رئیس فیفا زیر آتش انتقادات؛ فیگو خواستار کنار رفتن اینفانتینو شد
پایان جولان باند حرفه‌ای سارقان احشام در مازندران
پادکست | ناگفته هایی از جلسه دریاسالار شهید علی شمخانی با فرماندهان در روز نهم اسفند
جامعه مدرسین: آمریکا بر هیچ عهد و پیمانی متعهد نیست
قطعی برق کرمانشاه فردا پنجشنبه 15 مرداد + جدول به تفکیک شهرستان
مهران رکورد جهان را شکست؛ 266 هزار تردد در یک روز
تشویق به مذاکره درباره تنگه هرمز از سوی سازمان ملل
زمین‌لرزه 5.5 ریشتری جزیره هالماهرا اندونزی را لرزاند
رومانی برای مقابله با کمبود برق، نیروگاه 70 ساله‌اش را روشن کرد!
ماجرا و جزییات نصب سنگ مزار اکبر عبدی چه بود؟
بریکس به دنبال ارتقای خدمات آماری در عصر دیجیتال
تحلیل «فارن افرز» از نامیرایی محور مقاومت
بیش از 15 دستورکار در نشست اوراسیا؛ از بازار مشترک مالی تا توسعه تجارت
رایزنی ایران و عراق برای گسترش همکاری‌های دانشگاهی و پژوهشی
اتحادیه لیگ‌های اروپایی علیه اینفانتینو
محدودیت تردد در محور حاجی‌آباد – بندرعباس
وزیر صمت راهی قرقیزستان شد
آیین بزرگداشت شهید خلبان مجید کاظمی در شیراز برگزار شد
یک کشتی دیگر در ساحل یمن هدف قرار گرفت
مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات سرکش گیلانغرب
بازگشت «آژانس دوستی»؛ فصل دوم سریال نوستالژیک به تولید نزدیک شد
رایزنی مصر و عراق برای احداث خط لوله نفت به دریای سرخ
غریب‌آبادی:پیام‌هایی از آمریکا مبنی بر آمادگی برای بازگشت به تعهدات دریافت کرده ایم
شرط ایران برای بازگشایی تنگه هرمز اعلام شد
دستگیری باند سرقت پراید با اعتراف به 30 فقره سرقت
واکنش«بی‌بی» به نشست امان؛ مخالفت با تشکیل کشور فلسطین
اعتصاب گسترده در استان‌های جنوبی یمن در اعتراض به وضعیت امنیتی و اقتصادی
سقوط صادرات نفت آمریکا به پایین‌ترین سطح در 8 ماه گذشته
بیانیه پایانی نشست امان؛ کشورهای عربی و اسلامی خواستار توقف تجاوزات اسرائیل شدند
آخرین جزئیات از مذاکرات ایران و عمان؛ توافق بر سر مسیر تردد در تنگه هرمز
گام بزرگ دولت در توسعه گردشگری؛ اعتبار تسهیلات بومگردی 2 برابر شد
حشدالشعبی هرگونه درگیری در سامراء را رد کرد
اوکراین به دنبال یک فاجعه انسانی در مقیاس بزرگ
تعیین تکلیف امتحانات نهایی معوق؛ ویژه دانش‌آموزان 4 استان و غایبین موجه
آغاز موج بازگشت زائران اربعین؛ 24 کشته و 154 مصدوم در سوانح رانندگی
واکنش «ونس» به ریاست‌جمهوری یک مسلمان
پزشکیان: مشروطه نماد بیداری، قانون‌گرایی و مردم‌سالاری ملت ایران است
قیمت جدید بنزین سوپر مشخص شد؛ تغییر نرخ در بورس انرژی
عصبانیت ترامپ از پیروزی «عبدل السید»
بهره‌برداری از نخستین مرکز پرتودرمانی استان بوشهر
اعتراف «ونس» به از دست رفتن 230 میلیارد دلار پول مردم در کلاهبرداری
رویترز ادعای ترامپ را رد کرد؛ تنگه هرمز هنوز باز نشده است
تاکید وزیر خارجه قطر بر لزوم اجرای یادداشت تفاهم میان ایران و آمریکا