×
ورزشی
شناسه خبر : 219083
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/01/14 ساعت 23:06
واکنش سپاهان به حواشی جذب ویسام بن یدر

واکنش سپاهان به حواشی جذب ویسام بن یدر

باشگاه فولاد مبارکه سپاهان درپاسخ به حواشی ایجاد شده راجع به جذب ویسام بن یدر مهاجم 34 ساله فوتبال فرانسه اطلاعیه صادر کرد.

نورنیوز-گروه ورزشی: در اطلاعیه باشگاه فولاد مبارکه سپاهان آمده است: این باشگاه لازم می‌داند توضیحاتی در خصوص جذب ویسام بن یدر به فوتبال دوستان و مردم شریف ایران ارائه نماید. اولاً ضمن استقبال از ابلاغیه کمیته محترم اخلاق، باشگاه سپاهان آمادگی کامل خود را جهت ارائه توضیحات مستدل و مستند به نهاد مربوطه اعلام می‌دارد.

در ادامه آمده است: باشگاه سپاهان کلیه مجوزات لازم ملی و بین المللی را جهت حضور ویسام بن یدر اخذ نموده و صدور ITC این بازیکن از سوی فیفا و با تاییدیه فدراسیون فرانسه، نشان دهنده این است که این بازیکن هیچ گونه محرومیت و محکومیتی جهت حضور در زمین فوتبال و عقد قرارداد ندارد. بازیکنانی در سطح و تراز بن یدر با سابقه سال‌ها حضور در سطح اول فوتبال اروپا که چهره جهانی به شمار می‌روند، گاه و بی گاه در معرض حاشیه‌های مختلفی قرار می‌گیرند که ممکن است برای مدتی آن‌ها را درگیر نماید. این چهره سرشناس نیز در ماه‌های گذشته، درگیر پرونده‌ای شده که به همین منظور در دادگاه فرانسه جهت ارائه توضیحات حاضر گردیده و پرونده مذکور به حالت تعلیقی در جریان قرار گرفته‌است. اما این مسئله هیچ گونه محرومیت و محکومیتی برای وی ایجاد نکرده و کلیه استعلامات و مجوزات در این زمینه اخذ شده‌است.

ویسام بن یدر یک بازیکن معتقد مسلمان است که با التزام به مبانی اسلامی در ایام ماه رمضان با زبان روزه در تمرینات حاضر بود و برخی حواشی و شایعه‌سازی‌هایی که پیرامون وی به وجود آمده، با رویکرد اسلام هراسی رایج در اروپا بوده‌است.

در ادامه آمده است: در روزهای گذشته، شبه‌رسانه‌های فارسی زبان ضد ایرانی، تلاش زیادی نمودند تا رخنه‌ای که بر دیوار ایران هراسی با حضور ستاره‌هایی چون بن یدر در کشور عزیزمان ایجاد می‌شود را لاپوشانی کرده و جریان افکار عمومی را به سمت دلخواه ضد هویتی خود منحرف کنند. همین رسانه‌ها در سال‌های اخیر، سرمایه‌گذاری کشورهای عربی همسایه برای جذب ستارگان فوتبال جهان را پتکی بر سر هویت ملی ایرانیان کرده بودند و حالا که باشگاه سپاهان در این زمینه خط شکنی کرده، به مقابله برخاسته‌اند. در این میان، به نظر می‌رسد رسالت دلسوزان و دغدغه مندان علاوه بر صیانت از هویت ایرانی-اسلامی، این است که نسبت به مقاومت در برابر روایت‌سازی‌های دروغین بنگاه‌های تبلیغاتی بیگانه اهتمام بورزند و عرصه را برای تأثیرگذاری این شبه‌رسانه‌ها روز به روز تنگ‌تر نمایند.

در پایان کلیه رسانه‌ها، موثرین، مسئولین امر و فوتبال دوستان را به نگاه ملی و نه سلیقه‌ای و رنگی در این مسئله و مسائلی از این دست فرا می‌خوانیم.

 ویسام بن یدر مهاجم سرشناس فرانسوی در سال‌های اخیر عملکرد درخشانی در تیم‌های مختلف داشته و در آخرین باشگاه خود یعنی موناکو فرانسه با ثبت ۱۱۸ گل و ۳۱ پاس گل در ۲۰۱ بازی، به دومین گلزن برتر تاریخ این باشگاه تبدیل شد. وی همچنین در سویا در ۱۳۸ بازی، ۷۰ گل و ۲۲ پاس گل و در تولوز در ۱۷۴ بازی، ۷۱ گل و ۲۱ پاس گل به ثبت رسانده است.

این آمار چشمگیر باعث شد بن‌یدر در فصل ۲۰۱۹-۲۰۲۰ با ۱۸ گل به آقای گلی لیگ لوشامپیونا وان فرانسه تبدیل شود و در فصول ۲۰۱۷-۲۰۱۶ و ۲۰۲۲-۲۰۲۱ نیز در کوپادل‌ری اسپانیا و جام‌حذفی فرانسه نیز این عنوان را کسب کند.

علاوه بر عملکرد درخشان بن‌یدر در سطح باشگاهی، وی ۱۹ بار برای تیم ملی فرانسه به میدان رفته و سه گل ملی به ثمر رسانده و در لیگ ملت‌های اروپا ۲۰۲۱ هم با خروس‌ها به مقام قهرمانی رسیده است. پشت این کارنامه درخشان، چهره بحث‌برانگیز و جنجالی هم دیده می‌شود که انتقال وی به سپاهان را تحت‌تأثیر قرار داده بود.

ویسام بن‌یدر با آمار جذاب ۵۱۳ بازی، ۲۵۹ گل، ۷۴ پاس‌گل و عناوین تیمی و انفرادی از جمله قهرمانی در لیگ ملت‌های اروپا در سال ۲۰۲۱، آقای گلی جام حذفی فرانسه در سال ۲۰۲۱_۲۰۲۲، آقای گلی لیگ لوشامپیونا فرانسه در سال ۲۰۱۹_۲۰۲۰ و آقای گلی کوپادل‌ری در سال ۲۰۱۶_۲۰۱۷ را نیز در دوران حرفه‌ای خود در اروپا به‌دست آورده است.

ویسام بن‌یدر در هفته اخیر در اصفهان اقامت داشت و در اماکن دیدنی نصف‌جهان از جمله گذر چهارباغ دیده شد. پس از چند روز بالاخره این مهاجم در تمرینات سپاهان به‌صورت رسمی حاضر شد و در نخستین جلسه تمرینی این تیم در سال ۱۴۰۴، لباس سپاهان را برتن کرد و همراه سایر بازیکنان به تمرین پرداخت.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
هشدار البرادعی درباره تهدیدات نظامی ترامپ علیه ایران
انفجار شدید در پالایشگاه توپراش ترکیه+ فیلم
جنگی که همه از آن حرف می‌زنند،شروع خواهد شد؟
کاهش فشار آمریکا بر صنعت نفت ونزوئلا
محدودیت‌های ترافیکی امروز محورهای شمالی
باکو: حریم هوایی و خاک آذربایجان علیه ایران استفاده نخواهد شد
پرداخت بی‌سابقه پاداش به بازنشستگان فرهنگی
دیدار وزیر دفاع عربستان با مقامات ارشد آمریکا
سریعترین راه برای دریافت کارت سوخت
جزئیات کامل احراز صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای شهر تهران اعلام شد
کیفیت هوای تهران قابل قبول است
جمعه 10 بهمن |جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون
ادعای ترامپ درباره مذاکره با ایران
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و جمهوری آذربایجان
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 10 بهمن 1404
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 10 بهمن+ وضعیت استان ها
عوامل خطر و راهکارهای پیشگیری از سرطان روده بزرگ
شنیدن صدای دوپامین در مغز زنده
پیش‌بینی آینده شبکه‌های اجتماعی در 2026
تداخل وارفارین با آنتی‌بیوتیک‌ها؛ خطری جدی برای سالمندان
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد